ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΖΩΔΙΑ arrow ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο προέρχεται απο e-zwdia.gr (αποκαλύπτει το μέλλον)
ΚΡΙΟΣ (21/03 - 20/04)

Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13/10 - 19/10)

Ενώ θέλετε να εμπιστευθείτε τον αγαπημένο σας ή κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο ή κάποιον συνεργάτη σας, ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σε εξάγωνο με τον Άρη, σας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Πριν διαγράψετε αυτό το άτομο για τα καλά, κάντε ένα βήμα πίσω και επαναξιολογήστε εάν αυτές οι αξιόποινες πράξεις του είναι σοβαρές για να τον βγάλετε από τη ζωή σας. Αν δεν είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι, περιμένετε, ίσως στην πορεία ανακαλύψετε ότι υπήρχε ασάφεια και παρερμηνεία των προθέσεων και των δυο σας σε αυτή τη σχέση. Είστε σε σχέση; Τα ακραία συναισθήματα και οι ευαισθησίες σας ίσως οδηγήσουν σε σύγκρουση με τον αγαπημένο σας, εξαιτίας ενός ζητήματος του παρελθόντος που ακόμα πονάει.

Αντί να προσπαθείτε να επιβληθείτε και να ασκήσετε την εξουσία σας ή να κάνετε συμβιβασμό, με τον οποίον κανένας από τους δυο σας δεν θα είναι ευχαριστημένος, κάντε πίσω και σκεφτείτε: Είναι πραγματικά αυτό το άτομο σημαντικό για σας; Είστε σαφείς σχετικά με τις προσδοκίες σας από αυτή τη σχέση; Σκεφτείτε ή απευθυνθείτε στους φίλους σας για συμβουλές. Είστε μόνοι; Το ρητό ότι τα αντίθετα έλκονται, τώρα δεν ισχύει. Προσπαθώντας τώρα να κάνετε μια νέα σχέση με κάποιον που βλέπετε ότι είναι τελείως διαφορετικός από εσάς, αυτό θα αποστραγγίξει την ενέργειά σας. Επίσης, ίσως περιμένετε πάρα πολλά από τον άλλον που όμως δεν θα μπορέσει να σας προσφέρει. Ίσως μια παλιά αγάπη σας βάλει σε προβληματισμό. Διερευνήσετε αν αξίζει τον κόπο να είστε και πάλι μαζί, ίσως δείτε την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Συμβουλή: Μην αφήνετε την αρνητική ψυχολογία σας να πνίξει την αγάπη.

 
ΤΑΥΡΟΣ (21/4 - 20/5)

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13/10 - 19/10)

 

Μήπως τρέχετε τον τελευταίο καιρό να εξυπηρετήσετε τους άλλους, αφήνοντας λίγο, έως καθόλου, χρόνο για τον εαυτό σας; Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ζωτικότητας και σε εξάγωνο με τον Άρη, σας ζητούν να επαναφέρετε τις υγιείς συνήθειες στη ζωή σας και να στρέψετε την προσοχή σας στη φροντίδα του εαυτού σας. Δεν χρειάζεται να τους φροντίζετε όλους για να αισθάνεστε καλά. Αφήστε για λίγο στην άκρη κάποιες εργασίες ρουτίνας και επαναξιολογήστε την προσέγγισή σας στη ζωή και τι κάνετε για την ευτυχία σας. Λειτουργώντας με πρακτικό μυαλό, ορθολογισμό και σύστημα, αυτό σημαίνει λιγότερο άγχος και περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας.

Μικρές θετικές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα σας μπορούν να κάνουν θαύματα στη ζωτικότητά σας. Πιείτε περισσότερο νερό, προσθέστε σαλάτα στο γεύμα σας, πάρτε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ, πέστε στο κρεβάτι σας νωρίς για ύπνο και θα επαναφέρετε την ενεργητικότητά σας αρκετά σύντομα. Επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά την εργασία, ο διάβολος μπορεί να κρύβεται στις λεπτομέρειες και κάποια άτομα στη δουλειά σας ίσως προκαλέσουν την εριστικότητά σας, αφού τώρα εσείς αναλύετε και ασχολείστε με όλες τις λεπτομέρειες. Ακόμη και απλές μικρές φράσεις ίσως παρερμηνευθούν, ίσως αισθανθείτε αυξημένη κριτική ή έλλειψη εκτίμησης (ή το αντίστροφο). Το κλειδί της ισορροπίας στην όλη διαδικασία είναι ότι τώρα πρέπει μόνο να ακούτε, να μην επιβάλλετε τις απόψεις σας, να αποβάλλετε τις προκαταλήψεις σας και να μη λαμβάνετε και τόσο υπόψη σας ό, τι λέγεται, αναλύοντας και προσέχοντας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13/10 - 19/10)

Το πλοίο της αγάπης θα μπορούσε να προσκρούσει σε βράχους, καθώς ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον ερωτικό και συναισθηματικό πέμπτο οίκο σας, και σε εξάγωνο με τον Άρη, δημιουργούν συγκρούσεις στη σχέση σας, εξαιτίας των έντονων συναισθημάτων (των δικών σας ή του αγαπημένου σας). Ίσως και να θέλετε να τρέξετε μακριά, ίσως επιθυμείτε να ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας, αλλά ο αγαπημένος σας μπορεί να μην είναι έτοιμος να σας ακολουθήσει. Συζητήσεις για ευαίσθητα θέματα στη σχέση σας είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε δράμα. Κάποιος από τους δυο σας θα μπορούσε να νιώθει αδικημένος ή να βρεθεί σε άμυνα. Σκεφτείτε δύο φορές πριν την προβολή των ιδεών σας και βάλτε στον πάγο τις απόψεις σας.

Ναι, θέλετε να μιλήσετε, αλλά η αγάπη σας δεν βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Η διπλωματία και η συμπόνια είναι η μόνη διέξοδος και για τους δύο σας. Θα χρειαστούν κατά πάσα πιθανότητα τουλάχιστον δυο εβδομάδες για να καθαρίσει τελείως το μυαλό σας. Είστε μόνοι; Μια αγάπη από το παρελθόν ενισχύει το ρομαντισμό και τις αισθήσεις σας, αλλά το σύμπαν σας ζητά να δώσετε προσοχή στο εδώ και τώρα. Μήπως βλέπετε θησαυρό εκεί όπου υπάρχουν μόνο …πέτρες; Το πάθος σας θα μπορούσε να σας βάλει σε μπερδέματα, εάν δεν είστε προσεκτικοί. Βεβαιωθείτε ότι ο ερωτικός στόχος σας είναι πραγματικά διαθέσιμος. Μην εθελοτυφλείτε και μην αφήνετε τον/την πρώην σας να σας βάλει να παίξετε το δικό του/της παιχνίδι.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13/10 - 19/10)

Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι κι εσείς αναζητάτε φροντίδα και στοργή. Θα τα έχετε όμως τώρα; Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον ευαίσθητο τέταρτο οίκο σας, και σε εξάγωνο με τον Άρη, ίσως νιώσετε ψυχρότητα και έλλειψη ζεστασιάς και θαλπωρής από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μήπως έχετε φταίξει κι εσείς γι’ αυτό ή όχι; Αν έχετε αφήσει κάποιους φίλους σας ή προσφιλή σας πρόσωπα στη σύγχυση, μην περιμένετε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα από μόνα τους. Κάντε επιπλέον προσπάθεια να τα πλησιάσετε, δείχνοντάς τους ότι μπορούν να σας εμπιστευθούν. Τουλάχιστον, θα κάνετε το πρώτο βήμα για να επιλυθούν κάποια ενοχλητικά θέματα αλλά μην περιμένετε να νιώσετε ελεύθεροι συναισθηματικά ως δια μαγείας.

Προειδοποίηση: Προσέξτε τις συζητήσεις σας, γιατί μπορεί να εξελιχθούν σε έναν αγώνα για την εξουσία. Σίγουρα έχετε πολλά να πείτε αλλά η σιωπή σας σε κάποια ζητήματα θα αποδειχθεί πολύτιμη και θα κερδίσετε στο μέλλον πολύ περισσότερα. Επειδή ο τέταρτος οίκος κυβερνά το παρελθόν, μια παλιά κρυμμένη δυσαρέσκεια για κάποιον που σας πλήγωσε θα μπορούσε να αναδυθεί κι εσείς να νιώθετε πικρά συναισθήματα για κάποιους που στο παρελθόν είχατε υποστηρίξει. Αλλά μην ξεχνάτε ότι έχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης στην όλη διαδικασία και δεν είναι δίκαιο να τους κατηγορείτε ότι είναι αχάριστοι. Επίσης, γίνετε πιο διαλλακτικοί και σαφείς σχετικά με το τι χρειάζεστε. Είναι πολύ πιο εύκολο να ζητάτε άμεσα αυτό που θέλετε αντί να περιμένετε από τους άλλους να γίνουν μάντεις.
 
ΛΕΩΝ (23/7 - 23/8)

Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13/10 - 19/10
)

Οδηγείτε στο παρελθόν τις συζητήσεις σας; Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κινητικό τρίτο οίκο σας, και σε εξάγωνο με τον Άρη, έχετε μια ακατάσχετη επιθυμία να συζητάτε τα παλιά. Ίσως οι ευαισθησίες σας, σας κάνουν να παίρνετε το παραμικρό πρόβλημα στα σοβαρά και να το μεγεθύνετε. Βρείτε την ισορροπία, χρησιμοποιώντας το χιούμορ σας ή κάποιο από αυτά τα έξυπνα πειράγματά σας. Τόσο εσείς όσο και οι φίλοι σας θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Επίσης, να είστε υπομονετικοί με την πρόοδό σας, μη νομίζετε ότι επειδή τώρα δεν μπορείτε να κάνετε μεγάλα άλματα και επιβραδύνονται τα πράγματα, αυτό σημαίνει στασιμότητα στη ζωή σας. Μην παρερμηνεύετε το «ένα βήμα εμπρός, δύο βήματα πίσω», ως αποτυχία.

Το σύμπαν σας χαρίζει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τις αποφάσεις σας και πιθανώς να αλλάξετε κάποιες από αυτές. Μην αποθαρρύνεστε από κάποια αναγκαία κακά: γραφειοκρατικές διαδικασίες, κλήσεις ή μηνύματα που χάνονται, ανατροπές σε ταξίδια, είναι μόνο προσωρινά. Μην κατηγορείτε τους άλλους για να εκτονώσετε το θυμό σας. Επειδή ο τρίτος οίκος κυβερνά τα αδέλφια και τους συγγενείς, το σύμπαν σας ζητά να δώσετε κλαδί ελιάς, αν είχαν κλονιστεί οι σχέσεις σας. Συζητήστε και αποβάλλετε την κακεντρέχειά σας, ιδιαίτερα αν αφορά ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Σίγουρα, οι παραβάσεις του δεν δικαιολογούνται αλλά αξίζει πραγματικά να μη μιλάτε μεταξύ σας; Παραδεχτείτε ότι κανείς δεν είναι τέλειος και προσπαθήστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η άδικη πράξη δεν ήταν τόσο κακή όσο νομίζατε.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 - 22/9)

Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13/10 - 19/10
)

Προσέξτε το πορτοφόλι σας και τις σπατάλες σας. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των χρημάτων σας, και σε εξάγωνο με τον Άρη, σας συνιστούν μεγαλύτερη δημοσιονομική ισορροπία. Αντισταθείτε στην παρόρμηση των ανεξέλεγκτων αγορών και προβληματιστείτε με το εάν αξίζουν τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας. Πριν δαπανήσετε χρήματα για ένα νέο αντικείμενο, βεβαιωθείτε αν έχετε κάποιο παρόμοιο. Το πιθανότερο είναι ότι αυτή η αγορά θα αποδειχθεί στο μέλλον εντελώς άχρηστη. Επίσης, δεν πρέπει να φοβάστε να είστε λιτοί και φειδωλοί στις απαιτήσεις σας. Από τη θετική πλευρά, το σύμπαν σας βοηθά στην αποπληρωμή ενός παλιού χρέους σας και να βρείτε τρόπους να είστε πιο παραγωγικοί, ιδιαίτερα αν έχετε επιχείρηση.

Ίσως ένας παλιός συνεργάτης σας, χρηματοδοτήσει την επιχείρησή σας και σας βοηθήσει να επιφέρετε την ισορροπία στην οικονομική σας κατάσταση. Μπορεί, επίσης, να προτείνετε ένα σχέδιο πληρωμής ή ακόμα και να αποκτήσετε μερικά έξτρα ευρώ στην τσέπη σας με την πώληση ενός αντικειμένου, το οποίο δεν χρειάζεστε πλέον. Ποιο είναι όμως το βαθύτερο νόημα που σας στέλνει το σύμπαν; Οι συμπαντικές δυνάμεις σας υπενθυμίζουν να βρείτε την ισορροπία μεταξύ του υλισμού και της πνευματικότητας. Ως ζώδιο της Γης που είστε, σας αρέσει να περιβάλλεστε με όμορφα πράγματα. Αλλά όλα τα υπάρχοντα του κόσμου δεν θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Κάντε κάποια εκκαθάριση και δωρίστε ό, τι δεν χρειάζεστε σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, είναι τόσο καλό για το κάρμα σας και την πνευματική σας εξέλιξη.
 
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 22/10)

Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13/10 - 19/10)

Είστε βυθισμένοι στο βόρβορο της πικρίας και της δυσαρέσκειας μιας τεταμένης κατάστασης; Νιώθετε ότι πρέπει να το παίξετε ειρηνοποιός ή ακόμα και να πάρετε θέση για το θέμα αυτό; Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο συνεργατικό και ειρηνικό ζώδιό σας, και σε εξάγωνο με τον Άρη, σας ζητούν να αποστασιοποιηθείτε από την επιθετικότητα και το δράμα, ειδικά εάν το συγκεκριμένο ζήτημα δεν σας αφορά άμεσα. Κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα χωρίς τις παρεμβάσεις σας. Θα εκπλαγείτε όταν θα διαπιστώσετε ότι είναι ικανοί να επιλύσουν τις συγκρούσεις χωρίς τη βοήθειά σας. Ίσως τώρα διαπιστώσετε ότι τα προσφιλή σας πρόσωπα ή οι συνεργάτες σας επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας, ενδεχομένως ακόμη και τη δημόσια εικόνα σας. Αν κάποιες σχέσεις σας (ή η ερωτική σας σχέση) έχουν φτάσει σε μια αποτελμάτωση, απομακρυνθείτε για λίγο και επαναξιολογήστε τις.

Αυτό θα είναι τόσο καλό για αμφότερα τα μέρη. Ίσως νιώσετε ότι βρήκατε το κατάλληλο άτομο για να παραδώσετε την καρδιά σας ή να κάνετε μια νέα συνεργασία. Σταθείτε για λίγο και μη βιαστείτε να πηδήξετε από τη χαρά σας. Σκεφτείτε: Μπορεί αυτός ο νέος έρωτας να σας δώσει τη συντροφικότητα που τόσο ποθείτε; Μπορείτε να έχετε μια αποκλειστική επαγγελματική συνεργασία, όπου και οι δυο σας θα λειτουργείτε για το κοινό καλό;. Ενώ υπάρχει μια πολλά υποσχόμενη δυνατότητα για μια νέα ερωτική σχέση ή μια ισχυρή επιχειρηματική συμφωνία, δεν έχετε ακόμα την πλήρη εικόνα των πραγμάτων. Μην είστε ανυπόμονοι και μη βιάζεστε, ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η σχέση είναι γραφτό να γίνει.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 - 22/11)

Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13/10 - 19/10)

Πού είναι αγκυροβολημένη η καρδιά σας; Στο παρελθόν ή το μέλλον; Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου και σε εξάγωνο με τον Άρη, σας καλούν σε διαλογισμό και σας ενθαρρύνουν σε ένα ήσυχο προβληματισμό. Για να καλωσορίσετε το νέο στη ζωή σας και για να βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία, θα πρέπει να πετάξετε στα σκουπίδια όλα τα παλιά. Τώρα περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα, παρασύρεστε από τις φαντασιώσεις σας, ακούτε χαλαρωτική μουσική και δεν θέλετε κανέναν δίπλα σας, παρά μόνο τους πιο στενούς φίλους σας ή τον εαυτό σας! Απολαύστε τις εικόνες, τις γεύσεις, τους ήχους και τα συναισθήματα που γεμίζουν τη ζωή σας με χαρά.

Ίσως αναπολείτε μια παλιά αγάπη που ακόμα αισθάνεστε ζωντανή την παρουσία της, που ακόμα και το άκουσμα του ονόματός της, σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι και αδύναμοι. Οι καλές προθέσεις σας, σας οδηγούν στην παροχή βοήθειας προς κάποιον που σας έχει ανάγκη. Επισήμανση: Αν το άλλο άτομο δεν έχει ζητήσει τη συμβουλή σας, κρατήστε την για τον εαυτό σας. Αν όχι, τα καλοπροαίρετα λόγια σας θα μπορούσαν να αποτύχουν και να σας κάνουν να αισθάνεστε αδικημένοι ή υποτιμητικά. Τώρα αναζητάτε την αρμονία και την ηρεμία αλλά μια παλιά σύγκρουση σας κάνει να μην έχετε εμπιστοσύνη σε κάποια άτομα. Είναι η ευκαιρία σας να καθαρίσετε τον αέρα, για το καλό της δικής σας ψυχής, η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει πώς να απαλλαγείτε από τον πόνο σας και να ζωγραφίσετε την αγάπη με βαθύ κόκκινο χρώμα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 - 21/12)

Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (13/10 - 19/10
)

Τι θέση έχετε μέσα σε μια ομάδα; Στην προσπάθειά σας να αποδείξετε ότι «ο καθένας είναι για όλους και όλοι για έναν», θα μπορούσατε να θυσιάσετε την προσωπική σας ταυτότητα. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής συνεργασίας, και σε εξάγωνο με τον Άρη, σας βοηθούν να καθορίσετε το ρόλο σας στα πλαίσια μιας ομάδας. Όταν προκύπτει μια ευκαιρία να επιδείξετε τις δεξιότητές σας και να παρέχετε τις υπηρεσίες σας, αφήστε τους άλλους να το γνωρίζουν. Εάν κάποιοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι είστε ικανοί να προσφέρετε, αντί να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο, εκτιμήστε την κατάσταση και επαναξιολογήστε τους φίλους σας αλλά και τα μέλη της ομάδας.

Ίσως αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν είναι οι ιδανικοί για εσάς, ίσως οι ιδέες και οι απόψεις σας δεν μπορούν να εναρμονιστούν. Αντί να εξαναγκάζετε τα πράγματα, κάντε πίσω και σκεφτείτε ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που μπορούν να συντονιστούν με τα συμφέροντα και τα ταλέντα σας. Μήπως έχετε γοητευτεί από έναν φίλο σας; Πριν προχωρήσετε και αφήσετε ελεύθερη την καρδιά σας, σκεφτείτε αν έχετε παρασυρθεί από ένα καλό παρουσιαστικό και σας έχει αφοπλίσει ο ακαταμάχητος ερωτισμός. Μπορείτε να δείτε αν οι διαφορές σας μπορούν να σας ενώσουν; Ανησυχείτε ότι η εξεύρεση κοινού εδάφους θα είναι πρόκληση; Σκεφτείτε ξανά και ξανά. Η επιθυμία σας για να μάθετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για μια ρομαντική αισθησιακή σχέση, ίσως όχι τώρα αλλά αργότερα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13/10 - 19/10)


Ακολουθείτε το σωστό δρόμο στη σταδιοδρομία σας; Η επαγγελματική και προσωπική σας ζωή είναι ισορροπημένη; Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, τον τομέα της σταδιοδρομίας σας, και σε εξάγωνο με τον Άρη, εφιστούν την προσοχή σας στην ισορροπία του έρωτα και της καριέρας σας. Ίσως δεν έχετε με την αγάπη σας τις ίδιες πεποιθήσεις σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων. Ή μήπως όλες αυτές οι ώρες που αναλώνετε στο γραφείο έχουν αφήσει τον αγαπημένο σας παραμελημένο; Δώστε προσοχή στα σημάδια, είναι το κλειδί για την αποκατάσταση της ισορροπίας στη σχέση σας. Ακόμα κι αν ο στόχος σας είναι η αναγνώριση και τα πολλά χρήματα, μήπως βλέπετε την εργασία σας ως πρόκληση;

Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι έχετε επενδύσει χρόνο και χρήμα σε ένα έργο που δεν έχει αποφέρει τα μέγιστα. Ίσως σκεφτείτε ένα διαφορετικό έργο ή μια νέα δημιουργική συνεργασία. Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή για να δείτε τις φιλοδοξίες σας να απογειώνονται, σκεφτείτε τον τρόπο αλλά μην αποφασίσετε τώρα, ίσως υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε ακόμα να το αξιολογήσετε σωστά. Από την άλλη πλευρά, το πείσμα σας και ο εγωκεντρισμός σας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τεταμένες καταστάσεις με τους ανθρώπους στο χώρο της εργασίας σας. Οποιαδήποτε συζήτηση θα αποδειχθεί ότι είναι περισσότερο πρόκληση, οπότε καλύτερα να υποχωρήσετε. Μπορεί και να έχετε φτάσει στο τέλος του δρόμου με κάποια συγκεκριμένα άτομα. Αν δεν μπορείτε να αποκαταστήσετε την ειρήνη στις συνεργασίες σας, καλύτερα να πείτε «αντίο». Κάτι καλύτερο θα προκύψει.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 19/2)

Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13/10 - 19/10)

Πείτε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια αλλά να θυμάστε ότι αυτό μπορεί και να είναι επικίνδυνο. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον ειλικρινή και επεκτατικό ένατο οίκο σας, και σε εξάγωνο με τον Άρη, σας βάζουν σε κίνδυνο αν κάνετε κήρυγμα, οπότε αν νιώθετε ότι παρεκτρέπεστε, κάντε πίσω και πάρτε μια ανάσα. Αν όχι, εσείς θα είστε υπεύθυνοι για τη σύγκρουση που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και κάποιον με διαφορετική άποψη. Αν πείτε ελεύθερα ό, τι είναι μέσα στην καρδιά σας, μην περιμένετε να εξελιχθούν τα πράγματα ακριβώς με τον τρόπο που θέλετε. Η πρόκλησή σας είναι να ξεκινήσετε μεν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση αλλά μην προσπαθήσετε να τους πείσετε όλους ότι ο δικός σας τρόπος σκέψης είναι ο καλύτερος.

Σκεφτείτε το διάλογο, μην κάνετε μονόλογο. Από τη θετική πλευρά, το σύμπαν σας καλεί στην εξερεύνηση νέων πνευματικών ενδιαφερόντων ή την ενασχόληση μιας παλιάς γνώσης την οποία είχατε αφήσει εδώ και καιρό ή την επανασύνδεση με άτομα που ζουν μακριά σας ή ακόμα και στο εξωτερικό. Ακολουθήστε αυτή την παρόρμηση να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο, να μελετήσετε και να λάβετε γνώσεις για μια νέα θρησκεία ή φιλοσοφία. Επίσης, κάποιοι φίλοι σας θα μπορούσαν να σας προτείνουν μια ενδιαφέρουσα κοινωνική εκδήλωση που διευρύνει το πνεύμα σας και οδηγεί στη φώτιση. Και που ξέρετε; Περάστε το βράδυ σας με ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε πάθος για ζωή και ίσως συναντήσετε το μοιραίο έρωτα.

 
ΙΧΘΕΙΣ (20/2 - 20/3)

Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13/10 - 19/10)

Πείτε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια αλλά να θυμάστε ότι αυτό μπορεί και να είναι επικίνδυνο. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον ειλικρινή και επεκτατικό ένατο οίκο σας, και σε εξάγωνο με τον Άρη, σας βάζουν σε κίνδυνο αν κάνετε κήρυγμα, οπότε αν νιώθετε ότι παρεκτρέπεστε, κάντε πίσω και πάρτε μια ανάσα. Αν όχι, εσείς θα είστε υπεύθυνοι για τη σύγκρουση που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και κάποιον με διαφορετική άποψη. Αν πείτε ελεύθερα ό, τι είναι μέσα στην καρδιά σας, μην περιμένετε να εξελιχθούν τα πράγματα ακριβώς με τον τρόπο που θέλετε. Η πρόκλησή σας είναι να ξεκινήσετε μεν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση αλλά μην προσπαθήσετε να τους πείσετε όλους ότι ο δικός σας τρόπος σκέψης είναι ο καλύτερος.

Σκεφτείτε το διάλογο, μην κάνετε μονόλογο. Από τη θετική πλευρά, το σύμπαν σας καλεί στην εξερεύνηση νέων πνευματικών ενδιαφερόντων ή την ενασχόληση μιας παλιάς γνώσης την οποία είχατε αφήσει εδώ και καιρό ή την επανασύνδεση με άτομα που ζουν μακριά σας ή ακόμα και στο εξωτερικό. Ακολουθήστε αυτή την παρόρμηση να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο, να μελετήσετε και να λάβετε γνώσεις για μια νέα θρησκεία ή φιλοσοφία. Επίσης, κάποιοι φίλοι σας θα μπορούσαν να σας προτείνουν μια ενδιαφέρουσα κοινωνική εκδήλωση που διευρύνει το πνεύμα σας και οδηγεί στη φώτιση. Και που ξέρετε; Περάστε το βράδυ σας με ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε πάθος για ζωή και ίσως συναντήσετε το μοιραίο έρωτα.
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
22°C
Ηράκλειο 22°C | Χανιά 22°C | Αθήνα 21°C | Θεσ/νίκη 16°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Αβέρκιος
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία