ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΖΩΔΙΑ arrow ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο προέρχεται απο e-zwdia.gr (αποκαλύπτει το μέλλον)
ΚΡΙΟΣ (21/03 - 20/04)

Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26/1 - 1/2)

Μήπως νοσταλγείτε καιρό ένα χαμένο έρωτα; Η Αφροδίτη στους Ιχθύς και στο θολό δωδέκατο οίκο σας, φέρνει στην επιφάνεια παθιασμένα και διφορούμενα συναισθήματα. Αντί να σπαταλάτε τις μέρες σας αναπολώντας με πόνο ό, τι ζήσατε κάποτε, στρέψτε την προσοχή σας στις ερωτικές δυνατότητες που υπάρχουν στο εδώ και τώρα. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αναζωογονούν την ψυχή σας, μιλήστε με τους έμπιστους φίλους σας, διασκεδάστε και σίγουρα θα αυξηθούν οι πιθανότητες να ανταποκριθείτε στην αδελφή ψυχή σας. Ακόμα κι αν δεν βρείτε τη μοναδική αγάπη, τουλάχιστον, θα βρείτε νέους φίλους, διαμορφώνοντας το σκηνικό για μια κοινωνική και διασκεδαστική εβδομάδα.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σας υπενθυμίζει: Δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω το χρόνο, αλλά έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα προβλήματά σας, ως μαθήματα ζωής. Ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και δείτε πού σας οδήγησε αυτή η αρνητική εμπειρία. Προχωρώντας στην εξελικτική πορεία σας, το σύμπαν μπορεί να σας ζητήσει να απελευθερώσετε κάποιον ή κάτι, ίσως ακόμη και μια κρυμμένη δυσαρέσκεια. Απελευθερωθείτε, συγχωρώντας τους άλλους. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα αποκαλύπτει τη σκιώδη πλευρά σας. Μη χάνετε το χρόνο σας, προσπαθώντας να αναμοχλεύσετε το ζοφερό ερωτικό παρελθόν σας. Από την άλλη πλευρά, η έντονη υπερευαισθησία σας μπορεί να εμβαθύνει τη σχέση σας. Ανοίξτε την καρδιά σας, εκδηλώστε την εμπιστοσύνη και ενισχύστε το δεσμό σας.

 
ΤΑΥΡΟΣ (21/4 - 20/5)

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26/1 - 1/2)

 

Απομακρυνθείτε για λίγο από τη ρουτίνα σας και ενεργοποιήστε την περιπετειώδη πλευρά σας, καθώς η Αφροδίτη στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας ενθαρρύνει να δώσετε μια νέα, πιο χαρούμενη ενέργεια στη ζωή σας και να ενωθείτε με όλο τον κόσμο. Αν μπορείτε, αφήστε για λίγο την εργασία σας και βγείτε έξω από το σπίτι σας ή φλερτάρετε μέσα από το laptop σας. Πηγαίνετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, συναντήστε τους φίλους σας, διερευνήστε νέα εδάφη, θα μπορούσαν να σας ανοίξουν νέες πόρτες σε καινούργιες γνωριμίες. Ναι, το ανεξάρτητο πνεύμα σας θέλει να πετάξει στα ύψη, αλλά η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σας κάνει να νιώθετε βυθισμένοι στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

Ακόμα όμως κι αν είστε ο επίσημος διοργανωτής μιας κοινωνικής εκδήλωσης ή ο ηγέτης μιας ομάδας, αξίζετε την ανεξαρτησία σας. Αν θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να βρείτε καινούργιους ανθρώπους που θα στηρίξουν τα όνειρά σας, το σύμπαν σας ζητά να απαγκιστρωθείτε για λίγο από τα καθήκοντά σας. Και δεν έχετε καμία υποχρέωση να απολογηθείτε σε κανέναν για τα νέα σχέδιά σας. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον πλανήτη της φαντασίας, τον Ποσειδώνα, στον οραματιστή ενδέκατο οίκο σας, σας χαρίζει μια αχαλίνωτη δημιουργικότητα. Εκδηλώστε τις καλλιτεχνικές και καινοτόμες ιδέες σας, θα μαγέψετε ένα ολόκληρο ακροατήριο. Οι φίλοι σας νιώθουν ασφαλείς κοντά σας, καθώς η ευαισθησία σας, σας οδηγεί στο να προσφέρετε άνευ όρων συμπαράσταση και υποστήριξη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26/1 - 1/2)

Ψάχνετε να βρείτε κάποιον/α που αντικατοπτρίζει την εικόνα του εαυτού σας; Η Αφροδίτη στους Ιχθύς και στο σοβαρό και πρακτικό δέκατο οίκο σας, σας φέρνει ένα πρόσωπο του οποίου οι διαφορές συμπληρώνουν τις δικές σας. Είτε πρόκειται για μια φιλία ή ερωτική σχέση, είτε για επιχειρηματική συνεργασία, το ενδιαφέρον σας κεντρίζεται από κάποιον που το μυαλό του είναι σταθερό και έχει συγκεκριμένους στόχους στη ζωή του. Αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πάρετε πολλά καρμικά μαθήματα ο ένας από τον άλλον. Δεν θα σας πάρει και πολύ για να συνειδητοποιήσετε πόσα πολλά μπορείτε να διδάξετε ο ένας στον άλλον, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Παράλληλα, αυτή η κοσμική όψη σας δίνει επιπλέον κίνητρα να είστε ο ηγέτης στην εργασία σας. Συμβουλή: Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τα ηνία.

Οι άνθρωποι στην εργασία σας βασίζονται σε σας για να κατευθύνετε το πλοίο στη σωστή πορεία. Απλά προσέξτε να μη γίνετε πολύ δικτατορικοί και εξουσιαστικοί, κατά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Θα μπορούσατε να καταλήξετε να είστε μόνοι σας στο θρόνο σας, με αποτέλεσμα να πνίγεστε στη γραφειοκρατία ή να μην μπορείτε να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον απατηλό Ποσειδώνα στον οίκο της σταδιοδρομίας σας μπορεί να σας κάνει να παρασυρθείτε σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα που είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ενώ βλέπετε ότι αυτή η πρόταση υπόσχεται πολλά, θα πρέπει να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, ίσως κάτι κρύβεται που δεν μπορείτε τώρα να δείτε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26/1 - 1/2)

Βγαίνετε από το καβούκι σας και γεύεστε τον ενθουσιασμό και τη χαρά της ζωής, χάρη στην Αφροδίτη στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας. Γεμίζετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας, αυξάνεται η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Έχετε μια στρατηγική για την προώθηση των προσφορών της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να προσεγγίσετε το ευρύτερο δυνατό κοινό. Καθώς ο ένατος οίκος σηματοδοτεί τα μακρινά ταξίδια, φύγετε για λίγο μακριά από το σπίτι σας στο όνομα της προσωπικής σας ανάπτυξης. Μελετήστε έναν άλλο πολιτισμό ή μάθετε μια ξένη γλώσσα. Εμβαθύνετε στην πνευματική πλευρά σας και αφήστε την ψυχή σας να περιφέρεται ελεύθερα. Αγωνιστείτε για το όραμά σας και τιμήστε τις αξίες σας, ακόμη και αν αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη γνώμη των άλλων.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σας ζητά να μην επιβάλλετε τις πεποιθήσεις σας αλλά και να μη θυσιάσετε τον εαυτό σας. Βάλτε στον πάγο τους ανθρώπους που σας δημιουργούν μια δυσάρεστη και όχι ευχάριστη ατμόσφαιρα και να είστε ο εαυτός σας. Αν πάτε με τα νερά των άλλων, σίγουρα θα τους κάνετε ευτυχισμένους προς το παρόν, αλλά στο τέλος, θα τα βάλετε με τον εαυτό σας που δεν ήσασταν αληθινοί. Επίσης, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας κάνει διστακτικούς στο να εκφράσετε τις απόψεις σας, με αποτέλεσμα αυτό να σας δημιουργεί άγχος. Μιλήστε με συμπόνια και ευσπλαχνία αλλά και με χιούμορ. Εκτός από το ότι θα ψυχαγωγήσετε τους άλλους, τα έξυπνα και πνευματώδη πειράγματά σας, θα κάνουν θαύματα σε μια δύσκολη συζήτηση.
 
ΛΕΩΝ (23/7 - 23/8)

Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26/1 - 1/2
)

Πηγαίνετε στη λωρίδα αργής κυκλοφορίας... Η Αφροδίτη στο μυστικοπαθή και αινιγματικό όγδοο οίκο σας, σας δίνει την ευκαιρία να καθαρίσετε την ψυχή σας και να δώσετε την αγάπη σας μόνο σε αυτούς που δεν σας ζητούν ανταλλάγματα. Σκεφτείτε: ολοκληρώστε έργα που εκκρεμούν, κοιμηθείτε λίγο περισσότερο, ενεργοποιήστε τη διαίσθησή σας, αντιμετωπίστε τα συναισθήματα που έχετε θέσει στο περιθώριο. Στο ζώδιό σας αρέσει να βρίσκεται σε δράση και κίνηση, αλλά τώρα θα πρέπει να μείνετε και λίγο με τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σας κάνει έκκληση για αυτοσυγκράτηση. Αν είστε έτοιμοι να ορμήσετε στη δράση και να αναζητήσετε την αγάπη, πιέστε τον εαυτό σας να κάνει λίγο πίσω και να σκεφτεί.

Αν γνωρίσετε τώρα κάποιον/α, κάντε τους απαραίτητους ελέγχους και την έρευνά σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή, όπου το σύμπαν θα σας στείλει ένα κρυστάλλινο σημάδι αν μπορείτε να προχωρήσετε ή όχι. Μέχρι τότε, βάλτε τη λογική πάνω από τα συναισθήματά σας και κρατήστε κρυφά τα σχέδιά σας. Και μια προειδοποίηση από την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έντονο όγδοο οίκο σας: ένα συναισθηματικό ταρακούνημα και αβάσιμες αντιδράσεις, σας κάνουν να προσγειωθείτε σε ανώμαλο έδαφος. Μπορεί ακόμα και να χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με τη ζήλια ή τους φόβους της εγκατάλειψης. Αναπνεύστε βαθιά, καθαρίστε το μυαλό σας, όσο μπορείτε, και όλα θα πάνε καλά. Οι άνθρωποι που αξίζουν την καρδιά σας θα μείνουν στο πλευρό σας.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 - 22/9)

Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26/1 - 1/2
)

Αυτή η αγάπη είναι απλά μια περιπέτεια ή είναι αληθινή; Είναι πάρα πολύ νωρίς για να το ξεκαθαρίσετε τώρα, καθώς η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργεί πίεση και άγχος για την εξέλιξη της σχέσης σας. Το ζώδιό σας ποθεί φυσικά την ασφάλεια, ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις στις οποίες έχετε επενδύσει. Αλλά τώρα το σύμπαν σας ζητά να μην πιέζετε τον εαυτό σας και να αφήσετε τη σχέση σας να εξελιχθεί φυσικά. Σίγουρα, είναι άβολο να επενδύετε την καρδιά σας, ειδικά όταν δεν ξέρετε προς τα που οδεύει η κατάσταση. Αφήστε τη σχέση να αναπτυχθεί, περάστε περισσότερο χρόνο μαζί με τον αγαπημένο σας και δεν θα πάρει και πολύ να έχετε μια σαφέστερη εικόνα για το πόσο συμβατοί είστε.

Επίσης, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον τομέα της σχέσης σας, σας προειδοποιεί: Μακριά από την εξάρτηση! Το ζώδιό σας είναι υπερβολικά γενναιόδωρο και προστατευτικό με αυτούς που αγαπάτε, αλλά να θυμάστε ότι οι νοσηρές εξαρτήσεις είναι δολοφόνοι της αγάπης και του ρομαντισμού. Κρατήστε τη σπίθα ζωντανή, διατηρώντας λογικά όρια. Είστε μόνοι; Οι ευαισθησίες και τα συναισθήματά σας εντείνονται και ίσως η φαντασία του να γίνετε ζευγάρι με κάποιον/α που έχετε καιρό στο μυαλό σας, καταλαμβάνει όλη σας την ύπαρξη. Κάντε check - in με τον εαυτό σας και δείτε αν η προοπτική του να γίνει σχέση είναι ρεαλιστική. Θα μπορούσαν τα πάντα να είναι αποκυήματα της φαντασίας σας! Κάντε λίγο πίσω, αυτό θα λειτουργήσει ως δίχτυ ασφαλείας. Κάνοντας πίσω, το άλλο πρόσωπο θα σας ενημερώσει με κάποιον τρόπο, αν πραγματικά επιθυμεί να γίνετε ζευγάρι ή όχι.
 
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 22/10)

Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26/1 - 1/2)

Πόση σημασία έχετε δώσει στη σωματική και ψυχική υγεία σας; Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, σας ζητά να δώσετε σημασία σε ό, τι πιο πολύτιμο έχετε, την υγεία σας. Με το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, ίσως νιώσετε σωματικά καταπονημένοι ή ακόμα και ένα μικρό πρόβλημα υγείας, τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να θεραπεύσετε το σώμα και την ψυχή σας, αν καταφέρετε να εντοπίσετε ποιες πεποιθήσεις ή νοσηρές σκέψεις συμβάλλουν αρνητικά στην υγεία σας. Σκεφτείτε και δράστε προληπτικά, αντί να περιμένετε πότε ο οργανισμός σας θα σημάνει συναγερμό με ξαφνικούς πόνους.

Η κοινωνικοποίηση είναι επίσης καλή για την ψυχή σας, έτσι συσπειρώστε τους φίλους σας, διασκεδάστε μαζί, θα νιώσετε ζωντανοί. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα επίσης στον τομέα της ευεξίας σας, δημιουργεί μια ομίχλη στην ψυχή σας, ίσως νιώθετε ένα ανεξήγητο άγχος και μια αγωνία που δεν ξέρετε από πού πηγάζουν. Αντί να κάνετε σαν …τρελοί, προσπαθώντας να αποσαφηνίσετε αυτά τα περίεργα συναισθήματα, γιατί να μην επιδοθείτε στις έμφυτες καλλιτεχνικές τάσεις σας; Συντονιστείτε με πιο χαλαρωτικούς ρυθμούς, θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας. Απελευθερωθείτε από αυτό το θεόρατο κύμα των συναισθημάτων, ακούγοντας χαλαρωτική μουσική και ηρεμώντας στη γαλήνη του σπιτιού σας, θα δείτε πόσο θα καταπραΰνει η ψυχή σας.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 - 22/11)

Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26/1 - 1/2)

Βάλτε κατά μέρος την εσωστρέφειά σας και τη μυστικοπάθειά σας, γίνετε πιο εξωστρεφείς και πιο διασκεδαστικοί. Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να αφοσιωθείτε στη σχέση σας και να διασκεδάσετε μαζί. Σας βοηθά να γίνετε πιο ανοιχτοί, γιατί έτσι θα φέρετε πιο κοντά σας τον αγαπημένο σας. Όσο πιο ευάλωτοι είστε συναισθηματικά, τόσο πιο δυνατή θα γίνει η σχέση σας και η οικειότητα θα αυξηθεί. Είστε μόνοι; Ακολουθήστε το ένστικτό σας και οι πιθανότητες σας να νιώσετε ερωτευμένοι είναι αρκετές. Βγείτε έξω, μοιραστείτε κάτι από τον εαυτό σας και δείτε το αποτέλεσμα. Υπάρχει μόνο κάτι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σας υπενθυμίζει ότι έχει μεγάλη σημασία το πώς θα μεταδώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες και πώς θα παρουσιάσετε τον εαυτό σας. Μακριά από την απαισιοδοξία και τη μιζέρια, θέλετε οι θαυμαστές σας να δουν τη δύναμή σας, όχι την αδύναμη πλευρά σας.

Αν είστε σε σχέση, σκεφτείτε μήπως στη σχέση σας λείπουν η διασκέδαση και τα παιχνίδια. Μη δημιουργείτε βαριά ατμόσφαιρα, κάντε τα πράγματα πιο ανάλαφρα. Αγοράστε εισιτήρια για μια κοινωνική εκδήλωση, πηγαίνετε σε ένα κλαμπ ή απλά πάρτε τον αγαπημένο σας από το χέρι για μια βόλτα κάτω από τ’ αστέρια. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον οίκο της αγάπης, καθιστά δύσκολο να διακρίνετε τη διαφορά ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, ειδικά αν είστε ερωτευμένοι. Νιώθετε ότι τα όνειρά σας είναι απατηλά; Μη διστάσετε να φαντασιωθείτε το αντικείμενο του πόθου σας αλλά πατήστε γερά τα πόδια σας στη Γη.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 - 21/12)

Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (26/1 - 1/2
)

Η οικειότητα, τα συναισθήματα και η ζεστασιά έρχονται στο προσκήνιο με την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, των συναισθηματικών δεσμών, η οποία σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα να μοιραστείτε τον εαυτό σας με τα πλησιέστερα σε σας και αγαπημένα πρόσωπα. Συναισθηματικές και ειλικρινείς συνομιλίες αγγίζουν την καρδιά σας, προκαλώντας έντονες συγκινήσεις. Κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο θα μπορούσε να σας πλησιάσει για να ζητήσει τις συμβουλές σας. Αν ψάχνετε την αγάπη, θα μπορούσατε να την βρείτε μέσα στο οικείο περιβάλλον σας. Ίσως και να ασχοληθείτε με την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας, προκειμένου να νιώσετε αναζωογονημένοι ψυχικά.

Όμως η Αφροδίτη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σας ζητά να πλησιάσετε περισσότερο τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αντί να αντιδράτε σε αυτά που σας λένε ή να είστε αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά, (όπως κάνετε συνήθως, επειδή μπορεί να νιώθετε ότι περιορίζουν την ελευθερία σας), μοιραστείτε τις σκέψεις σας και ρωτήστε πώς αισθάνονται οι άλλοι. Όταν τους ακούσετε, θα εκπλαγείτε με τις απαντήσεις. Επίσης, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον οίκο των συναισθημάτων, σας κάνει υπερβολικά ευαίσθητους και συμπονετικούς. Απλά μην επηρεάζεστε από τον πόνο και τη θλίψη των άλλων, πράγμα το οποίο αναμφισβήτητα θα ρίξει την ψυχολογία σας. Μη γίνεστε το θύμα, απλά προσφέρετε τα ενθαρρυντικά σας λόγια και επισημάνετε τις πιθανές λύσεις. Δεν πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να απορροφά την αρνητική ενέργεια των άλλων. Εξάλλου ,εσείς βλέπετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής, γιατί να αφήνετε τους άλλους να την γεμίζουν με σκοτεινά σύννεφα;
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26/1 - 1/2)


Έχετε το χάρισμα της πειθούς και της διπλωματίας, χάρη στη γλυκιά Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας η οποία σας βοηθά να μιλήσετε στους γύρω σας και να πείτε πώς αισθάνεστε πραγματικά ή να ανοιχτείτε για την προσωπική σας ζωή σε κάποιον που γνωρίζετε περιστασιακά. Συνεχίστε τη συζήτηση, βάλτε λίγο χιούμορ και μερικά πνευματώδη πειράγματα, και η σχέση αυτή θα μπορούσε, με την πάροδο του χρόνου, να γίνει πιο σταθερή. Αν χρειαστεί να κάνετε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ευνοϊκή, ειδικά αν ψάχνετε για μια συμφωνία που θα σας αποφέρει οικονομικό όφελος. Εάν έχετε μια μεγάλη ιδέα, πείτε την.

Εάν σας καλέσουν σε μια κοινωνική ή πολιτιστική εκδήλωση, μην την αρνηθείτε. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σας ζητά να αποβάλλετε τις απαισιόδοξες σκέψεις σας και να μην κολλάτε σε λόγια των φίλων σας, που πιθανόν και να μη σας αρέσουν. Εάν έχετε αντίθετες απόψεις από τους φίλους σας, εκφραστείτε ελεύθερα και μη φοβάστε να μιλήσετε, επειδή δεν συμφωνείτε σε όλα. Εξάλλου, οι διαφορετικές απόψεις κάνουν τη συζήτηση πολύ πιο ενδιαφέρουσα και το διάλογο πιο συναρπαστικό. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον τομέα των ιδεών, σας παροτρύνει να συνδεθείτε με νέους ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες με τις δικές σας και παρόμοιες ηθικές αξίες. Αλλά προσέξτε μήπως κάποιοι εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας ή την καλοπροαίρετη φύση σας. Μήπως πάντα εσείς δίνατε τις συμβουλές σας και τρέχατε να τους βοηθήσετε; Τώρα είναι η σειρά σας να ζητήσετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 19/2)

Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26/1 - 1/2)

Πόσο εκτιμάτε την αξία του χρήματος; Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, βελτιώνει την οικονομική σας κατάσταση και ξέρετε πώς να απολαύσετε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Ξέρετε πιο δρόμο να ακολουθήσετε και εκτός αυτού έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας στο να προσελκύσετε νέες ευκαιρίες για να έχετε περισσότερα χρήματα, βασιζόμενοι στο αλάνθαστο ένστικτό σας. Όμως, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σας επισημαίνει: Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε ό, τι σας αξίζει. Μην πουλήσετε τον εαυτό σας γρήγορα. Η νεράιδα σας αγγίζει με το μαγικό ραβδί της, ώστε να ζητήσετε ό, τι θέλετε, αλλά θα πρέπει να είστε ρεαλιστές για το αν τα οικονομικά σας σχέδια είναι εφικτό να υλοποιηθούν.

Μόνο όταν κινηθείτε ορθολογιστικά και δεν περπατάτε με το κεφάλι στα σύννεφα, θα έχετε τα χρήματα που έχετε βάλει στόχο να αποκτήσετε. Σίγουρα, το εφευρετικό και πολυτάλαντο μυαλό σας ξέρει πώς να κινηθεί και εφαρμόζοντας αργά και στρατηγικά βήματα, θα προκύψουν και μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη. Αν έχετε επιχείρηση, ένας ειδικός μπορεί να σας βοηθήσει να χαράξετε ένα σχέδιο δράσης. Η σύνοδος της Αφροδίτης με το συμπονετικό Ποσειδώνα στον τομέα των χρημάτων σας θα μπορούσε να σας κάνει υπερβολικά γενναιόδωρους με τους φίλους σας. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να είστε δοτικοί, αν βέβαια αυτό δεν επιβαρύνει εσάς. Αντί να τρέχετε να διασώσετε αυτόν που έρχεται σε σας για οικονομική βοήθεια, αφήστε τον και λίγο να σώσει μόνος του τον εαυτό του.

 
ΙΧΘΕΙΣ (20/2 - 20/3)

Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26/1 - 1/2)

Αισθάνεστε τόσο συναισθηματικοί και νοσταλγικοί, που είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τον εαυτό σας για χάρη της αγάπης! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας καλεί να γευτείτε τη μαγεία του έρωτα, να διασκεδάσετε, να απομακρύνετε τα σκοτεινά σύννεφα από τον ουρανό της αγάπης. Άλλωστε, δεν είναι όλα μαύρα. Ίσως τώρα μπλεχτείτε στα δίχτυα μιας ονειρικής κατάστασης, ίσως δεν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, γι’ αυτό έχετε υπόψη σας, τουλάχιστον το ένα πόδι σας να πατά γερά στη γη. Κάντε την έρευνά σας σχετικά με το αντικείμενο του πόθου σας, ώστε να ξέρετε ακριβώς τι πρόκειται να πάρετε για τον εαυτό σας. Μην κάνετε το λάθος και αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας παρασύρουν, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σας διατάζει να κάνετε έναν έλεγχο της πραγματικότητας.

Σταματήστε τις φαντασιώσεις για τον τέλειο εραστή και ανοίξτε τα μάτια σας σε αυτό το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας. Μήπως επικεντρώνεστε στις θετικές και παραμελείτε τις αρνητικές ιδιότητες του προσώπου που σας ενδιαφέρει; Η αγάπη δεν είναι πάντα μαγικά πυροτεχνήματα και κόκκινα τριαντάφυλλα. Δείτε τις κόκκινες σημαίες αλλά και τα μικρά πράγματα που κάνει για σας και δείχνουν ότι νοιάζεται. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα, στους Ιχθύς, σας ζητά να φροντίσετε και λίγο τον εαυτό σας. Τι σας αρέσει να κάνετε περισσότερο; Σκεφτείτε: μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή σε νερό, χαλαρωτική μουσική, όρκους αιώνιας αγάπης κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι. Αυτό δεν είναι πάθος για ζωή;
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΝΕΑ ΟΜΟΡΦΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 2015 - FALLING IN LOVE

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
8°C
Ηράκλειο 8°C | Χανιά 8°C | Αθήνα 7°C | Θεσ/νίκη 9°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Αρχοντής, Αρχοντία, Μαύρος, Μαυρέτα
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία