ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ Διαφήμιση


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ

10.000 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ
Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα!

Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό; 

Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά! Για αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντάς του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας.

Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προξενεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας. Και εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε μια λεμονιά στον κήπο σου.

Όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα. Την επόμενη φορά που επιθυμείς να πιεις χυμό, ζήτα φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά. Πόσα άτομα πεθαίνουν ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων!

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η λεμονιά είναι χαμηλή. Δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Όλοι τη γνωρίζουν σαν λεμονιά.

Το φρούτο του είναι ένα κιτρικό προϊόν με διαφορετικές όψεις, το εσωτερικό του μπορεί να φαγωθεί άμεσα ή να επεξεργαστεί για την παραγωγή ποτών, αναψυκτικών, γλυκισμάτων κλπ.

Το σημαντικό σε αυτό το φυτό οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματά του. Και ακόμα και εάν του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικότερο αυτού είναι δράση του πάνω στις κύστες και τους όγκους.

Το φυτό αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. Υπάρχουν ορισμένοι που το συνιστούν για όλες τις μορφές καρκίνου.

Επιπλέον το θεωρούν σαν έναν παράγοντα αντιμικροβιακού ευρέος φάσματος, κατά των μολύνσεων των βακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμιστή τη υψηλής αρτηριακής πίεσης, είναι αντικαταθλιπτικό και καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.

Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν εκ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο που διαβεβαιώνει ότι μετά από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν από το 1970 και συνακόλουθα έτη.

Τα εξαχθέντα συμπεράσματα ήταν: καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων, του εντέρου κόλον, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος. τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10.000 καλύτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημειοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν, που χρησιμοποιείται συνήθως στον κόσμο όλο.

Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με τον εξαγόμενο χυμό λεμονιού καταστρέφονται μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δεν επιδρά στα υγιή. Το κείμενο κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο των Επιστήμων Υγείας, llc 819n, Charles Street, Βαλτιμόρη, MD 1201. (Σημείωση «ID») Το αναδημοσιεύουμε γιατί και αν δεν αληθεύουν τα συγκεκριμένα στοιχεία, το λεμόνι δεν βλάπτει.

Η καχυποψία του κοινού όσον αφορά τις προθέσεις των μεγάλων πολυεθνικών δεν έχει αυξηθεί τυχαία τα τελευταία 30 χρόνια. Υπήρξαν ζωντανά παραδείγματα Εγκληματικών Ενεργειών κατά της Ανθρωπότητας από αρκετές Φαρμακοβιομηχανίες, μερικές από τις οποίες τελικά στις ΗΠΑ, κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν. Οι καπνοβιομηχανίες είναι ένα παράδειγμα. Το ίδιο συνέβη με τις ορμόνες.

Οι Φαρμακοβιομηχανίες έπεισαν του γιατρούς ότι οι ορμόνες βελτιώνουν την εμφάνιση της γυναίκας μετά την εμμηνόμαυση, με αποτέλεσμα εκατομμύρια γυναίκες στις ΗΠΑ για πάνω από 20 χρόνια να φορτώνουν τον οργανισμό τους με περιττές ορμόνες και με αποτέλεσμα ο αριθμός των καρκινογεννήσεων στις συγκεκριμένες γυναίκες να εκατονταπλασιαστεί και να πεθάνουν εκατομμύρια γυναίκες!

Έπρεπε δηλαδή, να πεθάνουν τόσα εκατομμύρια γυναίκες για να παραδεχτούν τελικά, ότι οι ορμόνες παράγουν καρκινογενήσεις;

Υπάρχουν πολλές πανεπιστημιακές μελέτες οι οποίες «πνίγονται» από τις Φαρμακοβιομηχανίες, που στηρίζουν ότι υπάρχουν εναλλακτικές θεραπείες του καρκίνου, αντί της χημειοθεραπείας, όμως τα κέδρη από τη διάθεση αυτού του χημικού φαρμάκου είναι τεράστια! )

 

πηγή insurancedaily.gr

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ HAPPENINGS & EVENTS δείτε όλα τα photo galleries
Beach  party στο YaBanaki - 21/8/2016
Beach party στο YaBanaki - 31/7/2016
Beach party στο YaBanaki - 17/7/2016
ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • Διακοπή
  • Προηγούμενη
  • Επόμενη
1/19
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΣΤΕΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο 46χρονος άνδρας έβρισκε προσωρινό κατάλυμα σε παγκάκι Με τον δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, να μιλά ανοιχτά για το θέμα των άστεγων στο Δήμο του, κάνοντας λόγο για ένα υπαρκτό θέμα, η είδηση για το θάνατο ενός άστεγου Χανιώτη έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ert.gr, κηδεύτηκε ο άστεγος Θωμάς Δεληγιαννίδης, 46 ετών. Ο άτυχος άνθρωπος, συνήθιζε να κάθεται σε ένα παγκάκι έξω από τη Δημοτική Αγορά. Τον άτυχο άνδρα μετέφερε πριν από λίγες ημέρες στο νοσοκομείο ένας πολίτης εθελοντικά, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Χανίων η ψυχολόγος του Νοσοκομείου Κατερίνα Βουτετάκη.

Το πρόβλημα των άστεγων παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, δήλωσε η κ. Βουτετάκη, η οποία ανέφερε ότι πληθαίνουν τα περιστατικά μεταφοράς ανήμπορων ανθρώπων από εθελοντές στο νοσηλευτικό Ίδρυμα. Αν και από το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ψηφιστεί η παρέμβαση και περίθαλψη των αστέγων στα Χανιά, δεν έχει γίνει τίποτα.

Επίσης, δεν έχει προχωρήσει η ενοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου με δομές αλληλεγγύης, με την Εκκλησία ή ακόμα και με το Νοσοκομείο, ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Βουτετάκη. Το πρόβλημα επιδεινώνεται αφού η αστυνομία εκδιώκει τους άστεγους από τα εγκαταλελειμμένα κτίρια που βρίσκουν καταφύγιο. Συχνά άστεγοι καταφεύγουν στο νοσοκομείο για να κοιμηθούν σε μια καρέκλα ή κοιμούνται στο αυτοκίνητό τους, περιέγραψε η κ. Βουτετάκη.

Η άπορη Σταυρούλα Τσικόγια μίλησε για τις δυσκολίες των ανθρώπων που ζουν στο δρόμο και για τις προσπάθειες που κάνουν για βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, αφού, όπως είπε, από τις τοπικές αρχές δεν έχουν καμία υποστήριξη, ενώ συχνά δέχονται κυνηγητό από τις αστυνομικές αρχές. Ο άστεγος Θωμάς Δεληγιαννίδης ήταν μεγάλο χρονικό διάστημα άρρωστος και καθηλωμένος έξω από τη Δημοτική Αγορά των Χανίων...

Το θέμα των αστέγων είναι υπαρκτό, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων, ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας. Ο αριθμός των μονίμων αστέγων δεν ξεπερνά τα 15 άτομα, ανέφερε ο δήμαρχος, ο οποίος παράλληλα ανακοίνωσε ότι αυτή την περίοδο «τρέχει» στο Δήμο ένα πρόγραμμα επανένταξής τους και ότι σε αυτό συμμετέχουν 15 άτομα... Ο Δήμαρχος παράλληλα υπενθύμισε ότι άστεγοι φιλοξενούνται και στο Γηροκομείο Χανίων.


Πηγή CRETALIVE

 

 
ΤΟΠΙΚΑ
ENTERCITY.GR ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ Μια απίστευτη ταλαιπωρία ζει γνωστός δημοσιογράφος, ο οποιος όπως καταγγέλλει έ...
ΕΛΛΑΔΑ
ENTERCITY.GR ΑΓΡΙΝΙΟ : ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΥΓΑ Ο 17χρονος διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αιτία στο δρόμο με έναν 35χρονο Για ασήμαν...
 
ΚΟΣΜΟΣ
ENTERCITY.GR Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩ Η Τουρκία αποφάσισε να διατηρήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους τη θερινή ώρα, η ...
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ENTERCITY.GR ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ Η FORMULA 1 ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΥΘΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 6,7 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ Η αμερικανική εταιρία Liberty Media επιβεβαίωσε ότι τα δικαιώματα της Formula 1 περνούν στα ...
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ENTERCITY.GR ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ : ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΞΑΝΑ H επανενεργοποίηση της ρύθμισης των 100 δόσεων για τους φορολογούμενους και τους α...
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ENTERCITY.GR iPHONE 7 : ΓΟΗΤΕΥΕΙ Ή ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ Το πιο ακριβό iPhone στην ιστορία του μοντέλου θα αρχίσει να πωλείται στην ελληνικ...
 
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΗ  
Σκοπός της σελίδας μας είναι να παρέχουμε, στους χρήστες μας, μια πλήρη ενημέρωση όσον αφορά στα νέα του Ηρακλείου και της υπόλοιπης Ελλάδας καθώς και σε άλλες χρησιμές πληροφορίες για θέματα επαγγελματικά ή ψυχαγωγίας.

Και για όσους δεν ξέρουν τί να επισκεφτούν και που να μείνουν, το Entercity σας προτείνει να ρίξετε μια ματιά στο site της trivago, τόσο για την εύρεση διαμονής όσο και για να πάρετε ιδέες από τον διαθεσιμό οδηγό της σελίδας και τις αξιολογήσεις των ταξιδιωτών.LIVESCORE
Livescore αποτελέσματα αγωνων ποδόσφαιρου, μπάσκετ, τένις και αποτελέσματα σε αγώνες liveΔιαφήμιση
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - HAPPENINGS Ημερολόγιο Εκδηλώσεων | Φωτογραφίες | Καταχώρηση Εκδήλωσης


011016-index.jpg pasxalidis-index.jpg adespota-041016-index.jpg koundouraki-index.jpg
Winter Fashion
Show 2016

Μίλτος
Πασχαλίδης
Συναυλία για
τα αδέσποτα
Έκκληση
Βοήθειας

στην πλατεία
Αγ. Τίτου
Συνέντευξη πριν
τη συναυλία
στο κηποθέατρο
"Μ. Χατζιδάκις"
για την
26χρονη
1/10/2016
στο Τεχνόπολις
4/10/2016 Ιωάννα
κουνδουράκη

emmetropia_index.jpg mobile_gaming_index.jpg kravmaga_index.jpg miss-kriti-2016-index.jpg
Eye Tracking
η μέθοδος που
Διαδικτυακά
φρουτάκια
Σχολή Δήλωσε
συμμετοχή
έδωσε βραβείο
στα σούπερ μάρκετς
και το
μέλλον στο
πολεμικών τεχνών Miss Κρήτη &
Miss Γιάνγκ
Χαλκιαδάκης
mobile gaming Krav Maga 2016

lifestyle_01.jpg endiaferonta_index.jpg ergatika_index.jpg forologia.jpg
Δείτε Δείτε
Ηλεκτρονική
Υποβολή
Δείτε
Life & Style Ενδιαφέροντα
Θέματα
Πίνακας
Προσωπικού
Φορολογικά
Θέματα
Entercity Entercity
Ergatika.gr Lapidakis
 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΑΔΕΛΦΕΣ - 2016


ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ GROUP ΤΟΥ ENTERCITY.GR ΣΤΟ FACEBOOK

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
---
Ηράκλειο °C | Χανιά °C | Αθήνα °C | Θεσ/νίκη °C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Κυριάκος
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία