ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΖΩΔΙΑ arrow ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο προέρχεται απο e-zwdia.gr (αποκαλύπτει το μέλλον)
ΚΡΙΟΣ (21/03 - 20/04)

Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/10 - 18/10)

Η ζωή είναι φτιαγμένη για δύο. Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης και των σχέσεων, για τις επόμενες δυο εβδομάδες, σας θέλει ζευγάρι, ενθαρρύνοντάς σας να δείτε τη δύναμη που υπάρχει, όταν είστε με άλλους και όχι μόνοι σας. Σας ανοίγει το δρόμο για νέες διασυνδέσεις ή μια περίοδο ανάπτυξης μέσα από μια νέα συνεργασία. Είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για προσωπική σχέση, μια νέα σχέση είναι στα σκαριά και θα μπορούσε να προχωρήσει παραπέρα, από τώρα και μέσα στους προσεχείς έξι μήνες. Μόνο μη βιάζεστε, κινηθείτε αργά και σταθερά. Για καλύτερα αποτελέσματα, διατηρήστε τη σχέση φιλική και διασκεδάστε μαζί, έχετε μπροστά σας έξι μήνες για να γνωριστείτε καλύτερα.

Το σώμα σας είναι ο ναός της ψυχής σας, έτσι λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα μηνύματα που σας στέλνει, είναι η συμβουλή της Αφροδίτης στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Αν νιώθετε συχνές κεφαλαλγίες ή στομαχικές διαταραχές ή μια γενική κόπωση, είναι ένας τρόπος να σας πει ότι κάτι πρέπει να κάνετε. Επανακτήστε την ισορροπία, ιδιαίτερα εάν έχετε αναβάλει καιρό ένα τσεκ απ, σταματήστε να χρονοτριβείτε. Σέρνετε τα πόδια σας τον τελευταίο καιρό; Αλλάξτε το πρόγραμμά σας και τις διατροφικές σας συνήθειες και δείτε την ομορφιά στα απλά πράγματα της ζωής. Ακούστε τη σοφία του σώματός σας. Αντιμετωπίστε το με το σεβασμό και τη φροντίδα που του αξίζει.

 
ΤΑΥΡΟΣ (21/4 - 20/5)

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/10 - 18/10)

 

Πόσο αγαπάτε τον εαυτό σας; Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, του υγιεινού τρόπου ζωής, σας εμπνέει να δημιουργήσετε μια πιο χαλαρή και υγιή ρουτίνα, δίνοντάς σας μια επιπλέον ώθηση να αλλάξετε την καθημερινότητά σας στο όνομα της ισορροπίας και της αρμονίας. Στο μέτωπο της εργασίας, είστε έτοιμοι να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας αλλά θα είστε πολύ απασχολημένοι, πράγμα το οποίο μπορεί και να σας αγχώσει. Κάντε ένα διάλειμμα και προγραμματίστε κάποιες δραστηριότητες που σας ηρεμούν και σας ξεκουράζουν. Βάλτε επίσης σύστημα και οργάνωση στην εργασία σας, στο όνομα της μεγιστοποίησης της αποτελεσματικότητας. Είστε σε αναζήτηση της μοναδικής αγάπης;

Ενώ το πάθος ανεβάζει την αδρεναλίνη σας, προσέξτε μήπως βλέπετε την αγάπη με ροζ γυαλιά και μετά πνιγείτε στα δάκρυά σας. Η Αφροδίτη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, αποδυναμώνει τη δύναμη της θέλησής σας, ίσως νιώσετε να βρίσκεστε σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Και αν είστε συνεχώς διαθέσιμοι χωρίς να κρίνετε σε βάθος τις επιλογές σας, τότε θα μετράτε τις απώλειές σας. Είστε σε σχέση; Μπορεί να κατακλύζεστε από το φόβο της δέσμευσης και έρχεστε αντιμέτωποι με το κακό παρελθόν. Δεν χρειάζεται να αναμοχλεύετε τη διαμάχη της περασμένης εβδομάδας ή να ξεκινήσετε μια άλλη σχέση για να εμποτίσετε με ενθουσιασμό τη ζωή σας. Να έχετε έναν πιο υγιή τρόπο συμπεριφοράς και κάντε έκπληξη στην αγάπη σας με μια περιπετειώδη και καυτή ερωτικά νύχτα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/10 - 18/10)

Αγάπη και δημιουργικότητα σας φέρνει η νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της φήμης, τοποθετώντας σας στο επίκεντρο. Πώς μπορείτε να επιδείξετε τα καλύτερα ταλέντα σας; Είτε πρόκειται να κάνετε δημόσιες ομιλίες, είτε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας είτε να ανακοινώσετε δημόσια τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας, κρατάτε αιχμάλωτο ένα ολόκληρο ακροατήριο. Στο μέτωπο της αγάπης, ανοίγουν οι ουρανοί, δρομολογώντας μια εξαμηνιαία χρονική περίοδο όπου μπορείτε να βρείτε το μεγάλο πάθος. Είστε σε σχέση; Θα μπορούσατε να έχετε συνομιλίες για εγκυμοσύνη, να βάλετε δαχτυλίδι ή ακόμα και να συγκατοικήσετε.

Η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους, αισθάνεστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά στην κριτική των άλλων. Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε τον ένοχο, ρίξτε μια ματιά στο παρελθόν σας αλλά και τη δική σας υπερβολική ανάλυση. Θέλετε να φύγετε μακριά, να είστε στο δικό σας κόσμο, εσείς που είστε τόσο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, δεν επιθυμείτε τώρα την κοινωνικοποίηση, παρά μόνο να βρεθείτε με τους στενότερους και πιο έμπιστους φίλους σας. Και ακόμα καλύτερα, στη θαλπωρή και την ηρεμία του σπιτιού σας. Εάν κοιμάστε αρκετά κάθε βράδυ και εξακολουθείτε να αισθάνεστε εξαντλημένοι, δώστε κάποια προσοχή στη διατροφή σας και σκεφτείτε μήπως αναλώνετε την ενέργειά σας σε ανούσιες λεπτομέρειες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/10 - 18/10)

Είναι καλύτερα να είστε στα πάτρια εδάφη μαζί με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ωθεί στη θαλπωρή του σπιτιού σας, ίσως και να καλωσορίσετε στο σπίτι σας λίγους εκλεκτούς επισκέπτες. Το φεγγάρι σας προτρέπει να βάλετε τάξη στο σπίτι σας και να το ανακαινίσετε με τρόπο που να προάγει την ηρεμία σας. Ψάχνετε για κάποιο νέο σπίτι; Μέσα στους προσεχείς έξι μήνες το φεγγάρι θα σας δείξει το δρόμο για το σπίτι των ονείρων σας. Επισήμανση: Ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη σας και αποκαλύψτε τα πλεονεκτήματά σας και τις αδυναμίες σας, χωρίς όμως να επικρίνετε τη συμπεριφορά των άλλων ανθρώπων.

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το πώς σας συμπεριφέρονται οι άλλοι, εστιάστε στη δική σας συμπεριφορά. Η Αφροδίτη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σας ζητά να μετριάσετε οποιεσδήποτε αυταρχικές ενέργειές σας αλλά και την κριτική, και να βασιστείτε στη συμπονετική πλευρά σας για να εκμαιεύσετε περισσότερες θετικές αντιδράσεις. Όταν εσείς ξεκινήσετε να δείχνετε συμπόνια και μειώσετε τη σκληρή κριτική, τότε και οι άλλοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Αν βρισκόσασταν σε συναισθηματικό χάος με τον καλύτερο φίλο σας ή με τα αδέλφια σας, το σύμπαν σας βοηθά να εξομαλύνετε τυχόν αρνητικές καταστάσεις και την επικοινωνία μεταξύ σας. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να χαρεί τη ζωή, πάρτε τους φίλους σας και διασκεδάστε ως αργά το βράδυ, έχετε ανάγκη να ξεφύγετε για λίγο από τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής.
 
ΛΕΩΝ (23/7 - 23/8)

Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/10 - 18/10
)

Έρχονται κρύες μέρες αλλά για σας φεύγει ο χειμώνας από την καρδιά σας, είστε μια κοινωνική πεταλούδα έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της, χάρη στη νέα Σελήνη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Συσπειρώνετε τους φίλους σας για να πάτε μαζί ένα ταξίδι, να διασκεδάσετε στην ύπαιθρο πηγαίνοντας μια εκδρομή ή ακόμα και κάτω από τους ήχους μιας ξέφρενης διασκεδαστικής βραδιάς μέχρι το πρωί. Γνωρίζετε άτομα με παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας, ανοίγεται ο δρόμος για νέες γνωριμίες που σας οδηγούν σε μια νέα αγάπη ή συνεργασία. Έχετε δημοτικότητα στα κοινωνικά δίκτυα, οι απόψεις σας και οι ιδέες σας δεν περνούν απαρατήρητες. Μπορεί να συνεργαστείτε με μια νεοσύστατη εταιρεία ή να προβάλετε τις ιδέες σας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Θέλετε πολλά χρήματα και πολυτέλειες, αλλά πόσο εύκολο είναι στην εποχή που ζούμε να μιλάτε γι’ αυτά; Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, εφιστά την προσοχή σας σε μια οικονομική προσφορά που φαντάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή. Σας παροτρύνει να ξεκινήσετε μια ειλικρινή συζήτηση σχετικά με κοινά οικονομικά, ειδικά αν σκέφτεστε να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας με κάποιον, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό και τις αποταμιεύσεις σας. Τα πράγματα μπορεί αργότερα να γίνουν λίγο τεταμένα, όταν συνειδητοποιήσετε ότι κάνατε φρούδα όνειρα. Μπορεί επίσης να συγκρουστείτε με κάποιον που σας χρωστάει χρήματα. Βρείτε μια συμβιβαστική λύση, που λειτουργεί και για τους δυο σας.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 - 22/9)

Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/10 - 18/10
)

Πόση ασφάλεια νιώθετε βλέποντας την οικονομική σας κατάσταση; Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, δρομολογεί έναν εξάμηνο κύκλο για τη βελτίωση του εισοδήματός σας. Είστε πιο προσγειωμένοι και βλέπετε τα πράγματα με τη λογική, ίσως και να είναι μια κάπως βαρετή εβδομάδα, αλλά τώρα θέλετε να βρεθείτε στην άνεση του σπιτιού σας για να κάνετε έναν νέο οικονομικό σχεδιασμό και να βάλετε σε τάξη τα καθήκοντα της εργασίας σας. Αν είστε σε αναζήτηση μιας εργασίας, εντείνετε τις προσπάθειές σας, στείλτε το βιογραφικό σας, ζητήστε συστάσεις και προσκομίστε μια συνοδευτική επιστολή. Μία από τις πρακτικές ιδέες σας θα έχει τη δυνατότητα να είναι κερδοφόρα, οπότε δραστηριοποιηθείτε.

Έτοιμοι για αλλαγή στην ερωτική σας ζωή! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, επιμένει να μην ασχοληθείτε ξανά με αυτό το αρνητικό ζήτημα που σας έχει προκαλέσει πόνο και θλίψη. Αν θέλετε να αλλάξετε την πορεία της σχέσης σας, το μόνο που χρειάζεστε τώρα είναι εσωτερική δύναμη και εξωτερική υποστήριξη για να βγείτε από το συναισθηματικό τέλμα όπου βρίσκεστε. Είστε μόνοι; Ερευνήστε τις επιλογές σας και μη βαδίζετε στα τυφλά. Έχετε το δικαίωμα να είστε ευαίσθητοι, αλλά σκεφτείτε πολύ καλά σε ποιον/α θα χαρίσετε την καρδιά σας. Στο άλλο άκρο του φάσματος, η συμπόνια σας και η εξυπηρετική φύση σας αλλά και η ικανότητα να συμπάσχετε με τον πόνο των άλλων, θα μπορούσε να κάνει θαύματα στη ζωή κάποιου αλλά καλό και στο δικό σας κάρμα.
 
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 22/10)

Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/10 - 18/10)

Ανοίγουν οι ουρανοί μόνο για σας. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ξεκινά έναν εξάμηνο κύκλο προσωπικής ανάπτυξης και βλέπετε …πυροτεχνήματα στον ξάστερο ουρανό. Είστε στην κορυφή, μπορείτε να κινήσετε βουνά. Χρησιμοποιήστε αυτή τη δημιουργική ενέργεια του φεγγαριού για να ξεκινήσετε ένα project, ένα φιλόδοξο εγχείρημα και να προβάλετε τον εαυτό σας στο κοινό. Όλοι θα θέλουν ένα κομμάτι από το χρόνο σας, έτσι σιγουρευτείτε ότι έχετε χρόνο και για τον εαυτό σας μέσα στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Σκεφτείτε ποιους προσωπικούς στόχους θα θέλατε να πραγματοποιήσετε τους προσεχείς έξι μήνες και κινηθείτε. Εξαφανίστε τις νοσηρές σχέσεις και καταστάσεις από τη ζωή σας, είναι το αίτημα της Αφροδίτης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα.

Το μόνο που καταφέρνετε με τη μνησικακία είναι να γεμίζετε την ψυχή σας με αρνητικότητα. Εκτός αυτού, είναι πιθανό ο «παραβάτης» να μη φταίει σε τίποτα, απλώς δεν πληροί τις προδιαγραφές σας. Το σύμπαν σας ζητά να απελευθερώσετε την κακεντρέχεια και την εσωτερική δυσαρέσκεια. Αν νιώθετε ότι είναι δύσκολο να συγχωρέσετε, το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να σταματήσετε να γκρινιάζετε συνέχεια γι’ αυτό και να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε πιο θετικές δραστηριότητες. Τι μπορείτε να κάνετε; Ένας περίπατος στη θάλασσα, χαλαρή μουσική ή ένα πνευματικό βιβλίο θα γαληνεύσουν την ψυχή σας. Κι αν το βράδυ δείτε κάποιο όνειρο, μην το αγνοήσετε, το σύμπαν σας στέλνει τα σημάδια του.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 - 22/11)

Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (28/9 - 4/10)

Δώστε ένα τελευταίο φιλί, χορέψτε τον τελευταίο χορό. Με τη νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, νιώθετε έτοιμοι να αφήσετε μια σχέση ή κατάσταση που ήδη σας κρατά πίσω. Κλειδώνετε την πόρτα και πετάτε το κλειδί, αλλά να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα που έρχονται με αυτή την πράξη. Η θλίψη είναι μέρος της διαδικασίας της επούλωσης των πληγών της ψυχής σας, απλώς δεν χρειάζεται να απομονωθείτε από τους άλλους, έχετε ανάγκη τη συμπαράστασή τους. Απευθυνθείτε σε αξιόπιστους φίλους για υποστήριξη. Ίσως και να θέλετε να ξεφύγετε για λίγο από τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής: χαθείτε σε μια γλυκιά αγκαλιά ή αφήστε τη μούσα σας να σας οδηγήσει σε άγνωστα μέρη.

Μήπως μια φιλία σας ή η ομάδα όπου ανήκετε έχουν αποδιοργανωθεί εξαιτίας διαφωνιών; Η Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σας ζητά να μην εγκαταλείψετε τον αγώνα αλλά συζητώντας, να φτάσετε στη ρίζα των πραγμάτων προκειμένου να αποσαφηνίσετε το τι πραγματικά προκαλεί αυτή τη διένεξη. Αυτή η ..ανταρσία από το μέλος μιας ομάδας θα μπορούσε να σας εκνευρίσει. Ενώ μπορεί να είστε έτοιμοι να του δείξετε την πόρτα της εξόδου, κάντε πίσω και βρείτε τη ρίζα του κακού. Αυτό το άτομο θα μπορούσε να νιώθει αδικημένο για κάτι που ούτε καν είχατε φανταστεί. Δείξτε περισσότερη κατανόηση και συμπάθεια και γρήγορα θα αποκατασταθεί η σχέση σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 - 21/12)

Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (12/10 - 18/10
)

Ζήστε τη ζωή σας με χαρά και ενθουσιασμό, χάρη στη νέα Σελήνη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Τι περισσότερο και καλύτερο… Οι ουρανοί δρομολογούν έναν εξάμηνο κύκλο ανάπτυξης για τις φιλίες σας και τις ομαδικές προσπάθειες. Νέες συναρπαστικές προσπάθειες συνεργασίας οδηγούν στη νίκη και την επιτυχία! Θα μπορούσατε επίσης να αποφασίσετε να πείτε αντίο σε μια φιλία ή ομάδα ή, αντίθετα, να δεσμευτείτε με μια ομάδα που μιλάει στα ιδανικά σας και έχει τη δική σας φιλοσοφία ζωής. Το φεγγάρι σας βοηθά να βρείτε ανθρώπους που εναρμονίζονται πλήρως με τον παλμό της ζωής σας. Χρειάζεστε κάποια παρότρυνση για να υλοποιήσετε τις μεγάλες ιδέες σας; Νέες γνωριμίες μπορούν να σας προσφέρουν πλούσιες ανταμοιβές τώρα.

Η Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ασαφείς και εκνευριστικές καταστάσεις στο χώρο της εργασίας σας, αλλά είναι στο χέρι σας να επιφέρετε την ισορροπία. Εάν έχετε τη διαίσθηση ότι ένας συνάδελφος ή ο προϊστάμενός σας είναι δυσαρεστημένοι με την απόδοση στην εργασία σας, θέστε άμεσα το ζήτημα. Είναι πολύ καλύτερο να ξέρετε τι πηγαίνει στραβά, έτσι ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Μια προειδοποίηση: μπορεί να αντιμετωπίσετε σκληρή κριτική ή ακόμα και ίντριγκες στην εργασία σας, μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά, υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης αυτών των σχέσεων. Δεδομένου ότι ο δέκατος οίκος κυβερνά τη δημόσια ζωή, βγαίνετε από το σπίτι σας και συναντάτε άτομα κύρους ή διανοούμενα. Η κοινωνικοποίηση θα είναι πολύ επωφελής για την πορεία της σταδιοδρομίας σας, έτσι μην αρνηθείτε τις κοινωνικές προσκλήσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/10 - 18/10)


Ανεβαίνετε πολύ ψηλά και βλέπετε τον κόσμο από μακριά! Η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να επισπεύσετε την υλοποίηση των στόχων της σταδιοδρομίας σας. Σηματοδοτεί επίσης την έναρξη ενός κύκλου έξι μηνών για την επιτυχία. Μη θεωρήσετε όμως ότι τα ξέρετε όλα, είναι συνετό να έχετε αρκετούς συμμάχους, έτσι δικτυωθείτε κοινωνικά. Να είστε όμως επιλεκτικοί με αυτούς με τους οποίους θα κοινωνικοποιηθείτε, συναναστραφείτε με εκείνους που μπορούν να επιταχύνουν την ανάβασή σας. Βρεθείτε σε μια κοινωνική ελίτ, είναι σίγουρο ότι θα είστε ιδιαίτερα τολμηροί και θα σπάσετε γρήγορα τον πάγο. Μήπως μια σχέση σας από μακριά έχει τελματώσει ή έχει δημιουργηθεί σύγκρουση μεταξύ σας;

Μην κρύβεστε άλλο και θέστε το θέμα επί τάπητος. Η Αφροδίτη στο διεθνή και επεκτατικό ένατο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα για να μιλήσετε, όμως πρέπει να το κάνετε για να μην κρατάτε μέσα σας τη δυσαρέσκεια. Εκφράστε με σαφήνεια και ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας και συμπονετικά ακούστε το άλλο πρόσωπο. Επιδείξτε σεβασμό στις απόψεις του άλλου και θα είστε σε θέση να αποκαταστήσετε την αρμονία και την ειρήνη που τόσο επιθυμείτε. Αυτή η κοσμική όψη σας βρίσκει επίσης να θέλετε να ξεφύγετε για λίγο από το γραφείο σας και τις υποχρεώσεις σας, λαχταράτε κάποια περιπέτεια για το Σαββατοκύριακο. Εάν έχετε την επιθυμία να φύγετε μακριά για ένα ταξίδι, ακολουθήστε τη φωνή της καρδιάς σας.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 19/2)

Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/10 - 18/10)

Η ζωή σας δίνει, δεν έχετε παρά να πάρετε τα δώρα σας. Η νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας πάει ένα ταξίδι, επεκτείνει την εκπαίδευσή σας και ενισχύει τις επιχειρηματικές σας προσπάθειες. Μια πρωτότυπη ιδέα σας θα μπορούσε να είναι η αρχή για την υλοποίηση ενός μεγαλεπήβολου ονείρου σας, έτσι μην την παραβλέψετε. Τόσο στην αγάπη, όσο και στα χρήματα, διασυνδέσεις με άτομα που ζουν μακριά σας, θα είναι επωφελείς για σας. Μην αποκλείσετε κάποιον επειδή σας χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα, το skype μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα. Αν έχετε κάποια επιπλέον χρήματα, ένα μακρινό ταξίδι, ακόμα και στο εξωτερικό, σας χαρίζει τον ενθουσιασμό που ποθείτε και σας απομακρύνει από την ανία και την πλήξη.

Αν δεν μπορέσετε να ταξιδέψετε τώρα, ξεκινήστε να μελετάτε ταξιδιωτικά blogs, θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας εντός των προσεχών έξι μηνών και όχι μόνο, θα είναι πολύ πιο ευχάριστο από όσο νομίζατε. Η Αφροδίτη στον ερωτικό όγδοο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σας κάνει να επιθυμείτε διακαώς μια σχέση που θα διαρκέσει. Το κόλπο είναι να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας και να μη γοητευτείτε από ένα πανέμορφο πρόσωπο το οποίο θα ανάψει τη φωτιά σας αρχικά, αλλά δεν θα υπάρχουν συναισθήματα. Είστε σε σχέση; Μην αφήνετε την απογοήτευση να ανοίγει πληγές στην ψυχή σας και να εμποδίζει το πάθος. Είτε θέλετε περισσότερη βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού είτε να συζητήσετε για το κοινό μέλλον σας, μιλήστε πεντακάθαρα με την αγάπη σας. Το παράδοξο; Ακόμα και μια μικρή διαφωνία θα μπορούσε πραγματικά να σας φέρει πιο κοντά.

 
ΙΧΘΕΙΣ (20/2 - 20/3)

Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/10 - 18/10)

Η παρόρμηση να γίνετε «ένα» με τον αγαπημένο σας είναι έντονη, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον οικείο και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Νιώθετε μια γλυκιά εσωτερική ένταση, αφήνετε την εσωτερική σειρήνα σας να τραγουδήσει τη μελωδία της αγάπης και του πάθους. Θα μπορούσατε ακόμη και να καταλήξετε με δαχτυλίδι ή μια κερδοφόρα επιχειρηματική συνεργασία. Μπορεί, επίσης, να εμπνευστείτε να πουλήσετε ή να αγοράσετε ακίνητη περιουσία ή να συζητήσετε να ενώσετε τα χρήματά σας με έναν στενό φίλο, κάνοντας κάποιες επενδύσεις. Αν ήσασταν σε μια αδιέξοδη σχέση, μπορεί να δώσετε οριστικό τέλος ή στην καλύτερη περίπτωση, απομακρύνετε το φόβο της δέσμευσης. Αν όμως η σχέση σας προσωρινά έχει πέσει πάνω στα βράχια, δεν χάθηκαν όλα.

Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σας ζητά να βγείτε από την ομίχλη σας και να σταματήσετε να κρατάτε αμυντική στάση, αντίθετα συζητήστε με τον αγαπημένο σας, μπαίνοντας στην καρδιά του θέματος. Αντί να κριτικάρετε αυστηρά την αγάπη σας, ρίξτε μια ειλικρινή ματιά στις δικές σας προσδοκίες. Κάντε κατανομή των καθηκόντων και θέστε τα όριά σας, είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε μαζί. Επιδείξτε τον καλύτερό σας εαυτό και δεν θα χάσετε. Είστε μόνοι; Το σύμπαν ανοίγει το δρόμο σε ένα νέο ειδύλλιο. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που σας ταξιδεύει σε άλλους κόσμους κι εσείς νομίζετε ότι έχετε βρει την αδελφή ψυχή σας. Προσέξτε τις επιλογές σας για να μην κλαίτε αργότερα με μαύρο δάκρυ.
 
Διαφήμιση
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ - ΜΟΝΑΔΙΚΟ !!!

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
19°C
Ηράκλειο 19°C | Χανιά 20°C | Αθήνα 17°C | Θεσ/νίκη 17°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Δεν υπάρχει γιορτή
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία