ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ Διαφήμιση


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΖΩΔΙΑ arrow ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο προέρχεται απο e-zwdia.gr (αποκαλύπτει το μέλλον)
ΚΡΙΟΣ (21/03 - 20/04)

Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23/2 - 1/3)

Όλοι για έναν και ένας για όλους! Ο Ερμής στο συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας και σε αντίθεση με τον Δία, σας ζητά να ενδιαφερθείτε για την κοινή νίκη μιας ομάδας, δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Και φυσικά θα έχετε τέλειο συγχρονισμό. Με όλες τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και σας αγχώνουν κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, μια επιπλέον βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Σκεφτείτε: αναθέστε καθήκοντα και προβάλετε τις πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες ιδέες σας σε μια ομαδική προσπάθεια. Επιπλέον, ο Ερμής σας χαρίζει ανεμελιά και ελαφρότητα, συναντάτε τους φίλους που ίσως είχατε αφήσει στο περιθώριο, ενώ εσείς εργαζόσασταν μανιωδώς. Νιώθετε δυστυχισμένοι στην αγάπη; Αφήστε τους φίλους σας να παίξουν το ρόλο του προξενητή και θα μπορούσαν να σας γνωρίσουν μια ενδιαφέρουσα ψυχή.

Αφήστε τους να γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά που πραγματικά σας ανάβουν σε έναν ερωτικό σύντροφο. Ο Ήλιος στο θολό δωδέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας ζητά να βγάλετε τα ροζ γυαλιά, να δείτε επιτέλους την πραγματικότητα της ζωής. Μια αντάξια για σας προσφορά ή μια ονειρική αγάπη θα μπορούσαν να προσγειωθούν στην αγκαλιά σας, αλλά είναι συνετό να ψάξετε τα πράγματα σε βάθος, μην εφησυχάζετε στις πρώτες δελεαστικές εντυπώσεις. Όταν το κάνετε, θα μπορούσατε να δείτε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που πιστεύατε αρχικά. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να προχωρήσετε, τουλάχιστον θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα.

 
ΤΑΥΡΟΣ (21/4 - 20/5)

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23/2 - 1/3)

 

Πάτε ψηλά και μακριά! Με κίνητρο τον Ερμή στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σε αντίθεση με τον Δία, έχετε υπερβολικά φιλόδοξους στόχους, αναζητάτε να καθίσετε στο θρόνο σας και να σας προσκυνάνε. Είστε φωτιά, λάμπει το αστέρι σας πάνω στη σκάλα της επιτυχίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχετε όσον αφορά τους στόχους σας. Συνομιλείτε και διαπραγματεύεστε με τον πελάτη που είχατε στο μάτι σας καιρό, έχετε την τόλμη να προβάλετε τον εαυτό σας, τις ικανότητές σας και τα επιτεύγματά σας, είστε ανερχόμενο αστέρι. Εξαιρετικές ευκαιρίες μπορεί να προσγειωθούν στην αγκαλιά σας. Ό, τι στόχους κι αν έχετε, είτε πρόκειται να διασφαλίσετε αυτή την ηγετική θέση στην εταιρεία σας ή να κερδίσετε περισσότερα στην επιχείρησή σας, το σίγουρο είναι ότι πιστεύετε στον εαυτό σας.

Εάν δεν έχετε ακόμη συνειδητοποιήσει τη διαδρομή που συνηχεί με την ψυχή σας, απευθυνθείτε σε άτομα πιο έμπειρα και πιο ώριμα, πάρτε τα δώρα που σας φέρνουν όχι μόνο χαρά αλλά και το εισιτήριο για την ευημερία σας. Συμβουλή του Ήλιου στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Σταματήστε το θέατρο, μην μπερδεύετε τους άλλους. Συμπεριφερόμενοι μια κρύο, μια ζέστη, αυτό σημαίνει ότι το μήνυμά σας θα μπορούσε να επισκιαστεί από τους άλλους. Μακριά από το δράμα, την εξουσιαστική συμπεριφορά και τις αποστομωτικές δηλώσεις, φροντίστε να πλησιάσετε τους άλλους με πνευματώδη πειράγματα και περισσότερη ευαισθησία. Δεν χρειάζεται να ζηλεύετε τους άλλους επειδή ίσως λανθασμένα πιστεύετε ότι έχουν περισσότερα από εσάς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23/2 - 1/3)

Χαρά και αισιοδοξία σας χαρίζει ο Ερμής στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και σε αντίθεση με τον Δία, επαναφέροντας τον ενθουσιασμό πίσω από τη σκιά του Κρόνου. Ένα μακρινό ταξίδι επαναφέρει τη χαμένη σας ενέργεια, αναζωογονεί την ευεξία σας. Εάν έχετε μια επιχειρηματική ιδέα, αρχίστε να βάζετε τα πρώτα θεμέλια και θα μπορούσατε να κάνετε όνομα ακόμα και σε μια άλλη ήπειρο. Τα αστέρια σας δίνουν την άδεια να μοιραστείτε τη δική σας αλήθεια, οπότε μην απολογείστε! Μη σας νοιάζει το πώς οι άλλοι θα αντιδράσουν. Όλοι μας θέλουμε την αποδοχή, την επικύρωση και την κατανόηση των άλλων, αλλά αν δεν έρθει, δεν πειράζει. Αυτό που είναι σημαντικό τώρα για σας είναι να τιμήσετε τις δικές σας απόψεις και ιδέες.

Και όταν το κάνετε, γίνεται ευκολότερο αν έχετε σεβασμό προς τους άλλους. Μην ξεχνάτε: επειδή αγαπάτε κάποια άτομα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε σε πλήρη συμφωνία για τα πάντα. Αν έχετε απορροφηθεί από τους στόχους της σταδιοδρομίας σας, ο Ήλιος στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας ζητά να γυρίσετε πίσω το χρόνο, να σκεφτείτε τα προσφιλή σας πρόσωπα και τον αγαπημένο σας, όχι μόνο την επαγγελματική σας πρόοδο. Οι μακροχρόνιοι επαγγελματικοί στόχοι σας είναι τώρα στο επίκεντρο, διοχετεύετε την ενέργειά σας στην πραγματοποίηση μιας ευγενούς φιλοδοξίας σας. Σίγουρα είστε ένας αληθινός φίλος και σύντροφος, μην αφήσετε όμως κάποια άτομα να χαθούν από τη ζωή σας. Σκεφτείτε: μήπως τελικά είστε μόνοι στην κορυφή;
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23/2 - 1/3)

Καλό και κακό, μαύρο και άσπρο: να θυμάστε ότι είναι απλά οι πόλοι σε κάθε κατάσταση, κι εσείς έχετε μόνο δύο επιλογές. Ο Ερμής στον άκρως συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Δία, σας σπρώχνει να κατανείμετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις σε δύο κατηγορίες, αλλά έχετε σωστή αντίληψη; Σταματήστε να προσπαθείτε να ελέγχετε τα πάντα και καλωσορίστε νέους συναρπαστικούς ανθρώπους στον κόσμο σας. Αφήστε το σύμπαν να σας εκπλήξει και μην αφήνετε τις εμμονές του παρελθόντος να επισκιάζουν την αγάπη. Ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές, αυτό ισχύει όμως τώρα για σας; Τα έντονα συναισθήματά σας και οι ευαισθησίες σας θα μπορούσαν να σας πετάξουν στον ωκεανό των συγκινήσεων.

Παρασύρεστε από μια επώδυνη κατάσταση, την φέρνετε ξανά και ξανά στο μυαλό σας, την αφήνετε να σας πάει προς τα κάτω. Η πρόκλησή σας είναι να κάνετε ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω. Αντί να στέλνετε ένα καυστικό μήνυμα σε κάποιον που σας πρόδωσε ή εξεγείρετε την οργή σας, κάντε έναν περίπατο, δείτε μια ταινία, αφήστε ανοιχτή την πληγή για να επουλωθεί. Ο Ήλιος στο δογματικό ένατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας κάνει ασυνεπείς και άκαμπτους στις πεποιθήσεις σας. Ναι, είστε πρόθυμοι να συνεργαστείτε, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί τώρα η σωστή ισορροπία. Αν δεν θέλετε να παραποιηθεί το μήνυμά σας, οι άλλοι πρέπει να αισθάνονται ότι οι απόψεις και οι ιδέες σας είναι έγκυρες. Μαλακώστε την επικοινωνία σας ώστε να μην τρομάξετε τους πιθανούς συμμάχους σας.
 
ΛΕΩΝ (23/7 - 23/8)

Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23/2 - 1/3
)

Οι προσπάθειές σας για να δημιουργήσετε ένα δυναμικό δίδυμο, ερωτικό ή επαγγελματικό, θα μπορούσαν τελικά να αποδώσουν καρπούς. Με τον Ερμή να κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σε αντίθεση με τον Δία, θα μπορούσε να εμφανιστεί μια νέα ερωτική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Ο θεός Έρωτας σας βάζει στόχο με τα βέλη του, είστε οι τυχεροί που έχει στη λίστα του. Είστε σε σχέση; Τώρα είναι η ώρα να ανοίξετε συζητήσεις με τον αγαπημένο σας σχετικά με το κοινό μέλλον σας. Μήπως όμως νιώθετε σαν να είστε χαμένοι σε ένα λαβύρινθο, αντιμέτωποι με περιορισμούς και ασάφειες γύρω σας; Ο Ήλιος στο συναισθηματικό όγδοο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας συμβουλεύει: Προσπαθώντας να κάνετε τους άλλους (και τον αγαπημένο σας) να ακολουθήσουν το όραμά σας, είναι χάσιμο χρόνου.

Εξοικονομήστε την ενέργειά σας και επικεντρωθείτε μόνο στο να ακούτε. Όντας ήσυχοι παρατηρητές, μπορείτε να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Επίσης, εκτελέστε τους απαραίτητους ελέγχους και κάντε την έρευνά σας σε όσες νέες γνωριμίες κάνετε. Με αυτόν τον τρόπο θα διαφυλάξετε την καρδιά σας από τον πόνο και τη θλίψη. Αλλά μην εκπλαγείτε αν δεν κατανοήσετε πλήρως τις προθέσεις των νέων γνωριμιών σας. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά σας, η άμεση ικανοποίηση των πολυτελών αναγκών σας έχει τις συνέπειές της. Ελέγξτε τις καταναλωτικές παρορμήσεις σας και κάντε έναν προϋπολογισμό που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, χωρίς να χρειάζεται να βάλετε χέρι στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 - 22/9)

Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23/2 - 1/3
)

Πόσο έχετε ενδιαφερθεί για τη ζωτικότητα και την ευεξία σας; Ο Ερμής στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και σε αντίθεση με τον Δία, επαναφέρει τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό σας. Εάν έχετε αφήσει την άσκηση ή έχετε παρασυρθεί από διατροφικές ατασθαλίες, δημιουργείτε μια υγιή και ισορροπημένη ρουτίνα. Αφήστε το ασανσέρ και πάρτε τις σκάλες, διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας και τα θελήματα με τα πόδια ή το ποδήλατο, διαβάστε μερικές οδηγίες για fitness στο ίντερνετ. Αγαπήστε το σώμα σας, φέρτε θετική ενέργεια γύρω σας, ακολουθήστε έναν υγιή τρόπο διαβίωσης. Επίσης, στρέψτε την προσοχή σας σε αυτές τις επίμονες παλιές αρνητικές συνήθειες που παραμένετε προσκολλημένοι ακόμη. Μήπως η εταιρεία σας δεν θα προοδεύσει αν προσφέρετε λιγότερα; Έχετε κι εσείς φίλους και προσωπική ζωή και πρέπει να διασκεδάσετε.

Είστε ζώδιο που επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες, έτσι, ένα γυμναστήριο ή πρόγραμμα διατροφής μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβάσετε τη ζωτικότητά σας. Όταν κάνετε αυτές τις αλλαγές, φροντίστε να τις διατηρήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ήλιος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας συμβουλεύει: Μακριά από άτομα που καταστρέφουν την ψυχοσύνθεσή σας, ακόμα κι αν ο πειρασμός είναι πολύ ισχυρός. Ίσως έχετε μια επιζήμια διαφωνία σχετικά με κάποια ασαφή λόγια ή ενέργειες του αγαπημένου σας ή ενός συνεργάτη σας. Μη δίνετε σημασία στη διαρροή ανυπόστατων και κακόβουλων φημών. Συμπεριφερθείτε με ανωτερότητα και παραμείνετε σιωπηλοί, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
 
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 22/10)

Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23/2 - 1/3)

Κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί με τον Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σε αντίθεση με τον Δία. Η ευθύτητα και η αμεσότητα στην επικοινωνία σας ενισχύει την εμπιστοσύνη του αγαπημένου σας και των θαυμαστών σας, η περιέργειά σας αφυπνίζεται για να κάνετε όνειρα δίχως όρια. Μην ανησυχείτε αν σας εγκαταλείπει για λίγο η λογική. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να δείτε την πρακτική και ορθολογιστική πλευρά των καταστάσεων. Η δημιουργικότητά σας αφυπνίζεται, δημιουργώντας ευκαιρίες για να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας, να έχετε φήμη. Έχετε μια πρωτότυπη ιδέα; Μη την κρατάτε για τον εαυτό σας! Ξεκινήστε το δημιούργημά σας και θα νιώσετε τόσο ενθουσιασμένοι.

Αν υπάρχει κάποιος που σας εκφράζει το θαυμασμό του, πλησιάστε τον, βγείτε έξω μαζί και δείτε πού οδηγεί. Ο Ήλιος στον καθημερινό έκτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας καλεί να ισορροπήσετε τη δημόσια και την προσωπική σας ζωή. Πριν αποδεχτείτε έναν υψηλού προφίλ ηγετικό ρόλο ή μια φιλόδοξη προσφορά εργασίας, τι είδους θα είναι οι συνέπειες για τις σημαντικότερες σχέσεις σας; Εάν επηρεάσει τις τρέχουσες σχέσεις σας και σας δημιουργήσει επιπρόσθετες υποχρεώσεις και ευθύνες, ξανασκεφτείτε το. Δώστε στους άλλους την ευκαιρία να εκφράσουν τον εαυτό τους, θα εκπλαγείτε με ό, τι σας αποκαλύψουν. Θα μπορούσε αυτό να συμβεί ακόμη και με κάποιον που είχατε υποτιμήσει.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 - 22/11)

Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23/2 - 1/3)

Αναλώνεστε συνήθως στο δράμα, είστε καχύποπτοι αλλά πολεμάτε μέχρι θανάτου, δεν παραδέχεστε ποτέ την ήττα σας. Ο Ερμής στο νοσταλγικό τέταρτο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Δία, σας κρατά κολλημένους σε ένα ατέρμονο και επώδυνο παρελθόν. Αφήνετε τον αντίπαλό σας να θεωρήσει ότι αυτός είναι ο νικητής, θέλετε εσείς να έχετε το τρόπαιο της μάχης, αλλά γιατί εμμένετε σε μια αρνητική παρελθούσα κατάσταση; Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ξεφύγετε είναι να αποστασιοποιηθείτε από αυτή την κατάσταση. Δεν υπάρχει νόημα να σπαταλάτε την ενέργειά σας σε αντιπαραθέσεις και απογοητεύσεις. Αποβάλετε αυτά τα αποτρόπαια συναισθήματα για να πετάξει η καρδιά σας στα ύψη.

Προβάλλετε τον ανώτερο εαυτό σας και μη μπείτε στον πειρασμό να στραφείτε σε παλιά καταστροφικά μοτίβα συμπεριφοράς. Ο Ήλιος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί δράμα και σύγχυση στην ερωτική σας ζωή. Το ζώδιό σας είναι δυνατό και ανθεκτικό, αλλά τώρα το σύμπαν σας οδηγεί κατευθείαν στο κρησφύγετό σας. Αν σε μια στιγμή αδυναμίας καταλήξετε να τσιμπήσετε το ...δόλωμα, δεν θα φύγετε αλώβητοι. Πριν ξεσπάσει η ένταση που σιγοβράζει μέσα σας, ήρεμα και κατηγορηματικά τερματίστε το διάλογο. Αν είστε μόνοι, επιλέξτε με μεγάλη προσοχή, οι μεγάλες υποσχέσεις μπορεί να είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη δημιουργικότητα, έτσι το σύμπαν σας χαρίζει δημιουργικές ιδέες και έμπνευση για να προβάλλετε ένα έργο σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 - 21/12)

Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (23/2 - 1/3
)

Μιλάτε με ανοιχτά χαρτιά, είστε άμεσοι και ειλικρινείς χάρη στον Ερμή στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σε αντίθεση με τον Δία. Ίσως νιώθετε ...τρελαμένοι από την υπερφόρτωση πληροφοριών. Μοιραστείτε τις ιδέες σας αλλά δώστε στους άλλους χρόνο για να επεξεργαστούν τις πληροφορίες σας και το όραμά σας. Βομβαρδίζοντάς τους με όλες τις μακροπρόθεσμες ιδέες σας, τους στέλνετε κατευθείαν στην πόρτα της εξόδου. Όταν πρόκειται για τη σχέση σας, μην είστε διαθέσιμοι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, θεωρώντας ότι η αγάπη σας έχει προτεραιότητα. Και μην ξεχνάτε ότι και οι δικές σας ανάγκες μέσα στη σχέση είναι επίσης σημαντικές, οπότε αν ο αγαπημένος σας θέλει να αλλάξει σχέδια, μη βιαστείτε να συμβιβαστείτε.

Ο Ήλιος στον τέταρτο οίκο σας, του τέλους, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, συγκρατεί τα πάθη σας και βάζει σε εγρήγορση την ισχυρή δύναμη της θέλησής σας και τις αντοχές σας, προκειμένου να βάλετε τέλος σε μια κατάσταση που δεν μιλάει πλέον στην ψυχή σας. Ίσως έχει περάσει καιρός που χύνετε αίμα, ιδρώτα και δάκρυα, προκειμένου να αντιμετωπίσετε κάποιες αρνητικές καταστάσεις στο σπίτι σας ή με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας τραβάνε προς τα κάτω. Μην υποκύψετε πέφτοντας σε μια ολισθηρή πλαγιά ή σε μελαγχολία. Μη δένετε κόμπο μια αρνητική κατάσταση ότι θα συνεχιστεί αλλά και μην περιμένετε από τους άλλους να πάνε πάντα με τα νερά σας. Ξέρετε τι νιώθετε, αλλά τα υπερβολικά έντονα συναισθήματα δεν είναι καλός σύμβουλος αποφάσεων. Απλά βεβαιωθείτε ότι όταν παίρνετε μια καίρια απόφαση, είστε ήρεμοι και νηφάλιοι, αν δεν θέλετε να μετανιώσε αργότερα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23/2 - 1/3)


Ξέρετε πού και με ποιόν τρόπο να βρείτε χρήματα! Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σε αντίθεση με τον Δία, βάζει σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες σας, το ένστικτό σας, σας οδηγεί στη σωστή πηγή, οσφραίνεστε από μακριά κάποιον ο οποίος έχει μεγάλη επιρροή και οικονομική δύναμη για να συνδεθείτε μαζί σε μια νέα συνεργασία. Κάνοντας την πρώτη κίνηση θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την αρχή μιας κερδοφόρας πορείας. Εάν το πλοίο της επιχείρησής σας ήταν εκτός πορείας, παίρνετε τα ηνία και το κατευθύνετε και πάλι στο σωστό δρόμο. Μόνο, προσοχή στις σπατάλες σας. Πριν κάνετε κράτηση σε αυτό το ακριβό εστιατόριο για δείπνο, βεβαιωθείτε ότι σας είναι προσιτό οικονομικά και επιλέξτε προσεκτικά τη λίστα των προσκεκλημένων σας. Θα μπορούσατε να πληρώσετε όλοι μαζί, υπολογίζοντας τι οφείλει ο καθένας, θα σας εξοικονομήσει από οικονομικούς πονοκεφάλους και δυσαρέσκεια.

Αντισταθείτε στην παρόρμησή σας να κάνετε φιγούρα, διαφορετικά θα μπορούσατε να καταλήξετε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Ο Ήλιος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας ζητά να εκφράσετε με προσοχή τη γνώμη σας, διατρέχετε τον κίνδυνο να θεωρηθείτε άκαμπτοι και αναίσθητοι. Και σίγουρα δεν θέλετε να απομακρύνετε από δίπλα σας τους συμμάχους σας. Αν περάσετε άμεσα το μήνυμά σας αλλά με σεβασμό προς τους άλλους, το ενδιαφέρον τους πιθανόν θα αυξηθεί. Οι άνθρωποι θέλουν ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, μην το ξεχνάτε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 19/2)

Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23/2 - 1/3)

Προβάλετε το πρωτότυπο και εκκεντρικό μυαλό σας και συνομιλήστε με ποικίλους και ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα κάνουν την ημέρα σας πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Ο Ερμής στο ζώδιό σας και σε αντίθεση με τον Δία επεκτείνει τον κοινωνικό σας κύκλο, μιλάτε σε όλους όσους γνωρίζετε, δεν προλαβαίνετε να χαλαρώσετε. Το σίγουρο είναι ότι θα καταλήξετε με νέες ​​και συναρπαστικές νέες γνωριμίες. Βάζετε σε εγρήγορση το διορατικό και έξυπνο μυαλό σας, πρεσβεύετε μόνο την αλήθεια και όλοι σας αγαπούν για τον αυθεντικό εαυτό σας. Έχετε το κοσμικό πράσινο φως να προβάλετε τις ιδέες σας και τον εαυτό σας. Από τη δημιουργία ενός νέου έργου μέχρι να γίνετε ο ηγέτης στον τομέα σας ή μιας ομάδας, τα φώτα είναι πάνω σας, κοιτάτε μπροστά, όχι πίσω.

Μήπως τα χρήματα φαίνεται να γλιστρούν μέσα από τα χέρια σας; Ο Ήλιος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι είστε στη θέση του οδηγού, όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σας. Ήρθε η ώρα να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και να θέσετε μια λίστα με τις μακροπρόθεσμες οικονομικές ανάγκες σας. Έχετε πρωτότυπες ιδέες για να βγάλετε χρήματα, αλλά τώρα η εξεύρεση κεφαλαίων που θα κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποια εμπόδια. Αυτή η κοσμική όψη σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα και να κινηθείτε να βρείτε τους ανθρώπους που θα κάνουν μετρητά τις μεγάλες ιδέες σας. Ακόμα και αν είστε στο πρώτο στάδιο της ανάπτυξης ενός επιχειρηματικού σχεδίου, διερευνήστε νέες επιλογές που θα γεμίσουν αργά αλλά σταθερά την τσέπη σας.

 
ΙΧΘΕΙΣ (20/2 - 20/3)

Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23/2 - 1/3)

Η εβδομάδα σας βρίσκει μόνους με τον εαυτό σας, χάρη στον Ερμή στον ευφάνταστο δωδέκατο οίκο σας και σε αντίθεση με τον Δία. Αποδράστε σε μια ήσυχη γωνιά του σπιτιού σας, παρέα με το αγαπημένο σας βιβλίο ή το φορητό υπολογιστή σας. Αφήστε τη θεία έμπνευση να βγει μέσα από την ψυχή σας και αφήστε πίσω σας μια για πάντα ό, τι και όποιον σας έχει εγκαταλείψει. Ελάτε κοντά με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να βγείτε από την ομίχλη σας. Το δίλημμα; Πρέπει να βάλετε τις ανάγκες σας πρώτα ή να κάνετε μια θυσία για το καλό των αγαπημένων σας; Το σύμπαν απαιτεί την καρμική ανάμιξη λίγο εκ των δύο. Είστε ευαίσθητοι και νοιάζεστε πάντα για τους άλλους, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξετε και λίγο τον εαυτό σας.

Επιπλέον, μοιραζόμενοι κάποια πράγματα με τους άλλους, θα σας φέρει περισσότερη ψυχική γαλήνη και ηρεμία. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας κάνει αντιδραστικούς αλλά και προσγειωμένους. Προσέξτε ό, τι ακούτε, είναι μισές αλήθειες ή μυθοπλασία. Αντί να αφήνετε τις υποχρεώσεις να καταστρέφουν ολόκληρη την ημέρα σας, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τις εκπληρώσετε όλες αμέσως. Συμβουλή: Πάρτε τον πνευματικό δρόμο και δείξτε συμπόνια σε εκείνους τους ανθρώπους που η ζωή τους είναι πιο μίζερη από τη δική τους. Μην αναμοχλεύετε τη δική σας δυστυχία και αποστασιοποιηθείτε από μυστικές σχέσεις. Φερθείτε έξυπνα όσον αφορά την υγεία σας, εάν ένας πόνος απαιτεί περισσότερη προσοχή, μην ψάχνετε συμβουλές στο διαδίκτυο και συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία.
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

REEBOK - ΓΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
13°C
Ηράκλειο 13°C | Χανιά 11°C | Αθήνα 10°C | Θεσ/νίκη 11°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Ασκληπιός
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία