ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΖΩΔΙΑ arrow ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο προέρχεται απο e-zwdia.gr (αποκαλύπτει το μέλλον)
ΚΡΙΟΣ (21/03 - 20/04)

Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/7 - 27/7)

Κολυμπάτε στη θάλασσα της αγάπης. Η νέα Σελήνη στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, σας δίνει την ευκαιρία να είστε με την αγάπη που θέλετε. Αφήνετε ελεύθερο τον εαυτό σας, εκεί όπου σας πάει το κύμα και παρασύρεστε από τα συναισθήματα του έρωτα. Αναζητάτε τώρα μια πιο άμεση προσέγγιση με τον αγαπημένο σας, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα, κάντε το παιχνιδιάρικα. Όσον αφορά την πίεση που έχετε νιώσει τον τελευταίο καιρό, το φεγγάρι σας βοηθά να υποχωρήσετε. Μπορεί να εκπλήξετε το άλλο σας μισό με την ομολογία του έρωτά σας (ή το αντίστροφο) και οι συναισθηματικές συζητήσεις σας καταλήγουν σε μεταξωτά σεντόνια. Είστε μόνοι; Αισθανθείτε τις θετικές δονήσεις μιας νέας σχέσης ή διασκεδάστε φλερτάροντας, έχετε τη σεληνιακή άδεια να χαρείτε τη ζωή και να παρασυρθείτε από τις αισθήσεις σας.

Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να ρέει ελεύθερα και προβάλλετε ένα έργο σας. Κάνετε τη συναισθηματική επανάστασή σας, καθώς ο Άρης εγκαταλείπει την οκτάμηνη πορεία του στο συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού και εγκαθίσταται από τις 26 του μήνα στο φλογερό ζώδιο του Σκορπιού και στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Ο Άρης σας οδηγεί στην άμεση έκφραση του πάθους σας και των συναισθημάτων σας. Η καρδιά σας ζητά ορισμένες βαθιές αλλαγές στη σχέση σας που αισθάνεστε υποχρεωμένοι να τις κάνετε. Έχετε την τάση να ενεργείτε απερίσκεπτα, οπότε προσέξτε μη μετανιώσετε αργότερα για τις πράξεις σας. Αν ενεργήσετε με συμπόνια και λογική σκέψη, όταν εκφράζετε τα επιχειρήματά σας, τα γεγονότα θα εξελιχθούν υπέρ σας.

 
ΤΑΥΡΟΣ (21/4 - 20/5)

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/7 - 27/7)

 

Οι μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, αλλά η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και του σπιτιού, σας ζητά να μην παραμελείτε τους αγαπημένους σας. Κάποιος από τα πλησιέστερα και πιο αγαπητά σε σας πρόσωπα, θα μπορούσε να εκδηλώσει την αγανάκτησή του, επειδή δεν μπορείτε να του διαθέσετε λίγο από το χρόνο σας. Μη βάζετε αυτή τη σχέση στον πάγο σκόπιμα, αλλά βρείτε τρόπο να επανορθώσετε. Ακόμα κι αν ξεκινήσει μια συζήτηση για τον πόνο που νιώθει, μην παίρνετε αμυντική στάση. Το φεγγάρι σας ενθαρρύνει να περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε, μοιραζόμενοι τις απόψεις σας και δείχνοντας την αγάπη σας. Μια καυτή ερωτική βραδιά με τον αγαπημένο σας, κεκλεισμένων των θυρών, θα κάνει θαύματα στη σχέση σας.

Τα συναισθήματά σας γίνονται βαθύτερα, θέλετε την αποκλειστικότητα και να μοιραστείτε την αγάπη με το άλλο σας μισό. Κάποιος στενός συνεργάτης σας ή ο αγαπημένος σας μπορεί να σας εκνευρίσουν, καθώς ο Άρης εγκαταλείπει την οκτάμηνη πορεία του και εγκαθίσταται, από τις 26 του μήνα, στο φλογερό ζώδιο του Σκορπιού και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Βρίσκεστε σε καλό δρόμο στις σχέσεις σας; Ίσως είστε επιρρεπείς στο …να πετάξετε τις βολές σας, δεν μπορείτε να δείτε με λογική κάποια πράγματα. Δοκιμάστε το «μετρείστε μέχρι το δέκα», αν βρεθείτε σε μια δύσκολη κατάσταση. Πάρτε βαθιές αναπνοές και υπαναχωρήστε, αυτό θα μπορούσε να σώσει τη σχέση σας, και μην πείτε κάτι που μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/7 - 27/7)

Θα λατρέψετε να βρίσκεστε με τον κοινωνικό κύκλο σας, καθώς η νέα Σελήνη ηλεκτρίζει τον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, δίνοντάς σας μια λαχτάρα να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Όχι ότι ήσασταν εσωστρεφείς ή κολλημένοι στο καβούκι σας, αλλά τώρα η χαρισματική επικοινωνία σας ενισχύεται και ψάχνετε να βρείτε άτομα για να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Κάνετε πολλές συζητήσεις, έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση, επιδεικνύετε τον εαυτό σας μέσα από τη διασκέδαση και το φλερτ. Ίσως κάποια κοντινά σας πρόσωπα έχουν αμφιβολίες σχετικά με τις τελευταίες ιδέες ή αποφάσεις σας, κι εσείς κληθείτε να τις υπερασπιστείτε. Τώρα δεν αισθάνεστε καθόλου ανασφαλείς και με εμπιστοσύνη στη δύναμη της πειθούς σας κάνετε προσπάθειες, προκειμένου να κινηθείτε προς τα εμπρός.

Επισήμανση: Εσείς είστε υπεύθυνοι για τη δική σας ευτυχία κι όχι οι άλλοι. Κάντε χρονοδιαγράμματα και λίστες, είναι το μήνυμα του Άρη που εγκαταλείπει την οκτάμηνη πορεία του στο συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού και εγκαθίσταται, από τις 26 του μήνα, στο φλογερό ζώδιο του Σκορπιού και στον αναλυτικό έκτο οίκο σας. Μήπως η επισήμανση μιας λεπτομέρειας σε ένα έργο σας ή κάποιο άτομο στην εργασία σας, σας έχει εξοργίσει; Αν νιώθετε άγχος από τις πολλαπλές υποχρεώσεις σας, σκεφτείτε να καλέσετε βοήθεια ή να αναθέσετε σε κάποια έμπιστα άτομα ένα μέρος των ευθυνών σας. Έτσι θα μπορέσετε να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια που έχετε, κάνοντας κάτι χαλαρωτικό, τώρα προέχουν η υγεία σας και η καλή φυσική σας κατάσταση. Θα έχετε επίσης τα κίνητρα να βάλετε τάξη στην ακαταστασία της ζωής σας, κι αυτό θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο παραγωγικοί.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/7 - 27/7)

Πόσο σκέφτεστε τον τελευταίο καιρό τα οικονομικά σας; Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των οικονομικών σας, σας βοηθά να ενισχύσετε τα κέρδη σας. Αν έχετε ζήσει τον τελευταίο καιρό μια στερημένη ζωή ή αισθάνεστε ότι δεν έχετε αποζημιωθεί αρκετά για τα ταλέντα σας, το φεγγάρι σας ανταμείβει. Μπορείτε τώρα να βάλετε ένα οικονομικό σχέδιο σε κίνηση. Αναδιοργανώστε τον προϋπολογισμό σας, κάντε ένα άνοιγμα σε μια νέα θέση εργασίας. Τώρα λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική σας και λιγότερο με την καρδιά σας και αναζητάτε τη σταθερότητα στη σχέση σας. Δεν θέλετε να είστε κολλημένοι στο παρελθόν αλλά κάνετε σχέδια για το μέλλον. Πιέζετε τον εαυτό σας να βγει έξω από τη ζώνη άνεσης του σπιτιού σας κι αυτό είναι καλό πράγμα, καθώς τώρα αναδεικνύετε τα φυσικά ταλέντα σας και ενεργείτε σύμφωνα με τις αξίες σας. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από αρκετό για να εντυπωσιάσετε.

Ζείτε τη χαρά, την περιπέτεια και την ελευθερία, χάρη στον Άρη που εγκαταλείπει την οκτάμηνη πορεία του στο συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού και εγκαθίσταται από τις 26 του μήνα στο φλογερό ζώδιο του Σκορπιού και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Το ερωτικό πάθος σας καλεί να περιπλανηθείτε και να τρέξετε ελεύθερα, είστε τώρα πιο ευτυχισμένοι με κάποιον που σας δείχνει ερωτικά την …άγρια πλευρά του, μια ερωτική απόχρωση πιο έντονη από τη δική σας. Προσοχή: ζήστε τη διασκέδαση και τα παιχνίδια αλλά …μην καείτε σε ζεματιστό νερό. Αναγνωρίστε ότι οι εξορμήσεις σας ίσως κάνουν ζημιά στη σχέση σας. Καλό το φλερτ, αλλά μην παίζετε με τη φωτιά, να θυμάστε ότι κάθε δράση έχει μια συνέπεια, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.
 
ΛΕΩΝ (23/7 - 23/8)

Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/7 - 27/7
)

Σας στρώνουν το …κόκκινο χαλί. Βγάζετε τον καλύτερο εαυτό σας προς τα εμπρός και μαγεύετε τα πλήθη, χάρη στη νέα Σελήνη στο φλογερό και παθιασμένο ζώδιό σας. Έχετε τη σεληνιακή άδεια να κάνετε υπερμεγέθη άλματα και να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας. Ο χρόνος έχει έρθει για να δείξετε σε όλο τον κόσμο το έργο σας που έχετε εμποτίσει με την καρδιά σας και το πάθος τους τελευταίους έξι μήνες. Ξεκινήστε ένα σχέδιο προώθησης τις επόμενες δύο εβδομάδες. Όλο το …αίμα, ο ιδρώτας και τα δάκρυα που έχετε χύσει για ένα έργο σας ή μια αγάπη, αξίζουν την αναγνώριση και την ανταμοιβή. Είστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα, παίρνετε τα πάντα από τους άλλους, έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και το φεγγάρι που σας δίνει το πράσινο φως.

Επωφεληθείτε από αυτή τη σεληνιακή ενέργεια και αφιερώστε λίγα λεπτά για να εξετάσετε με τι και ποιον θέλετε να ασχοληθείτε, κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών. Είστε έτοιμοι για κάποια νέα θετικά ξεκινήματα και με το δημιουργικό και αισιόδοξο πνεύμα σας, ξέρετε ακριβώς τη νέα κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε. Η εποχή των ισχνών αγελάδων έχει περάσει. Σχεδιάστε μια καθαρή γραμμή που να χωρίζει την επαγγελματική από την προσωπική σας ζωή. Αυτό είναι το σύνθημα του Άρη που εγκαταλείπει την οκτάμηνη πορεία του στο συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού και εγκαθίσταται, από τις 26 του μήνα, στο φλογερό ζώδιο του Σκορπιού και στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας. Μπορεί να αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να ξεστομίσετε τις κατηγορίες σας σε ένα προσφιλές σας πρόσωπο, όμως αυτό θα διακυβεύσει τη συναισθηματική σας ασφάλεια. Αξίζει άραγε;

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 - 22/9)

Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/7 - 27/7
)

Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε εξαιτίας των αναλυτικών σκέψεων σας; Με τη νέα Σελήνη στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, θέλετε να κλείσετε τις πόρτες στον έξω κόσμο, να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας, αλλά ίσως και να γίνετε σκλάβοι του υποσυνείδητού σας, καθώς τώρα βαθύτερα συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια, απαιτούν κάποια προσοχή. Είστε όμως σε πλεονεκτική θέση, καθώς το φεγγάρι σας βοηθά στην επεξεργασία αυτών των συναισθημάτων που αναβλύζουν μέσα από την ψυχή σας, οδηγώντας σας πιο κοντά στο τέλος. Ίσως αναλογίζεστε τα μαθήματα ζωής που πήρατε, κάνοντας επιπλέον προσπάθειες για να αποβάλλετε την ένταση και την απογοήτευσή σας.

Δεν σας ενδιαφέρει τώρα η κοινωνική ζωή, το μόνο που πραγματικά θέλετε να κάνετε είναι να ξεκουραστείτε μόνοι με τον εαυτό σας. Από την άλλη πλευρά, θα υπάρξουν στιγμές που θα θέλετε να ανοίξετε τα κοινωνικά φτερά σας, καθώς ο Άρης εγκαταλείπει την οκτάμηνη πορεία του στο συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού και εγκαθίσταται από τις 26 του μήνα στο φλογερό ζώδιο του Σκορπιού και στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Προβάλλετε το αναλυτικό και πρακτικό μυαλό σας και εισπράττετε την αναγνώριση των ικανοτήτων σας. Όλοι έρχονται κοντά σας για να θαυμάσουν τις ρητορικές σας ικανότητες, αφού τους θαμπώνετε με το χάρισμα της ευγλωττίας σας. Εκτός από τις επευφημίες, θα μπορούσατε να καταλήξετε με πολλές νέες γνωριμίες. Συμβουλή: Αν είστε διασκεδαστικοί και ίσως λίγο φλύαροι, προσέξτε τα κουτσομπολιά.
 
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 22/10)

Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/7 - 27/7)

Βγείτε έξω να συναντήσετε τους φίλους σας, συζητήστε μαζί, έχετε τόσα πολλά να μάθετε. Κάτω από αυτόν τον καταγάλανο ουρανό, θα μπορούσατε να προσελκύσετε εύκολα νέες φιλίες ή ομαδικές δραστηριότητες, χάρη στη νέα Σελήνη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Ένα φιλικό τετ - α - τετ είναι πραγματικά ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Ακόμα και αν είστε κολλημένοι σε μια παλιά τεχνολογία, ο καινοτόμος ενδέκατος οίκος εμποτίζει την εργασία σας ακριβώς με τις αναβαθμίσεις που απαιτούνται. Μην υποτιμάτε την αποδοτικότητα που έρχεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Μπορεί να σκεφτείτε ότι παλιές μέθοδοι δουλεύουν μια χαρά, αλλά η αναβάθμιση του συστήματος στην εργασία σας μπορεί να σας εξοικονομήσει αρκετό χρόνο.

Έτσι κάνετε επιπρόσθετο χώρο στο πρόγραμμά σας για να ασχοληθείτε με ένα άλλο έργο σας και χαρίζετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στον αγαπημένο σας. Κρατήστε τα πόδια σας σταθερά στο έδαφος, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Άρης που εγκαταλείπει την οκτάμηνη πορεία του στο συνεργατικό ζώδιό σας και εγκαθίσταται από τις 26 του μήνα στο φλογερό ζώδιο του Σκορπιού και στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών και της ασφάλειας. Το ζώδιό σας λατρεύει την ποικιλία από νέες εμπειρίες και την πολυτέλεια, βάζοντάς σας σε κίνδυνο να παρασυρθείτε σε υπερβολικές σπατάλες. Θα είναι τώρα πρόκληση για σας αν καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο τα οικονομικά σας. Μη βάζετε παρωπίδες στο όνομα της οικονομικής και συναισθηματικής σας ασφάλειας. Η εκπλήρωση και η χαρά που θα λάβετε από την ολοκλήρωση της προσπάθειας ενός σταθερού προϋπολογισμού, έχει πολύ περισσότερη σημασία από τον ενθουσιασμό της στιγμιαίας ικανοποίησης.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 - 22/11)

Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/7 - 27/7)

Φώτα και δράση! Η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θα μπορούσε να σας προσφέρει αυτή την από καιρό αναμενόμενη και βαρυσήμαντη νίκη στην καριέρα σας. Τι περισσότερο θέλετε, αυτές οι δύο εβδομάδες σας δίνουν μια …υπερμεγέθη ανάπτυξη. Μην εκπλαγείτε αν προσγειωθεί ένας ηγετικός ρόλος ή ακόμα και φήμη στην αγκαλιά σας. Δεν έχετε τίποτα για να ανησυχείτε. Παράλληλα, το φεγγάρι σας προτρέπει σε μια στρατηγική και επωφελή κοινωνικοποίηση. Η εξουσία σας δεν περνά απαρατήρητη, για να μην αναφέρουμε ότι κάνει θαύματα στην εμπιστοσύνη που αποπνέετε στο περιβάλλον σας.

Η διατήρηση ενός ελαφρού αέρα μυστηρίου θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε περισσότερα. Αυτή η γοητευτική αυτοσυγκράτησή σας φέρνει ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σας, που θα σας σταθούν στα μακροπρόθεσμα όνειρα και σχέδιά σας. Μια επισήμανση από τον Άρη που εγκαταλείπει την οκτάμηνη πορεία του στο συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού και εγκαθίσταται από τις 26 του μήνα στο φλογερό και παθιασμένο ζώδιό σας. Είστε «σιδερένια γροθιά σε βελούδινο γάντι», εκδηλώνετε με πάθος, και ίσως αλαζονικά, τις ανησυχίες σας και καταγγέλλετε ανοιχτά όσους στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σας, παραβλέποντας τι πραγματικά αισθάνεστε κι όσα σας έχουν προσφέρει στο παρελθόν. Ποτέ δεν πρόκειται να διασχίσετε τη γραμμή τερματισμού, αν συνεχίσετε να ενεργείτε εξουσιαστικά και αυταρχικά. Αν νιώθετε ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα με κάποια άτομα, με ακμαίο ηθικό βάζετε ένα τέλος.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 - 21/12)

Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (21/7 - 27/7
)

Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής σας και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αναζητήσετε νέους ορίζοντες και να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, πιο δημιουργικό και πιο κοντά στο σκοπό της ψυχής σας. Με τη νέα Σελήνη στο χαρούμενο και επεκτατικό ένατο οίκο σας, έχετε τη διάθεση να εξερευνήσετε. Τώρα δεν φοβάστε να πατήσετε σε άγνωστα εδάφη, επεκτείνετε την ακτίνα αναζήτησής σας μακριά και λαχταράτε περισσότερο από ποτέ την περιπέτεια. Το φεγγάρι σας ωθεί να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας, να εξερευνήσετε μια νέα δραστηριότητα ή ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Είτε βγείτε νικητές, είτε όχι, δεν είναι αυτό που μετράει, θα νιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση, απλά με την ανάληψη ενός ρίσκου. Όταν αλληλεπιδράτε με τους ανθρώπους στην προσωπική σας ζωή, ρίχνετε τις άμυνές σας και μιλάτε μέσα από την καρδιά σας.

Μιλάτε τη δική σας αλήθεια, εκφράζοντας τη λατρεία σας στο άλλο σας μισό, αφήνετε πίσω σας τις παρερμηνείες, αυτό που λέτε, αυτό εννοείτε! Θέλετε να πάτε με τη ροή των γεγονότων, αλλά η εσωτερική φωνή σας, σας λέει να συγκρατηθείτε και να σκεφτείτε βαθύτερα τις επόμενες κινήσεις σας, χάρη στον Άρη που εγκαταλείπει την οκτάμηνη πορεία του στο συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού και εγκαθίσταται, από τις 26 του μήνα, στο φλογερό ζώδιο του Σκορπιού και στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας. Το ένστικτό σας, σας λέει τι να κάνετε, δεν υπάρχει λόγος να πατάτε το κουμπί του πανικού. Η διαίσθησή σας είναι το κλειδί για να αποτρέψετε τον πόλεμο σε μια κρυφή ή ομιχλώδη κατάσταση. Αργότερα, θα είστε ευγνώμονες για τη διορατικότητά σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/7 - 27/7
)

Γιατί δεν θέλετε τώρα κανείς να σας αφήσει μόνους σας; Με τη νέα Σελήνη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, έχετε τη διάθεση να σμίξετε αλλά παράλληλα προστατεύετε την ιδιωτική σας ζωή. Το φεγγάρι σας καλεί να ρωτήσετε τον εαυτό σας, αν η πραγματικότητα της ερωτικής ή επαγγελματικής σας ζωής, ταιριάζει με τα υψηλότερα ιδανικά σας, με το σκοπό της ψυχής σας. Ίσως τώρα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε επικεντρωθεί υπερβολικά στις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας ή τη δόξα, και τώρα αναρωτιέστε: «τι μπορώ να κάνω για να έχω τη σχέση ή γενικά τη ζωή που θα αναγεννήσει την ψυχή μου»; Ο όγδοος οίκος κυβερνά τη διαίσθηση, έτσι οι απαντήσεις που ψάχνετε βρίσκονται μέσα σας.

Συμβουλή: Προσέξτε την επιβολή ελέγχου και εξουσίας, ο στόχος σας πρέπει να είναι η σύσφιξη των σχέσεών σας και όχι η απομάκρυνση. Να είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τους αγαπημένους σας, διαφορετικά θα καταλήξετε σύντομα σε ένα τέλος. Ο Άρης εγκαταλείπει την οκτάμηνη πορεία του στο συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού και εγκαθίσταται από τις 26 του μήνα στο φλογερό ζώδιο του Σκορπιού και στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης. Αναζητάτε νέους κοινωνικούς κύκλους και αισθάνεστε την ανάγκη να ανοίξετε τα φτερά σας. Αν έχετε μια επιχείρηση στα σκαριά, τώρα αρχίζει να κερδίζει έδαφος. Η επέκταση των τεχνολογικών γνώσεων σας θα έχει ως αποτέλεσμα να γεμίσουν σύντομα οι τσέπες σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 19/2)

Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/7 - 27/7)

Κάντε μια ευχή αλλά φροντίστε να την εννοείτε! Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, προσθέτει περισσότερο κύρος στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους, φέρνοντας όλους τους ανθρώπους κοντά σας. Είτε πρόκειται για μια επιχειρηματική συνεργασία,είτε για μία ερωτική σχέση, τόσο εσείς, όσο και οι άλλοι είστε πρόθυμοι να κάνετε τα πράγματα επίσημα. Προχωρήστε με προσοχή, ειδικά εάν δεν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε, που συνήθως το σκέφτεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμα όμως κι αν είστε πρόθυμοι για μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση, η πρώτη αντίδρασή σας μπορεί να είναι να πατήσετε απότομα τα φρένα. Από την άλλη πλευρά, εάν όλα τα σημάδια σας λένε «ναι», επισφραγίστε τη συμφωνία …με ένα φιλί ή μια υπογραφή.

Αν είστε μόνοι, πατάτε το κουμπί fast-forward σε μια νέα σχέση, βρίσκετε τη συναισθηματική ισορροπία σας, παίρνετε ρίσκα στην αγάπη. Αν δεν υπάρχει ρίσκο, δεν υπάρχει και κανένα κέρδος. Βαδίζετε προς την υλοποίηση των επαγγελματικών στόχων σας, καθώς ο Άρης εγκαταλείπει την οκτάμηνη πορεία του στο συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού και εγκαθίσταται από τις 26 του μήνα στο φλογερό ζώδιο του Σκορπιού και στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Είστε σε καλό δρόμο για να μαγέψετε τους ανωτέρους σας και τα πλήθη και το ξέρετε! Μια συμβουλή: προσπαθήστε να μην καυχηθείτε για τα επιτεύγματά σας. Κανείς δεν συμπαθεί έναν εγωιστή και αλαζόνα και εσείς σίγουρα δεν θέλετε να πέσετε από την κορυφή.

 
ΙΧΘΕΙΣ (20/2 - 20/3)

Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/7 - 27/7)

Το σύμπαν σας καλεί να κάνετε εκκαθάριση, τόσο στο εσωτερικό της ψυχής σας, όσο και στο σπίτι σας και το γραφείο σας, χάρη στη νέα Σελήνη στον καθημερινό έκτο οίκο σας. Η αποδοτικότητά σας στην εργασία σας θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σας και εξαλείφετε το χάος που υπάρχει στη ζωή σας. Αφιερώστε τουλάχιστον μερικές ώρες για να κάνετε ένα χρονοδιάγραμμα στη ζωή σας, να οργανώσετε με ορθολογισμό το σύστημα στην εργασία σας και να οικοδομήσετε νέες, πιο σταθερές βάσεις στη ζωή σας. Αυτό το σεληνιακό φως σας παρακινεί, επίσης, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα υγιεινής διαβίωσης, να ομορφύνετε το περιβάλλον του σπιτιού και της εργασίας σας, αλλάζοντας τη διαρρύθμιση του χώρου σας ή ίσως με ένα βάζο με φρεσκοκομμένα λουλούδια και αρωματικά κεριά.

Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι προνομιακές για την οικοδόμηση μιας νέας ρουτίνας. Ό, τι αποφασίσετε τώρα, πρόκειται να πετύχει, δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που μπορεί να σας εμποδίσει. Επεκτείνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες, χάρη στον Άρη που εγκαταλείπει την οκτάμηνη πορεία του στο συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού και εγκαθίσταται από τις 26 του μήνα στο φλογερό ζώδιο του Σκορπιού και στο χαρούμενο και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Περάστε την εβδομάδα σας, σχεδιάζοντας τις διακοπές σας, αποδεχτείτε μία πρόσκληση για ένα ταξίδι από τον αγαπημένο σας ή τους φίλους σας. Bonus: Έχετε πολλά να επωφεληθείτε σε εμπειρίες και πνευματική αφύπνιση.
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ SAMSUNG ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ APPLE

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
27°C
Ηράκλειο 27°C | Χανιά 28°C | Αθήνα 29°C | Θεσ/νίκη 31°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Καλλίνικος
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία