ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΖΩΔΙΑ arrow ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο προέρχεται απο e-zwdia.gr (αποκαλύπτει το μέλλον)
ΚΡΙΟΣ (21/03 - 20/04)

Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/5 - 31/5)

Θέλετε να είστε πρωταγωνιστές σε ένα ευρύτερο κοινωνικό δίκτυο; Μπορεί να λαχταράτε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα ή να κάνετε νέους φίλους, αλλά ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας ζητούν να διερευνήσετε αν μοιράζεστε κοινές απόψεις για τη ζωή. Ίσως και να επανασυνδεθείτε με κάποιον παλιό φίλο σας ή αποκαλύψετε ένα νέο σύμμαχο. Βρίσκοντας κάποιον στον οποίον μπορείτε να βασίζεστε, σίγουρα δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Μια προειδοποίηση: Προσέξτε ποιες προσωπικές πληροφορίες μοιράζεστε με τους γύρω σας. Όταν οι άλλοι μοιράζονται ελεύθερα μαζί σας τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες τους, μπορεί να επιδιώξετε να μιλήσετε κι εσείς για τα δικά σας. Ενώ μπορεί να καταφέρετε να συσπειρώσετε κόσμο γύρω σας λέγοντας τις ιστορίες σας, θέλετε να γίνετε τροφή για κουτσομπολιό; Μιλήστε μόνο αν πραγματικά εμπιστεύεστε τους ανθρώπους, διαφορετικά δεν χρειάζονται πολύ προσωπικές εκμυστηρεύσεις.

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σας δίνει την ώθηση για μια διαφυγή από τις υποχρεώσεις σας και τη ρουτίνα σας, αλλά προσέξτε τα απότομα και συγκεχυμένα λόγια σας. Λέγοντας πράγματα για άτομα πίσω από την πλάτη τους ή αστειευόμενοι για λάθη τρίτων, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δυσφημήσετε το όνομά σας. Ίσως πάλι κάνετε ένα ταξίδι στον κόσμο των … ενοχών και θελήσετε να πείτε έναν καλό λόγο σε όσους πληγώσατε. Από την αντίθετη πλευρά, ίσως παρεξηγηθείτε ακούγοντας κάποια πράγματα να λέγονται για σας. Αντί να ανταποδώσετε το χτύπημα, αποστασιοποιηθείτε και αδιαφορήστε. Εξάλλου, οι παρατηρήσεις σας θα μπορούσαν να αμαυρώσουν τη φήμη σας.

 
ΤΑΥΡΟΣ (21/4 - 20/5)

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/5 - 31/5)

 

Το λογικό και πρακτικό ζώδιό σας τείνει να είναι στοχαστικό σχετικά με το πού θα ξοδέψετε τα χρήματά σας και θέλετε μόνο το καλύτερο για σας. Όμως τώρα ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, ενισχύει τα πολυτελή γούστα σας πράγμα το οποίο μπορεί να είναι επιβαρυντικό για τον προϋπολογισμό σας. Ίσως βάλετε το χέρι στις αποταμιεύσεις σας για να αποκτήσετε το αντικείμενο που επιθυμείτε, αλλά προτού το κάνετε παρασυρόμενοι από τις παρορμήσεις σας, σκεφτείτε αν πραγματικά το έχετε ανάγκη. Μπορείτε να ικανοποιήσετε τις αισθήσεις σας με κάτι ισάξιο που δεν θα σας κοστίσει πολλά. Προσέξτε επίσης τι ξοδεύετε προκειμένου να κάνετε φιγούρα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις περιστασιακές απολαύσεις στη ζωή. Αντί να υποκύψετε σε μια στιγμιαία ικανοποίηση, θέστε το επιθυμητό αντικείμενο στη λίστα των επιθυμιών σας προκειμένου να το αγοράσετε αργότερα.

Ποτέ δεν ξέρετε, ίσως και να αλλάξετε γνώμη ή στην καλύτερη περίπτωση να σας το κάνουν δώρο. Συμβουλή του ανάδρομου Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Μην υποκύψετε σε μια αυθόρμητη αγορά ή στην καλοπέραση και αφήστε το πλαστικό χρήμα στο σπίτι σας. Η καλή ζωή αποδυναμώνει τώρα τη θέλησή σας, έτσι μείνετε μακριά από τον πειρασμό. Επίσης, μακριά από νέες οικονομικές συμφωνίες και επενδύσεις. Ακόμα κι αν έχετε τα χρήματα, ο Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει την κρίση σας. Η υπομονή και η εγκράτεια είναι αρετές κι εσείς αυτό το ξέρετε καλύτερα από τον καθέναν. Θυμηθείτε όμως και κάτι άλλο: τα πράγματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/5 - 31/5)

Μήπως ο τρόπος που επικοινωνείτε δεν αντικατοπτρίζει το ποιος πραγματικά είστε; Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στο ζώδιό σας, σας ζητούν να αξιολογήσετε το πώς προβάλλετε τον εαυτό σας στους άλλους. Μπορεί και να είστε νευρικοί στην προσπάθειά σας να γίνουν κατανοητές οι ιδέες και οι απόψεις σας, ίσως ακόμα επιπλήττετε τους άλλους και τον εαυτό σας που εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος. Κάντε πίσω, μη μιλάτε και προβληματιστείτε σχετικά με το τι μπορείτε να αλλάξετε από την προσωπικότητά σας έτσι ώστε να προβάλετε έναν καλύτερο εαυτό. Δεν πειράζει να είστε λιγότερο κοινωνικοί, είναι καλύτερο από το να κλονιστεί η ισορροπία στις σχέσεις σας.

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σας προτρέπουν να καταστείλετε το θυμό που μπορεί να είχε ξεσπάσει στο παρελθόν με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, τώρα γνωρίζετε ότι δεν είστε αμέτοχοι, αποδέχεστε τα λάθη σας. Ξέρετε πώς να πλησιάσετε και να αντιμετωπίσετε το εν λόγω πρόσωπο, θέλετε να θεραπεύσετε τις σχέσεις μεταξύ σας, να επικοινωνήσετε και πάλι. Όταν οι άνθρωποι ζητούν τη γνώμη σας για κάτι σημαντικό ή για αμφισβητήσιμα πρόσωπα και καταστάσεις, προχωρήστε με προσοχή. Μαλακώστε τα λόγια σας, μην κάνετε υποδείξεις, ακόμα κι αν είναι θετικές. Μπορεί και να παρεξηγηθείτε από τους γύρω σας και να σας φέρουν εκτός ορίων! Τα προβλήματα θα είναι αναπόφευκτα ακόμη και στις καλύτερες σχέσεις. Αποφύγετε να κάνετε δύσκολες ερωτήσεις, οι φόβοι σας και η σύγχυση θα ενισχυθούν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/5 - 31/5)

Το να γιατρέψετε τις πληγές του παρελθόντος μονομιάς, δεν είναι κι εύκολο. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στο θολό και ασαφή δωδέκατο σας, σας προτρέπει να απομακρύνετε πρόσωπα και πράγματα που αναδεύουν παλιές πλαγιές. Ίσως και να αποφασίσετε να καταστρέψετε αντικείμενα που σας φέρνουν στο νου οδυνηρές αναμνήσεις, ίσως κάποια δώρα από τους αγαπημένους σας που τώρα δεν τα εκτιμάτε όπως κάποτε. Αν έχει έρθει η ώρα να πείτε αντίο σε μια κοινωνική υποχρέωση ή σχέση, φροντίστε να απομακρυνθείτε με αξιοπρέπεια και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη σας. Μπορεί να νιώσετε νευρικότητα και εσωτερικές συναισθηματικές διακυμάνσεις, καθώς κύματα νοσταλγίας για μια παλιά αγάπη διακατέχουν την ψυχή σας.

Πετάξτε τα αναμνηστικά που σας φέρνουν οδυνηρά συναισθήματα. Στην καλύτερη περίπτωση, η επανασύνδεση με μια παλιά αγάπη γεμίζει τις συναισθηματικές σας δεξαμενές σας και απογειώνει τη σεξουαλικότητά σας. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στο νωχελικό και ονειρικό δωδέκατο σας και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αποδυναμώνουν τη δύναμη της θέλησής σας, τώρα δεν θέλετε να κάνετε τίποτα, αρνείστε να εργαστείτε σκληρά και να δείτε την πραγματικότητα, χάνεστε στον δικό σας ονειρικό κόσμο. Μπορεί και να έρθετε αντιμέτωποι με έναν εθισμό ή το ποτό, προκειμένου να ξεφύγετε από τα προβλήματά σας. Ερευνήστε όμως βαθιά, θα διορθωθεί η ζωή σας με αυτόν τον τρόπο;
 
ΛΕΩΝ (23/7 - 23/8)

Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/5 - 31/5
)

Εσείς και οι φιλίες σας ή τα μέλη μιας ομάδας θα μπορούσατε να διαφωνήσετε καθώς η ασάφεια και οι παρανοήσεις που προκαλούν ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, ξεσηκώνουν θεόρατα κύματα με τα οποία καλείστε να παλέψετε. Αν δεν θέλετε να ταράξετε τα νερά, θυσιάστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, δεν χρειάζεται να επιβληθείτε. Απλά να είστε προσεκτικοί πριν προβάλετε τις σκέψεις σας στον έξω κόσμο, ειδικά αν έχετε αντιρρήσεις. Πριν αρχίσετε να μιλάτε για τα παράπονά σας, σκεφτείτε σε βάθος ή συζητήσετε με έναν έμπιστο φίλο σας. Μετά τις 12 Ιουνίου, όταν ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία, η επικοινωνία θα ρέει με μεγαλύτερη ευκολία και θα μπορέσουν να προκύψουν δυναμικές λύσεις.

Ένα αγχωτικό τετράγωνο ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας και το σκιώδη Ποσειδώνα, καθιστά δύσκολο να διακρίνετε ποιος πραγματικά αξίζει τη φιλία σας ή παίζει καθαρά σε μια ομάδα. Μια φιλία ή μια ομάδα που προηγουμένως σας είχε αποκηρύξει, θα μπορούσε να εμφανιστεί ξαφνικά και να σας δείξει ενδιαφέρον, αναζητώντας την παρέα σας ή τη συμμετοχή σας ως μέλος. Σίγουρα, θα λάβετε πολλά κομπλιμέντα και θα νιώσετε περιζήτητοι, αλλά θέλετε πραγματικά να είστε μαζί με αυτούς; Θυμηθείτε το παρελθόν, τα θετικά και τα αρνητικά που λάβατε. Αν το ένστικτό σας, σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ευγενικά αρνηθείτε την προσφορά τους, στο όνομα της προστασίας της καλόκαρδης φύσης σας. Εκτός αυτού, θα πρέπει να είστε με άτομα που δεν κάνουν διακρίσεις.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 - 22/9)

Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/5 - 31/5
)

Ένας φίλος από τα παλιά ή κάποιος που σήμαινε πολλά για σας θα μπορούσε να γυρίσει πίσω στον κόσμο σας χάρη στον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη στο δέκατο οίκο σας, των ανδρών. Ενώ σκέφτεστε την επανασύνδεση, μπορεί να αγωνίζονται μέσα σας αντικρουόμενα συναισθήματα. Ακριβώς επειδή μοιραστήκατε κάποτε μια ιστορία μαζί, αυτό δεν του δίνει ένα δωρεάν εισιτήριο στη ζωή σας. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά και δείτε που οδηγεί. Αυτή η φάση θα μπορούσε να είναι βραχύβια, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά απ’ ό, τι ήταν αρχικά, έτσι έχετε ανοικτό μυαλό. Είστε υπεύθυνο και εργατικό ζώδιο και κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει τη δημοτικότητά σας, αλλά ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σας ζητήσουν να παίξετε ένα δύσκολο παιχνίδι, έστω και αν αυτό προκαλεί κάποιους στην εργασία σας.

Μην ανησυχείτε όμως. Αυτοί οι σκληροί επικριτές σας όχι μόνο θα αποδεχτούν το έργο σας αλλά θα σας χρωστούν ευγνωμοσύνη όταν συνειδητοποιήσουν ότι η σκληρή δουλειά σας θα ωφελήσει έμμεσα κι αυτούς. Από την αντίθετη πλευρά, αν και οι συνάδελφοί σας μπορούν πάντα να υπολογίζουν σε σας, σκεφτείτε ότι αυτό το αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό σας έχει και την αρνητική του πλευρά. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να επωφεληθούν από την αξιοπιστία σας και την εργατικότητά σας, αναθέτοντάς σας επιπρόσθετα καθήκοντα. Μπορεί απλά να το παίζουν χαζοί, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να αρνηθείτε. Ήρεμα δώστε τους να καταλάβουν ότι δεν είστε υπεύθυνοι για τα καθήκοντα του καθενός. Διδάξτε τους τι πρέπει να κάνουν και στη συνέχεια, αφήστε τους να τελειώσουν οι ίδιοι το έργο. Γιατί εσείς θα έπρεπε να εργάζεστε ενώ όλοι οι άλλοι να διασκεδάζουν;
 
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 22/10)

Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/5 - 31/5)

Έχετε τόσα μεγάλα οράματα στο μυαλό σας! Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, ενισχύουν τις φιλοδοξίες σας, αλλά θα πρέπει να επιβραδύνετε το ρυθμό σας. Πάρτε μια ανάσα για να αξιολογήσετε τη στρατηγική σας και βεβαιωθείτε ότι επενδύετε το χρόνο και την ενέργειά σας σε προτεραιότητες που πραγματικά αξίζουν. Κανείς δεν πρόκειται να αποποιηθεί τις ηγετικές ικανότητές σας εάν πατήσετε το κουμπί της παύσης σε ένα έργο σας ή παρατείνετε την προθεσμία κάποιας υποχρέωσης. Στην πραγματικότητα, θα σας σεβαστούν περισσότερο που είστε αφοσιωμένοι στην τελειότητα. Παράλληλα, το σύμπαν σας καλεί να είστε ειλικρινείς στην παραδοχή ενός σφάλματός σας.

Αποδεχτείτε την αλήθεια, συζητήστε για τα λάθη του παρελθόντος με το πρόσωπο με το οποίο παρεξηγηθήκατε αλλά φροντίστε να μη το κάνετε δημοσίως και ιδίως να μην αντιδράσετε αρνητικά. Συμβουλή του ανάδρομου Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη στο διεθνή ένατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Μπορεί η αγάπη για σας τώρα να μη γνωρίζει σύνορα και το ενδιαφέρον σας να κεντρίζεται από διαφορετικές κουλτούρες και χώρες, αλλά μην αφήνεστε στην τύχη σας όσον αφορά τα νέα άτομα που γνωρίζετε. Συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας και μη χαρίζετε αυθαίρετα την καρδιά σας προτού μάθετε περισσότερα γι’ αυτούς. Επίσης, αν πραγματικά θέλετε να εντυπωσιάσετε, η έπαρση και η αυτοπροβολή δεν θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ένα απλό και ειλικρινές ενδιαφέρον είναι αρκετό.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 - 22/11)

Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/5 - 31/5)

Μήπως δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας κάποια παλιά αγάπη; Δεν μας εκπλήσσετε, λαμβάνοντας υπόψη την ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας τον Άρη στον οικείο και σεξουαλικό όγδοο οίκο σας. Ίσως ακόμη και να πάρετε την πρωτοβουλία να αναζητήσετε εσείς κάποιον/α από το παρελθόν. Πριν όμως ξεκινήσετε να κάνετε το πρώτο βήμα, βγάλτε τα ροζ γυαλιά και επανεξετάστε αυτή τη σχέση. Αν σας κατέβαλε συναισθηματικά και ψυχικά, είναι καλύτερο να την αφήσετε εκεί που είναι. Δώστε έμφαση τις δικές σας ανάγκες, αντί να επιδιώκετε ένα προβληματικό άτομο που το μόνο που μπορεί να σας δώσει είναι σεξουαλικό πάθος και συγκινήσεις.

Επισήμανση του ανάδρομου Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών και του πάθους, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: ένας καλός πωλητής θα μπορούσε να σας παρασύρει σε μια φαινομενικά επικερδή συμφωνία. Μην ακούτε λέξη από αυτά που σας λέει και σκεφτείτε πώς ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός, ακόμη και αν έχετε κάθε λόγο να τον εμπιστεύεστε. Θέστε κατά μέρος τα συναισθήματά σας στην ερωτική σας ζωή και λάβετε υπόψη σας τα ψυχρά, σκληρά γεγονότα πριν πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να κολλήσετε με κάποιον/α, μαζεύοντας αργότερα τα συντρίμμια της ψυχής σας ή να ρίξετε χρήματα σε ένα έργο που ποτέ δεν πρόκειται να καρποφορήσει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 - 21/12)

Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (25/5 - 31/5
)

Το σύμπαν σας κάνει έκκληση για προβληματισμό σχετικά με την ερωτική σας ζωή καθώς ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητούν να γυρίσετε πίσω στο παρελθόν, σε εκείνες τις παλιές αναμνήσεις. Ποιές υπερτερούν; Οι θετικές ή οι αρνητικές; Ποια είναι η στάση που δεν πρέπει να επαναλάβετε; Κάνοντας στον εαυτό σας αυτές τις ερωτήσεις μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ποιες αλλαγές θα πρέπει να κάνετε για να φέρετε πίσω την αγάπη στη σχέση σας. Είστε μόνοι; Αντί να εκνευρίζεστε για τη μοναξιά σας, δείτε το ως ευκαιρία να ψάξετε να βρείτε τις ψυχές που εναρμονίζονται με το δικό σας, μοναδικό όραμα για τη ζωή. Αν δεν έχετε κατά ένα μεγάλο μέρος κοινές ιδεολογίες και πεποιθήσεις, πώς θα συνυπάρξετε μαζί;

Μια προειδοποίηση από τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Εναπόκειται στη δική σας διακριτική ευχέρεια σε ποιον/α θα επιλέξετε να επενδύσετε την καρδιά σας και το χρόνο σας. Θα μπορούσατε να βάλετε σε ένα βάθρο τον αγαπημένο σας ή τους συνεργάτες σας και ίσως να μη θέλετε να δείτε την αλήθεια. Πριν κάνετε το μεγάλο βήμα σε περίπτωση που ανακύψουν νέες ερωτικές γνωριμίες ή συνεργασίες, συζητήστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το παρελθόν τους. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να προσδιορίσετε αν έχετε κοινή μελλοντική πορεία. Αναγνωρίστε ότι πρέπει να μιλήσετε λεπτομερώς για τις ανάγκες σας, ίσως περισσότερο από μία φορά. Να είστε υπομονετικοί και μην πάρετε καμία παρορμητική απόφαση τώρα για τη σχέση σας ή τις συνεργασίες σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/5 - 31/5)


Σκεφτείτε … τι κάνετε για την ευεξία σας; Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας ζητούν να επαναξιολογήσετε τις ενέργειες που κάνετε για την ψυχική ισορροπία σας. Εάν έχετε αφήσει κάποιες υγιείς συνήθειες στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να τις επαναφέρετε και πάλι στο προσκήνιο. Αντίθετα, μην επαναφέρετε τις κακές σας συνήθειες, ιδίως αν ληφθεί υπόψη πόσο σκληρά έχετε προσπαθήσει για να τις αποβάλλετε. Το κλειδί της σωματικής και συναισθηματικής ισορροπίας σας για να πετάξει η καρδιά σας στα ύψη, είναι να κάνετε θετικές σκέψεις που είναι απαραίτητες για έξυπνες επιλογές. Σκεφτείτε σε ποιους και σε τι αναλώνετε το χρόνο σας και την πολύτιμη ενέργειά σας και κάντε εκκαθάριση.

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στον εξυπηρετικό έκτο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα μπορούσε να σας παρακινήσει να εξυπηρετήσετε κάποιους ανθρώπους που δεν αξίζουν την υποστήριξη και τη συμπόνια σας. Δεν χρειάζεται να δείξετε ότι είστε βράχος για τους φίλους σας, βάζοντας στην άκρη ακόμα και την κλήση του καθήκοντος. Βρείτε έναν τρόπο να αποφύγετε αυτή την υποχρέωση, θα προστατέψετε τον εαυτό σας από τη συναισθηματική εξάντληση και τη δυσαρέσκεια. Μείνετε με ανθρώπους που σας αγαπούν όπως είστε, δεν χρειάζεται να προσφέρετε τον εαυτό σας για να έχετε τη φιλία τους. Τι περισσότερο, η πίκρα μπορεί να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στις σχέσεις σας. Σπάστε αυτό το φαύλο κύκλο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 19/2)

Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/5 - 31/5)

Συγκρατήστε το θυμό και την οργή σας! Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, θα μπορούσε να προκαλέσει έκρηξη των θαμμένων συναισθημάτων σας, τα οποία θα μπορούσαν να σοκάρουν όχι μόνο τον αγαπημένο σας αλλά και εσάς τους ίδιους! Ίσως είχατε κλειδώσει αυτά τα συναισθήματα στο πίσω μέρος του μυαλού σας και τώρα έφτασε η στιγμή που ξεχείλισε το ποτήρι και δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε. Η αγανάκτηση και η δυσαρέσκεια μπορεί να είναι κατανοητές, αλλά όχι αποδεκτές όταν εξεγείρεστε με έντονη οργή ​​στους άλλους. Αντί να ουρλιάζετε και να γίνεται η έκρηξη του Βεζούβιου, μιλήστε σε ένα συμπονετικό φίλο σας που μπορεί να σας ηρεμήσει και να σας προσγειώσει.

Αν αναβάλετε να εκφράσετε τα παράπονά σας στον αγαπημένο σας, αργότερα θα νιώσετε ευτυχείς που το κάνατε. Μια προειδοποίηση από τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Οι νέοι άνθρωποι που πιθανόν να συναντήσετε, ίσως θέλουν να δημιουργήσουν μαζί σας μια σχέση εξάρτησης, γι’ αυτό προσέχετε ποιόν θα πιάσετε στα δίχτυα σας. Η προσέλκυση νέων θαυμαστών σίγουρα τονώνει το εγώ σας, αλλά διευκρινίστε ότι αναζητάτε μόνο τη διασκέδαση, διαφορετικά, αργότερα θα σας είναι δύσκολο να απαλλαγείτε από αυτούς. Να είστε απαιτητικοί με ποιους μοιράζεστε το χρόνο σας, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσετε αργότερα οποιεσδήποτε δυσάρεστες καταστάσεις. Αν είστε σε σχέση, μην υπόσχεστε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε. Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί, ζήστε το σήμερα και μην κάνετε όνειρα για το αύριο.

 
ΙΧΘΕΙΣ (20/2 - 20/3)

Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/5 - 31/5)

Σταματήστε να διαμαρτύρεστε και μη ρίχνετε τους κεραυνούς σας! Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας φέρνει αντιμέτωπους με συναισθήματα που έχουν αποφευχθεί. Δύσκολα θα μπορέσετε να αποτρέψετε την έκφραση αυτών των αρνητικών συναισθημάτων, καθώς τα γεγονότα που θα συμβούν θα σας δημιουργήσουν πίεση. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας προκαλούν ή σας συμπεριφέρονται με λάθος τρόπο. Δεδομένου ότι αυτή η όψη πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σας που κυβερνά τις γυναίκες, μια συμπονετική γυναίκα θα μπορούσε να σας δώσει υποστήριξη. Απευθυνθείτε σε μια αδελφή ή φίλη σας ή τη μητέρα σας, που είναι πρόθυμες να σας ακούσουν και να σας δώσουν λύσεις στα προβλήματά σας.

Πάρτε μια ανάσα και αφήστε το χρόνο να κυλήσει προκειμένου να βρείτε τον εαυτό σας και πάλι. Προτροπή του ανάδρομου Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Θα προσελκύσετε ενδιαφέρουσες ψυχές στον κόσμο σας μόνο με ειλικρίνεια, συμπόνια και ευγνωμοσύνη. Απομακρύνετε την αυτολύπηση και δείτε τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Η ευαισθησία σας τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, αλλά μερικές φορές μπορεί να σας κάνει να τα βάζετε με τον εαυτό σας και να στεναχωριέστε για τα λάθη σας. Αν νιώθετε να βρίσκεστε σε μια συναισθηματική αποτελμάτωση, μιλήστε σε ανθρώπους που μπορούν να σας προσφέρουν υποστήριξη, ακούγοντας συμβουλές από κάποιον άλλον μπορεί να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τη ζωή.
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΙΨΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
20°C
Ηράκλειο 20°C | Χανιά 20°C | Αθήνα 18°C | Θεσ/νίκη 19°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Δεν υπάρχει γιορτή
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία