ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ Διαφήμιση


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ

10.000 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ
Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα!

Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό; 

Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά! Για αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντάς του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας.

Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προξενεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας. Και εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε μια λεμονιά στον κήπο σου.

Όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα. Την επόμενη φορά που επιθυμείς να πιεις χυμό, ζήτα φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά. Πόσα άτομα πεθαίνουν ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων!

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η λεμονιά είναι χαμηλή. Δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Όλοι τη γνωρίζουν σαν λεμονιά.

Το φρούτο του είναι ένα κιτρικό προϊόν με διαφορετικές όψεις, το εσωτερικό του μπορεί να φαγωθεί άμεσα ή να επεξεργαστεί για την παραγωγή ποτών, αναψυκτικών, γλυκισμάτων κλπ.

Το σημαντικό σε αυτό το φυτό οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματά του. Και ακόμα και εάν του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικότερο αυτού είναι δράση του πάνω στις κύστες και τους όγκους.

Το φυτό αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. Υπάρχουν ορισμένοι που το συνιστούν για όλες τις μορφές καρκίνου.

Επιπλέον το θεωρούν σαν έναν παράγοντα αντιμικροβιακού ευρέος φάσματος, κατά των μολύνσεων των βακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμιστή τη υψηλής αρτηριακής πίεσης, είναι αντικαταθλιπτικό και καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.

Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν εκ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο που διαβεβαιώνει ότι μετά από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν από το 1970 και συνακόλουθα έτη.

Τα εξαχθέντα συμπεράσματα ήταν: καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων, του εντέρου κόλον, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος. τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10.000 καλύτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημειοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν, που χρησιμοποιείται συνήθως στον κόσμο όλο.

Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με τον εξαγόμενο χυμό λεμονιού καταστρέφονται μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δεν επιδρά στα υγιή. Το κείμενο κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο των Επιστήμων Υγείας, llc 819n, Charles Street, Βαλτιμόρη, MD 1201. (Σημείωση «ID») Το αναδημοσιεύουμε γιατί και αν δεν αληθεύουν τα συγκεκριμένα στοιχεία, το λεμόνι δεν βλάπτει.

Η καχυποψία του κοινού όσον αφορά τις προθέσεις των μεγάλων πολυεθνικών δεν έχει αυξηθεί τυχαία τα τελευταία 30 χρόνια. Υπήρξαν ζωντανά παραδείγματα Εγκληματικών Ενεργειών κατά της Ανθρωπότητας από αρκετές Φαρμακοβιομηχανίες, μερικές από τις οποίες τελικά στις ΗΠΑ, κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν. Οι καπνοβιομηχανίες είναι ένα παράδειγμα. Το ίδιο συνέβη με τις ορμόνες.

Οι Φαρμακοβιομηχανίες έπεισαν του γιατρούς ότι οι ορμόνες βελτιώνουν την εμφάνιση της γυναίκας μετά την εμμηνόμαυση, με αποτέλεσμα εκατομμύρια γυναίκες στις ΗΠΑ για πάνω από 20 χρόνια να φορτώνουν τον οργανισμό τους με περιττές ορμόνες και με αποτέλεσμα ο αριθμός των καρκινογεννήσεων στις συγκεκριμένες γυναίκες να εκατονταπλασιαστεί και να πεθάνουν εκατομμύρια γυναίκες!

Έπρεπε δηλαδή, να πεθάνουν τόσα εκατομμύρια γυναίκες για να παραδεχτούν τελικά, ότι οι ορμόνες παράγουν καρκινογενήσεις;

Υπάρχουν πολλές πανεπιστημιακές μελέτες οι οποίες «πνίγονται» από τις Φαρμακοβιομηχανίες, που στηρίζουν ότι υπάρχουν εναλλακτικές θεραπείες του καρκίνου, αντί της χημειοθεραπείας, όμως τα κέδρη από τη διάθεση αυτού του χημικού φαρμάκου είναι τεράστια! )

 

πηγή insurancedaily.gr

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ HAPPENINGS & EVENTS δείτε όλα τα photo galleries
Beach  party στο YaBanaki - 21/8/2016
Beach party στο YaBanaki - 31/7/2016
Beach party στο YaBanaki - 17/7/2016
ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • Διακοπή
  • Προηγούμενη
  • Επόμενη
1/19
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο κ. Τσουβάλας τόνισε πως «η αναδιοργάνωση που θα επιχειρηθεί και στην Κρήτη θα δώσει καλύτερες υπηρεσίες ασφαλείας στους πολίτες και στην κοινωνία.»

Απόλυτα ικανοποιημένος από ότι είδε σε ότι αφορά την Αστυνομία στην Κρήτη δήλωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Κωνταντίνος Τσουβάλας που το μεσημέρι βρέθηκε στα Χανιά και είχε συνάντηση με τους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων.

Ο κ. Τσουβάλας στις δηλώσεις του τόνισε πως «η αναδιοργάνωση που θα επιχειρηθεί και στην Κρήτη θα δώσει καλύτερες υπηρεσίες ασφαλείας στους πολίτες και στην κοινωνία.» Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ δήλωση απόλυτα ικανοποιημένος από το οδοιπορικό στο νησί καθώς είδε καλά οργανωμένες υπηρεσίες και ηθικό ανεβασμένο».

Το μήνυμα που όπως είπε επίσης, το οποίο επιθυμεί να μεταφέρει είναι για μια «ανθρωποκεντρική διοίκηση των υπηρεσιών της Αστυνομίας σε όλη την Ελλάδα με πρόκριμα πως όταν επενδύουμε στον άνθρωπο αυτό ανταποδίδεται και επιστρέφει στην υπηρεσία και στην κοινωνία.»

Από την πλευρά του ο Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης είπε πως ήταν άκρως εποικοδομητική η συνάντηση που είχε με τους Αστυνομικούς Διευθυντές το νησιού, αλλά και με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή υποστράτηγος κ. Δασκαλάκη.

Ο κ. Αναγνωστάκης σημείωσε πως η αστυνομία στην Κρήτη έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και επίσης αναφέρθηκε στις προκλήσεις που υπάρχουν για το μέλλον που όπως είπε είναι η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ, η βελτίωση της εικόνας της Αστυνομίας και η εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης με την κοινωνίας.

Ο κ. Αναγνωστάκης τέλος θέλησε να διαβεβαιώσει του πολίτες της Κρήτης πως το Υπουργείο και η ΕΛ.ΑΣ καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να προσφέρουν τις ποιοτικότερες υπηρεσίες προς όφελος τους.


Πηγή CRETALIVE

 

 
ΤΟΠΙΚΑ
ENTERCITY.GR ENEOS ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ Με τον κόσμο να κερδίζει τις εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη ειδική διαδρομή του...
ΕΛΛΑΔΑ
ENTERCITY.GR ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ 2,2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Έχει ελληνικό και συριακό διαβατήριο και είναι κάτοικος Βορείων Προαστίων - Συνε...
 
ΚΟΣΜΟΣ
ENTERCITY.GR ΤΡΑΜΠ : ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ Για «στημένη από διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης» εκλογική διαδικασία έκανε λόγο το ...
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ENTERCITY.GR ΠΑΠΠΑΣ : ΟΙ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΤΟΥ Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν ήταν καλός απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας όμως κατάφερε ...
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ENTERCITY.GR ΣΟΪΜΠΛΕ : ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 2018 Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, "άδειασε" σήμερα ...
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ENTERCITY.GR ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ SAMSUNG Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Samsung Hellas -Καλούμε όλους τους πελάτες που διαθέτ...
 
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΗ  
Σκοπός της σελίδας μας είναι να παρέχουμε, στους χρήστες μας, μια πλήρη ενημέρωση όσον αφορά στα νέα του Ηρακλείου και της υπόλοιπης Ελλάδας καθώς και σε άλλες χρησιμές πληροφορίες για θέματα επαγγελματικά ή ψυχαγωγίας.

Και για όσους δεν ξέρουν τί να επισκεφτούν και που να μείνουν, το Entercity σας προτείνει να ρίξετε μια ματιά στο site της trivago, τόσο για την εύρεση διαμονής όσο και για να πάρετε ιδέες από τον διαθεσιμό οδηγό της σελίδας και τις αξιολογήσεις των ταξιδιωτών.Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ  
Καθώς ζούμε σε μια εποχή όπου το διαδίκτυο συνδέεται άρρηκτα με την ζωή μας, δεν θα μπορούσε να λείπει και από την ελληνική αγορά κρασιού. Φυσικά, μιλάμε για τα γνωστά σε όλους μας eshops, που μπορεί να τα είχες συνηθίσει για αγορές ρούχων, τώρα όμως αγοράζεις και κρασί, σε απίστευτες προσφορές.

Ένα από τα αγαπημένα μας eshop είναι και το WineOutlet.gr στο οποίο μπορείς να βρεις κόκκινο κρασί, λευκό κρασί, ροζέ κρασί και οποιαδήποτε άλλη ποικιλία κρασιού επιθυμείς.LIVESCORE
Livescore αποτελέσματα αγωνων ποδόσφαιρου, μπάσκετ, τένις και αποτελέσματα σε αγώνες liveΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - HAPPENINGS Ημερολόγιο Εκδηλώσεων | Φωτογραφίες | Καταχώρηση Εκδήλωσης


211016-index.jpg deliveryfood_index.jpg farmakeia_index.jpg stratakia-241016-index.jpg
Ο Χριστόφορος
Ζαραλίκος
Πεινάσατε? Δείτε τα
Ο Γιώργος και ο
Νίκος Στρατάκης

στο Μύλος
Stage LIVE
αν ναι, τότε
μπείτε στο
Εφημερεύοντα
Φαρμακεία
στη Στέγη
Ανηλίκων
21/10/2016
Deliveryfood
στο Ηράκλειο 24/10/2016

emmetropia_index.jpg mobile_gaming_index.jpg kravmaga_index.jpg miss-kriti-2016-index.jpg
Eye Tracking
η μέθοδος που
Διαδικτυακά
φρουτάκια
Σχολή Δήλωσε
συμμετοχή
έδωσε βραβείο
στα σούπερ μάρκετς
και το
μέλλον στο
πολεμικών τεχνών Miss Κρήτη &
Miss Γιάνγκ
Χαλκιαδάκης
mobile gaming Krav Maga 2016

lifestyle_01.jpg endiaferonta_index.jpg ergatika_index.jpg forologia.jpg
Δείτε Δείτε
Ηλεκτρονική
Υποβολή
Δείτε
Life & Style Ενδιαφέροντα
Θέματα
Πίνακας
Προσωπικού
Φορολογικά
Θέματα
Entercity Entercity
Ergatika.gr Lapidakis
 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΑΔΕΛΦΕΣ - 2016


ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ GROUP ΤΟΥ ENTERCITY.GR ΣΤΟ FACEBOOK

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
---
Ηράκλειο °C | Χανιά °C | Αθήνα °C | Θεσ/νίκη °C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Δεν υπάρχει γιορτή
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία