ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ

10.000 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ
Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα!

Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό; 

Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά! Για αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντάς του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας.

Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προξενεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας. Και εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε μια λεμονιά στον κήπο σου.

Όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα. Την επόμενη φορά που επιθυμείς να πιεις χυμό, ζήτα φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά. Πόσα άτομα πεθαίνουν ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων!

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η λεμονιά είναι χαμηλή. Δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Όλοι τη γνωρίζουν σαν λεμονιά.

Το φρούτο του είναι ένα κιτρικό προϊόν με διαφορετικές όψεις, το εσωτερικό του μπορεί να φαγωθεί άμεσα ή να επεξεργαστεί για την παραγωγή ποτών, αναψυκτικών, γλυκισμάτων κλπ.

Το σημαντικό σε αυτό το φυτό οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματά του. Και ακόμα και εάν του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικότερο αυτού είναι δράση του πάνω στις κύστες και τους όγκους.

Το φυτό αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. Υπάρχουν ορισμένοι που το συνιστούν για όλες τις μορφές καρκίνου.

Επιπλέον το θεωρούν σαν έναν παράγοντα αντιμικροβιακού ευρέος φάσματος, κατά των μολύνσεων των βακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμιστή τη υψηλής αρτηριακής πίεσης, είναι αντικαταθλιπτικό και καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.

Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν εκ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο που διαβεβαιώνει ότι μετά από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν από το 1970 και συνακόλουθα έτη.

Τα εξαχθέντα συμπεράσματα ήταν: καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων, του εντέρου κόλον, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος. τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10.000 καλύτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημειοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν, που χρησιμοποιείται συνήθως στον κόσμο όλο.

Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με τον εξαγόμενο χυμό λεμονιού καταστρέφονται μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δεν επιδρά στα υγιή. Το κείμενο κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο των Επιστήμων Υγείας, llc 819n, Charles Street, Βαλτιμόρη, MD 1201. (Σημείωση «ID») Το αναδημοσιεύουμε γιατί και αν δεν αληθεύουν τα συγκεκριμένα στοιχεία, το λεμόνι δεν βλάπτει.

Η καχυποψία του κοινού όσον αφορά τις προθέσεις των μεγάλων πολυεθνικών δεν έχει αυξηθεί τυχαία τα τελευταία 30 χρόνια. Υπήρξαν ζωντανά παραδείγματα Εγκληματικών Ενεργειών κατά της Ανθρωπότητας από αρκετές Φαρμακοβιομηχανίες, μερικές από τις οποίες τελικά στις ΗΠΑ, κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν. Οι καπνοβιομηχανίες είναι ένα παράδειγμα. Το ίδιο συνέβη με τις ορμόνες.

Οι Φαρμακοβιομηχανίες έπεισαν του γιατρούς ότι οι ορμόνες βελτιώνουν την εμφάνιση της γυναίκας μετά την εμμηνόμαυση, με αποτέλεσμα εκατομμύρια γυναίκες στις ΗΠΑ για πάνω από 20 χρόνια να φορτώνουν τον οργανισμό τους με περιττές ορμόνες και με αποτέλεσμα ο αριθμός των καρκινογεννήσεων στις συγκεκριμένες γυναίκες να εκατονταπλασιαστεί και να πεθάνουν εκατομμύρια γυναίκες!

Έπρεπε δηλαδή, να πεθάνουν τόσα εκατομμύρια γυναίκες για να παραδεχτούν τελικά, ότι οι ορμόνες παράγουν καρκινογενήσεις;

Υπάρχουν πολλές πανεπιστημιακές μελέτες οι οποίες «πνίγονται» από τις Φαρμακοβιομηχανίες, που στηρίζουν ότι υπάρχουν εναλλακτικές θεραπείες του καρκίνου, αντί της χημειοθεραπείας, όμως τα κέδρη από τη διάθεση αυτού του χημικού φαρμάκου είναι τεράστια! )

 

πηγή insurancedaily.gr

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ HAPPENINGS & EVENTS δείτε όλα τα photo galleries
Lam Ga Hung Kuen
Miss Κρήτη 2014 - Cretan Art
Summer in the city
ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • Διακοπή
  • Προηγούμενη
  • Επόμενη
1/19
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ : ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Την εκτίμηση ότι οι σκληρές θέσεις που διατυπώνονται σε έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, που δημοσίευσε το Reuters, «αποδεικνύουν ότι και η γερμανική κυβέρνηση μπήκε και τυπικά στην διαπραγμάτευση», κάνουν κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ενώ απορρίπτονται στο σύνολό τους από την Αθήνα.

Εκτιμούν επίσης ότι η γερμανική κυβέρνηση επιλέγει την «σκληρή τοποθέτηση στην έναρξη της διαπραγμάτευσης» Η απάντηση όμως της κυβέρνησης είναι εξίσου σκληρή, καθώς οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «είναι προφανές ότι οι προτάσεις αυτές δεν θα γίνουν αποδεκτές από τη νέα ελληνική κυβέρνηση» καθώς «προσκρούουν στην πρόσφατη εντολή του ελληνικού λαού και δεν βοηθούν στην αναπτυξιακή προοπτική της Ευρώπης».

Όπως έγινε γνωστό, η γερμανική κυβέρνηση με το έγγραφο αυτό, φέρεται να ζητάει από τη νέα ελληνική κυβέρνηση «να ανακαλέσει τις δεσμεύσεις της κατά της λιτότητας και να επαναφέρει το Μνημόνιο. Δηλαδή η νέα ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει σε περικοπές συντάξεων, παραμονή της τρόικας και να εφαρμόσει όλα τα σκληρά μέτρα που είχε συμφωνήσει η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά», αναφέρουν κύκλοι της ελληνικής κυβέρνησης. Η Αθήνα διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις όλους τους ευρωπαίους εταίρους σε πνεύμα συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης.

Βερολίνο: Απορρίπτει κάθε αλλαγή στο ελληνικό πρόγραμμα Να πάρει πίσω τις εξαγγελίες των πρώτων ημερών διακυβέρνησης και να επανέλθει στις συμφωνηθείσες με τους διεθνείς πιστωτές της οικονομικές πολιτικές θέλει το Βερολίνο από την κυβέρνηση Τσίπρα, βάσει εγγράφου -που επικαλείται το Reuters- με το οποίο θα προσέλθει η γερμανική κυβέρνηση στη συνεδρίαση του EuroWorking Group αύριο, Πέμπτη.

Το Βερολίνο απορρίπτει κάθε απόκλιση από τα συμφωνηθέντα με την προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση σε ιδιωτικοποιήσεις, κατώτατο μισθό, απολύσεις, φορολογικό και συντάξεις, μεταδίδει το Reuters. Επισημαίνεται ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να υπαναχωρήσει από τα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις που έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής, λέει το έγγραφο -εν όψει και των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης Τσίπρα το Σαββατοκύριακο.

«Το Eurogroup χρειάζεται μία καθαρή και εμπροσθοβαρή δέσμευση εκ μέρους της Ελλάδας για τη διασφάλιση της πλήρους εφαρμογής των καίριων μεταρρυθμιστικών μέτρων που είναι αναγκαία για να παραμείνει το πρόγραμμα σε τροχιά» αναφέρεται στο κείμενο. Και σημειώνεται πως στόχος είναι η συνέχιση της συμφωνηθείσας μεταρρυθμιστικής ατζέντας που καλύπτει τους βασικούς τομείς της διαχείρισης των εσόδων, της φορολογίας, της διαχείρισης των δημόσιων οικονομικών, τις ιδιωτικοποιήσεις, τη δημόσια διοίκηση, τον τομέα της υγείας, τις συντάξεις, την κοινωνική πρόνοια, την εκπαίδευση και τη μάχη κατά της διαφθοράς.

Το Reuters αναφέρει επίσης πως το γερμανικό έγγραφο δείχνει πως το Βερολίνο θέλει την τρόικα να παραμείνει στην θέση της, και καλεί την Ελλάδα να διακηρύξει ότι θα σεβαστεί τις υποχρεώσεις της για την αποπληρωμή του χρέους προς την ΕΚΤ, το ΔΝΤ, τον EFSF, καθώς και των διμερών δανείων από χώρες της ευρωζώνης που δόθηκαν στο πλαίσιο του πρώτου προγράμματος διάσωσης. Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει επίσης να αποδεχθεί την ανεξαρτησία της ελληνικής κεντρικής τράπεζας, του ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που αποτελεί το 'μαξιλάρι' ασφαλείας για τις ελληνικές τράπεζες, καθώς και των φορολογικών και στατιστικών Αρχών.

Κατά το ίδιο έγγραφο, η γερμανική κυβέρνηση θέλει η Ελλάδα να επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα πριν την πληρωμή τόκων ύψους 3% του ΑΕΠ το 2015 και 4,5% το 2016, και να κλείσει το δημοσιονομικό κενό στον προϋπολογισμό του 2015 για να επιτύχει τον συμφωνηθέντα στόχο. Η Γερμανία θέλει επίσης από την Αθήνα να τηρήσει τη συμφωνία για τη μείωση των υπαλλήλων της γενικής κυβέρνησης κατά 150.000, την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων στο συνταξιοδοτικό σύστημα και τη διατήρηση του ισχύοντος κατώτατου μισθού, καθώς και να κάνει ευρύτερη χρήση αποκεντρωμένων μισθολογικών διαπραγματεύσεων (δηλαδή να μην επανέλθουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις για συλλογικές συμβάσεις εργασίας).

Ακόμη ζητά να συνεχιστούν οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης των λιμένων, των ενεργειακών εταιρειών και των ακινήτων, και να προωθηθούν ξένες επενδύσεις με στόχο να συγκεντρωθούν έσοδα 2,2 δισ. ευρώ το 2015. «Στη βάση των σημείων που παρατίθενται παραπάνω είμαστε έτοιμοι να εντείνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με την Ελλάδα για την ενίσχυση της ανάπτυξης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Χρειάζεται και μπορούν να γίνουν περισσότερα -σε διμερή βάση, καθώς και στο ευρωπαϊκό πλαίσιο» υπογραμμίζεται στο κείμενο.

To Reuters επισημαίνει ότι «δεν είναι σαφές ποια στήριξη θα έχει η γερμανική θέση, η οποία φαίνεται να μην λαμβάνει καθόλου υπόψη την πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα, στις ευρύτερες συνομιλίες στο πλαίσιο της Ευρωζώνης».


Πηγή IN

 
ΤΟΠΙΚΑ
ENTERCITY.GR ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ 2,34 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ 2,7 ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Ζημιά 2,34 εκατομμυρίων ευρώ είχαν προκαλέσει στο ΙΚΑ τρεις επιχειρήσεις που δρασ...
ΕΛΛΑΔΑ
ENTERCITY.GR ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ : ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΔΝΤ «Τους έχουμε συμβουλεύσει να το πράξουν και είμαστε αισιόδοξοι ότι οι συνομιλίε...
 
ΚΟΣΜΟΣ
ENTERCITY.GR Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΟ Σε μία εποχή πολιτικής αβεβαιότητας, η επιλογή του διαδόχου του Τζόρτζιο Ναπολιτά...
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ENTERCITY.GR ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ - ΣΑΪΚ Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί σε ολόκληρο τον κόσμο και θέλει την Ιρίνα Σάικ ν...
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ENTERCITY.GR ΠΟΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ : ΑΛΕΞΗ, ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ ΣΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Να μην υποκύψει στις πιέσεις των Ευρωπαίων να συμπεριφερθεί “υπεύθυνα” και να ...
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ENTERCITY.GR ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER : ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ; Η αποτρίχωση με λέιζερ εφαρμόζεται συνήθως για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας...
 
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΗ  
Σκοπός της σελίδας μας είναι να παρέχουμε, στους χρήστες μας, μια πλήρη ενημέρωση όσον αφορά στα νέα του Ηρακλείου και της υπόλοιπης Ελλάδας καθώς και σε άλλες χρησιμές πληροφορίες για θέματα επαγγελματικά ή ψυχαγωγίας.

Και για όσους δεν ξέρουν τί να επισκεφτούν και που να μείνουν, το Entercity σας προτείνει να ρίξετε μια ματιά στο site της trivago, τόσο για την εύρεση διαμονής όσο και για να πάρετε ιδέες από τον διαθεσιμό οδηγό της σελίδας και τις αξιολογήσεις των ταξιδιωτών.LIVESCORE
Livescore αποτελέσματα αγωνων ποδόσφαιρου, μπάσκετ, τένις και αποτελέσματα σε αγώνες liveΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - HAPPENINGS Ημερολόγιο Εκδηλώσεων | Φωτογραφίες | Καταχώρηση Εκδήλωσης


maske_140215_index.jpg deliveryfood_index.jpg velesiotou_130215_index.jpg xatzigiannis_140215_index.jpg
Party Maske
Αν πεινάσατε Η Φωτεινή
Βελεσιώτου
Ο Μιχάλης
Χατζηγιάννης
από τον
DRS 95,3 FM
μπείτε και
παραγγείλτε
στο Νυν και Αει στη μουσική
σκηνή Μύλος
14/2/2015 Deliveryfood
13/2/2015
14/2/2015

portfolio_index.jpg funny_videos_index.jpg events.jpg farmakeia_index.jpg
Δείτε
Δείτε Δείτε Δείτε
τις δουλειές μας βίντεο της ημέρας
Happenigs
& Events
Εφημερεύοντα
Φαρμακεία
Entercity
Entercity Entercity Entercity

lifestyle_01.jpg endiaferonta_index.jpg ergatika_index.jpg forologia.jpg
Δείτε Δείτε
Ηλεκτρονική
Υποβολή
Δείτε
Life & Style Ενδιαφέροντα
Θέματα
Πίνακας
Προσωπικού
Φορολογικά
Θέματα
Entercity Entercity
Ergatika.gr Lapidakis
 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

WHYME - ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Video Player

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ GROUP ΤΟΥ ENTERCITY.GR ΣΤΟ FACEBOOK

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
16°C
Ηράκλειο 16°C | Χανιά 15°C | Αθήνα 16°C | Θεσ/νίκη 15°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Κλεόνικος
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία