ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ Διαφήμιση


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΖΩΔΙΑ arrow ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο προέρχεται απο e-zwdia.gr (αποκαλύπτει το μέλλον)
ΚΡΙΟΣ (21/03 - 20/04)

Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17/11 - 23/11)

Πείτε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, είναι το αίτημα της νέας Σελήνης στον ειλικρινή και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Η ειλικρίνειά σας φέρνει πολλούς ανθρώπους κοντά σας, από όλα τα κοινωνικά στρώματα και διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Αλλά δεν θα ήταν κακό να μαλακώσετε λίγο την επιθετικότητα και τον εγωισμό σας. Στείλτε το μήνυμά σας, χωρίς να προκαλείτε τους ανθρώπους. Θέλετε οι άλλοι να αποδεχτούν τις πεποιθήσεις σας και ο πιο γρήγορος τρόπος για να το πετύχετε είναι περιγράφοντας τα οφέλη που προέρχονται από μια ιδέα σας. Συζητήστε με ηρεμία με τον αγαπημένο σας, εστιάζοντας στις λύσεις και όχι γκρινιάζοντας για το πρόβλημα. Από την αντίθετη πλευρά, μην κάνετε τα στραβά μάτια σε ένα θέμα που κραυγάζει προσοχής εδώ και καιρό, αλλά με σεβασμό προς τον άλλον.

Εκφράστε τις απόψεις σας αλλά χωρίς υπερβολές. Πριν πάρετε την απόφασή σας, λάβετε υπόψη τα αποτελέσματα. Η Αφροδίτη επίσης στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της εκπαίδευσης, σας δίνει την ώθηση να ανοίξετε νέες πόρτες. Ο ενθουσιασμός και η περιέργεια είναι οι οδηγοί σας. Σκεφτείτε: ένα περιπετειώδες οδικό ταξίδι το Σαββατοκύριακο, εγγραφή σε ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά σεμινάρια, ίσως ακόμα και ένα ταξίδι στο εξωτερικό που πάντα φανταζόσασταν. Αδράξτε την ευκαιρία να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια, θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες, κι ας είναι για λίγο. Πάρτε την αγάπη σας μαζί σε ένα ταξίδι, ένας ευρύς κόσμος ευκαιριών σας περιμένει.

 
ΤΑΥΡΟΣ (21/4 - 20/5)

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17/11 - 23/11)

 

Η σαγηνευτική γοητεία σας είναι στο ζενίθ της τώρα καθώς η νέα Σελήνη στο σεξουαλικό όγδοο οίκο σας, στέλνει παθιασμένες, σέξι δονήσεις αλλά και ενισχύει το ένστικτό σας. Όμως, δεν αισθάνεστε την ανάγκη να εισέλθετε γρήγορα σε μια νέα σχέση, απολαμβάνετε το μυστήριο και την ερωτική έλξη, θέλετε να σιγουρευτείτε ότι θα υπάρξει κάτι περισσότερο. Ίσως χρειαστείτε περισσότερο προσωπικό χρόνο τώρα, γιατί λειτουργείτε καλύτερα στη μοναξιά σας. Μερικά μαύρα σύννεφα ίσως να σταθούν πάνω από το κεφάλι σας. Μην αφήσετε να σας νικήσουν, δεν χρειάζεται να εκδηλώνετε αυτή την αρνητικότητα γύρω σας. Επεξεργαστείτε αυτά τα μελαγχολικά συναισθήματα, με τη βοήθεια ενός έμπιστου φίλου ή μέλους της οικογένειάς σας ή αναζητώντας ιδέες από ένα βιβλίο ή απλά εμβαθύνοντας εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας.

Σίγουρα τα προσφιλή σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την καταιγίδα. Η Αφροδίτη επίσης στον όγδοο οίκο σας, σας καλεί να εξερευνήσετε σε βάθος την ερωτική σας ζωή, ίσως κατά τη διάρκεια της νύχτας ή μπορεί να σας πάει μια ημερήσια εκδρομή λίγο μακριά από την πόλη σας. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία, ο έρωτας σας έχει στήσει καρτέρι. Θα μπορούσατε να έχετε μια αποκάλυψη στη σχέση σας και συνειδητοποιείτε ότι μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα σας περιμένουν. Μην περιμένετε όμως να έρθει το μάννα εξ ουρανού, πάρτε τα ρίσκα σας, η Αφροδίτη σας προικίζει με δύναμη και πάθος για ζωή. Τι περιμένετε λοιπόν;
 
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17/11 - 23/11)

Γίνεστε διπλοί! Με τη νέα Σελήνη να στέλνει τις ακτίνες της στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, τα ραντάρ σας πιάνουν πιθανούς νέους ερωτικούς συντρόφους. Είτε πρόκειται για την ερωτική, είτε για την επαγγελματική σας ζωή, αυτό το σεληνιακό φως ενεργοποιεί το νόμο των αντιθέσεων. Κάποιος εντελώς διαφορετικός από εσάς μπορεί να έχει πραγματικά τις δεξιότητες και τις ιδιότητες που συμπληρώνουν τέλεια τις δικές σας. Είστε σε σχέση; Ελέγξτε τις ανάγκες του αγαπημένου σας και ρωτήστε τον αν χρειάζεται ή θέλει κάτι περισσότερο από εσάς. Μη νιώθετε όμως σαν να πρέπει να κάνετε προς τα πίσω για να τον ευχαριστήσετε. Αλλά αν μπορείτε να κάνετε τα πράγματα καλύτερα γι’ αυτόν και τη σχέση σας, κάντε το!

Το φεγγάρι μαζί με την Αφροδίτη επίσης στον έβδομο οίκο σας, φροντίζουν τη σχέση σας, βάζουν την ανεξάρτητη και περιπετειώδη φύση σας στον πάγο και σας ζητούν να συνδεθείτε περισσότερο μεταξύ σας αλλά και να συνεργαστείτε με νέους ανθρώπους. Ακόμα κι αν είστε κάτι περισσότερο από ικανοί να αναλάβετε μόνοι σας τη φροντίδα του εαυτού σας, συνεργαζόμενοι με τους άλλους, νιώθετε περισσότερη χαρά και ενθουσιασμό αλλά και ενισχύονται οι σχέσεις σας. Ξεκινήστε ένα νέο σχέδιο με έναν συνεργάτη σας ή συζητήστε για δέσμευση με την αγάπη σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι τα πάντα λειτουργούν επί ίσοις όροις και δεν δίνει κάποιος από τους δυο σας εντολές. Είστε μόνοι; Είστε ιδιαίτερα επιθυμητοί τώρα, εκμεταλλευτείτε αυτά τα δυο δώρα του σύμπαντος και ζήστε έναν ενθουσιώδη έρωτα, αργότερα ο δεσμός θα βαθύνει ακόμα περισσότερο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17/11 - 23/11)

Εργαστείτε εξυπνότερα, όχι σκληρότερα. Η νέα Σελήνη στον αποδοτικό και οργανωτικό έκτο οίκο σας, σας παροτρύνει να είστε δημιουργικοί με το χρόνο σας στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας, αν θέλετε να νιώθετε καλά μέσα σας. Αφήστε το αυτοκίνητο στο σπίτι και περπατήσετε έξω στον καθαρό αέρα, θα κάνει τόσο καλό στην ευεξία σας και τη ζωτικότητά σας. Αν αισθάνεστε ότι κάνετε το ίδιο πράγμα πολλές φορές και νιώθετε ότι παρασύρεστε από μια αγχωτική ρουτίνα, πάρτε μια ανάσα και αλλάξτε το πρόγραμμά σας. Πάντα θα υπάρχει κάτι που απαιτεί την προσοχή σας, γιατί να είναι τόσο σημαντικό, ώστε να πρέπει να θυσιάσετε τον προσωπικό σας χρόνο; Οργανωθείτε στη ζωή σας, βάλτε τάξη και συστηματοποίηση, λειτουργήστε με ορθολογισμό και σταματήσετε να αγχώνεστε με το να θέλετε όλοι και όλα να είναι τέλεια.

Ακολουθώντας αυτή την οδηγία του φεγγαριού, θα καρπωθείτε σε έξι μήνες τα οφέλη. Η Αφροδίτη επίσης στον έκτο οίκο σας, σας ζητά να σκεφτείτε και λίγο τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από την εργασία ή τις υποχρεώσεις που χρειάζεται να υλοποιηθούν. Έχετε μια θετική στάση απέναντι στη ζωή και την αγάπη, αυτό θα τραβήξει σαν μαγνήτης αισιόδοξους και χαρούμενους ανθρώπους. Κάποιος/α θα μπορούσε να ερωτοχτυπηθεί μόνο από τη θετική σας ενέργεια. Ίσως ακόμα κάποιος/α από το χώρο της εργασίας σας θα μπορούσε να μαγευτεί από τις ικανότητες και τη δημιουργικότητά σας. Δείτε τη φωτεινή πλευρά της ζωής και αλλάξτε τις πεποιθήσεις σας, μια νέα ζωή σας περιμένει.
 
ΛΕΩΝ (23/7 - 23/8)

Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17/11 - 23/11
)

Ο μαγνητισμός και η γοητεία σας δεν έχουν όρια τώρα, χάρη στη νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Μην αφήσετε αυτό το κοσμικό δώρο να πάει χαμένο, κινηθείτε για τα όνειρα τα μεγάλα και μην κάθεστε στο σπίτι σας. Να είστε τολμηροί και προβάλλετε αυτές τις ενθουσιώδεις ιδέες σας σε ένα κοινό που μπορεί να σας βοηθήσει να κινηθείτε προς τα εμπρός. Είστε σε σχέση; Το φεγγάρι επεκτείνει το πάθος σας και τον πόθο σας για έρωτα. Όσον αφορά τα συναισθήματά σας, θα μπορούσατε να είστε κάπως δραματικοί ή να αναβλύζουν πάθος σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τον αγαπημένο σας. Μην πολεμάτε αυτά τα συναισθήματα, δείξτε την ευάλωτη πλευρά σας και θα έχετε ανταπόδοση.

Είστε μόνοι; Το φεγγάρι ενισχύει τις πιθανότητες εξεύρεσης ενός νέου ερωτικού συντρόφου μέσα στους προσεχείς έξι μήνες. Ο θεός Έρωτας σας έχει βάλει στο στόχαστρό του, καθώς εκτός από τη νέα Σελήνη, η Αφροδίτη επίσης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ενισχύει τον αισθησιασμό σας και επεκτείνει τη λαχτάρα για μια τρελή, περιπετειώδη σχέση. Πάρτε την πρωτοβουλία και μιλήστε σε αυτόν/ην που ενδιαφέρεστε. Δεν θα σας πάρει πολύ για να μετατρέψετε μια απλή συνομιλία σε αισθησιακή φωτιά! Αν το ένστικτό σας, σας λέει «ναι», πάρτε το ρίσκο. Μπορεί ακόμα να προσγειωθείτε στην αγκαλιά ενός θαυμαστή που είναι λίγο μακριά σας. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά την ομορφιά και την αγάπη, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα τολμηρό νέο στυλ που αφήνει άφωνους τους θαυμαστές σας.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 - 22/9)

Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17/11 - 23/11
)

Αναζητήστε τη φωλιά σας και την ηρεμία σας στον προσωπικό χώρο σας, είναι το αίτημα της νέας Σελήνης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αναζητάτε τώρα τους στενούς φίλους σας και τα πιο κοντινά σε εσάς πρόσωπα, αναλώνετε περισσότερο χρόνο μαζί τους. Παρ’ όλα αυτά, η επαφή μαζί τους, ίσως σας παρασύρει σε ένα ταξίδι ενοχής. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι δεν είστε εσείς υπεύθυνοι για τη δική τους ζωή. Με το να δίνετε όλη την ενέργειά σας στους αγαπημένους σας, ασχολούμενοι με τις δικές τους υποχρεώσεις και δραστηριότητες και βάζοντας τον εαυτό σας στο περιθώριο, τι θα μείνει για εσάς; Επανορθώστε λοιπόν, θέτοντας νέα όρια και κανόνες.

Ναι, είναι πραγματικά σημαντική η ικανότητά σας να έχετε μια θετική επίδραση στη ζωή ενός οικείου για εσάς προσώπου, προσφέροντας τις ειλικρινείς συμβουλές σας και την καθοδήγησή σας, αλλά σκεφτείτε ότι έχετε κι εσείς προσωπικές ανάγκες. Η Αφροδίτη επίσης στον εσωστρεφή τέταρτο οίκο σας, σας δίνει την ώθηση να βρείτε προσωπικό χρόνο για τον εαυτό σας, προκειμένου να αναλύσετε τα συναισθήματά σας και την ερωτική σας ζωή. Εκτός αυτού, αλλάξτε τη διαρρύθμιση του χώρου σας, αφιερώστε λίγο χρόνο στην κουζίνα, είναι καλό για την ψυχή σας. Ψάχνετε μήπως μια άλλη κατοικία; Η Αφροδίτη κάνει την αναζήτησή σας πολύ πιο εύκολη. Τόσο τα παιδιά, όσο και οι γυναίκες θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων.
 
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 22/10)

Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17/11 - 23/11)

Δεν θα είστε καθόλου σε αδράνεια αυτή την εβδομάδα, χάρη στη νέα Σελήνη στον κινητικό και φλύαρο τρίτο οίκο σας. Τι θα λέγατε για μια έντονη διασκεδαστική βραδιά γεμάτη ερωτικό παιχνίδι και λάγνα ερωτική μουσική; Μην αγχώνεστε αν δεν προβάλλετε την τέλεια εικόνα στους γύρω σας. Οι άλλοι σας θέλουν έτσι όπως είστε, αφεθείτε λοιπόν σε αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα που θα υπάρχει γύρω σας. Είστε τώρα στο στοιχείο σας, μια κοινωνική, εντυπωσιακή πεταλούδα που μπορεί να μαγέψει αυτόν που έχει βάλει στο στόχαστρό της, χωρίς πολλή προσπάθεια. Συνομιλήστε λοιπόν με αγνώστους και ιδιαίτερα με τους ομοϊδεάτες σας, μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί μέσα στους προσεχείς έξι μήνες σε έναν παθιασμένο έρωτα ή μια δυναμική επαγγελματική συνεργασία.

Βρείτε μια ομάδα κοινωνικής δικτύωσης στον τομέα σας ή συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση που επικεντρώνεται γύρω από μια δραστηριότητα που σας αρέσει. Σίγουρα η κοινωνική σκηνή θα φωνάζει το όνομά σας όλη την εβδομάδα (και τις επόμενες), χάρη στην Αφροδίτη που και αυτή κινείται στον τρίτο οίκο σας. Διασκεδάζετε, παίζετε και φλερτάρετε, γεμίζει η ζωή σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ενθουσιώδεις συναντήσεις που ανεβάζουν τη διάθεσή σας. Επίσης, το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση τώρα, έτσι λάβετε υπόψη τις εκλάμψεις σας, θα έχετε διορατικότητα και πρωτότυπες ιδέες. Ίσως ακόμα εμπνευστείτε να γράψετε ένα βιβλίο. Ίσως και να θελήσετε να απολαύσετε την έλευση του χειμώνα, πηγαίνοντας σε ένα χειμερινό θέρετρο, λίγο μακριά από την πόλη σας. Και αν ψάχνετε καιρό την αγάπη, κάντε νέους φίλους, δεν θα είστε μόνοι για πολύ.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 - 22/11)

Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17/11 - 23/11)

Ετοιμαστείτε να βάλετε φρένο στην καταναλωτική μανία σας. Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σας κάνει πιο προσγειωμένους, σκοπός σας είναι η παραγωγικότητα και η σωστή οικονομική διαχείριση. Αν νιώθετε ευάλωτοι στις πολυτελείς αγορές, κάντε πρώτα μια λίστα με τα ψώνια σας. Μπορεί να αποκαλύψετε ξεχασμένα μετρητά ή να έχετε μια απροσδόκητη επιστροφή χρημάτων. Σκοπός σας είναι τώρα η οικονομική ευημερία σας, να σκεφτείτε τις εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις σας και να θέσετε προτεραιότητες, προκειμένου να μεγιστοποιήσετε το κομπόδεμά σας. Η Αφροδίτη επίσης στο δεύτερο οίκο σας, σας κάνει επιρρεπείς να βάλετε το χέρι σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό για να αγοράσετε το αντικείμενο που ποθείτε.

Θα είναι πολύ εύκολο τώρα να κάνετε υπέρβαση του προϋπολογισμού σας, έτσι καταγράψτε τα ψώνια σας και θέστε όρια στις δαπάνες σας. Βεβαιωθείτε ότι επενδύετε τα χρήματά σας σε κάτι που σας αρέσει πολύ και θα το έχετε για χρόνια, αντί να αγοράσετε κάτι που δεν σας είναι χρήσιμο ή θα το χρησιμοποιήσετε μία σεζόν. Η Αφροδίτη βοηθά επίσης στις πωλήσεις και τις νέες οικονομικές συμφωνίες. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, ίσως να μην μπορείτε να διαθέσετε πολύ χρόνο στον αγαπημένο σας, έτσι εκτιμήστε πραγματικά το περιορισμένο χρονικό διάστημα που είστε μαζί του. Αυτό περιλαμβάνει επίσης, να περιορίσετε τις συναντήσεις με τους φίλους σας και να βάλετε το κινητό σας σε σίγαση, όταν είστε με τον αγαπημένο σας. Η ενημέρωση στο Facebook μπορεί να περιμένει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 - 21/12)

Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (17/11 - 23/11
)

Το ανερχόμενο αστέρι σας λάμπει στο ουράνιο στερέωμα, με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Είστε δυναμικοί και τολμηροί να προβάλλετε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ένας ηγετικός νέος ρόλος σας περιμένει. Νιώθετε ότι σας λείπει η εμπειρία; Βασιστείτε σε ό, τι γνωρίζετε ήδη και αποδεχθείτε το γεγονός ότι κανείς δεν έχει γεννηθεί γνωρίζοντας τα πάντα, η ζωή η ίδια θα σας μάθει πολλά. Η Σελήνη σας δίνει το κίνητρο να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Έχετε συγκεκριμένες επιθυμίες και ανάγκες αλλά μην περιμένετε τους άλλους να διαβάσουν το μυαλό σας. Μην γκρινιάζετε αν δεν υπάρχει ισορροπία του «δούναι και λαβείν» στη σχέση σας. Μιλήστε, εκφράστε τα θέλω σας και να είστε σαφείς με τα αιτήματά σας.

Το φεγγάρι σας κάνει επίσης δημιουργικούς, έτσι προωθήστε ένα έργο με πάθος. Κάντε ακόμα μια τολμηρή κίνηση και μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα έχετε ανέβει τη σκάλα της επιτυχίας. Έχετε τη δυνατότητα να πάρετε αυτό που θέλετε. Η Αφροδίτη επίσης στο ζώδιό σας, σας γεμίζει με χαρά και ενθουσιασμό, σας ξεσηκώνει για να ζήσετε τον έρωτα και την περιπέτεια, σας δίνει ενέργεια για ζωή. Τι θέλετε να πετύχετε; Ποιοι είναι οι στόχοι σας; Να βρείτε την αγάπη ή να δημοσιεύσετε ένα έργο σας; Να ξεκινήσετε ένα έργο με πάθος ή να πάτε ένα ταξίδι; Τώρα είναι η ώρα να προβάλλετε τα ειλικρινή συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας. Περιμένατε καιρό; Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μη την απολαύσετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17/11 - 23/11)


Πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων και περιμένετε. Η νέα Σελήνη στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας επιβραδύνει το ρυθμό σας. Αντί να πιέζετε τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε και χαλαρώστε λίγο από τις υποχρεώσεις σας, αποσυρθείτε λίγο από την ενεργό δράση και γίνετε πιο δεκτικοί συναισθηματικά. Μην αποθαρρύνεστε από τα βαριά συναισθήματα που μπορεί να προκύψουν, το σύμπαν θέλει να απαλλαχτείτε από τον πόνο και τη θλίψη σας και να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε ό, τι εκτυλίσσεται. Χαλαρώστε στο σπίτι σας παρέα με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα ή ακόμα και μόνοι σας παρέα με τις σκέψεις σας.

Ίσως τώρα να αναρωτιέστε: «Ποιος αξίζει πραγματικά να είναι στη ζωή μου»; Ίσως σας βασανίζει κάποιο άτομο που άλλα έλεγε και άλλα έκανε. Προσπαθήστε να μην πάρετε τα πράγματα στα σοβαρά. Σκεφτείτε ότι ίσως αυτή η ασυνέπεια είναι μια αντανάκλαση της δικής σας ανασφάλειας ή της έλλειψης συνειδητοποίησης της πραγματικότητας. Δεν χρειάζεται να κατεβείτε στο επίπεδό του. Απλά, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει μέτρα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και ότι αυτό το άτομο δεν θα μπορεί πλέον να σπείρει τον αρνητισμό του στην ψυχή σας. Το ίδιο μήνυμα σας στέλνει και η Αφροδίτη, επίσης στο δωδέκατο οίκο σας. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις ευαισθησίες σας και δείτε μια αγάπη (παλιά ή νέα), αφαιρώντας τις παρωπίδες. Η υπερβολικά αισιόδοξη φύση της ερωτικής Αφροδίτης στον Τοξότη δεν γνωρίζει όρια, με αποτέλεσμα η συνήθως προσγειωμένη φύση σας να δώσει τη θέση της στην αφέλεια. Δείτε την πραγματικότητα και την αλήθεια.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 19/2)

Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17/11 - 23/11)

Είστε συνδεδεμένοι με τους σωστούς ανθρώπους; Η νέα Σελήνη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σας ζητά να ελέγξετε τις γνωριμίες σας και τους φίλους σας και να κάνετε σωστές επιλογές. Είστε τώρα μια κοινωνική πεταλούδα που ανοίγει τα φτερά της για να πετάξει με νέα όνειρα και ελπίδες. Τυχαίες κουβεντούλες ή απροσδόκητες νέες γνωριμίες, σας βοηθούν μακροπρόθεσμα στην επαγγελματική σας ζωή. Μιλάτε με όλους όσους γνωρίζετε και κάνετε ειλικρινείς νέες διασυνδέσεις. Ενσωματωθείτε σε ομάδες που έχετε κοινές ιδέες και συμφέροντα, θα είστε ο ηγέτης. Ή, ίσως νιώσετε πάθος να αγωνιστείτε για ένα ιδανικό.

Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έτσι μπορεί να δείτε το όνομά σας στα φώτα της δημοσιότητας, αυξάνεται η δημοτικότητά σας, καθώς είστε εξαιρετικά αποτελεσματικοί στη διάδοση των ιδεών σας. Η Αφροδίτη επίσης στον ενδέκατο οίκο σας, ίσως κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά για ένα φίλο ή μια πλατωνική σχέση εξελιχθεί σταδιακά σε βαθιά αγάπη. Ή μια φιλική σχέση θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια προσοδοφόρα επιχειρηματική συνεργασία. Ξεχάστε ότι είστε μόνοι σας, τώρα προέχει για σας η ομαδική προσπάθεια. Αλλά ακόμα κι αν μοιραστείτε τα φώτα της δημοσιότητας, μη φοβάστε, θα εξακολουθείτε να είστε το λαμπρό αστέρι στον ουρανό. Βγάζετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό και την αλτρουιστική φύση σας και προωθείτε τον εαυτό σας μέσω ενός blog ή της τεχνολογίας ή ίσως κερδίσετε απρόσμενα έξτρα χρήματα.

 
ΙΧΘΕΙΣ (20/2 - 20/3)

Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17/11 - 23/11)

Αργά και σταθερά κερδίζετε τον αγώνα. Η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, στέλνει το τυχερό αστέρι για την υλοποίηση ενός μεγάλου στόχου. Ίσως μετατρέψετε μια ιδέα σας σε κάτι πιο συγκεκριμένο. Ένα μεγάλο ρίσκο θα μπορούσε να στεφθεί με επιτυχία και μπαίνετε στο παιχνίδι της δύναμης και της εξουσίας. Μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα έχετε κάνει τεράστια άλματα μπροστά, υλοποιούνται οι πιο τρελές φιλοδοξίες σας. Μήπως είχατε βάλει παρωπίδες σε ευκαιρίες που σας ανάγκασαν να μην μπορείτε να απολαύσετε την επιτυχία; Τώρα εκείνο που βλέπετε είναι το φως του φεγγαριού που σας οδηγεί μπροστά.

Συμβουλή: Προχωρήστε με προσοχή και να θυμάστε ότι οι άνθρωποι δεν είναι σκαλοπάτια στη σκάλα σας. Βρείτε έναν τρόπο να συνεργαστείτε με τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της ανάβασής σας, έτσι θα έχετε πολύτιμους συμμάχους όταν θα φτάσετε στην κορυφή. Η Αφροδίτη επίσης στο δέκατο οίκο σας, βοηθά στη σφυρηλάτηση ισχυρότερων δεσμών στην επαγγελματική σας ζωή και επεκτείνει την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Καλλιεργώντας ισχυρές συμμαχίες με τους συναδέλφους και τους πελάτες σας, θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικό στο μέλλον για σας. Ίσως νιώσετε ένα ερωτικό σκίρτημα για κάποιον/α στο γραφείο σας. Γιορτάστε τη δημοτικότητά σας, αφήστε την ψυχή σας να λάμψει, απολαύστε την προσοχή και αφήστε το πάθος να είναι ο οδηγός σας. Αξίζετε να είστε στην κορυφή.
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ #2 - 11.2014

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
15°C
Ηράκλειο 15°C | Χανιά 14°C | Αθήνα 11°C | Θεσ/νίκη 5°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Μερόπη
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία