ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ Διαφήμιση


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΖΩΔΙΑ arrow ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο προέρχεται απο e-zwdia.gr (αποκαλύπτει το μέλλον)
ΚΡΙΟΣ (21/03 - 20/04)

Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (29/8 - 4/9)

Η Αφροδίτη εισέρχεται απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνοντας τον έρωτα και τις σχέσεις σε πρώτο πλάνο. Όσοι από σας γνωρίσατε ένα νέο πρόσωπο τις ημέρες των διακοπών, να ξέρετε ότι από αυτή την εβδομάδα έρχεται η απογείωση, καθώς οι εξελίξεις θα τρέξουν και θα βρεθείτε δεσμευμένοι, χωρίς να καταλάβετε πώς έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Οι δεσμευμένοι θα δουν τη σχέση τους να ανανεώνεται, ακόμα και να επισημοποιείται το προσεχές διάστημα, ενώ όσοι Κριοί αντιμετώπιζαν προβλήματα σε μια σημαντική διαπροσωπική τους σχέση, φαίνεται πως οι εκατέρωθεν υποχωρήσεις θα βοηθήσουν στην επίλυσή τους. Ακόμη, μια συνεργασία που είχατε στα σκαριά, τώρα εξελίσσεται ή ένα καινούριο επαγγελματικό άνοιγμα σας οδηγεί στην επιτυχία!

Λίγη προσοχή χρειάζεται να επιδείξετε στον τομέα της υγείας και των καθημερινών σας υποχρεώσεων, μιας και η μετάβαση στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου φαίνεται δύσκολη. Η Ηλιακή έκλειψη στον 6ο ηλιακό σας οίκο και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σας, σας παροτρύνουν να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και γενικότερα να υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Εντάξτε την άσκηση στη ζωή σας, ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και αποβάλετε βλαβερές συνήθειες που καταβάλουν το σώμα σας. Όσον αφορά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καλό θα είναι να επιδείξετε υπομονή και ψυχραιμία, διότι κάποιες υποχρεώσεις ή πρόσθετες ευθύνες στο χώρο της δουλειάς σας, δοκιμάζουν τα όριά σας. Θέστε προτεραιότητες και μην αναβάλλετε πράγματα που πρέπει να γίνουν, διότι αργότερα θα τα συναντήσετε μπροστά σας.

 
ΤΑΥΡΟΣ (21/4 - 20/5)

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (29/8 - 4/9)

 

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού αυτή την εβδομάδα προσδίδοντας ευχάριστες και ρομαντικές πινελιές στην καθημερινότητά σας. Θετικές εξελίξεις που αφορούν την εργασία σας, τις συναδελφικές σας σχέσεις ή ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα που αφορά τη δουλειά σας, σας ανεβάζουν ψυχολογικά και σας βοηθούν να μπείτε ομαλά στην περίοδο του φθινοπώρου. Ακόμη, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση και ίσως να βελτιώσετε αισθητικά την εξωτερική σας εμφάνιση. Από την άλλη, η πλανητική κινητικότητα της εβδομάδας στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφει την προσοχή σας στον έρωτα και τα παιδιά σας.

Ο Ερμής που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου και η κορύφωση της Νέας Σελήνης – Ηλιακής έκλειψης στο ίδιο ζώδιο και κομμάτι του ωροσκοπίου σας, φέρνουν δυνατές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, είτε μέσα από μια νέα, πολλά υποσχόμενη γνωριμία, είτε μέσα από την επιστροφή ενός προσώπου από το πρόσφατο ερωτικό σας παρελθόν. Γενικότερα, μπαίνετε σε μια φάση αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού των πραγμάτων που σας προσφέρουν ευχαρίστηση και του τρόπου που διασκεδάζετε και απολαμβάνετε τη ζωή. Αν έχετε παιδιά, κάποια θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την εκπαίδευσή ή τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό, θα σας απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές, ενώ πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας δεν αποκλείεται να αποκτήσουν τώρα έναν νέο απόγονο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (29/8 - 4/9)

Ο 5ος οίκος του έρωτα, της χαράς και της δημιουργίας, ενεργοποιείται από την είσοδο της Αφροδίτης αυτή την εβδομάδα, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και την ερωτική σας διάθεση στα ύψη. Αισθάνεστε περισσότερο γοητευτικοί και προσελκύετε ευκολότερα θαυμαστές. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, φαίνεται πως μπαίνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, με το οποίο αισθάνεστε μια ακαταμάχητη έλξη, ενώ δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία που κάνετε τις μέρες αυτές, να εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε σοβαρό δεσμό. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι θα δουν τη σχέση τους να ανανεώνεται και το πάθος να αναζωπυρώνεται, ενώ πολλοί από σας είναι πιθανό να αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους τις μέρες αυτές.

Επίσης, η δημιουργικότητά σας αυξάνεται κατακόρυφα και αν προετοιμάζατε ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σας, τώρα θα θελήσετε να το ξεκινήσετε. Βέβαια, ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου και στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σας, σχηματίζεται έκλειψη Ηλίου στα μέσα της εβδομάδας, οπότε καλό είναι να αφιερώσετε το χρόνο σας στην προετοιμασία νέων εγχειρημάτων, αλλά να μην τα ξεκινήσετε ακόμη, καθώς πιθανές αναβολές ή καθυστερήσεις θα σας προβληματίσουν. Επιπλέον, οι επιρροές αυτές φαίνεται πως στρέφουν την προσοχή σας στο παρελθόν και σας καλούν να κλείσετε έναν κύκλο ή υποθέσεις που σας κρατούν πίσω. Το σπίτι, η οικογενειακές σχέσεις και η ακίνητη περιουσία σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τις μέρες αυτές και πιθανόν να θελήσετε να αναδιαμορφώσετε το χώρο που μένετε ή ακόμη και να αλλάξετε τόπο διαμονής.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (29/8 - 4/9)

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο 4ο ηλιακό σπίτι και στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φαίνεται πως ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία θα δείτε σημαντική βελτίωση στις οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα που αφορούσε ένα μέλος της οικογενείας σας, τώρα θα το δείτε να επιλύετε. Παράλληλα, η διέλευση αυτή θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να αισθανθείτε πιο όμορφα μέσα στο χώρο που μένετε και για αυτό ίσως θελήσετε να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση της κατοικίας σας ή απλώς σε μια διαφορετική διαμόρφωση του χώρου σας. Αν διατηρείτε μόνιμο δεσμό, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήσετε τη σχέση σας παρακάτω, μέσα από μια συμβίωση.

Από την άλλη, η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο της Παρθένου, αυξάνει την επικοινωνιακή σας διάθεση και φέρνει συχνές μετακινήσεις τις μέρες αυτές. Όμως, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορεία του Ερμή σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σας, καλό θα είναι να προσέξετε το μεταφορικό σας μέσο και οποιαδήποτε συσκευή αφορά μετακίνηση και επικοινωνία, καθώς οι πιθανότητες για μηχανικές βλάβες, καθυστερήσεις και απρόοπτα είναι αυξημένες. Η ηλιακή έκλειψη που λαμβάνει χώρα επίσης στον 3ο ηλιακό σας οίκο, φαίνεται πως κορυφώνει ένα ζήτημα που αφορά αδέρφια ή κοντινούς συγγενείς σας, ενώ παράλληλα φέρνει στο δρόμο σας επαφές και γνωριμίες, που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ωφέλιμες για το επαγγελματικό σας μέλλον.
 
ΛΕΩΝ (23/7 - 23/8)

Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (29/8 - 4/9
)

Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, έρχεται να αυξήσει την εξωστρέφειά σας και να σας βοηθήσει να προβάλετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα. Νέες γνωριμίες και επαφές με εν δυνάμει υποψήφιους συντρόφους ή συνεργάτες είναι στην ατζέντα των ημερών, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς. Η διπλωματία και η εκφραστικότητά σας, θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε κακοτοπιές και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας, είτε αφορούν την ερωτική είτε την επαγγελματική σας ζωή. Αν η δουλειά σας εμπεριέχει καλλιτεχνικά στοιχεία, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό να την προωθήσετε και να λάβετε εύσημα για τα ταλέντα και τους κόπους σας.

Η ενεργοποίηση του 2ου ηλιακού σας οίκου από την έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται στα μέσα της εβδομάδας, σας καλεί να θέσετε ως προτεραιότητα και τα οικονομικά σας. Η ταυτόχρονη έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σας, φαίνεται να σας δημιουργεί έναν προβληματισμό αναφορικά με το εισόδημά σας, με πιθανά έξοδα που παρουσιάζονται ή με μια προγραμματισμένη αγοραπωλησία σας. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε ανοίγματα και την ανάληψη ρίσκου το διάστημα αυτό, γιατί κρύβονται παγίδες. Κάντε έναν καλό προγραμματισμό στις υποχρεώσεις σας και επικεντρώστε την ενέργειά σας σε θέλω και επιθυμίες, ώστε να δρομολογήσετε την εκπλήρωσή τους λίγο παρακάτω.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 - 22/9)

Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (29/8 - 4/9
)

Είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα για το ζώδιό σας, φίλοι Παρθένοι. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, γυρίζει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο, εκκινώντας μια περίοδο τριών εβδομάδων, κατά την οποία θα θελήσετε να επαναπροσδιορίσετε κάποιες καταστάσεις και στον ερωτικό και στον επαγγελματικό τομέα. Επειδή η διέλευση αυτή φέρνει τα γνωστά βραχυκυκλώματα σε σχέδια, επικοινωνία και μετακινήσεις, καλό θα είναι να επιστρατεύσετε την οργάνωση και τη μεθοδικότητα που σας χαρακτηρίζει, για να αποφύγετε απρόοπτα. Παράλληλα, στο μέσον της εβδομάδας κορυφώνεται η Νέα Σελήνη, που αποτελεί και έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας, ένα φαινόμενο που φέρνει μοιραία, καθοριστικά γεγονότα σε όλο το φάσμα της ζωής σας.

Οι σχέσεις χρειάζονται προσοχή το διάστημα αυτό και καλό θα είναι να μην επενδύετε σε πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν φανερώσει ακόμα τις πραγματικές τους προθέσεις. Ακόμη, δώστε προσοχή στη φυσική σας κατάσταση, βελτιώστε την καθημερινότητά σας, τις διατροφικές σας συνήθειες και κυρίως, αποφύγετε νέα ξεκινήματα την περίοδο αυτή. Δρομολογείστε τα για το τέλος του μήνα. Θετικές επιρροές έρχονται στα οικονομικά σας, από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού. Ίσως παρατηρήσετε μια αύξηση στο εισόδημά σας, ίσως προχωρήσετε σε μια πολυπόθητη αγορά ή απλώς ίσως καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες που σας προβλημάτιζαν. Ακόμη, μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που ανεβάζει αισθητά την αυτοπεποίθησή σας, είναι εξαιρετικά πιθανή τις μέρες αυτές.
 
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 22/10)

Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (29/8 - 4/9)

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο χαρίζοντάς σας γοητεία, αυτοπεποίθηση, σιγουριά. Αισθάνεστε πιο όμορφοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω, έλκοντας με μεγάλη ευκολία υποψήφιους ερωτικούς παρτενέρ. Όσοι από σας δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, έχουν αυξημένες πιθανότητες να συνάψουν νέα σχέση, που θα βασίζεται στην ισότητα και θα χαρακτηρίζεται από αρμονία, ενώ οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, θα καταφέρουν να γεφυρώσουν χάσματα στη σχέση τους και να δημιουργήσουν ένα όμορφο, ειρηνικό κλίμα. Η διέλευση φέρνει θετικές επιρροές και στα επαγγελματικά σας με μια πιθανή, νέα συνεργασία να επαναφέρει τη δημιουργικότητά σας αλλά και μέσα από βελτίωση των συναδελφικών σας σχέσεων.

Αυτό που χρειάζεται να προσέξετε την εβδομάδα αυτή, είναι η ενεργοποίηση του 12ου ηλιακού σας οίκου από διάφορα πλανητικά φαινόμενα, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει μια εσωστρέφεια ή ψυχική κόπωση. Καλό θα είναι να ξεκλέψετε χρόνο για τον εαυτό σας τις μέρες αυτές, να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ψυχαγωγούν και να εκμεταλλεύεστε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, όποτε σας προσφέρονται. Ακόμη, αν υπάρχουν συζητήσεις ή εξελίξεις στη δουλειά σας που σας αφορούν, μην ανοίγετε τα χαρτιά σας προς το παρόν, γιατί το παρασκήνιο είναι έντονο και δεν έχετε τη δυνατότητα να δρομολογήσετε εσείς τις εξελίξεις, διότι παίρνουν άλλοι τις αποφάσεις.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 - 22/11)

Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (29/8 - 4/9)

Εισέρχεστε σε μια εβδομάδα που θα χαρακτηρίζεται από την ανάγκη σας για χαλάρωση, απόδραση και αποστασιοποίηση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο 12ο ηλιακό σας σπίτι, σας παρακινεί να αφεθείτε σε απολαύσεις, να εκπληρώσετε επιθυμίες και να αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή. Όσοι διατηρούν μόνιμοι δεσμό, θα θελήσουν να αποδράσουν κάπου με το ταίρι τους, απολαμβάνοντας τον έρωτα και ξενοιάζοντας από προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν μια τυχαία γνωριμία με καρμική χροιά. Για όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ξεκινά μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος.

Από την άλλη, η ενεργοποίηση του 11ου οίκου σας από τον ανάδρομο Ερμή και την έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται την εβδομάδα αυτή, σας βάζει στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε κάποιους στόχους σας ή να προχωρήσετε στην υλοποίηση επαγγελματικών σχεδίων. Καλό θα είναι να αποφύγετε νέα ξεκινήματα τις μέρες αυτές και να εστιάσετε στην οργάνωση και στη μεθόδευση των στόχων σας. Έχετε κατά νου ότι αναβολές, καθυστερήσεις ή ακόμη και ακυρώσεις σχεδίων, είναι στο πρόγραμμα. Φιλικές σχέσεις και εξελίξεις με πρόσωπα από τον κοινωνικό σας κύκλο έρχονται σε πρώτο πλάνο ενώ παράλληλα, αν σας απασχολεί η συμμετοχή σας σε μια ομάδα ατόμων με τα οποία μοιράζεστε κοινές ιδέες, αυτό το διάστημα θα τη δείτε να προχωρά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 - 21/12)

Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (29/8 - 4/9
)

Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται τις ημέρες αυτές, καθώς η ενεργοποίηση του 11ου ηλιακού σας οίκου από την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό, αυξάνει την εξωστρέφεια και την κοινωνική σας διάθεση. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για το μέλλον σας, έρχονται στο δρόμο σας, ενώ φαίνεται πως έχετε τη δυνατότητα να δρομολογήσετε σχέδια, να θέσετε νέους στόχους ακόμη και να υλοποιήσετε ένα πολυπόθητο όνειρο. Οι σχέσεις με φίλους και άτομα από τον κοινωνικό σας περίγυρο βελτιώνονται, ενώ ίσως δεχθείτε και μια πρόσκληση να συμμετέχετε σε μια ομάδα ομοϊδεατών, που θα αυξήσει σημαντικά τη δημιουργικότητα και τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες.

Ο επαγγελματικός τομέας και θέματα καριέρας, θα αποτελέσουν επίσης προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα, με τα πλανητικά φαινόμενα στο ηλιακό σας μεσουράνημα να φέρνουν σημαντικές εξελίξεις. Ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα που ξεκινά ή προχωρά, καθώς και οι σχέσεις σας με ανώτερους έρχονται σε πρώτο πλάνο. Πρόσθετες ευθύνες ή κάποια αλλαγή στο καθημερινό σας πρόγραμμα που σας «ξεβολεύει» είναι επίσης, ανάμεσα στα πιθανά σενάρια των ημερών. Όσοι Τοξότες αναζητούν εργασία ή πρόσθετη απασχόληση, το πλανητικό σκηνικό τους ευνοεί, αρκεί να αποφύγουν την υπογραφή συμβολαίων μέχρι το τέλος του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (29/8 - 4/9)


Το ζενίθ του ηλιακού σας ωροσκοπίου δέχεται τις επιρροές της Αφροδίτης από αυτή την εβδομάδα, φέρνοντας επιτυχία στον τομέα της καριέρας σας. Η έναρξη ενός εγχειρήματος που είχατε στα σκαριά ή κάποιου είδους επιβράβευση από έναν ανώτερό σας στο χώρο εργασίας σας, ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σας και σας δημιουργούν την αίσθηση ότι βαδίζετε στο σωστό δρόμο. Ακόμη, ευνοούνται νέες συνεργασίες, αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού και δημοσιοποίηση ενός έργου σας. Νέοι στόχοι, σχέδια και φιλοδοξίες επαναφέρουν τη δημιουργικότητά σας.

Η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο της Παρθένου ενεργοποιεί το 9ο ηλιακό σας σπίτι και οτιδήποτε αφορά εξωτερικό, ταξίδια ή σπουδές έρχεται σε πρώτο πλάνο. Αν έχετε σχεδιάσει να ταξιδέψετε το επόμενο διάστημα, φροντίστε να έχετε οργανώσει καλά όλες τις εκκρεμότητες και να έχετε υπολογίσει καλά όλες τις παραμέτρους, γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας χαλάσει τα σχέδια. Από την άλλη, είναι ένα ιδανικό διάστημα να προχωρήσετε σε επέκταση σπουδών μέσα από ένα μεταπτυχιακό ή να σχεδιάσετε μια συνεργασία με το εξωτερικό, την οποία βέβαια καλό είναι να οριστικοποιήσετε μετά τις 20 του μήνα. Νομικές υποθέσεις ή επαγγελματικά ανοίγματα που αφορούν τηλεπικοινωνίες ή εμπόριο, καλό είναι να αναβληθούν για το τέλος του μήνα.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 19/2)

Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (29/8 - 4/9)

Η Αφροδίτη περνά στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και ανεβάζει την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητά σας. Ξεκινά ένα εξαιρετικό διάστημα, κατά το οποίο θα νιώθετε αυξημένη αισιοδοξία και μια αίσθηση ότι ανακαλύψατε ένα καινούριο όραμα στη ζωή σας. Επαγγελματικές υποθέσεις ή συνεργασίες που αφορούν το εξωτερικό, ευνοούνται ιδιαίτερα τις μέρες αυτές, καθώς επίσης και τα μακρινά ταξίδια ή μεταπτυχιακές σπουδές. Δεν αποκλείεται, επίσης, να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα πρόσωπο που έχει διαφορετική κουλτούρα ή πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας.

Ενεργοποιημένος θα είναι και ο 8ος ηλιακός σας οίκος την εβδομάδα αυτή, με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σας, αλλά και μια ηλιακή έκλειψη να λαμβάνει χώρα στην ίδια θέση. Οικονομικές συμφωνίες ή εκκρεμότητες προς οικονομικούς οργανισμούς, όπως εφορίες ή τράπεζες, ζητούν την προσοχή σας το διάστημα αυτό και φαίνεται πως θα κληθείτε να βάλετε σε μια σειρά οτιδήποτε είχατε αναβάλει το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τη συμβίωση με τον/τη σύντροφό σας αν διατηρείτε μόνιμο δεσμό ή κάποια πιθανή αλλαγή στα οικονομικά του/της. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων και οριστικοποίηση συμφωνιών μέχρι το τέλος του μήνα, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων.

 
ΙΧΘΕΙΣ (20/2 - 20/3)

Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (29/8 - 4/9)

Ένα εξαιρετικά σημαντικό διάστημα ξεκινά για σας από αυτή την εβδομάδα. Η ηλιακή έκλειψη απέναντι από το ζώδιό σας και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, φέρνουν σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Φαίνεται πως κάποια σχέδια που είχατε δρομολογήσει με το ταίρι σας, πιθανόν να μη σας βγαίνουν όπως τα θέλατε ή ίσως μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης κάποιων καταστάσεων ή προσώπων που υπάρχουν στη ζωή σας. Παράλληλα, αν σκοπεύετε να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση της σχέσης σας το επόμενο διάστημα, καλό είναι να οργανώσετε καλά τις παραμέτρους και τις λεπτομέρειες, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Όσον αφορά επαγγελματικές συνεργασίες, καλό είναι να αποφύγετε τη σύναψη νέων μέχρι το τέλος του μήνα και να προσέξετε λίγο περισσότερο τις υπάρχουσες συναδελφικές σας σχέσεις, διότι υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Η είσοδος της Αφροδίτης στο 8ο ηλιακό σας σπίτι, σηματοδοτεί μια ερωτική περίοδο που θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας. Είναι πιθανό, σε συνδυασμό και με τα παραπάνω, να αποφασίσετε μια συμβίωση ή μια αλλαγή στην επαγγελματική ζωή του/της συντρόφου σας, να ευνοήσει και εσάς. Σε κάθε περίπτωση, το επόμενο διάστημα είναι ευνοϊκό για τα οικονομικά σας, αρκεί να αποφύγετε ανοίγματα ή υπογραφές συμβολαίων και δανείων, τουλάχιστον μέχρι τις 22 του μήνα.
 
Διαφήμιση
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΑΔΕΛΦΕΣ - 2016


ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
---
Ηράκλειο °C | Χανιά °C | Αθήνα °C | Θεσ/νίκη °C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Κυριάκος
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία