ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΖΩΔΙΑ arrow ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο προέρχεται απο e-zwdia.gr (αποκαλύπτει το μέλλον)
ΚΡΙΟΣ (21/03 - 20/04)

Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/8 - 31/8)

Η προσοχή στις λεπτομέρειες και η ανάλυση δεν είναι και από τις αγαπημένες σας δραστηριότητες αλλά τώρα η νέα Σελήνη στον οργανωτικό και αναλυτικό έκτο οίκο σας, σας αναθέτει μια αποστολή: Αποδοτικότητα και παραγωγικότητα! Το φεγγάρι σας παροτρύνει να ενσωματώσετε νέες μεθόδους εργασίας για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας και να εστιάσετε σε τεχνολογικά μέσα που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη. Εργαστείτε εξυπνότερα, όχι σκληρότερα. Αν έχετε αφήσει πίσω σας μερικές εκκρεμότητες τον τελευταίο καιρό, καιρός να τις διευθετήσετε. Αν αυτό σας φαίνεται αδύνατο και ανατρέπει όλο το πρόγραμμά σας, θέστε προτεραιότητες. Επίσης, το φεγγάρι σας δίνει τα κίνητρα για να αλλάξετε τις συνήθειές σας και να αναπνεύσετε και πάλι καθαρό οξυγόνο.

Όμως, προσέξτε να μην το παρακάνετε και πάτε στο άλλο άκρο και υιοθετήσετε ένα αυστηρό καθεστώς, δεν θέλετε να στερηθείτε μερικές από τις αγαπημένες σας συνήθειες. Κάντε τη μετριοπάθεια σύνθημά σας και θα επιτύχετε τα αποτελέσματα που ποθείτε. Ενώ έχετε την επιθυμία για ανεξαρτησία, η ψυχή σας λαχταρά τον έρωτα και την αγάπη. Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας τονίζει το συναισθηματισμό σας και τις ευαισθησίες σας. Κάποιος θα μπορούσε να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση (ή το αντίστροφο). Σίγουρα θα μπορούσατε να παρασυρθείτε από το πάθος σας αλλά να είστε σαφείς σχετικά με το τι μπορείτε να δώσετε σε αυτό το πρόσωπο κι αν αξίζει τον κόπο. Εάν ήσασταν συγκρατημένοι με τον αγαπημένο σας, μην τηρείτε τα προσχήματα και ομολογήστε τον έρωτά σας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μπορέσετε να βγάλετε ό, τι κρύβεται στην καρδιά σας.

 
ΤΑΥΡΟΣ (21/4 - 20/5)

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/8 - 31/8)

 

Παίξτε στο τυχερό παιχνίδι της αγάπης και θα κερδίσετε. Έχετε την παρότρυνση από τη νέα Σελήνη στον παθιασμένο και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, έτσι να είστε ειλικρινείς και εκδηλωτικοί στα συναισθήματά σας ή να ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα που σας φέρνει χαρά. Μπορείτε να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας ότι είστε βράχος για τους στενούς φίλους και τον αγαπημένο σας, και τώρα ο στόχος σας είναι να ρίξετε τις άμυνές σας και να τιμήσετε τα συναισθήματά σας. Χαρείτε τον έρωτα με την αγάπη σας, στείλτε ένα ερωτικό μήνυμα για να ανάψει και πάλι η φλόγα του πάθους. Μόνο επιλέξτε τον κατάλληλο χρόνο και χώρο για να έχετε ανταπόκριση. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αξίζει να περνάτε την ημέρα σας με το να σκέφτεστε.

Βγείτε έξω και διασκεδάστε και ποτέ δεν ξέρετε, από το πουθενά μπορεί να προκύψει μια νέα αγάπη. Σίγουρα δεν έχετε ελεύθερο πνεύμα, ούτε αγαπάτε την περιπέτεια και τους περαστικούς έρωτες αλλά το φεγγάρι τώρα σας ζητά να ζήσετε το σήμερα για χάρη του έρωτα και της διασκέδασης. Επίσης, η Αφροδίτη στον ευαίσθητο τέταρτο οίκο σας, σας καλεί να έρθετε σε επαφή με τα πιο μύχια συναισθήματά σας, να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει στο εσωτερικό της ψυχής σας, κάνοντας εσωτερική ενδοσκόπηση και συζητώντας με έναν έμπιστο φίλο. Εάν προσκληθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση ή κάποιο άλλο κοινωνικό συμβάν, ίσως το απορρίψετε ευγενικά, δεν θα αισθάνεστε άνετα με πολύ κόσμο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/8 - 31/8)

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για σας από το να νιώθετε ζωντανοί, μιλώντας και διασκεδάζοντας με τους φίλους σας αλλά τώρα είναι ώρα να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Η νέα Σελήνη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας ζητά να φέρετε τη δουλειά του γραφείου στο σπίτι σας, να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να προετοιμάσετε το εφεδρικό δωμάτιο που έχετε για έναν επισκέπτη ή συγκάτοικο. Και ενώ έχετε τη διάθεση για κάποιο προσωπικό χρόνο, η ιδέα της φιλοξενίας είναι τώρα για σας εξίσου ελκυστική. Ίσως να νιώθετε γεμάτοι από την περιπέτεια και την περιπλάνηση και θέλετε τώρα να είστε πιο κοντά στη βάση σας, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι μια καλή ευκαιρία για να εμβαθύνετε το δεσμό με τον αγαπημένο σας, να χωθείτε στον καναπέ αγκαλιά ή να χαθείτε στην έκσταση του πάθους.

Εάν είστε μόνοι, μην αφήνετε τις παρελθούσες και απραγματοποίητες υποσχέσεις του «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει» να κλέβουν τη χαρά του σήμερα. Θα πρέπει να μάθετε να ζείτε στο εδώ και τώρα και όχι στο παρελθόν. Εξάλλου είναι τόσο εύκολο αυτό για το ανέμελο ζώδιό σας. Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και ανέμελο τρίτο οίκο σας, κάνει ανακωχή στις συγκρούσεις στη σχέση σας και επιλύετε το θέμα που διατάραξε μέχρι πριν λίγο καιρό την ψυχική σας ηρεμία, βρίσκοντας μια κοινή λύση. Είστε τώρα καλός ρήτορας και διπλωμάτης, πράγμα το οποίο διευκολύνει τις ειρηνευτικές συνομιλίες και την εύρεση μιας κοινής συμβιβαστικής λύσης. Είναι σημαντικό ο καθένας να μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του, με σεβασμό και αξιοπρέπεια.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/8 - 31/8)

Είστε δεινός ομιλητής και τους σαγηνεύετε όλους με την ισχυρή πειθώ σας. Η νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, ενισχύει τη δύναμη των λόγων σας αλλά φροντίστε μην κάνετε κατάχρηση αυτού του δώρου για να θρέψετε το εγώ σας. Το φεγγάρι σας δίνει τα κίνητρα να μοιραστείτε τις ιδέες σας και το όραμά σας αλλά με την προϋπόθεση ότι θα μείνετε μακριά από τα κηρύγματα. Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο διαχυτικοί θα είστε, σίγουρα δεν θα σας λείψει η παρέα. Βγαίνετε από τη συνήθη ρουτίνα σας, είστε περισσότερο περίεργοι να μάθετε τα πάντα, έχετε την επιθυμία να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Εξερευνήστε νέες δραστηριότητες που επεκτείνουν την άποψή σας για τη ζωή. Ξεκινήστε μια νέα γνώση ή διάλεξη ή σεμινάρια και χαθείτε στο πλήθος.

Κάντε ανάλαφρες συζητήσεις, πηγαίνετε ένα κοντινό ταξίδι ή χορέψτε μέχρι το πρωί στον αγαπημένο σας ρυθμό. Πάρτε τον αγαπημένο σας μαζί για μια νύχτα με τρελά ερωτικά παιχνίδια. Οι δικαιολογίες δεν επιτρέπονται! Η Αφροδίτη στο ρεαλιστικό δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, σας προσκαλεί σε μια σοβαρή συζήτηση στη δουλειά σας ή για λόγους οικονομικούς. Το να δικαιολογείτε τη συμπεριφορά κάποιου άλλου (ή τη δική σας) και να μη ζείτε σύμφωνα με τις αξίες σας, δεν θα σας βγει σε καλό. Ενώ είναι σημαντικό να είστε αισιόδοξοι, θα πρέπει επίσης να είστε ρεαλιστές. Ορισμένα πράγματα πρέπει να μπουν σε τάξη. Αποφασίστε πού είστε πρόθυμοι να κάνετε πίσω και πού δεν θα υποχωρήσετε.
 
ΛΕΩΝ (23/7 - 23/8)

Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/8 - 31/8
)

Έχετε υψηλούς οικονομικούς στόχους, αλλά ξέρετε πώς θα τους φτάσετε; Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σας ζητά να κάνετε έρευνα για την οικονομική σας κατάσταση και να δημιουργήσετε έναν εφικτό οικονομικό προϋπολογισμό. Απαιτεί να αλλάξετε την προοπτική σας σε σχέση με τα χρήματα, έτσι ώστε οι δαπάνες σας να στηρίζονται σε πρακτικούς λόγους. Επίσης, σας υπενθυμίζει ότι η παθητικότητα και η έλλειψη ανάληψης δράσης, δεν κάνουν καλό στο πορτοφόλι σας. Η δουλειά των ονείρων σας μπορεί να σας περιμένει, αλλά τι κάνετε για να την βρείτε; Σίγουρα, ορισμένες καταστάσεις στη ζωή απαιτούν χρόνο για να αλλάξουν και η πραγματική αλλαγή δεν θα συμβεί εν μία νυκτί.

Ξεκινήστε από τώρα και δώστε κάποια περιθώρια αναπνοής, σίγουρα θα πετύχετε. Είστε απλά ακαταμάχητοι με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σίγουρα δεν έχετε σχέδια να μείνετε στο σπίτι σας. Μην αφήσετε αυτό το μαγνητισμό και τη γοητεία να πάνε χαμένα! Η χαρούμενη, περιπετειώδης και ερωτική πλευρά σας βγαίνει για να παίξει, να φλερτάρει, να αγαπήσει ή να ασχοληθεί με μια νέα χαρούμενη δραστηριότητα. Η έμπνευσή σας, σας οδηγεί να εξερευνήσετε την καλλιτεχνική πλευρά σας. Μια συμβουλή: Στην προσωπική σας ζωή, δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε δραματικές γελοιότητες για να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων. Μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας και την αγάπη σας με ειλικρίνεια, χωρίς τυμπανοκρουσίες και στόμφο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 - 22/9)

Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/8 - 31/8
)

Ξεσηκώνετε ένα ολόκληρο ακροατήριο, αποκαλύπτετε την πρακτική και οργανωτική προσωπικότητά σας και τους μαγεύετε όλους. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας καλεί να μοιραστείτε τις λεπτομέρειες των πιο πρόσφατων επιτευγμάτων σας και να βρείτε χρυσό. Το δικό σας αστέρι λάμπει στο ουράνιο στερέωμα και όλοι μιλούν μόνο για σας! Έχετε περισσότερο χρόνο και χώρο για όλους και επιπλέον, οι άλλοι σας αναγνωρίζουν και ενθαρρύνουν τα ταλέντα σας. Το φεγγάρι δυναμώνει την αποφασιστικότητά σας και τη δύναμη της θέλησής σας, είτε πρόκειται για ένα έργο σας, είτε για τη γοητεία σας. Κάνετε περίτεχνα σχέδια στην εργασία σας, έρχεστε πιο κοντά με την αγάπη σας, μεγιστοποιείτε τον παράγοντα διασκέδαση, (και ελαχιστοποιείτε το φόβο του αύριο) απολαμβάνοντας πλήρως το εδώ και τώρα.

Η Αφροδίτη στον κρυφό δωδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή. Δεν θα μπορέσετε να πάρετε μια σταθερή απόφαση, αν δεν είστε πλήρως ενήμεροι. Αντί να μπερδεύεστε στο μαύρο-άσπρο, αποσαφηνίζετε τις προσδοκίες σας από τη σχέση σας ή τα άτομα που γνωρίζετε, (ή το αντίστροφο) έτσι ώστε να μην πληγωθεί η ψυχή σας στο μέλλον. Εκτός του ότι θα νιώσετε περισσότερη συναισθηματική ισορροπία, θα αισθανθείτε πολύ πιο ασφαλείς. Επίσης, η διαίσθησή σας είναι ο οδηγός σας. Ακόμη και αν μια σχέση φαντάζει ιδανική, εάν η εσωτερική σας φωνή σας λέει το αντίθετο, ακολουθήστε την.
 
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 22/10)

Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/8 - 31/8)

Οφθαλμόν αντί οφθαλμού; Μην κρατάτε κακία, το να μην συγχωρείτε στην ουσία είναι σαν να πίνετε εσείς το …δηλητήριο και όχι ο άλλος! Η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας είναι με το μέρος σας αλλά σας ζητά να αποβάλλετε την κακεντρέχεια και το μίσος. Αν συνέχεια δίνατε και δεν παίρνατε, να θυμάστε ότι δεν είναι όλοι σαν τη γενναιόδωρη φύση σας. Μήπως σφάλετε και δεν μπορείτε να δείτε κάποιες αλήθειες; Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αισθάνεστε ενοχές για τα λάθη σας, είναι ανθρώπινα, το μόνο που σας ζητά το φεγγάρι να κάνετε τώρα είναι να ακολουθήσετε τον πνευματικό δρόμο. Αποκαλύπτοντας τα τρωτά σας σημεία, κάνει τη συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους ακόμα πιο εύκολη.

Θέστε τις βάσεις για ειλικρινείς συνομιλίες. Ίσως η σκέψη σας να είναι λίγο συγκεχυμένη, τώρα θέλετε να είστε μόνοι με τον εαυτό σας και όχι με κόσμο όπως συνήθως επιδιώκετε. Αντί να προσπαθείτε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή να χάνεστε στις ζοφερές σκέψεις μιας παλιάς αγάπης, χρησιμοποιήστε την ενέργεια του φεγγαριού για να αναλάβετε τη φροντίδα του εαυτού σας. Υ.Γ. Μην ξεχάσετε όλη την υποστήριξη που σας περιβάλλει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την ζητήσετε! Η Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σας καλεί να συναντηθείτε με τους ομοϊδεάτες φίλους σας που υποστηρίζουν τα όνειρα και τις ελπίδες σας. Ίσως γίνετε επίσημο μέλος μιας ομάδας που πραγματικά συνηχεί με τα ιδανικά σας. Μπορεί, επίσης, να γίνετε ο κοινωνικός διοργανωτής. Συσπειρώστε τους φίλους σας που ξέρετε ότι σας στηρίζουν και ίσως σας φέρουν σε επαφή με το θεό Έρωτα. Πού ξέρετε;

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 - 22/11)

Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/8 - 31/8)

Μην αμελήσετε τη διασκέδαση, κάντε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας, αυτό και μόνο θα σας κρατήσει ζωντανούς και γεμάτους ενέργεια. Η νέα Σελήνη στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας καλεί να κάνετε νέες φιλίες ή ίσως μια συναρπαστική νέα ομάδα θα μπορούσε να σας μαγέψει, σας προκαλεί να κοινωνικοποιηθείτε και να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Το αποτέλεσμα; Νέες γνωριμίες στηρίζουν τις ελπίδες και τα όνειρά σας, αλλά ίσως βάλετε στο περιθώριο τα παλιά φιλαράκια σας, δεν τα συμπεριλαμβάνετε τώρα σε όλες τις εξορμήσεις σας, αλλά αξίζουν να τους ενημερώσετε για τις αλλαγές στα σχέδιά σας. Αποφύγετε τις ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, εκτός και αν πρόκειται να χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία.

Από την άλλη πλευρά, επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά τη μοντέρνα τεχνολογία, έχετε την προτροπή να προβάλετε τις πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες σας ή να κάνετε το ντεμπούτο σας στο διαδίκτυο. Επωφεληθείτε πλήρως από την τεχνολογία και χρησιμοποιήστε νέες, πιο πρωτοποριακές μεθόδους, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να είστε πιο αποτελεσματικοί και οργανωμένοι. Επίσης, απευθυνθείτε σε πιο έμπειρους και καταρτισμένους επιστημονικά ανθρώπους για τις πολύτιμες συμβουλές τους. Να είστε προετοιμασμένοι για δημόσια αναγνώριση και προβολή των επιτευγμάτων σας, χάρη στην Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ίσως μιλήσετε σε ένα μεγάλο ακροατήριο ή ένα έργο σας θα έχει μια θερμή υποδοχή. Ακολουθήστε τα όνειρά σας και έχετε την υποστήριξη των άστρων.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 - 21/12)

Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (25/8 - 31/8
)

Πηγαίνετε κατευθείαν στην κορυφή. Στο όνομα της προώθησης της σταδιοδρομίας σας, η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας καλεί να σφυρηλατήσετε σχέσεις με ανθρώπους που έχουν εξουσία. Μη φοβάστε να μιλήσετε σε έναν συνεργάτη ή πελάτη σας, αν η υπηρεσία που λαμβάνετε δεν είναι ικανοποιητική. Συμβουλευτείτε έναν εμπειρογνώμονα ή μιλήστε κατ’ ιδίαν με τον προϊστάμενό σας. Το φεγγάρι επεκτείνει το κοινωνικό σας δίκτυο και συμμετέχετε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις. Πάρτε μαζί σας και τις επαγγελματικές σας κάρτες, ίσως σας χρειαστούν. Ένας ηγετικός ρόλος θα μπορούσε να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας, αλλά δεν θα πρέπει να επωμιστείτε τα πάντα μόνοι σας. Κάθε μεγάλος ηγέτης ξέρει να αναθέτει καθήκοντα.

Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος. Προσοχή! Συγκρούσεις με πρόσωπα κύρους ή μια κυρίαρχη στη ζωή σας προσωπικότητα ίσως πατήσει τα κουμπιά σας. Μη λέτε τίποτα και υποχωρήστε, καθώς θα μπορούσε να ξεκινήσει ένας πολύμηνος πόλεμος. Μην υπερτιμάτε τη δύναμή σας για να είστε πραγματικά αξιοσέβαστοι και παραγωγικοί. Η Αφροδίτη στο χαρούμενο και επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας ζητά να ενωθείτε με όλο τον κόσμο, να διασκεδάσετε φλερτάροντας ή με τον αγαπημένο σας. Είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες, οπότε γιατί να μην πάρετε τον αγαπημένο σας μαζί σας για βόλτα ή για ένα ταξίδι; Είστε στο στοιχείο σας, ζείτε την περιπέτεια που σας δίνει μια νέα προοπτική στη ζωή αλλά και αξέχαστες, μοναδικές εμπειρίες. Τώρα βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και πιο ισορροπημένα. Αν κάτι σας στεναχωρούσε στο παρελθόν, τώρα το βλέπετε αστείο. Γελάστε μέχρι δακρύων.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/8 - 31/8
)

Ανακαλύψτε την ευτυχία σε μια άλλη πόλη ή ακόμα και χώρα. Η νέα Σελήνη στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας, βάζει τον αυθορμητισμό και την περιπέτεια στο τιμόνι και σας ζητά να απελευθερωθείτε από τα καθήκοντά σας, έστω και για λίγο. Πάρτε τον αγαπημένο σας ή ένα φίλο σας για ένα μακρινό ταξίδι σε ένα κοσμοπολίτικο κέντρο. Ή περάστε τη νύχτα σε ένα ξενοδοχείο μακριά από το κέντρο της πόλης σας. Συμβουλή: Μην ξεχνάτε τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Καθώς το κοινωνικό πρόγραμμά σας εκρήγνυται, θα μπορούσατε να παραμελήσετε ένα σημαντικό άτομο. Το φεγγάρι σας παροτρύνει να κάνετε χώρο στην καρδιά σας για τους παραμελημένους φίλους σας. Και βεβαιωθείτε ότι η συζήτηση λειτουργεί αμφίδρομα.

Ο φίλος σας μπορεί να ζητήσει τη γνώμη σας αλλά δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε υπερβολές. Ενώ μπορεί να είναι δελεαστικό για το φιλόδοξο ζώδιό σας να γίνεστε αποδεκτοί για τις μοναδικές ιδέες σας, σκεφτείτε τώρα δυο φορές πριν εκφέρετε τις απόψεις σας. Η Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, σας ζητά να έρθετε λίγο πιο κοντά με τον αγαπημένο σας και σας βοηθά να σφυρηλατήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό μεταξύ σας. Αν μια σχέση είναι σε πάγο ή κάποιος που ενδιαφέρεστε έχει απομακρυνθεί από τη ζωή σας, αυτό είναι το σύνθημά σας, να δείξετε την ευαίσθητη πλευρά σας. Παίζοντας ότι δεν σας ενδιαφέρει προφανώς δεν θα σας βγάλει πουθενά. Πάρτε το ρίσκο και παραδεχτείτε ότι είστε ερωτευμένοι. Ναι, αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό για το αξιοπρεπές ζώδιό σας, αλλά ξέρετε πολύ καλά μέσα σας ότι έχετε τα κότσια να το κάνετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 19/2)

Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/8 - 31/8)

Μην τηρείτε τα προσχήματα, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των έντονων συναισθημάτων, όντας απόμακροι, χάνετε την αγάπη αλλά και την ευκαιρία να κρατήσετε αυτόν/ην που επιθυμείτε κοντά σας. Σίγουρα, μπορεί να είναι τρομακτικό για το απρόσωπο και συχνά αποστασιοποιημένο συναισθηματικά ζώδιό σας να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, αλλά πώς αλλιώς θα γνωρίζετε, αν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία; Είστε αρκετά δυνατοί για να αποδεχτείτε την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει απόρριψη. Από την άλλη πλευρά, δείχνοντας το ενδιαφέρον σας, αυτό παρέχει ασφάλεια στο άλλο πρόσωπο να ανταποδώσει. Αν δεν υπάρχει ρίσκο, δεν υπάρχει και κανένα κέρδος.

Το φεγγάρι σας ζητά επίσης να θέσετε αυστηρά και σαφή όρια, ιδιαίτερα αν ένα απαιτητικό άτομο στη ζωή σας αποστραγγίζει την ενέργειά σας, είναι στο χέρι σας να βάλετε ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνετε σκληροί, αλλά η προσπάθειά σας να το σώσετε, δημιουργεί μια εξάρτηση που βλάπτει και τους δυο σας σε μακροπρόθεσμη βάση. Αν τα επίπεδα της ενέργειάς σας πέφτουν όταν είστε με αυτό το πρόσωπο, αυτό είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να απομακρυνθείτε. Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας κάνει μια πρόσκληση να βρείτε κάποιον να μοιραστείτε την καρδιά σας. Απλά βεβαιωθείτε για το ποιον επιλέγετε και μη φοβάστε αν είναι εντελώς αντίθετος από εσάς, γιατί σας συμπληρώνει τέλεια. Συμβουλή: Εάν προσπαθείτε να βρείτε το τέλειο ταίρι, έχετε χάσει την ίδια τη ζωή.

 
ΙΧΘΕΙΣ (20/2 - 20/3)

Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/8 - 31/8)

Παύσατε πυρ! Δεν δικαιολογείστε καθόλου να ξεχνάτε την υποστήριξη που σας έδωσαν κάποια άτομα! Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας καλεί να δείξετε αγάπη, συμπόνια και κατανόηση στους αγαπημένους σας και όχι να γίνεστε υπερβολικά αυστηροί αν διέπραξαν μια μικρή …αμαρτία εναντίον σας. Θα τους απομακρύνετε από κοντά σας, αυτό πραγματικά θέλετε; Ακόμα κι αν σας έχουν απογοητεύσει, ο καθένας αξίζει μια δεύτερη (ή τρίτη) ευκαιρία. Ελάτε πιο κοντά στον αγαπημένο σας και φροντίστε τη σχέση σας και κυρίως κάντε το με ευχαρίστηση! Ξέρετε τι λένε, περισσότερες μύγες πιάνεις με το μέλι… παρά με το ξίδι. Δείξτε την ευαίσθητη και μαλακή πλευρά σας, τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά.

Αφιερώστε λίγα λεπτά από τη ζωή σας για να βοηθήσετε κάποιον να λύσει ένα πρόβλημα, να ξεπεράσει ένα εμπόδιο. Επίσης, δείξτε ότι ενδιαφέρεστε για τη ζωή των αγαπημένων σας, κάνοντας λίγα αλλά ειλικρινή ερωτήματα για τα προβλήματά τους. Είστε μόνοι; Κοινωνικοποιηθείτε με τους στενούς φίλους σας και αναδείξτε τη φινέτσα σας. Ίσως μέσα στους επόμενους έξι μήνες να συναντήσετε μια νέα αγάπη που είναι το αντίθετό σας, αλλά σας συμπληρώνει. Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υπηρεσίας, κάποιο πλησιέστερο και πιο αγαπητό σε εσάς πρόσωπο θα μπορούσε να ζητήσει τη βοήθειά σας, αλλά μην πείτε αμέσως «ναι», ειδικά αν ο χρόνος σας είναι ήδη περιορισμένος. Φυσικά και θέλετε να είστε εκεί κοντά για τους αγαπημένους σας, ως φιλεύσπλαχνο ζώδιο που είστε, αλλά μην οδηγείτε τον εαυτό σας στην εκμετάλλευση. Θέστε σαφή όρια από την αρχή για τη δική σας συναισθηματική ισορροπία.
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

BACARDI - CUBA LIBRE & MOJIYO - ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ BARMAN ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
29°C
Ηράκλειο 29°C | Χανιά 30°C | Αθήνα 28°C | Θεσ/νίκη 25°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Δεν υπάρχει γιορτή
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία