ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ Διαφήμιση


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΖΩΔΙΑ arrow ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο προέρχεται απο e-zwdia.gr (αποκαλύπτει το μέλλον)
ΚΡΙΟΣ (21/03 - 20/04)

Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (30/11 - 6/12)

Οικειότητα, εμπιστοσύνη και πάθη μπαίνουν στο ερωτικό παιχνίδι για τις επόμενες εβδομάδες, χάρη στην Αφροδίτη στον παθιασμένο και σεξουαλικό όγδοο οίκο σας. Μια ιδιαίτερη σχέση ή συνεργασία κινείται προς το επόμενο επίπεδο και νιώθετε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο άλμα. Μπορεί να γίνετε ευμετάβλητοι συναισθηματικά καθώς τώρα έρχεστε αντιμέτωποι με την κτητικότητα και τη ζήλια σας. Μην ξεχνάτε την ανεξαρτησία σας, καθώς κάνετε κατάδυση σε βαθύτερα νερά με το αντικείμενο του πόθου σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χρόνο για τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, αυτό θα βοηθήσει στην ψυχική σας ισορροπία. Είστε ήδη σε σχέση; Εξερευνήστε νέους τρόπους για να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας. Αναδύεται τώρα περισσότερο πάθος στη σχέση σας, νιώθετε πιο κοντά με την αγάπη σας. Μήπως είναι καιρός να βάλετε δαχτυλίδι;

Καταλυτικές αλλαγές στις σημαντικές σχέσεις σας προκαλεί το τετράγωνο του Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, με τον Πλούτωνα, το οποίο ανοίγει το δρόμο για να απομακρυνθείτε από μια σχέση ή συνεργασία που σας πνίγει. Το να κόψετε τους δεσμούς δεν είναι σίγουρα κάτι καλό ή κάτι που το επιθυμείτε, αλλά τώρα δεν παίρνετε τα πράγματα ελαφρά τη καρδία, ξέρετε κατά βάθος μέσα σας ότι πρέπει να το κάνετε, για το καλό σας. Το σύμπαν απεχθάνεται τον πόνο και τη θλίψη, έτσι να ξέρετε ότι θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες. Αν θεωρείτε ότι δεν ακολουθείτε τη σωστή πορεία δράσης και δεν είστε σίγουροι αν πρέπει να απομακρυνθείτε από αυτό το πρόσωπο, σκεφτείτε μόνοι σας και μην επηρεάζεστε από τους άλλους, κανείς δεν πρέπει να ασκεί εξουσία στην κάθε σας κίνηση.

 
ΤΑΥΡΟΣ (21/4 - 20/5)

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (30/11 - 6/12)

 

Αναρωτιέστε αν θα μείνετε μόνοι; Ενώστε τις δυνάμεις σας και την καρδιά σας! Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, για τις επόμενες εβδομάδες ευνοεί την ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας. Είτε πρόκειται για την ερωτική σας ζωή είτε για δημιουργικές συνεργασίες, ενώνοντας τις δυνάμεις σας με τους άλλους, θα βρείτε ευημερία και ευτυχία. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιον που συμπληρώνει τις δεξιότητές σας και τις δυνάμεις σας και μιλάει στην ψυχή σας, οι δυο μαζί θα κάνετε θαύματα. Είστε μόνοι; Θα μπορούσατε να χτυπηθείτε από το βέλος του θεού Έρωτα! Ο ερωτισμός σας μπορεί να ανακύψει από το πουθενά και να σας οδηγήσει πολύ πιο πέρα από ένα απλό φλερτ. Μαγνητίζετε τα πλήθη και θα μπορούσατε να προσελκύσετε ένα θαυμαστή που θα τον ερωτευτείτε με πάθος.

Η Αφροδίτη σας βοηθά επίσης να επιλύσετε οικονομικά θέματα με τους άλλους και εκκρεμή νομικά ζητήματα, δίνοντάς σας υπομονή και διπλωματία για να καταλήξετε σε μια συμφωνία που λειτουργεί για όλους. Ενώ έχετε τη δύναμη να ξεκινήσετε νέα έργα, το τετράγωνο του Άρη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, με τον Πλούτωνα, παγιώνει τον ενθουσιασμό σας για να τα τελειώσετε. Να ξέρετε ότι αγνοώντας κάποιες λεπτομέρειες, αυτό όχι μόνο θα φέρει εκνευρισμό αλλά θα σας ρίξει προς τα κάτω ψυχικά. Θέστε προτεραιότητες και μη βιάζεστε να τα κάνετε όλα μαζεμένα. Στη συνέχεια, αποφασίστε ποια από τα έργα σας μπορούν να σας προσφέρουν πολύτιμους λίθους ανάπτυξης και ξεκουραστείτε. Κάντε ένα σχέδιο δράσης και κινηθείτε βήμα-βήμα, αυτό θα σας βοηθήσει να διασχίσετε τη γραμμή του τερματισμού νικηφόρα, ίσως ακόμη και πριν από το νέο έτος.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (30/11 - 6/12)

Λάμπετε από μέσα προς τα έξω! Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, ανοίγει το δρόμο για μια ευχάριστη και υγιή διαβίωση. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παραλείψει να κάνετε ένα check-up και επίσης ότι δεν κάνετε διατροφικές ατασθαλίες και καταχρήσεις, αυτό σημαίνει ότι νοιάζεστε για την ευημερία σας. Σκεφτείτε: ξεκούραση στην ηρεμία του σπιτιού σας, μασάζ, ένας περίπατος στην ύπαιθρο και στο βουνό. Επίσης, βάλτε χρονοδιάγραμμα στις υποχρεώσεις σας και ένα έργο σας, αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε λιγότερο άγχος. Καθιερώστε μια λειτουργική καθημερινή ρουτίνα, ασχοληθείτε με το γυμναστήριο και την άσκηση. Θυμηθείτε, η πορεία της Αφροδίτης διαρκεί μόνο μερικές εβδομάδες, έτσι δεν έχετε και πολύ χρόνο για να υιοθετήσετε νέες, πιο υγιείς συνήθειες.

Δύσκολο να αναπνεύσετε στη σχέση σας; Σύμφωνα με το έντονο τετράγωνο του Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας με τον Πλούτωνα, μπορεί ξαφνικά να αισθανθείτε απόμακροι ή ακόμα και επιθετικότητα με τον αγαπημένο σας, δεν νιώθετε και τόσο άνετα. Το αστείο είναι, ότι μπορεί να είστε εσείς αυτοί που θέλατε την ανεξαρτησία σας αλλά τώρα επιδιώκετε τη συναισθηματική εγγύτητα και δεν την έχετε. Η διπλή φύση σας θα μπορούσε να σας δώσει το έναυσμα για επιθετικές, ίσως και κακεντρεχείς ενέργειες, και ενδεχομένως ίσως να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση στην οποία έχετε επενδύσει. Μείνετε μακριά από τυχόν ακραίες ενέργειες. Αν νιώθετε να σας καταλαμβάνουν αρνητικά συναισθήματα, απομακρυνθείτε από το άλλο πρόσωπο. Ένα μικρό διάλειμμα κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει πίσω την αγάπη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (30/11 - 6/12)

Πόσο βαθιά είναι η αγάπη σας; Η Αφροδίτη στέλνει τη θετική της ενέργεια στον ερωτικό και γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, και σας προτρέπει να αφεθείτε στο πάθος και τα συναισθήματα αλλά και να μην κρατήσετε τίποτα κρυφό από το αντικείμενο του πόθου σας. Τώρα γνωρίζει ότι τον/την λατρεύετε, ανοίγετε την καρδιά σας, και παίρνετε την απάντηση που ψάχνετε. Είστε μόνοι; Εάν αισθανθείτε διαισθητικές εκλάμψεις ότι κάποιος/α ενδιαφέρεται και είναι άξιος της καρδιάς σας, δείξτε εμπιστοσύνη και προχωρήστε. Αν είστε ήδη σε σχέση, λέτε τέρμα στην αινιγματικότητα και το μυστήριο, δεν υπάρχει τώρα τίποτα πιο αναγκαίο για σας από το να εκδηλώσετε το ρομαντισμό και να αναθερμάνετε τη σπίθα του έρωτά σας.

Το αποδιοργανωτικό και επιθετικό τετράγωνο του Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργεί διασπαστικές ενέργειες στο σπίτι σας ή με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ορίζοντας το σκηνικό για μεγάλες αλλαγές στο σπίτι σας. Μπορεί να ανταγωνιστείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, χωρίς να του αφήνετε περιθώρια να σας ομολογήσει τα αληθινά συναισθήματά του. Αν έχετε κάνει πάρα πολλές θυσίες για τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, τώρα ξεσπά οργή και αγανάκτηση. Δώστε στον εαυτό σας ένα χρονικό περιθώριο πριν επιτεθείτε και ψάξτε στο βάθος των πραγμάτων, ίσως και να κατηγορείτε το εν λόγω πρόσωπο λάθος. Και μην εκπλαγείτε αν τώρα έχετε την ξαφνική παρόρμηση να βρείτε ένα νέο σπίτι ή να κάνετε σημαντικές αλλαγές σε αυτό.
 
ΛΕΩΝ (23/7 - 23/8)

Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (30/11 - 6/12
)

Οι σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και των γυναικών για τις επόμενες εβδομάδες. Δώστε προτεραιότητα σε εκείνες τις σημαντικές γυναίκες στην οικογένειά σας και τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί επίσης να θελήσετε να δώσετε τα χρήματά σας σε κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο που έχει την ανάγκη σας ή ακόμα και να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να χαρίσετε κάποια παλιά αντικείμενα ή να κάνετε ανακαίνιση των επίπλων, προσθέτοντας κομμάτια που εξυπηρετούν έναν πρακτικό σκοπό. Ψάχνετε στην αγορά ένα νέο διαμέρισμα; Ξεκινήστε μελετώντας τις καταχωρίσεις ακινήτων και θα βρείτε πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες.

Η Αφροδίτη απομακρύνει επίσης τη δυσαρέσκεια του παρελθόντος που ίσως κρύβεται εδώ και καιρό στο εσωτερικό της ψυχής σας. Προσέξτε τα πικρά και καυστικά λόγια σας! Το επιθετικό τετράγωνο του Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, με τον κακεντρεχή Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας προειδοποιεί να σκεφτείτε δύο φορές πριν πείτε κάτι ξαφνικά και χωρίς προσεκτική εξέταση ή πριν βγάλετε στη φόρα λόγια που σίγουρα δεν εννοείτε. Μια επιθετική παρατήρηση αρκεί για να κάνει πραγματική ζημιά σε μια σημαντική σχέση σας. Επίσης, αποστασιοποιηθείτε από το να υπόσχεστε πράγματα που κατά βάθος γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιήσετε. Δεσμευτείτε μόνο αν είστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορείτε να τα κάνετε. Αν η διαίσθησή σας δεν βλέπει κάτι καλό σε μια συμφωνία, δεν είναι ποτέ αργά για να κάνετε πίσω.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 - 22/9)

Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (30/11 - 6/12
)

Μιλήστε και κοινωνικοποιηθείτε! Η Αφροδίτη μετατοπίζεται στον φλύαρο τρίτο οίκο σας, και για τις επόμενες εβδομάδες η διασκέδαση και η επικοινωνία είναι στη λίστα των κορυφαίων προτεραιοτήτων σας. Γίνεστε ο κοινωνικός διοργανωτής, πηγαίνετε πολλές εκδρομές, ασχολείστε με ποικίλες και ευχάριστες δραστηριότητες, βρίσκεστε και κάνετε αστεία με τους φίλους σας. Σκεφτείτε: κοντινές εκδρομές, φεστιβάλ και συνέδρια, βόλτες στην ύπαιθρο, απολαμβάνοντας το δροσερό αεράκι του φθινοπώρου που ακόμα δεν μας έχει αφήσει. Ο κοινωνικός σας κύκλος είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων και μερικά από αυτά τα νέα πρόσωπα μπορεί να είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι για να ενώσετε τις δυνάμεις σας, επαγγελματικά ή ακόμα και ερωτικά.

Προσέξτε τις δαπάνες σας! Το μετασχηματιστικό τετράγωνο του Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ωθεί να διεκδικήσετε περισσότερα για τον εαυτό σας, πιστεύετε στην αξία σας και σκοπός σας είναι να αγωνιστείτε για να έχετε περισσότερα χρήματα. Σκεφτείτε τα καλύτερα αλλά να είστε μετριόφρονες. Συμβουλή: μην μπλέξετε την αγάπη με τα χρήματα, μπορεί στο τέλος να νιώσετε θυμό και αγανάκτηση. Αν έρθετε σε σύγκρουση με κάποιον πάνω στα οικονομικά, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και επικεντρωθείτε σε προληπτικές λύσεις. Αν καταφέρετε να λειτουργήσετε με σύνεση και ορθολογιστικά, ίσως ανακαλύψετε μερικούς στρατηγικούς τρόπους να βάλετε στην άκρη κάποια χρήματα και ίσως ακόμη και μερικές νέες πηγές εισοδήματος.
 
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 22/10)

Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (30/11 - 6/12)

Λέτε αντίο στην γλυκιά Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η οποία μετατοπίζεται στον προσγειωμένο δεύτερο οίκο σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσετε τη διασκέδαση και την κοινωνικότητα, αλλά θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε πρακτικά θέματα και τα οικονομικά σας. Αφιερώστε χρόνο για την εξεύρεση και τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων. Επίσης, απευθυνθείτε στο λογιστή σας για να αναδιοργανώσετε τον προϋπολογισμό της επιχείρησής σας. Η Αφροδίτη είναι σύμμαχός σας σε ένα ανεξόφλητο χρέος ή μια μεγάλη δαπάνη. Σας βοηθά να θέσετε τις βάσεις για να έχετε υλική αφθονία, να κάνετε ριζικές αλλαγές στον προϋπολογισμό σας, να ξεκινήσετε να στέλνετε το βιογραφικό σας. Είστε πυλώνας δύναμης, δεν επηρεάζεστε από την καταιγίδα που σας περιβάλλει.

Μπορεί όλο αυτό το πανδαιμόνιο να σας αποσπά την προσοχή, αλλά δεν χρειάζεται να παρασύρεστε από τη συναισθηματική δίνη του. Το τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σας με τον Πλούτωνα σας κάνει να αισθάνεστε κυκλοθυμικοί, αφήνοντάς σας με ανασφάλειες και αμφιταλάντευση στις αξίες σας. Φροντίστε τον εαυτό σας, υποχωρήστε και απλά κάντε ένα time-out από κάποιους σκληροπυρηνικούς ανθρώπους που νιώθετε ότι σας τραβάνε προς τα κάτω. Έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας και διεκδικήστε με διπλωματία. Δεν χρειάζεται να γίνεστε αυταρχικοί για να αποδεχτούν οι άλλοι τις αποφάσεις σας, ούτε και να προσπαθείτε να εξουσιάσετε τους άλλους και να επιβληθείτε. Οι άνθρωποι μπορεί να γκρινιάζουν και να σας ζητούν ό, τι θέλουν, αλλά εσείς καταστήστε σαφές ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι’ αυτό.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 - 22/11)

Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (30/11 - 6/12)

Η μυστηριακή και αινιγματική αύρα σας δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο στο πέρασμά της. Η Αφροδίτη στο παθιασμένο ζώδιό σας, ξεσηκώνει τα πάθη σας, οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για να αποπλανήσετε όποιον/α θέλετε. Ανεξάρτητα από το αν είστε σε σχέση ή όχι, η Αφροδίτη σας δίνει την άδεια να διεκδικήσετε για τον εαυτό σας τα καλύτερα. Ίσως ακόμα αναζητήσετε λίγο χρόνο μόνοι σας, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Απλά δεν χρειάζεται να βιαστείτε, σε περίπτωση που κάποιος/α κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Συμβουλευτείτε τη διαίσθησή σας και αφήστε να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, τεστάροντας το αντικείμενο του πόθου σας. Ακόμα καλύτερα, αποδεχτείτε όλες τις ερωτικές προσκλήσεις, πριν αποφασίσετε με ποιον/α θέλετε πραγματικά να μοιραστείτε τη ζωή σας.

Το τετράγωνο του Άρη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας με τον κυβερνήτη πλανήτη σας τον Πλούτωνα, σας ζητά να ψάξετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας. Κάντε διάλογο με τον εαυτό σας, προβληματιστείτε σχετικά με τις ανησυχίες και τους φόβους σας, που ίσως έχουν καιρό κάνει κατάληψη στο κεφάλι σας. Μπορεί να μην είστε σίγουροι για κάποια άτομα, ίσως αποκαλύψετε τη σκοτεινή πλευρά κάποιου ή απλά σας εξουσιάσουν οι αρνητικές σκέψεις σας. Αντί να παλεύετε με τον εαυτό σας και να τα βάζετε με την κακή τύχη σας, μιλήστε σε έναν αξιόπιστο φίλο ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα σας δώσει μερικές σοφές συμβουλές. Μην παραλείψετε να δώσετε σημασία στα όνειρά σας, μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά ξαφνικές λύσεις στα προβλήματά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 - 21/12)

Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (30/11 - 6/12
)

Παραδοθείτε στις προσταγές του σύμπαντος. Η Αφροδίτη εγκαθίσταται στον ονειρικό και αιθέριο δωδέκατο οίκο σας, αφήνετε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας, αφυπνίζεται η πνευματική πλευρά σας. Το σύμπαν σας ζητά να πάτε με τη ροή των γεγονότων, αντί να εξαναγκάζετε τα πράγματα, πράγμα το οποίο μπορεί να σας δημιουργήσει θλίψη και πόνο. Αφήστε στην άκρη τις παλιές οδυνηρές καταστάσεις και στρέψτε την προσοχή σας στο μέλλον, αφήνοντας πίσω σας αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που σας ρίχνουν προς τα κάτω. Στόχος σας είναι να απελευθερωθείτε, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στην ερωτική σας ζωή τον επόμενο μήνα, όταν η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας.

Απλώστε το χέρι σε όσους έχουν την ανάγκη σας και εμπιστευθείτε μια ανώτερη δύναμη για να σας καθοδηγήσει. Ένα φιλικό σας πρόσωπο ή κάποιος σε μια ομάδα μπορεί και να σας υπονομεύει, καθώς το τετράγωνο του Άρη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας με τον Πλούτωνα, αποδιοργανώνει την κοινωνική σας ζωή. Εάν νιώθετε ότι με κάποιους φίλους σας ή σε μια ομάδα δεν βρίσκεστε όλοι στην ίδια σελίδα, μην πιέζετε τα πράγματα. Αφήστε τους ανθρώπους να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο. Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο να απομακρυνθείτε από κάποιους, αλλά με αυτόν τον τρόπο, το σύμπαν θα σας παρουσιάσει νέα άτομα που εναρμονίζονται με τα ιδανικά σας. Τις επόμενες ημέρες κατανοείτε ότι μερικά από τα μεγαλεπήβολα οράματά σας απλά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και το αποδέχεστε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (30/11 - 6/12)


Η καριέρα σας είναι συνήθως η πρώτη σας προτεραιότητα και είναι αυτή που τραβά την προσοχή σας, και με την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας, περιστοιχίζεστε από καλόπιστους συμμάχους. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να επωμιστείτε το βάρος των υποχρεώσεων μόνοι σας τώρα, έχετε δίπλα σας ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να ελαφρύνουν το φορτίο σας. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι σε ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις, μαγνητίζετε τους γύρω σας και επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ό, τι αφορά την τεχνολογία είναι ευλογημένο από τη θεά Αφροδίτη, έτσι μπορείτε κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων να ξεκινήσετε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο, να προβληθείτε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να ανανεώσετε το προφίλ σας στο Facebook, να ξεκινήσετε ένα blog, να δημιουργήσετε μια εφαρμογή.

Απλά φροντίστε να αφήσετε χρόνο στο πρόγραμμά σας για διασκέδαση και παιχνίδια. Ζητήματα εξουσίας, εμπρηστικές δηλώσεις και κατάχρηση του «εγώ» δημιουργεί το τετράγωνο του Άρη στο δέκατο οίκο σας, της κυριαρχίας και της εργασίας, με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Μπορεί και να φτάσετε στα άκρα με ανθρώπους που βρίσκονται σε θέση εξουσίας ή με τις αρχές. Βαδίστε προσεκτικά! Δεν θέλετε να δείτε την κακή πλευρά του αφεντικού σας ή να χάσετε ένα σημαντικό σύμμαχο. Ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε; Γίνετε σαφείς σχετικά με το τι σας εξοργίζει και στη συνέχεια προβάλετε ήρεμα τις απόψεις σας και παρουσιάστε πιθανές λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 19/2)

Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (30/11 - 6/12)

Φορέστε το κοστούμι εξουσίας και αφήστε τους συμμάχους σας να σας οδηγήσουν στο δρόμο της δόξας. Η επιτυχία σας κυνηγά, καθώς η Αφροδίτη για τις επόμενες εβδομάδες θα βρίσκεται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες είναι στα ύψη, έχετε δίπλα σας άτομα που σας στηρίζουν και είναι πρόθυμα να σας πάνε μπροστά και ψηλά. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης, μην αρνηθείτε τις κοινωνικές προσκλήσεις, ούτε και τις επαγγελματικές συναντήσεις. Μην αφήσετε επίσης στο σπίτι τις επαγγελματικές κάρτες σας! Δεδομένου ότι ο δέκατος οίκος κυβερνά επίσης τους άνδρες, ενισχύονται και ενδυναμώνουν οι συναισθηματικοί δεσμοί με κάποιους εκλεκτούς άντρες στη ζωή σας, ίσως κάποιοι από αυτούς σας βοηθήσουν να φτάσετε στο υψηλότερο σκαλί της επιτυχίας.

Η φιλελεύθερη και ανεξάρτητη πλευρά σας είναι σε πλήρη ισχύ, καθώς το τετράγωνο του Άρη στον επεκτατικό και ανεξάρτητο ένατο οίκο σας, με τον Πλούτωνα, σας δίνει μια λαχτάρα για διασκέδαση αλλά και να κάνετε το δικό σας. Με τον κυριαρχικό Πλούτωνα, θα πρέπει όμως να κρατήσετε τις απόψεις και την ιδεολογία σας για σας. Μην προκαλείτε τους άλλους, επιβάλλοντας τις πεποιθήσεις σας. Θα μπορούσατε να παρασυρθείτε επίσης σε επικίνδυνο έδαφος, ίσως να θέλετε να γευτείτε τον απαγορευμένο καρπό! Αν υποκύψετε στη συγκίνηση και το πάθος της στιγμής, τουλάχιστον μην προχωρήσετε, ας είναι η σχέση βραχύβια. Τη στιγμή που θα έρθετε πίσω στον πλανήτη Γη, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις συνέπειες. Δείξτε αυτοσεβασμό και τιμήστε τα όριά σας.

 
ΙΧΘΕΙΣ (20/2 - 20/3)

Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (30/11 - 6/12)

Ρώμη, Βιέννη ή Βουδαπέστη; Ποια θα είναι η επόμενη μεγάλη περιπέτειά σας; Έχετε μια ισχυρή επιθυμία να ταξιδέψετε, να φύγετε μακριά από τις ευθύνες σας, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται για τις επόμενες εβδομάδες στον διεθνή ένατο οίκο σας. Αναζητάτε νέα ανεξερεύνητα μέρη, μιλάτε σε άγνωστους ανθρώπους, ανακαλύπτετε νέες εμπειρίες. Μπορεί επίσης να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσα από μια νέα γνώση ή παρακολουθώντας ένα σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης. Μη διστάσετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, ακόμα κι από μακριά, είναι σίγουρο ότι θα προωθήσουν τη σταδιοδρομία σας και θα σας κατευθύνουν με τις εμπειρίες τους και τις συμβουλές τους. Έχετε μια καινοτόμο και επεκτατική επιχειρηματική ιδέα ή ένα εκδοτικό εγχείρημα στα σκαριά;

Τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείτε με αυτά. Γίνεστε εξουσιαστικοί και δύστροποι, καθώς το τετράγωνο του Άρη στον κρυφό και εξουσιαστικό όγδοο οίκο σας, με τον Πλούτωνα, σας κάνει κυριαρχικούς αλλά και αινιγματικούς. Ένα μέρος της ψυχής σας αισθάνεται να πνίγεται σε μια στενή σχέση, έτσι αναζητάτε περισσότερη ελευθερία. Αλλά την ίδια στιγμή, η σκέψη του ότι θα μείνετε μόνοι, σας φοβίζει. Αν ξεσπάσετε τώρα, θα αφήσετε τους ανθρώπους άναυδους από την ορμή σας και τη δύναμή σας, μην το κάνετε. Θα καταλήξετε να τα βάλετε με τον εαυτό σας, γι’ αυτό αργότερα. Τα συναισθήματά σας είναι μια ζέστη και μια κρύο, έτσι δεν είναι και η ιδανική στιγμή για να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, αφήστε το για αργότερα.
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ - FAILARMY !!!

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
17°C
Ηράκλειο 17°C | Χανιά 17°C | Αθήνα 17°C | Θεσ/νίκη 13°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Θεόκλητος, Ιακώβ, Φιλάρετος, Φιλαρέτη
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία