ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ Διαφήμιση


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΖΩΔΙΑ arrow ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο προέρχεται απο e-zwdia.gr (αποκαλύπτει το μέλλον)
ΚΡΙΟΣ (21/03 - 20/04)

Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (20/10 - 26/10)

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης σας, ή γενικότερα της ζωής σας, κάντε μια αναπροσαρμογή και αλλάξτε στάση. Η Ηλιακή έκλειψη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, σας καλεί να αναλάβετε τις ευθύνες σας για όσα άτομα προσελκύετε στη ζωή σας. Ποιες είναι οι ενέργειές σας; Ποια τα ενδόμυχα κίνητρά σας; Εάν η δράση σας είναι μεν θετική αλλά οι σκέψεις σας είναι γεμάτες από φόβο, είναι σίγουρο ότι θα έχετε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας μιας δυνατής και μακροχρόνιας σχέσης (ερωτικής ή συνεργατικής) μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Εάν αισθάνεστε το «κλικ» για κάποιο άτομο, εξερευνήστε και περιμένετε. Η Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας ωθεί να αφιερώσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στον αγαπημένο σας και τα στενότερα άτομα στη ζωή σας.

Όμως προσθέτει άγχος και έντονα συναισθήματα, αφήνοντάς σας με μια διάθεση να επιβληθείτε στον αγαπημένο σας και να τον χειραγωγήσετε. Αυτό το παιχνίδι δεν θα σας βγει σε καλό. Αναζητήστε υποστήριξη από τους ανθρώπους που είναι κοντά σας, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να μιλήσει για ό, τι αισθάνεται αλλά φροντίστε να μην κολυμπήσετε σε βαθιά συναισθηματικά νερά. Αν νιώθετε ότι σας καταλαμβάνουν εμμονές, κάντε κάτι που θα σας αποσπάσει την προσοχή. Ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας υπενθυμίζει ότι χρειάζεται και από τους δυο σας προσπάθεια για να έχετε ένα διαρκή και σταθερό δεσμό, έτσι να είστε πιο προσεκτικοί στα μηνύματα που στέλνετε. Κι αν είστε μόνοι, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξετε την προσοχή, δεν θα είναι δύσκολο.

 
ΤΑΥΡΟΣ (21/4 - 20/5)

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (20/10 - 26/10)

 

Ποια είναι τα καρμικά διδάγματα που έχετε πάρει από την ερωτική σας ζωή; Η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να αναγνωρίσετε πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσετε τη σταθερότητα στις σχέσεις σας και επίσης να βρείτε τρόπους, προκειμένου να κάνετε τη σχέση σας ένα ασφαλές καταφύγιο. Αυτό το σεληνιακό φως έχει ως τελικό αποτέλεσμα να σας ωριμάσει και σας προτρέπει να εξομαλύνετε ορισμένες από τις δυσκολίες. Ξεχάστε την επιθετική στάση, όχι μόνο απέναντι στο σύντροφό σας αλλά και με τον υπόλοιπο κόσμο. Αν συνειδητοποιήσετε ότι κάθε άνθρωπος αντιδρά με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, θα αισθάνεστε μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια στην ψυχή σας.

Η Αφροδίτη, επίσης, στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, φέρνει στο προσκήνιο την κατάσταση της σχέσης σας. Ακόμα κι αν έχετε περάσει από τις βαριές καταστάσεις με το σύντροφό σας, ξεκινήστε να σκέφτεστε θετικά. Βγείτε έξω και διασκεδάστε μαζί, υπενθυμίστε στην αγάπη σας τα όσα σας έχει προσφέρει και μην εμμένετε στα αρνητικά. Αν είστε μόνοι, προσελκύετε βλέμματα θαυμασμού και έχετε το θάρρος να πλησιάσετε αυτόν/ην που σας ενδιαφέρει. Βγείτε έξω και σας περιμένουν πολλές επιλογές! Ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σας καλεί να σκεφτείτε τρόπους, προκειμένου να ξεφύγετε από την πλήξη και τη ρουτίνα σας. Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής σας, έτσι ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες που ανοίγουν το μυαλό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (20/10 - 26/10)

Χαλαρώστε, απελευθερωθείτε, επαναφορτιστείτε. Η Ηλιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σας δίνει τα κίνητρα να γεμίσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας και αφήνετε τις ακτίνες του ήλιου να λάμψουν στην ψυχή σας. Είναι μια καλή στιγμή για να προβληματιστείτε σχετικά με το τι κάνετε για τον εαυτό σας και τι θα μπορούσε να σας κρατά πίσω. Πώς μπορείτε να ελαφρύνετε το φορτίο σας; Από κάποιες νοσηρές σχέσεις που επιβαρύνουν τον ψυχισμό σας μέχρι τα άχρηστα αντικείμενα που υπάρχουν στις ντουλάπες σας, απαλλαγείτε από ό, τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Η Αφροδίτη, επίσης, στον εξυπηρετικό έκτο οίκο σας, σας ζητά να φροντίσετε τον εαυτό σας, να κάνετε ό, τι αγαπάτε. Όχι μόνο θα αυξηθεί η παραγωγικότητα στην εργασία σας αλλά αν φροντίσετε τον εαυτό σας θα προσελκύσετε την αγάπη που θέλετε στο πλάι σας.

Αρχίστε, λοιπόν, την περιποίηση του εαυτού σας από τώρα! Επίσης, τυχαίες πράξεις καλοσύνης ανυψώνουν το πνεύμα σας και νιώθετε να πετάτε στα ύψη. Μη θρηνείτε για τις θυσίες που κάνετε για κάποιους. Η συμβολή σας είναι πολύτιμη στη ζωή κάποιων ανθρώπων. Μήνυμα του κυβερνήτη σας του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας: Ένα όμορφο μυαλό λειτουργεί ως αφροδισιακό. Ενώ η σεξουαλική χημεία είναι πολύ σημαντική σε μια σχέση, αν δεν συνδυαστεί με μια καλή επικοινωνία, σύντομα θα ψάχνετε για αλλού. Παραδοθείτε σε κάποιον/α που ταιριάζουν οι ιδέες σας. Ξεκινήστε με μια συζήτηση σχετικά με ένα θέμα που γνωρίζετε και οι δυο σας. Μιλήστε και σιγά-σιγά ανάβει η φωτιά του πάθους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (20/10 - 26/10)

Απολαύστε τον έρωτα και το πάθος, αναδείξτε τον αισθησιασμό σας. Η Ηλιακή έκλειψη στο γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας στέλνει ερωτικά σκιρτήματα στο δρόμο σας. Κάντε σχέδια για διασκέδαση το βράδυ με τους φίλους σας και μια παθιασμένη ερωτική έλξη θα μπορούσε να προκύψει από το πουθενά, που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά. Δεν έχετε καταλάβει τι αξίζετε ακόμα; Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο και αποπλανήστε με το μυαλό και την ψυχή σας. Η εσωτερική ομορφιά είναι αυτή που κατευθύνει την αγάπη, κι ας μην το πιστεύετε. Είστε σε σχέση; Κάντε ειρήνη, δεν θέλετε άλλες αναστατώσεις. Η Αφροδίτη, επίσης, στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας βοηθά να επικεντρωθείτε στην εξεύρεση κοινών λύσεων και να βρείτε λίγο χρόνο για την αγάπη σας. Τι θα λέγατε να κάνατε μια έκπληξη στον αγαπημένο σας; Σίγουρα το στοιχείο του αιφνιδιασμού και του μυστηρίου θα βάλουν φωτιά στη σχέση σας.

Οργανώστε κάποια διασκεδαστική βραδιά με τους φίλους σας, πάρτε την αγάπη σας και δεν θα χάσετε. Οι συζητήσεις δεν θα μπορούσαν να είναι πιο τρυφερές και πιο γλυκιές, χάρη στον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία στο νοσταλγικό τέταρτο οίκο σας. Εκφράζετε το δημιουργικό ταλέντο στο χώρο σας και τον διακοσμείτε. Τώρα το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας, καταπραΰνει την ψυχή σας και χάνεστε στις νοσταλγικές αναμνήσεις σας. Υπάρχει κάτι που βαραίνει την ψυχή σας; Επειδή ο τέταρτος οίκος κυβερνά την οικογένεια και τα οικεία πρόσωπα, συζητήστε με τη μητέρα σας, την αδελφή σας ή έναν έμπιστο φίλο σας, θα λάβετε συμπόνια και χρήσιμες συμβουλές.
 
ΛΕΩΝ (23/7 - 23/8)

Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (20/10 - 26/10
)

Σαρωτικές αλλαγές προμηνύονται στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς η Ηλιακή έκλειψη ταρακουνά τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Με το να κρύβετε μέσα σας τη δυσαρέσκειά σας για κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο, αυτός δεν είναι και ο κατάλληλος τρόπος για να θεραπεύσετε τον πόνο σας. Το φεγγάρι τώρα σας καλεί να επανορθώσετε. Αποκαταστήστε τις σχέσεις σας με ένα μέλος της οικογένειάς σας, ένα φίλο σας ή τον αγαπημένο σας, δικαιολογήστε την κακή συμπεριφορά σας (ή τη δική τους) και αφήστε και πάλι την αγάπη να βασιλέψει. Ακόμα κι αν το σφάλμα σας ήταν ήσσονος σημασίας, παρ’ όλα αυτά αξίζουν την ευγένειά σας και μια ειλικρινή συγγνώμη. Δεν θα θέλατε το ίδιο πράγμα κι εσείς; Η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας ωθεί να ανανεώσετε την εσωτερική διακόσμηση του χώρου σας ή να καλέσετε τους αγαπημένους σας στο σπίτι σας.

Οι τολμηρές κινήσεις ευνοούνται από τ’ αστέρια, έτσι τηλεφωνήστε σε κάποιο άτομο που έχετε καιρό να δείτε. Επενδύστε ένα μικρό κομμάτι του χρόνου σας στους αγαπημένους σας. Σκεφτείτε: ένα σπιτικό γεύμα με τους πιο κοντινούς συγγενείς σας, βλέποντας μια ταινία με την οικογένειά σας στο σπίτι σας. Ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στον επικοινωνιακό και κινητικό τρίτο οίκο σας, σας κάνει πιο ομιλητικούς και κοινωνικούς, αναλώνετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο για να μιλήσετε με τον κοινωνικό κύκλο σας. Πηγαίνετε ένα μικρό ταξίδι, λίγο μακριά από την πόλη σας, παρακολουθήστε μια κοινωνική εκδήλωση που προσφέρεται για κοινωνικοποίηση. Συνομιλήστε με αγνώστους και μπορεί σύντομα να γίνετε μέρος του κοινωνικού δικτύου τους.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 - 22/9)

Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (20/10 - 26/10
)

Τα λόγια σας θα είναι κοφτερά σαν μαχαίρι, λόγω της Ηλιακής έκλειψης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Προσέξτε μην παρασυρθείτε σε ανόητα κουτσομπολιά, είναι όλα σχετικά με το τι ξέρουν οι άλλοι, και μακριά από τις διαδόσεις και τις φήμες. Η σιωπή θα αποδειχθεί πολύτιμη τώρα. Ίσως αντιμετωπίσετε αρκετή γκρίνια από τον κοινωνικό κύκλο σας. Αν και τώρα κάνετε γρήγορα νέους φίλους, τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα ίσως να αισθάνονται παραμελημένα, καθώς σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, γεγονός που έχει σαν συνέπεια να μην έχετε το χρόνο να τους δώσετε την απαιτούμενη σημασία, καθώς είστε μια κοινωνική πεταλούδα που τρέχει από λουλούδι σε λουλούδι.

Συγκρατήστε την αυξημένη κριτική στους γύρω σας, εκφράστε τα συναισθήματά σας αλλά και τη συμπάθειά σας σε όσους σας έχουν ανάγκη. Η Αφροδίτη επίσης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας δίνει το χάρισμα της πειθούς, αναστατώνετε τους γύρω σας με μια σας λέξη. Έχετε το θάρρος να πείτε τη γνώμη σας, οι άλλοι αποδέχονται τις λαμπρές ιδέες σας. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, σε ορθόδρομη πορεία στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, επαναφέρει την ισορροπία στην οικονομική σας κατάσταση και σας υπενθυμίζει ότι ο «νόμος της έλξης» εξαρτάται από τον τρόπο σκέψης σας. Κάντε θετικές σκέψεις και σύντομα θα έχετε μια ευημερούσα ζωή και θα προσελκύσετε τον πλούτο στη ζωή σας. Επίσης, απλήρωτοι λογαριασμοί ή ανεξόφλητα χρέη μπαίνουν επιτέλους σε τάξη. Αφήστε την καλή σας τύχη να σας ευνοήσει.
 
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 22/10)

Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (20/10 - 26/10)

Γίνετε πιο σταθεροί και προσγειωμένοι, ήρθε η ώρα να αναλάβετε τον έλεγχο της οικονομικής σας κατάστασης, καθώς η Ηλιακή έκλειψη σαρώνει το δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Τώρα έχετε έναν πιο πρακτικό τρόπο σκέψης και πιέζεστε να χαράξετε ένα νέο εφικτό οικονομικό σχέδιο, το οποίο θα σας οδηγήσει σε μια προσοδοφόρα διαδρομή. Ναι, μπορεί να έχετε αφιερώσει χρόνο στην εργασία σας και έχετε κουραστεί για να έχετε υλικές ανέσεις, αλλά αυτό δεν αρκεί. Θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να αποκτήσετε σταθερότητα και ασφάλεια για να έχετε διαρκή ευημερία. Το φεγγάρι σας καλεί να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε για την οικονομική σας ασφάλεια. Συμβουλή: Όταν γνωρίζετε πραγματικά τι θέλετε, το εσωτερικό όραμά σας θα γίνει πραγματικότητα με ευκολία.

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, επίσης στο δεύτερο οίκο σας, σας κάνει σαγηνευτικούς και αισθησιακούς. Η Μητέρα Φύση σας χαρίζει την αρμονία και την ειρήνη που τόσο επιθυμείτε, οπότε γιατί να μην πάτε έναν περίπατο με το αντικείμενο του πόθου σας; Είτε απλά γνωρίζεστε λίγο ή είστε μαζί χρόνια, αφήστε τη συνομιλία να πάει σε ένα βαθύτερο επίπεδο τη σχέση σας. Σε αυτό σας βοηθά επίσης ο Ερμής στο ζώδιό σας, ο οποίος σε ορθόδρομη πορεία ενισχύει την αρμονία στην επικοινωνία και τις έμφυτες διπλωματικές ικανότητές σας. Είστε εκφραστικοί και ισορροπημένοι στο μυαλό, βρίσκετε τρόπους να ξεκολλήσετε από αδιέξοδες καταστάσεις. Το πρώτο βήμα για να έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο σας είναι η επικοινωνία. Μιλήστε και θα ανακαλύψετε τόσα πολλά.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 - 22/11)

Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (20/10 - 26/10)

Μετριάστε το μυστήριο και την αινιγματικότητά σας. Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, προβάλλετε τον εαυτό σας στον έξω κόσμο και είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας. Ο αινιγματικός χαρακτήρας σας εμπνέει κάποιους ανθρώπους να σας κυνηγούν, έχετε την ενέργεια να θέσετε νέα όνειρα από σήμερα για να τα δείτε να υλοποιούνται μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Έχετε το θάρρος και την τόλμη να ξεφύγετε από το τέλμα σας, να ανοίξετε τα φτερά σας για κάτι νέο που μιλάει στην ευαίσθητη καρδιά σας. Συμβουλή: Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ της αυτοπεποίθησης και της αλαζονείας. Το φεγγάρι σας κάνει να νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε όλο τον κόσμο, αλλά να είστε προσεκτικοί, δεν χρειάζεται να έχετε έπαρση.

Μια νέα διαδρομή ξεκινά από αυτή την εβδομάδα, η οποία δείχνει πολλά υποσχόμενη, αλλά θα πρέπει να αναιρέσετε κάποιες από τις απόψεις σας και τη στάση σας. Τι διδάγματα έχετε πάρει από το μακρινό παρελθόν σας; Ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, σας κάνει να χάνεστε στις ονειροπολήσεις σας, αλλά παράλληλα είστε και αναποφάσιστοι σχετικά με το πώς θα προχωρήσετε σε μια σχέση. Το σύμπαν σας καλεί να σκάψετε λίγο βαθύτερα, προκειμένου να ανακαλύψετε τι πραγματικά σας κρατά κολλημένους. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα μπορούσατε να είστε επιφυλακτικοί στην ομιλία ή ακόμα να δημιουργείτε σύγχυση στους γύρω σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 - 21/12)

Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (20/10 - 26/10
)

Η ζωή δεν είναι πάντα στρωμένη με τριαντάφυλλα. Με την Ηλιακή έκλειψη στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, θα σας είναι δύσκολο να δείτε το καλό στους άλλους. Στην πραγματικότητα όμως, είναι το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να μην πονάτε. Από την αντίθετη πλευρά, ίσως εξιδανικεύετε τους άλλους, τους προσδίδετε ιδιότητες που δεν υφίστανται, έχετε μια ανακριβή εικόνα, δεν λαμβάνετε υπόψη σας τις αδυναμίες και τα ελαττώματά τους. Το φεγγάρι σας ζητά να κάνετε ένα μικρό έλεγχο της πραγματικότητας. Αλλά και δεν χρειάζεται να χαμογελάτε, αν δεν το αισθάνεστε. Ενώ είναι αλήθεια ότι η αισιοδοξία είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του ζωδίου σας, αναγκάζοντας τον εαυτό σας να είναι θετικός και ευχάριστος, αυτό και μόνο σας κάνει να συγκαλύπτετε τα αληθινά σας συναισθήματα και δίνετε μια παραπλανητική εντύπωση στους άλλους.

Η Αφροδίτη επίσης στο δωδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να εκδηλώσετε τα ειλικρινή συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας, όπως αυτά προκύπτουν. Μπορεί να ανησυχείτε μην προσβάλλετε τους ανθρώπους με την ειλικρίνειά σας (πράγμα το οποίο είναι γνωστό ότι το κάνετε), αλλά τα αστέρια είναι με το μέρος σας. Η ειλικρίνειά σας θα βγει συμπονετικά, κάτι που οι άλλοι θα εκτιμήσουν. Μήνυμα του Ερμή στο φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας: Πριν προχωρήσετε στην επόμενη …Οδύσσειά σας, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει πίσω σας εκκρεμότητες στις κοινωνικές υποχρεώσεις σας και τη δουλειά σας. Αφήνοντας τους ανθρώπους στη μοίρα τους, θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη σας. Καθίστε κάτω και εξηγήστε στους άλλους την επιθυμία σας να εξαφανιστείτε για μια-δυο μέρες. Θα κερδίσετε bonus εμπιστοσύνης και υποστήριξης.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (20/10 - 26/10)


Ακριβώς όπως εσείς δεν είστε τέλειοι, δεν μπορείτε να αναμένετε το ίδιο από τους φίλους σας. Μην έχετε υψηλές προσδοκίες από τους άλλους, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Ηλιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων. Όχι βέβαια ότι ο καθένας μπορεί να είναι ο απόλυτος έμπιστός σας, πρέπει εσείς μόνοι σας να κρίνετε ποιοι αξίζουν να είναι στη ζωή σας. Κάποιος που νομίζατε ότι δεν ήταν φίλος σας, θα μπορούσε πραγματικά να σας εκπλήξει με την ευαισθησία και το βάθος των συναισθημάτων του. Ή, αντίθετα, κάποιος που θεωρούσατε ότι ήταν σύμμαχός σας, ίσως αποδειχτεί αντίπαλός σας. Ερώτημα της Αφροδίτης στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας: Μπορεί ένας φίλος σας να γίνει εραστής σας;

Εάν ήσασταν αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά με κάποιον/α, τώρα ρίχνετε τις άμυνές σας. Είστε σε σχέση; Αφήστε τις δύσκολες συζητήσεις για τα χρήματα, την οικογένεια ή την πρόσφατη διαμάχη σας για άλλη φορά. Βγείτε έξω με τους φίλους σας ή ακόμα εισέλθετε ως ζευγάρι σε μια νέα ομάδα. Η κοινωνικοποίηση ως ζευγάρι φέρνει πίσω την ελαφρότητα και τη χαρά στη σχέση σας. Στην επαγγελματική σας ζωή, οι ιδέες σας είναι πολύτιμες στη δουλειά σας. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, που σας ανοίγει το δρόμο για την άνοδό σας. Εάν είχατε κολλήσει στη γραφειοκρατία ή αντιμετωπίζατε εμπόδια σε ένα συγκεκριμένο στόχο στη σταδιοδρομία σας, απελευθερώνεστε. Κάθε ένταση ή σύγκρουση με τους ανώτερους σας ή κάποιον άντρα στη ζωή σας τώρα θα είναι πιο εύκολο να επιλυθεί. Αρχίστε τις ήπιες και ειρηνευτικές συνομιλίες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 19/2)

Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (20/10 - 26/10)

Πηγαίνετε ψηλά και μακριά! Η Ηλιακή έκλειψη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας πάει όλο και πιο ψηλά αλλά παράλληλα σας συμβουλεύει να μη χάσετε την ατομικότητά σας. Σας υπενθυμίζει ότι καθώς θα ανεβαίνετε τη σκάλα, να αφήσετε το καινοτόμο μυαλό σας και το ένστικτό σας να σας δείξουν το δρόμο. Συμβουλή: Προσέξτε τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Ναι είστε υπεύθυνοι στην εργασία σας, για να μην έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο άτομο που αμφισβητεί την εξουσία σας. Σκεφτείτε δύο φορές, πριν κάνετε επίθεση. Από τη θετική πλευρά, αυτή η έκλειψη μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να ελαφρύνετε το επαγγελματικό φορτίο σας και να απέχετε από κάποιες υποχρεώσεις σας.

Ενώ σας αρέσει να ξεχωρίζετε μέσα στο πλήθος, η Αφροδίτη στον κοινωνικό και σοβαρό δέκατο οίκο σας αναδεικνύει τη συγκρατημένη πλευρά σας. Είστε περισσότερο στοχαστικοί και σοβαροί, ειδικά στα συναισθήματά σας. Αντί να σπεύδετε να μιλήσετε πρώτοι, προτιμάτε να επεξεργαστείτε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, προτού τα μοιραστείτε με τον κόσμο. Αυτό σας βοηθά να εκφράσετε το σωστό πράγμα, τη σωστή στιγμή. Μήνυμα του Ερμή στο χαρούμενο ένατο οίκο σας: το χιούμορ σας σώζει! Ένα πνευματώδες πείραγμα ή ακόμα και ένα απλό αστείο μπορεί να κάνει θαύματα στη διάλυση της έντασης. Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για ένα ταξίδι, θα αποκομίσετε τόσες εμπειρίες. Στο μέτωπο της αγάπης, ίσως χτυπήσει η καρδιά σας για κάποιον/α που ζει μακριά σας ή είναι εντελώς διαφορετικός από εσάς. Να είστε δεκτικοί.

 
ΙΧΘΕΙΣ (20/2 - 20/3)

Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (20/10 - 26/10)

Τι θα λέγατε να κάνατε με διπλωματία τον …ορό της αλήθειας; Η Ηλιακή έκλειψη στον επεκτατικό και ειλικρινή ένατο οίκο σας, αναδεικνύει την ειλικρινή πλευρά της προσωπικότητάς σας, ίσως όμως αυτό να είναι και ελάττωμα. Σκεφτείτε πριν ανοίξετε το στόμα σας, διαφορετικά θα μπορούσατε να είστε πολύ καυστικοί στα λόγια σας, ειδικά όταν προσφέρετε οποιεσδήποτε χρήσιμες συμβουλές. Επίσης, μπορεί να έχετε την τάση να φέρετε στην επιφάνεια ένα παλιό θέμα που σας έχει ενοχλήσει. Εάν μιλήσετε γι’ αυτό το καυτό ζήτημα, αποφύγετε τις κατηγορίες και καθαρίστε τον αέρα με παρρησία. Η Αφροδίτη, επίσης, στον οραματιστή ένατο οίκο σας, σας χαρίζει αισιοδοξία και προβάλλει της απεριόριστες δυνατότητές σας.

Φανταστείτε τι θέλετε να πετύχετε και το σύμπαν δουλεύει για σας, αρκεί βέβαια τα όνειρά σας να είναι εφικτά. Ίσως ανακαλύψετε έναν έρωτα ή μια επαγγελματική συνεργασία ή χρήματα έξω από τα λημέρια σας ή χιλιόμετρα μακριά. Γίνεστε πιο παράτολμοι στην ανάληψη ρίσκων, επικεντρώνεστε στην προώθηση ενός προσωπικού σας στόχου. Επίσης, θα μπορούσατε να σφυρηλατήσετε σημαντικές νέες διασυνδέσεις με ανθρώπους που ζουν μακριά από την πόλη σας ή στο εξωτερικό. Βγείτε έξω από την πόλη σας για να γνωρίσετε κάποιον του οποίου ο πολιτισμός ή ο τρόπος ζωής είναι διαφορετικός από το δικό σας, αυτό και μόνο τώρα θα σας ενθουσιάσει. Ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στον μυστικό όγδοο οίκο σας, φέρνει στο φως έναν κρυφό φόβο. Μήπως όμως αισθάνεστε εμμονές και φοβίες για το τίποτα; Διεισδύστε στα άδυτα του μυαλού σας, θα ανακαλύψετε ότι ανταγωνίζεστε τον ίδιο σας τον εαυτό.
 
Διαφήμιση
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ #3 - 10.2014

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
16°C
Ηράκλειο 16°C | Χανιά 15°C | Αθήνα 14°C | Θεσ/νίκη 10°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Δήμητρα, Δημήτρης
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία