ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ Διαφήμιση


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΖΩΔΙΑ arrow ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο προέρχεται απο e-zwdia.gr (αποκαλύπτει το μέλλον)
ΚΡΙΟΣ (21/03 - 20/04)

Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15/12 - 21/12)

Κάνετε το μεγάλο άλμα πάνω στη σκάλα της επιτυχίας! Ο εκφραστικός Ερμής στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, φέρνει τις ιδέες σας και τη μοναδική παρουσία σας στο προσκήνιο. Σίγουρα όλοι θα σας ζηλεύουν για τις δημιουργικές και πρακτικές ιδέες σας. Χρησιμοποιήστε τη θετική ενέργεια του πλανήτη για να δώσετε μια χείρα βοηθείας σε εκείνους που βρίσκονται σε χαμηλότερα σκαλοπάτια. Παρακάμψτε την εξουσία σας και φτάστε λίγο χαμηλότερα, είναι καλό για το κάρμα σας. Κάντε νέες διασυνδέσεις σε υψηλές θέσεις, θα σας βοηθήσουν με τις ιδέες σας στην κοινωνική σας άνοδο. Η Αφροδίτη επίσης στο δέκατο οίκο σας, δημιουργεί ευκαιρίες για να συναντήσετε κάποιον που μπορεί να σας ωθήσει στη σκάλα της επιτυχίας.

Μοιράζεστε τις εμπειρίες σας, οι άλλοι αναγνωρίζουν την αξία σας και τη σκληρή δουλειά σας, αφού τώρα δείχνετε αγάπη και αφοσίωση για ένα έργο σας. Επειδή ο δέκατος οίκος κυβερνά τους άντρες, κάποιος σημαντικός άντρας στη ζωή σας ή ο πατέρας σας θα σας βοηθήσει με τις συμβουλές του, οι οποίες θα είναι ανεκτίμητες. Και μια προειδοποίηση: Η Αφροδίτη θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, πράγμα το οποίο ενισχύει την παρορμητική και ανταγωνιστική φύση σας. Λειτουργώντας εξουσιαστικά και αλαζονικά, μην περιμένετε να έρθουν τα αποτελέσματα που ποθείτε. Απλά προσέξτε να μην πληγώσετε με το μαχαίρι την καρδιά του αγαπημένου σας ή κάποιων προσφιλών σας προσώπων ή των συνεργατών σας, θα αποξενώσετε τους ίδιους τους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσουν στην άνοδό σας. Για να κερδίσετε την εκτίμηση και την αγάπη θα πρέπει να είστε λίγο πιο ταπεινόφρονες.

 
ΤΑΥΡΟΣ (21/4 - 20/5)

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15/12 - 21/12)

 

Ταξίδια σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα! Με τον Ερμή, τον πλανήτη των ταξιδιών στον ένατο οίκο σας, του εξωτερικού και των μακρινών ταξιδιών, βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας είναι ενημερωμένο. Θα μπορούσατε να πάτε σε μια μακρινή χώρα, μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα. Ναι, είστε δεμένοι με το σπίτι σας αλλά τώρα θέλετε να ξεφύγετε από τη νωχελικότητά σας και να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα. Συνδεθείτε με ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά και πολιτισμικά υπόβαθρα, μπορεί να σας ανοίξουν ένα νέο συναρπαστικό κόσμο. Ίσως αποφασίσετε να δημοσιεύσετε τα έργα σας ή να επενδύσετε στη δική σας προσωπική ανάπτυξη. Ένα πνεύμα περιπλάνησης προσθέτει και η Αφροδίτη, επίσης, στον ένατο οίκο σας, κάνετε σχέδια για διασκέδαση, είστε σε κίνηση, χαίρεστε το φλερτ, ζείτε τη ζωή, είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες.

Σκεφτείτε: ένα ταξίδι σε όλη την Ευρώπη, ορειβασία στα βουνά ή απλά ξεφάντωμα μέχρι το πρωί. Αν είστε επιχειρηματίας, αξιοποιήστε αυτή τη θετική ενέργεια της Αφροδίτης και πάρτε το ρίσκο για να προβάλλετε τις τολμηρές ιδέες σας ή να κάνετε νέα οικονομικά ανοίγματα. Συνδεθείτε με άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς, θα εμπλουτίσουν τον κόσμο σας και ίσως συναντήσετε τον έρωτα. Συμβουλή από την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Εμπιστευθείτε τη σοφία του σύμπαντος. Είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για ερωτική σχέση, προσπαθώντας να πείσετε τους άλλους να αποδεχθούν τις απόψεις σας, αυτό και μόνο θα τους κάνει να αποτραβηχτούν. Αφήστε τις σχέσεις σας να εξελιχθούν σταδιακά και ό, τι θα προκύψει στο μέλλον, αυτό δεν μπορείτε να το ξέρετε από τώρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15/12 - 21/12)

Το μυαλό σας είναι στα χρήματα! Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, στον όγδοο οίκο σας, του παθητικού εισοδήματος, σας βοηθά να διερευνήσετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τα χρήματα των άλλων ή να εισπράξετε χρήματα ενώ κοιμάστε. Κλείστε ραντεβού με έναν οικονομικό σύμβουλο, κάντε μερικές προσοδοφόρες και σταθερές επενδύσεις. Ίσως παρουσιαστεί κάποιος που θα κάνει τα δημιουργικά όνειρά σας πραγματικότητα. Η Αφροδίτη, επίσης, στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και του πάθους, αυξάνει τη γοητεία και τη σαγήνη σας, εκδηλώνετε τη σεξουαλική σας πλευρά και πειραματίζεστε πίσω από κλειστές πόρτες. Όμως, προσοχή! Η Αφροδίτη θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό και το πλοίο της αγάπης θα μπορούσε να προσκρούσει στα βράχια.

Ο ερωτισμός σας θα μπορούσε να γίνει λίγο πιο καταπιεστικός, τα λόγια σας σκληρά και στομφώδη. Αν ο αγαπημένος σας, σας ζητήσει λίγο προσωπικό χρόνο και χώρο, αρχίζετε να γκρινιάζετε ή παίρνετε το μήνυμα ότι δεν σας αγαπά ή ότι είναι η αρχή του τέλους. Μπορεί και να υποφέρετε βαθιά μέσα σας, ξεπηδούν συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, ακόμα και μίσους, αλλά αυτό θα προκαλέσει περισσότερο κακό στη σχέση σας. Αν πραγματικά θέλετε να βοηθήσετε τον εαυτό σας, κάντε λίγο πίσω και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μια ειλικρινή συζήτηση. Τίποτα περισσότερο. Αν είστε μόνοι, αυτή η κοσμική όψη θα μπορούσε να σας αποκαλύψει μια απίθανη έλξη για κάποιον που είναι έξω από το συνηθισμένο τύπο σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15/12 - 21/12)

Οικοδομήστε τις σχέσεις σας στη σωστή και σοβαρή επικοινωνία, είναι καλό πρώτα για την ψυχή σας και ύστερα για τους άλλους. Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας συμβουλεύει ότι για την επίτευξη θετικών προοπτικών στις σχέσεις σας, θα πρέπει να έχετε σοβαρότητα και ειλικρίνεια. Μην πιέζετε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλετε εσείς ή να σας δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματά σας το συντομότερο δυνατόν. Ευχαριστήστε τους συνεργάτες σας για μια πρόσφατη κοινή επιτυχία, εκφράστε την εκτίμησή σας και την αγάπη σας στον αγαπημένο σας. Ίσως μια συνομιλία οδηγήσει στην ανάπτυξη μιας νέας συνεργασίας ή ερωτικής σχέσης. Η Αφροδίτη, επίσης, στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βοηθά στην αρμονία και στη σωστή συνεργασία σε όλες τις σχέσεις σας.

Αν σιγοβράζει εδώ και καιρό μια κρυφή ερωτική έλξη, το πάθος γίνεται πιο φλογερό. Στο μέτωπο των επιχειρήσεων, θα μπορούσατε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον εντελώς αντίθετο από εσάς αλλά ο οποίος σας συμπληρώνει τέλεια και θα έχετε μαζί μια κοινή επιτυχία. Αν είστε σε σχέση, μπορείτε να ευχαριστήσετε την Αφροδίτη, η οποία σας βοηθά να κάνετε έναν έλεγχο της πραγματικότητας και να συζητήσετε για την πορεία της σχέσης σας. Όμως, προσοχή! Η Αφροδίτη θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό κι αν τα πράγματα δεν βλέπετε να καταλήγουν κάπου, η ανασφάλειά σας οδηγεί σε διένεξη ή στη χειρότερη περίπτωση σε ένα απότομο τέλος, καθώς τώρα θέλετε κάτι πιο σοβαρό και ασφαλές.
 
ΛΕΩΝ (23/7 - 23/8)

Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15/12 - 21/12
)

Θέλετε να είστε σε φόρμα όλο το χειμώνα; Τι θα λέγατε να ξεκινήσετε από τώρα γυμναστήριο ή κολύμβηση; Ο Ερμής στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας ζητά να βάλετε υγιείς συνήθειες στη ζωή σας, ενεργοποιώντας την επιθυμία σας να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας αποσπούν από την άχαρη ρουτίνα σας. Μπορεί, επίσης, να εμπνευστείτε να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Ο Ερμής φέρνει επίσης θετική ενέργεια και στην επαγγελματική σας ζωή, παρακινώντας σας να γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Αντί να σπαταλάτε τις πολύτιμες ικανότητές σας σε χρονοβόρες και κουραστικές εργασίες, αναθέστε κάποια καθήκοντα σε άλλους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αφιερώσετε την ενέργειά σας στις προσπάθειες που αποφέρουν τη μεγαλύτερη απόδοση (προσωπικά ή επαγγελματικά).

Η Αφροδίτη, επίσης, στον αναλυτικό έκτο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, σας κάνει λίγο πιο συγκρατημένους αλλά ενισχύει με πίστη και σταθερότητα την ερωτική σας ζωή. Σίγουρα δεν μπορείτε πάντα να επιδεικνύετε τον ενθουσιασμό σας και τα πάθη σας, τώρα θέλετε να περιμένετε. Η παιχνιδιάρικη και δραματική πλευρά σας είναι τώρα κρυμμένη, δεν θέλετε να είστε και τόσο στο προσκήνιο. Αναλύετε τη σχέση σας ή τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους σας και παίζετε λίγο … σκληρό ερωτικό παιχνίδι. Μην περιμένετε να βρείτε την τέλεια αγάπη αλλά μη χαρίζετε και εύκολα την καρδιά σας.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 - 22/9)

Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15/12 - 21/12
)

Το δράμα σε μικρές δόσεις μπορεί πραγματικά να είναι καλό. Ο Ερμής στο δημιουργικό και δραματικό πέμπτο οίκο σας, χαρίζει ένα θεατρικό ταλέντο στην επικοινωνία σας. Είστε πιο ενθουσιώδεις όταν μεταδίδετε το μήνυμά σας, τονίζετε με στόμφο τα λόγια σας, έχετε χιούμορ, κάνετε μια επιδεικτική χειρονομία. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πλήρη προσοχή των ανθρώπων! Η Αφροδίτη, επίσης, στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να δείτε πιο ρεαλιστικά τη σχέση σας. Μήπως έχετε παραμελήσει την αγάπη σας; Ή ίσως έχετε πολλές προσδοκίες από το δεσμό σας; Αναζητήστε τη μέση λύση και σκεφτείτε ότι ο ρομαντισμός και ο ρεαλισμός μπορούν να συνυπάρχουν.

Αν έχετε σκοπό να συμβιώσετε, δεν θα ήταν έξυπνη κίνηση να το κάνετε αυτή την εβδομάδα, ίσως και να αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στη δέσμευση και την ελευθερία σας καθώς η Αφροδίτη θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Είστε μόνοι; Παίρνετε μερικά ρίσκα στο παιχνίδι της αγάπης, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα χαρίσετε την αισθησιακή γοητεία σας για ένα βράδυ. Ίσως πάλι κάποιο άτομο σας έχει κλείσει στο παρελθόν και σας δυσκολεύει να δείτε ένα φωτεινό μέλλον. Δεν είναι καιρός να διερευνήσετε τι κόλπα κάνει και τι άσσους κρατάει στο μανίκι του αυτό το γοητευτικό πρόσωπο; Θα μπορούσατε να κάνετε μαζί του μια βαθιά συζήτηση, αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν γνωρίζατε καν ότι υπήρχαν. Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και μη φοβάστε να βασιστείτε στην έμφυτη γοητεία σας.
 
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 22/10)

Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15/12 - 21/12)

Τιμήστε τους γονείς σας και τα προσφιλή πρόσωπα στη ζωή σας. Ο Ερμής στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, σας ζητά να συνομιλήσετε με τα μέλη της οικογένειάς σας σε ένα σπιτικό δείπνο όλοι μαζί. Θα αισθανθείτε τόσο συναισθηματικά και νοσταλγικά. Αντί να στέλνετε το μήνυμά σας ψυχρά, μέσα από μια τηλεφωνική συνομιλία, μιλήστε από κοντά. Ο Ερμής σας χαρίζει επίσης έμπνευση για την ανάπτυξη ενός έργου στο σπίτι σας ή να ασχοληθείτε με το αντικείμενο της αγάπης σας. Ίσως οι συνομιλίες να σας κάνουν να μη θέλετε να πέσετε στο κρεβάτι νωρίς. Λοιπόν, αυτό συμβαίνει αν έχεις καλή παρέα. Η οικογένειά σας παίρνει την πρώτη θέση των προτεραιοτήτων σας και με την Αφροδίτη επίσης στον τέταρτο οίκο σας. Σας υπενθυμίζει ότι οι σχέσεις με τα πλησιέστερα σε σας και αγαπημένα πρόσωπα θέλουν φροντίδα.

Ελάτε λοιπόν πιο κοντά στα σημαντικά για τη ζωή σας πρόσωπα και ενημερωθείτε για τη ζωή τους. Αλλά η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό και σας ζητά να μη μείνετε στα ίδια τα τετριμμένα αλλά να σκάψετε λίγο βαθύτερα και να ανακαλύψετε περισσότερα για τα πάθη και τα διλήμματά τους. Ίσως όμως χρειαστεί να κρατήσετε κάποια απόσταση με κάποιον, προκειμένου να αποφύγετε το δράμα και να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας και την αξιοπρέπειά σας. Αν κάποιος έρχεται συνέχεια σε σας με το ίδιο πρόβλημα, θα πρέπει να ορίσετε και να επιβάλλετε όρια, διαφορετικά θα καταλήξετε εξουθενωμένοι συναισθηματικά και ψυχικά.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 - 22/11)

Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15/12 - 21/12)

Μην περιορίζετε τον εαυτό σας, βγείτε από την εσωστρέφειά σας και ενωθείτε με τα πλήθη. Ο Ερμής στον κινητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, προκαλεί πολλή κίνηση γύρω σας, μιλάτε και είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Επικοινωνείτε με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα που διεγείρουν το μυαλό σας και αναπτερώνουν το ηθικό σας. Μην κρατάτε τις ιδέες σας για τον εαυτό σας και μιλήστε σε φίλους και σε συναδέλφους που σας σέβονται. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα ενισχύεται περαιτέρω με τη συμβολή της Αφροδίτης, επίσης, στον τρίτο οίκο σας, η οποία κάνει τους γύρω σας να αποδεχτούν τις απόψεις σας. Πάρτε την αγάπη σας και κοινωνικοποιηθείτε μαζί, καλέστε σε γεύμα τους κοινούς φίλους σας, ασχοληθείτε με μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα. Δημιουργήστε χρόνο και χώρο για τον αγαπημένο σας και πείτε του ακριβώς τι αισθάνεστε, θετικά και αρνητικά συναισθήματα. Μην αποθαρρύνεστε αν εντοπιστούν κάποια αρνητικά δεδομένα, σύντομα θα διορθωθούν.

Όμως, η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό και εφιστά την προσοχή σας στις νέες γνωριμίες που κάνετε. Τα γλυκά και μυστηριώδη λόγια σας θα μπορούσαν να προσελκύσουν άτομα με απώτερα κίνητρα. Το σύμπαν σας υπενθυμίζει ότι αυτά τα άτομα είναι άμεση αντανάκλαση του εαυτού σας, οπότε βεβαιωθείτε πώς επικοινωνείτε. Άλλη μια υπενθύμιση: Τα δημαγωγικά λόγια σας μπορεί να δημιουργήσουν ίντριγκες και σίγουρα δεν θέλετε αυτό να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη φήμη σας. Επίσης, μην παίρνετε κατά γράμμα ό, τι ακούτε, ίσως η κρίση σας είναι θολωμένη. Απολαύστε την κοινωνικοποίηση αλλά παράλληλα διατηρείστε κάποια απόσταση έως ότου κάνετε την απαραίτητη έρευνα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 - 21/12)

Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (15/12 - 21/12
)

Καιρός για παραγωγικότητα και χρήμα! Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και των χρημάτων, σας προικίζει με εμπνευσμένες ιδέες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα, τις οποίες τις θέτετε σε εφαρμογή. Το σύμπαν σας κάνει πιο πρακτικούς και προσγειωμένους, βοηθώντας σας να βρείτε τρόπους να αποπληρώσετε τα χρέη σας. Εκμεταλλευτείτε πλήρως τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, καθώς η πρακτικότητα και οι σταθερές ιδέες σας θα είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Βιάζεστε ή περιμένετε στην ερωτική σας ζωή; Η Αφροδίτη, επίσης, στο σταθερό και αισθησιακό δεύτερο οίκο σας, σας θέτει αυτό το ερώτημα, καθώς είστε ζώδιο που δεν πατάτε σταθερά τα πόδια σας στο έδαφος και ζείτε για την περιπέτεια.

Απολαύστε ένα αναπτυσσόμενο ειδύλλιο, αλλά μην ξεχνάτε ότι οι σχέσεις εξελίσσονται σταδιακά. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να οδηγήσετε μια σχέση στη …λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, θα σας βγάλει σε ένα οδυνηρό αδιέξοδο. Απλά πατώντας τα φρένα και χωρίς να ξεπερνάτε το όριο ταχύτητας, θα αποτρέψετε τα ατυχήματα. Αν θέλετε να δείτε το ηλιοβασίλεμα μαζί, ποιά η βιασύνη; Η Αφροδίτη σας χαρίζει επίσης μια δελεαστική οικονομική ευκαιρία αλλά σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Επενδύστε χρόνο για να ερευνήσετε τα πάντα σε βάθος. Θα μπορούσατε να έχετε πολλά χρήματα, αλλά με ποιο κόστος; Δεν πρέπει να θέσετε σε κίνδυνο τις βασικές αξίες σας αλλά και την οικονομική σας σταθερότητα. Η δημιουργικότητά σας είναι το εισιτήριό σας για να βρείτε χρυσό, αλλά μόνο αν την χρησιμοποιήσετε στρατηγικά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15/12 - 21/12)


Ανοίγετε τα κοινωνικά φτερά σας και μιλάτε με όλο τον κόσμο. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας στο ζώδιό σας κάνει τα λόγια σας πειστικά και μαγνητικά. Διασκεδάζετε, συνομιλείτε με τους φίλους σας, πηγαίνετε σε γιορτές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο Ερμής κάνει τα λόγια σας πιο σοβαρά και πρακτικά, οι λέξεις είναι δύναμη για την ενίσχυση της κοινωνικής σας θέσης. Εάν εργάζεστε σε πωλήσεις, μαγνητίζετε το κοινό σας. Εάν ασχολείστε με τη διδασκαλία, μεταφέρετε με αμεσότητα τις γνώσεις σας. Η Αφροδίτη, επίσης, στο ζώδιό σας, σας δίνει το προβάδισμα στον έρωτα, απελευθερώνετε τα συναισθήματά σας και προβάλλετε την παρουσία σας σε όλο της το μεγαλείο. Τόσο οι ιδέες σας, όσο και η αγάπη σας, σας βοηθούν να απομακρύνετε τα εμπόδια από τη σχέση σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό ήταν σε αποτελμάτωση. Εκφραστείτε παιχνιδιάρικα και με πάθος, τόσο σε ό, τι λέτε, όσο και σε ό, τι κάνετε.

Απλά φροντίστε να είστε ο εαυτός σας και οι θαυμαστές σας θα σας υποδεχτούν με χαρά. Το σύμπαν ευλογεί την ερωτική σας ζωή αλλά μην περιμένετε να πολιορκηθείτε. Ο έρωτας θα ανθίσει, μόνο αν είστε πρόθυμοι να πάρετε την πρωτοβουλία. Μια προειδοποίηση: Η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό και σας σπρώχνει να ταρακουνήσετε τη σχέση σας, συζητώντας τα ίδια παλιά προβλήματα. Η κτητικότητα και η ζήλια σας θα μπορούσαν να εκραγούν σαν ηφαίστειο. Κρατήστε σφιχτά τα χαλινάρια της ζήλιας και της κτητικότητάς σας, διαφορετικά θα μπορούσατε να μετανιώσετε για τα λόγια ή τις πράξεις σας, τα οποία δεν θα είστε σε θέση να αναιρέσετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 19/2)

Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15/12 - 21/12)

Αν θέλετε κάποιο άτομο στη ζωή σας, φροντίστε να το διευκρινίσετε και να είστε ξεκάθαροι, κάνοντας μια ανοιχτή πρόσκληση. Ο Ερμής στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, θολώνει το μυαλό σας, δημιουργεί αναποφασιστικότητα και σύγχυση, νιώθετε ότι κάνετε βουτιά στα βαθιά νερά. Όμως το σύμπαν εφιστά την προσοχή σας στη μυστικιστική πλευρά της ζωής, προκειμένου να βγείτε από αυτό το συναισθηματικό αδιέξοδο. Δώστε προσοχή στις ενδείξεις που σας στέλνει το σύμπαν, είτε πρόκειται για ένα βιβλίο, είτε ακόμα και ένα όνειρο που σας δείχνει τη σωστή κατεύθυνση. Η δική σας ψυχή κρατά τις απαντήσεις, έτσι κάντε διαλογισμό ή επικοινωνήστε με τη φύση. Εμβαθύνοντας στον εαυτό σας, σας βοηθά να αξιοποιήσετε την κρυμμένη δύναμή σας και να αποφασίσετε ποιός θα μείνει κοντά σας.

Η Αφροδίτη, επίσης, στο δωδέκατο οίκο σας, σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε την αδελφή ψυχή σας ή να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την αγάπη σας κεκλεισμένων των θυρών, αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Όμως, προσοχή! Η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό και δημιουργεί αμυντική στάση. Ίσως τα αντανακλαστικά σας κατανοούν τις προθέσεις των ανθρώπων, βλέπετε τα πράγματα κάτω από την επιφάνεια, ξέρετε τα απώτερα κίνητρά τους. Η κατανόηση και η συμπόνια θα σας οδηγήσουν στην αλήθεια. Αν κάποιος/α που ενδιαφέρεστε αποσυρθεί από τη ζωή σας, μην πιέζετε τις καταστάσεις. Καιρός να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κατευθύνετε την ενέργειά σας σε μια δημιουργική προσπάθεια.

 
ΙΧΘΕΙΣ (20/2 - 20/3)

Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15/12 - 21/12)

Εάν είχατε παρωχημένες και συντηρητικές σκέψεις και ιδέες, ώρα να απελευθερωθείτε. Ο Ερμής στο φιλελεύθερο, φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να βρείτε πολύτιμους λίθους γνώσης μέσα από τις φιλίες σας και τις κοινωνικές ομάδες και να αφήσετε πίσω σας το συντηρητικό τρόπο σκέψης σας. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία, ίσως η μοντέρνα τεχνολογία σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και την ενέργεια του εγκεφάλου σας. Οι άνθρωποι βρίσκουν την …πανούργα γοητεία σας ακαταμάχητη και δικαίως! Η Αφροδίτη επίσης στον ενδέκατο οίκο σας καθιστά ευκολότερο να ενσωματωθείτε σε ένα ελίτ πλήθος, ανταμείβοντάς σας με επαίνους και αναγνώριση.

Είστε μόνοι; Κάποιος/α θα μπορούσε να έρθει κοντά σας που ψάχνει για κάποιον σαν εσάς. Ίσως παρουσιαστούν πολλές δυνατότητες μέσα από το διαδίκτυο ή από τους φίλους σας. Ενημερώστε το προφίλ σας και ξεκινήστε τα ερωτικά υπονοούμενα. Είστε ήδη σε σχέση; Πάρτε τους κοινούς φίλους σας και βγείτε έξω μαζί, κάντε κάτι πρωτότυπο με την αγάπη σας, οι εκπλήξεις θα αναζωπυρώσουν τη φλόγα του έρωτά σας. Συμβουλή: Η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό και ίσως εσείς ή κάποιος φίλος σας ή ακόμα και ο αγαπημένος σας, συμπεριφερθήκατε σκληρά και τώρα φοβάστε το τέλος της σχέσης. Οι προθέσεις σας μπορεί να ήταν καθαρές αλλά το ύφος της επικοινωνίας σας μπορεί να ήταν επιθετικό, έτσι έχει επισκιάσει το μήνυμά σας και έχει προσβάλλει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω το χρόνο αλλά μια ειλικρινής συγγνώμη είναι βάλσαμο για την ψυχή όλων σας.
 
Διαφήμιση
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ - 12.2014

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
10°C
Ηράκλειο 10°C | Χανιά 7°C | Αθήνα 2°C | Θεσ/νίκη 0°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Δεν υπάρχει γιορτή
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία