ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΖΩΔΙΑ arrow ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο προέρχεται απο e-zwdia.gr (αποκαλύπτει το μέλλον)
ΚΡΙΟΣ (21/03 - 20/04)

Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (14/4 - 20/4)

Φλερτάρετε! Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας καλεί να πάρετε το προβάδισμα στην αγάπη. Χορεύετε στο ρυθμό μιας γλυκιάς ερωτικής και αισθησιακής μουσικής, παρέα με τα πιο έντονα συναισθήματά σας. Είστε σε σχέση; Μήπως κάνατε υπέρβαση των συναισθημάτων σας κι αυτό έχει κλειδώσει την πόρτα της ευτυχίας σας; Το πάθος σας αναφλέγεται, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Θα μπορούσατε να αναθερμάνετε τη σχέση σας ή να συνειδητοποιήσετε ότι είστε σε ένα συναισθηματικό τέλμα. Ίσως πάλι συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει λάθος επιλογή και προσπαθείτε να διαβάσετε τα ανομολόγητα σημάδια. Αν η αγάπη σας, σας δίνει ψυχικό βάρος, τολμάτε να την αφήσετε πίσω σας.

Ακόμα και μια μικρή απόσταση μπορεί να είναι η θεραπεία της ψυχής σας για να σκεφτείτε. Να θυμάστε, έχετε και άλλες σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας που θέλουν κάποια φροντίδα. Το φεγγάρι μαζί με τον ανάδρομο Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σε ένα Μεγάλο Σταυρό με το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σας καλούν να αναδιαμορφώσετε τη στάση στη σχέση σας. Τώρα κάποια αρνητικά σχόλια του αγαπημένου σας δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Το ίδιο ισχύει και στις επαγγελματικές συνεργασίες σας, αναζητάτε την αναγνώριση, ό, τι έχετε κάνει μέχρι στιγμής είναι υποχρεωτικό να γίνει αποδεκτό. Εκτός αυτού, η αναγνώριση και η εκτίμηση δίνουν κίνητρα στους ανθρώπους. Ίσως ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή βρείτε μια νέα δραστηριότητα που σας ενθουσιάζει.

Τελευταία ανανέωση ( 14.04.14 )
 
ΤΑΥΡΟΣ (21/4 - 20/5)

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (14/4 - 20/4)

 

Θέστε προτεραιότητες και δημιουργήστε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα στην καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας, διαφορετικά θα ακολουθήσουν άγχος και στρες, ενώ είναι πιθανόν να παρεισφρήσουν και αρνητικά συναισθήματα. Η Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον αναλυτικό έκτο οίκο σας, καλώντας σας να είστε πιο ρεαλιστές και επιμένοντας στην οργάνωση και την αποτελεσματικότητα. Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από το σπίτι ή το γραφείο σας, πληρώστε ό, τι εκκρεμεί και δημιουργήστε ένα σύστημα ζωής που προάγει τις υγιείς συνήθειες διαβίωσης. Κάντε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας, θα βοηθήσει να διατηρήσετε τη ζωτικότητά σας. Ακόμη και ένας μικρός περίπατος μπορεί να κάνει θαύματα. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι έχετε στερήσει πολλά από τον εαυτό σας, ίσως κάποιες από τις αποτυχίες σας οφείλονται στην έλλειψη προγραμματισμού, ίσως έχετε αναλάβει δεσμεύσεις που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε.

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας για την ψυχική και σωματική υγεία σας. Μην ανοίγετε την πόρτα σε κάποιον που δεν μιλάει στη καρδιά σας και δεν νιώθει τα συναισθήματά σας. Ο ανάδρομος Άρης στον αναλυτικό και λεπτομερή έκτο οίκο σας, σε ένα Μεγάλο Σταυρό με το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, μπορεί να ξυπνήσει την άτακτη και επιθετική πλευρά σας, αλλά μπορεί και να σας στείλει να βαδίσετε σε ένα δρόμο λύπης. Έχετε εργαστεί τόσο σκληρά για να είναι η ζωή σας πιο ισορροπημένη, μην αφήσετε μια στιγμιαία ένταση ή αντιπαράθεση να χαλάσει και να αναιρέσει όλες τις προσπάθειές σας. Έχετε δύναμη θέλησης, επιβληθείτε στον εαυτό σας, θα είστε τόσο ευτυχισμένοι που το κάνατε.
Τελευταία ανανέωση ( 14.04.14 )
 
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (14/4 - 20/4)

Ο θεός Έρωτας στέλνει το βέλος του με το όνομά σας! Τα συναισθήματά σας παίρνουν φωτιά και θέτουν τις βάσεις για ένα νέο ειδύλλιο. Η Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, θέτει τις βάσεις για τις επικείμενες αλλαγές που θα ακολουθήσουν στους προσεχείς έξι μήνες στην ερωτική σας ζωή. Αφήνετε πίσω σας όλα τα προσχήματα και οι θαυμαστές σας, σας βλέπουν σε όλη σας τη ...δόξα. Βρίσκετε κάποιον που εκτιμά πλήρως την εξωστρεφή φύση σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, δείχνετε την τολμηρή πλευρά στην αγάπη σας.

Μια μικρή περιπέτεια θα απογειώσει τον έρωτά σας. Ο ανάδρομος Άρης στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, σε ένα Μεγάλο Σταυρό με το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια ένα ζήτημα του παρελθόντος στη σχέση σας και να δημιουργήσει αναστάτωση, μέχρι και δράμα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί κάποια απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε τις συναισθηματικές αποσκευές του παρελθόντος. Να μην εξαρτάστε από το σύντροφό σας για να νιώθετε ευτυχισμένοι, έχετε τόσους τρόπους να διασκεδάσετε. Αν είστε μόνοι, συνδεθείτε με αυτούς που ξέρουν πώς να σας χαρίσουν χαρούμενες στιγμές και δεν σκορπίζουν την καταστροφή στο πέρασμά τους. Ή καλύτερα διασκεδάστε με τους φίλους σας και όταν ο Άρης γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία, εξορμάτε και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα.
Τελευταία ανανέωση ( 14.04.14 )
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (14/4 - 20/4)

Μήπως ήρθε η ώρα να επιλύσετε ένα συνεχιζόμενο ζήτημα με ένα στενό μέλος της οικογένειάς σας ή φίλο σας ή τον αγαπημένο σας; Η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας κάνει τη χάρη να μιλήσετε αλλά μην τραβήξετε τα άκρα. Αντιμετωπίστε το ζήτημα με χάρη και ευαισθησία, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει αγάπη μεταξύ σας. Εάν αισθάνεστε βαριά συναισθήματα, μιλήστε σε έναν έμπιστο φίλο σας, θα σας βοηθήσει να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα ελαφρύνει το συναισθηματικό φορτίο σας. Όχι, τώρα δεν μπορείτε να είστε στη σιωπή. Θα περάσετε ευχάριστα τις ώρες σας με τον αγαπημένο σας, τους στενούς φίλους σας και την οικογένειά σας, μόνο εάν επιθυμείτε να συνυπάρξετε στη σιωπή μαζί τους. Ίσως η ανακαίνιση του σπιτιού σας γίνει ένα πάθος κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών.

Ο ανάδρομος Άρης στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σε ένα Μεγάλο Σταυρό με το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, λέει «όχι» στην ανιδιοτέλειά σας. Δημιουργεί μια ρήξη με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή τον αγαπημένο σας. Δεν θέλετε να έχετε τη φήμη του σκληρού και του αδιάφορου, αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλετε τώρα να κάνετε είναι μια ακόμα θυσία. Η ζωή σας δεν περιστρέφεται τώρα γύρω από τους αγαπημένους σας, αλλά αναζητάτε προσωπικό χρόνο για τον εαυτό σας. Αν και δεν θα είστε χαρούμενοι γι’ αυτό, θα επιβιώσετε. Θυμηθείτε: δεν μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους αν δεν βοηθήσετε πρώτα τον εαυτό σας.
Τελευταία ανανέωση ( 14.04.14 )
 
ΛΕΩΝ (23/7 - 23/8)

Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (14/4 - 20/4
)

Όλο εργασία και καθόλου διασκέδαση και παιχνίδι; Η Σεληνιακή έκλειψη στον ανέμελο και χαρούμενο τρίτο οίκο σας, σας καλεί σε κάποια ισορροπία, διαφορετικά συναισθηματικές εκρήξεις σαρώνουν στο πέρασμά σας. Έχετε την άδεια του φεγγαριού να αναιρέσετε τα «πρέπει» σας στο όνομα της διασκέδασης. Αναζητάτε τώρα μια αμέριμνη και ζωντανή δράση και ίσως αναρωτηθείτε γιατί δεν το κάνατε νωρίτερα. Ψάχνετε έντονες αλληλεπιδράσεις με άτομα που πραγματικά θέλετε. Είτε πρόκειται για μια ερωτική σχέση, είτε για μια φιλία, χαρίζετε το χρόνο σας σε κάποιον που σας θέλει και τον θέλετε πραγματικά. Ξέρετε, το είδος του ατόμου που ξέρει ακριβώς τι χρειάζεστε ... χωρίς να πείτε ούτε μια λέξη.

Ο ανάδρομος Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σε ένα Μεγάλο Σταυρό με το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σας διατάζει να θέσετε τα όριά σας με τους ανθρώπους γύρω σας, διαφορετικά η ψυχή σας θα υποφέρει. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν συνηθίσει τη γενναιοδωρία σας και θα μπορούσαν να σας θεωρήσουν ως δεδομένους. Ακόμα κι αν έχετε δώσει στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σας γίνει συνήθεια. Αν κάποιοι σας εκμεταλλεύονται, κάνετε τώρα την επανάστασή σας και τα λόγια σας είναι επικίνδυνα. Ο Ερμής στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας δίνει μια λαχτάρα για γνώση και ταξίδια. Ίσως εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Οι συνομιλίες σας, σας μεταφέρουν τώρα σε νέα ύψη, με αποτέλεσμα να επανεξετάσετε ορισμένες από τις πεποιθήσεις σας.

Τελευταία ανανέωση ( 14.04.14 )
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 - 22/9)

Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (14/4 - 20/4
)

Δεν είστε τολμηροί και προτιμάτε τους γνωστούς και ασφαλείς δρόμους για να ταξιδέψετε. Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον πρακτικό δεύτερο οίκο σας και δεν μπορείτε τώρα να ανεχτείτε την έλλειψη πειθαρχίας και οργάνωσης από κανέναν. Δεν θέλετε συναρπαστικά πράγματα αλλά αναζητάτε να βάλετε κάποια τάξη και αποτελεσματικότητα, ιδίως στα οικονομικά σας. Ίσως το φεγγάρι φέρει κάποια ένταση για λόγους οικονομικούς. Όταν συντάσσετε τον προϋπολογισμό σας, μην αμελήσετε τα απαραίτητα κεφάλαια για την ψυχαγωγία σας. Μπορεί και να θελήσετε να αποσυρθείτε από τυχόν συνεργασίες ή ακόμα και να δημιουργήσετε σαφείς οικονομικές συμφωνίες γύρω από αυτό που ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει.

Ο ανάδρομος Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σε ένα Μεγάλο Σταυρό με το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σας σπρώχνει να ρίξετε λάδι στη φωτιά για ένα οικονομικό ζήτημα του παρελθόντος. Αποφύγετε τις κατηγορίες και τις υποθέσεις. Χαράξτε ένα δυναμικό σχέδιο δράσης, έτσι ώστε να μπορέσετε να συζητήσετε το ζήτημα πιο εποικοδομητικά μετά την ανάδρομη πορεία του Άρη. Συμβουλή: Μην κρίνετε τους ανθρώπους με βάση την οικονομική αξία τους, θα κάνετε λάθος επιλογές. Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ζείτε το όνειρο της αγάπης. Ίσως αποφασίσετε να ενωθείτε πιο επίσημα με το άλλο σας μισό, αφού τώρα δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας. Αναζητάτε την αρμονία και τη διαφάνεια στη σχέση σας, και τα έχετε χωρίς προσπάθεια. Είστε μόνοι; Το σύμπαν θα μπορούσε να σας αποκαλύψει μια ειλικρινή δήλωση αγάπης. Αν ο θεός Έρωτας σας καλεί, βεβαιωθείτε ότι έχετε απαντήσει στην κλήση του.
Τελευταία ανανέωση ( 14.04.14 )
 
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 22/10)

Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (14/4 - 20/4)

Σταματήστε να αναμοχλεύετε το παρελθόν και κοιτάξτε στο μέλλον! Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας αλλάζει τη ζωή σας, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, σε αυτό βοηθάτε κι εσείς! Ένα είναι σίγουρο: είστε ειλικρινείς και ακαταμάχητοι. Ίσως πλέον δεν μπορείτε να ανεχτείτε το εκκεντρικό χιούμορ κάποιων ανθρώπων και τα ιδιόμορφα σχόλιά τους. Αν χρειαστεί, βάζετε στον πάγο τη σχέση σας ή κινείστε σε μια πιο σταθερή βάση, αν είχατε ήδη θέσει ένα κοινό σχέδιο δράσης. Στην πραγματικότητα, εσείς τώρα χαράζετε την πορεία της ζωής σας. Απλά φροντίστε να μη λέτε ό, τι σας έρχεται στο κεφάλι σας. Δεν θα κερδίσετε, θα χάσετε. Το εγώ σας είναι υπερβολικό με όλη αυτήν την προσοχή που έχετε γύρω σας, αλλά ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας, σε ένα Μεγάλο Σταυρό με το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σας συμβουλεύουν να προσπαθήσετε να έχετε τουλάχιστον το ένα πόδι σε στέρεο έδαφος.

Η δίψα σας για περιπέτεια, ανεξαρτησία και εξουσία θα μπορούσαν να σας στείλουν σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι. Αντί να αναζητάτε βραχύβιες ερωτικές συγκινήσεις, κάντε λίγο πίσω και περιμένετε, κάποιος θα έρθει στη ζωή σας για μια σχέση που θα έχει διάρκεια. Αντί να αναζητάτε με εμμονή μια σχέση, στραφείτε για λίγο στον εαυτό σας. Μήπως οι ενέργειές σας δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για ανάπτυξη; Η ίδια συμβουλή ισχύει και για τις επιχειρηματικές σας συναλλαγές, οπότε αλλάξτε ρυθμό. Αποβάλλετε τους παλιούς φόβους σας που σας κρατούν πίσω, αποδεσμευτείτε από το ζοφερό παρελθόν, αντιμετωπίστε τους κακούς σας δαίμονες και αξιολογήστε τι σας τρομάζει. Ένα λαμπρό φως σας προστατεύει, έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν.

Τελευταία ανανέωση ( 14.04.14 )
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 - 22/11)

Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (14/4 - 20/4)

Μήπως τα όρια μεταξύ εσάς και του αγαπημένου σας είναι κάπως ασαφή; Με τη Σεληνιακή έκλειψη, μαζί με τον ανάδρομο Άρη, στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σε ένα Μεγάλο Σταυρό με το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, ίσως είστε εσείς αυτός που διέσχισε την κόκκινη γραμμή και τώρα περπατάτε σε επικίνδυνο έδαφος. Πριν αφήσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και τις συγκινήσεις σας, δείτε που βρίσκεστε στην παρούσα στιγμή με την αγάπη σας. Κάτι που φαινόταν ασήμαντο και ακίνδυνο θα μπορούσε να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα τώρα. Εάν αυτό το πρόσωπο είναι κάποιος που αγγίζει την καρδιά σας, προσπαθήστε. Διαφορετικά, είναι καλύτερα να φύγετε. Είστε μόνοι; Ίσως να βλέπετε με παρωπίδες τον έρωτα.

Μια παλιά αγάπη θα μπορούσε να γίνει εμμονή στη συνείδησή σας, και ίσως να σκέφτεστε μια δεύτερη ευκαιρία. Πριν ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας, σκεφτείτε τι ήταν σωστό και τι πήγε στραβά στον πρώτο γύρο. Σκάψτε βαθιά για να εξιχνιάσετε τα μυστήρια της ψυχής σας και μην καταλαμβάνεστε από φαντασιώσεις εκδίκησης. Επίσης, αν ο δεσμός αυτός σας έφερε περισσότερο κακό παρά καλό, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας ως προς το γιατί κατέληξε στο χωρισμό. Αν ήταν απλά θέμα κακής χρονικής στιγμής, στείλτε ένα γλυκό μήνυμα. Αλλά αν η σχέση σας ήταν …τοξική, προστατεύστε την καρδιά σας και κρατήστε την πόρτα του χθες κλειδωμένη. Ίσως πάλι είναι καιρός να προσφέρετε μια πραγματική συγγνώμη σε κάποιον που πληγώσατε και να του αφιερώσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο κοντά σας ήταν αυτό το άτομο, είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε.
Τελευταία ανανέωση ( 14.04.14 )
 
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 - 21/12)

Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (14/4 - 20/4
)

Μήπως έχετε παραμελήσει την κοινωνική σας ζωή; Η Σεληνιακή έκλειψη στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, ρίχνει φως στις φιλίες και τις κοινωνικές ομάδες, σας καλεί να πειραματιστείτε με τις ομαδικές δραστηριότητες, επαναφέρει επίσης τη χαρά στη ζωή σας. Έχετε καταφέρει πολλά στη ζωή σας, αλλά ίσως έχετε αγνοήσει τη σημασία του παιχνιδιού και της διασκέδασης. Αναβιώστε το ενδιαφέρον σας για τους συνανθρώπους σας και πάλι, ενώστε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Απλά να είστε σίγουροι ότι κρίνετε τους ανθρώπους με βάση τις ικανότητές τους και δεν έχετε ιδιοτελή κίνητρα, διαφορετικά θα μπορούσατε να καταλήξετε να δείτε τον κακό τους εαυτό αργότερα. Είναι στο χέρι σας να γαλουχήσετε τις νέες γνωριμίες που κάνετε.

Ίσως αυξηθεί ο αριθμός των κοινωνικών σας επαφών. Έχετε το μαγικό άγγιγμα του φεγγαριού και θέλετε να συσπειρώσετε τους χαμένους φίλους σας. Και μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τους φίλους που συνδέεστε on-line. Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο! Ίσως πάλι πείτε αντίο σε ένα φίλο ή μια κοινωνική ομάδα ή σε μία από τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Ο ανάδρομος Άρης στο φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, σε ένα Μεγάλο Σταυρό με το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα μπορούσε να σας κάνει να αισθανθείτε πίεση από τις υπερβολικές προσδοκίες των ανθρώπων. Ακόμα κι αν οι άλλοι σας θεωρούν έμπειρους και ικανούς, δεν είστε υποχρεωμένοι να τους ακολουθήσετε. Στην πραγματικότητα, είναι προς το συμφέρον σας να μην το κάνετε, διαφορετικά θα καείτε. Δεν έχει σημασία με ποιον έχετε να κάνετε, είτε πρόκειται για ένα φίλο, ερωτικό σύντροφο ή το αφεντικό σας, δεν μπορείτε πάντα να τα δίνετε όλα.
Τελευταία ανανέωση ( 14.04.14 )
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (14/4 - 20/4
)

Μην υποτιμάτε τη δύναμή σας και μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα δείτε το όνομά σας στο προσκήνιο και θα περιτριγυρίζεστε με εντυπωσιακές νέες επαφές. Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας. Αν θέλετε να προχωρήσετε μέχρι την κορυφή ή να δημιουργήσετε μια πελατειακή βάση για το μέλλον της επιχείρησής σας, ασχοληθείτε με την κοινωνική δικτύωση. Καλέστε έναν υποψήφιο πελάτη για δείπνο ή πάρτε μαζί σας επιπλέον επαγγελματικές κάρτες, όταν βγαίνετε με τους φίλους σας. Ποτέ δεν ξέρετε ποιος μπορεί να εμφανιστεί! Από την άλλη πλευρά, ίσως υπάρξει μια απρόβλεπτη ανατροπή των επαγγελματικών σας στόχων. Εάν νιώθετε ότι βαδίζετε στο αδιέξοδο ενός δρόμου, το φεγγάρι σας διευκρινίζει τι είναι καλύτερο για εσάς και τα μελλοντικά σας οράματα.

Σε καμία περίπτωση μη νιώσετε αδύναμοι, αλλά εγκαταλείποντας ένα μέρος των καθηκόντων σας (όχι όλα) σας βοηθά να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να λάμψετε και πάλι. Ο ανάδρομος Άρης στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της κοινωνικής ζωής, σε ένα Μεγάλο Σταυρό με το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σας διατάζει: Συγκρατηθείτε! Στέλνετε ανάμικτα μηνύματα, γίνεστε επιθετικοί και εξουσιαστικοί, οπότε καλύτερα να βρείτε μια μέση λύση. Αφήστε στην άκρη τα πικρόχολα σχόλια, καθώς ο Ερμής ο οποίος συμμετέχει κι αυτός σε αυτόν το Μεγάλο Σταυρό, ταρακουνά τα συναισθήματά σας, το μυαλό και την ψυχή σας, φτάνετε στο άλλο άκρο του φάσματος και ενεργείτε με πείσμα. Μη γίνεστε υπερβολικά άκαμπτοι και εξουσιαστικοί, δεν είναι προς το συμφέρον της φήμης σας.
Τελευταία ανανέωση ( 14.04.14 )
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 19/2)

Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (14/4 - 20/4)

Όλος ο κόσμος …λέει το όνομά σας. Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον επεκτατικό ένατο οίκο σας και σας καλεί σε μια εξερεύνηση, σε μια περιπέτεια αλλά και να δείτε τι εμποδίζει το μεγάλο όραμά σας. Σε αντίθετη περίπτωση, ίσως ξεκινήσετε τη χαρτογράφηση ενός ταξιδιού που μπορεί να κάνετε στο εγγύς μέλλον. Διευρύνονται οι ορίζοντές σας με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή μια περιήγηση σε έναν ανεξερεύνητο τόπο ή ανακαλύπτοντας την πνευματικότητά σας. Ίσως μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία θα μπορούσε να έρθει μέσα από μια νέα γνωριμία από μεγάλη απόσταση. Ακόμη και αν η προσφορά δεν φαίνεται γεωγραφικά εφικτή, μην την απορρίψετε. Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.

Προβάλλετε το επιχειρηματικά δαιμόνιο πνεύμα σας και σκεφτείτε την επέκταση έξω από την πόλη σας. Ένας μεγάλος κόσμος σας περιμένει. Ο ανάδρομος Άρης στο φιλαλήθη ένατο οίκο σας, σε ένα Μεγάλο Σταυρό με το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σας αποτρέπει από τη γνώση της αλήθειας των πραγμάτων αλλά ίσως είναι καλύτερα ορισμένα μυστήρια να μείνουν άλυτα, τουλάχιστον για τώρα. Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεστε να σας δίνουν εντολές τι να κάνετε. Οι άνθρωποι, ίσως και ο αγαπημένος σας, θα είναι επιρρεπείς σε αρκετά ψέματα, αλλά μη δώσετε σημασία. Γυρίστε την πλάτη σας, απλά δεν αξίζει τον κόπο. Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σας καλεί να αναπροσαρμόσετε τον προϋπολογισμό σας και να μειώσετε τα καθημερινά έξοδά σας. Σας βοηθά να ξοφλήσετε ένα χρέος ή να κάνετε εξοικονόμηση για το μέλλον και δεν απαιτεί κατ’ ανάγκην μια τεράστια θυσία. Θέστε ένα νέο οικονομικό πρόγραμμα και βάλτε τάξη στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας.

Τελευταία ανανέωση ( 14.04.14 )
 
ΙΧΘΕΙΣ (20/2 - 20/3)

Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (14/4 - 20/4)

Αιχμαλωτίζετε με τη δύναμη του πάθους και των συναισθημάτων σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, φέρνει στο δρόμο σας αμέτρητους θαυμαστές. Η επιλογή είναι δική σας αλλά το φεγγάρι απαιτεί από σας δέσμευση, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε αν αυτό το άτομο θέλει να είναι μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν όχι, είναι καλύτερο να μην αρχίσετε καν τη σχέση, δεν θέλετε να μετράτε τις απώλειές σας, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε κάποιον που είναι πρόθυμος να μοιραστεί την καρδιά σας.

Το φεγγάρι μαζί με τον ανάδρομο Άρη στο μυστικιστικό όγδοο οίκο σας, σε ένα Μεγάλο Σταυρό με το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σας ζητά να κάνετε εκκαθάριση στον κοινωνικό σας κύκλο, σε δραστηριότητες ή σε άτομα που κρατάτε από συνήθεια ή από υποχρέωση. Κάντε απογραφή εκείνων που μιλάνε στην καρδιά σας, που βαδίζουν στο δικό σας δρόμο. Αν υπάρχει ένταση με τον αγαπημένο σας σας, δοκιμάστε να δώσετε ένα κλαδί ελιάς για την αποκατάσταση της ειρήνης μεταξύ σας. Αλλά αν οι συμβιβασμοί είναι αδύνατον να συμβούν, ο στόχος σας θα είναι η οριστική ρήξη. Συμβουλή: Βγάλτε τη μάσκα σας και δείξτε την ευαίσθητη πλευρά σας. Μη συντρίβετε τον αγαπημένο σας με όλα αυτά τα βαθιά σκοτεινά μυστικά σας. Η σχέση χρειάζεται χρόνο για να εξελιχθεί. Μοιραστείτε κάτι προσωπικό από τον εαυτό σας και στη συνέχεια περιμένετε για ανταπόδοση.
Τελευταία ανανέωση ( 14.04.14 )
 
Διαφήμιση
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ 80ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
22°C
Ηράκλειο 22°C | Χανιά 26°C | Αθήνα 17°C | Θεσ/νίκη 17°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Αλεξάνδρα
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία