ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ Διαφήμιση


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ

10.000 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ
Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα!

Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό; 

Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά! Για αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντάς του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας.

Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προξενεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας. Και εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε μια λεμονιά στον κήπο σου.

Όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα. Την επόμενη φορά που επιθυμείς να πιεις χυμό, ζήτα φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά. Πόσα άτομα πεθαίνουν ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων!

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η λεμονιά είναι χαμηλή. Δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Όλοι τη γνωρίζουν σαν λεμονιά.

Το φρούτο του είναι ένα κιτρικό προϊόν με διαφορετικές όψεις, το εσωτερικό του μπορεί να φαγωθεί άμεσα ή να επεξεργαστεί για την παραγωγή ποτών, αναψυκτικών, γλυκισμάτων κλπ.

Το σημαντικό σε αυτό το φυτό οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματά του. Και ακόμα και εάν του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικότερο αυτού είναι δράση του πάνω στις κύστες και τους όγκους.

Το φυτό αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. Υπάρχουν ορισμένοι που το συνιστούν για όλες τις μορφές καρκίνου.

Επιπλέον το θεωρούν σαν έναν παράγοντα αντιμικροβιακού ευρέος φάσματος, κατά των μολύνσεων των βακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμιστή τη υψηλής αρτηριακής πίεσης, είναι αντικαταθλιπτικό και καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.

Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν εκ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο που διαβεβαιώνει ότι μετά από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν από το 1970 και συνακόλουθα έτη.

Τα εξαχθέντα συμπεράσματα ήταν: καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων, του εντέρου κόλον, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος. τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10.000 καλύτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημειοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν, που χρησιμοποιείται συνήθως στον κόσμο όλο.

Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με τον εξαγόμενο χυμό λεμονιού καταστρέφονται μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δεν επιδρά στα υγιή. Το κείμενο κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο των Επιστήμων Υγείας, llc 819n, Charles Street, Βαλτιμόρη, MD 1201. (Σημείωση «ID») Το αναδημοσιεύουμε γιατί και αν δεν αληθεύουν τα συγκεκριμένα στοιχεία, το λεμόνι δεν βλάπτει.

Η καχυποψία του κοινού όσον αφορά τις προθέσεις των μεγάλων πολυεθνικών δεν έχει αυξηθεί τυχαία τα τελευταία 30 χρόνια. Υπήρξαν ζωντανά παραδείγματα Εγκληματικών Ενεργειών κατά της Ανθρωπότητας από αρκετές Φαρμακοβιομηχανίες, μερικές από τις οποίες τελικά στις ΗΠΑ, κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν. Οι καπνοβιομηχανίες είναι ένα παράδειγμα. Το ίδιο συνέβη με τις ορμόνες.

Οι Φαρμακοβιομηχανίες έπεισαν του γιατρούς ότι οι ορμόνες βελτιώνουν την εμφάνιση της γυναίκας μετά την εμμηνόμαυση, με αποτέλεσμα εκατομμύρια γυναίκες στις ΗΠΑ για πάνω από 20 χρόνια να φορτώνουν τον οργανισμό τους με περιττές ορμόνες και με αποτέλεσμα ο αριθμός των καρκινογεννήσεων στις συγκεκριμένες γυναίκες να εκατονταπλασιαστεί και να πεθάνουν εκατομμύρια γυναίκες!

Έπρεπε δηλαδή, να πεθάνουν τόσα εκατομμύρια γυναίκες για να παραδεχτούν τελικά, ότι οι ορμόνες παράγουν καρκινογενήσεις;

Υπάρχουν πολλές πανεπιστημιακές μελέτες οι οποίες «πνίγονται» από τις Φαρμακοβιομηχανίες, που στηρίζουν ότι υπάρχουν εναλλακτικές θεραπείες του καρκίνου, αντί της χημειοθεραπείας, όμως τα κέδρη από τη διάθεση αυτού του χημικού φαρμάκου είναι τεράστια! )

 

πηγή insurancedaily.gr

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ HAPPENINGS & EVENTS δείτε όλα τα photo galleries
Ladies Fashion Show στο Ρέθυμνο
Summer in the city
Party στο Ραφιναρία club
ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • Έναρξη
  • Προηγούμενη
  • Επόμενη
1/19
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Έτοιμη να υποδεχτεί κατά κύματα τους επισκέπτες είναι η Κρήτη, τις μέρες του Πάσχα, καθώς είναι προγραμματισμένές πάνω από 35 πτήσεις!

Από την Μεγάλη Παρασκευή ως και την Κυριακή του Πάσχα, στο νησί θα αφιχθούν πάρα πολλοί Γερμανοί, Γάλλοι, Άγγλοι, Ισραηλινοί και φυσικά Ρώσοι, με τις προβλέψεις και τα νούμερα να κάνουν λόγο για μια επισκεψιμότητα με αύξηση πάνω από 20% σε σχέση με πέρυσι.

Παρόμοια θα είναι και η κατάσταση με τις ακτοπλοϊκές γραμμές, καθώς οι περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες αυτό το διάστημα θα εκτελεσθούν και ημερήσια δρομολόγια για να καλυφθούν οι ανάγκες του κοινού.

Η Κρήτη άλλωστε, πάντοτε αποτελεί έναν από τους πρώτους προορισμού σε προτίμηση για Έλληνες και ξένους επισκέπτες, οι οποίοι επιλέγουν να "γευτούν" τον πλούτο και τις φυσικές ομορφιές του νησιού.


Πηγή CRETEPLUS
 
ΤΟΠΙΚΑ
ENTERCITY.GR "ΡΑΓΙΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ" ΤΟΥΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ Μια λαμπάδα και ευχές για να βγουν νικητές από τη μεγαλύτερη μάχη της ζωή τους, ο ...
ΕΛΛΑΔΑ
ENTERCITY.GR "ΠΑΓΩΣΕ" Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Ιωάννινα Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν στη βόρεια Ελλάδα, με χιονοπτώσει...
 
ΚΟΣΜΟΣ
ENTERCITY.GR ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΗ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΛΑΒΙΑΝΣΚ Έξι τανκς, σύμφωνα με τις διαθέσιμες αναφορές των ουκρανικών δυνάμεων, με υψωμένη ...
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ENTERCITY.GR ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΞΑΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Μετά από 24 χρόνια ο ΟΦΗ βρίσκεται αντιμέτωπος μια μια μεγάλη πρόκληση που δεν είνα...
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ENTERCITY.GR ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013 Οι φόροι στο εισόδημα διαμορφώθηκαν στο τέλος του 2013 στο 23,2% των συνολικών εσόδων ...
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ENTERCITY.GR ΤΟ ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ Οι επιστήμονες ανακάλυψαν το πιο παράδοξο τρικ αδυνατίσματος. Υποστηρίζουν ότι η ...
 
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΗ  
Σκοπός της σελίδας μας είναι να παρέχουμε, στους χρήστες μας, μια πλήρη ενημέρωση όσον αφορά στα νέα του Ηρακλείου και της υπόλοιπης Ελλάδας καθώς και σε άλλες χρησιμές πληροφορίες για θέματα επαγγελματικά ή ψυχαγωγίας.

Και για όσους δεν ξέρουν τί να επισκεφτούν και που να μείνουν, το Entercity σας προτείνει να ρίξετε μια ματιά στο site της trivago, τόσο για την εύρεση διαμονής όσο και για να πάρετε ιδέες από τον διαθεσιμό οδηγό της σελίδας και τις αξιολογήσεις των ταξιδιωτών.LIVESCORE
Livescore αποτελέσματα αγωνων ποδόσφαιρου, μπάσκετ, τένις και αποτελέσματα σε αγώνες liveΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - HAPPENINGS Ημερολόγιο Εκδηλώσεων | Φωτογραφίες | Καταχώρηση Εκδήλωσης


hung_kar_040514_index.jpg tei_300414_index.jpg 270414_index.jpg itanos_110514_index.jpg
Σεμινάριο
Καινοτόμα προϊόντα
και υπηρεσίες
Πανελλήνιο
πρωτάθλημα
Γύρω γύρω
όλοι
Hung Kar's
στο Ρέθυμνο
απο το ΤΕΙ
ΚΡΗΤΗΣ
Dragster
αυτοκινήτων
στο Τεχνόπολις
4/5/2014
30/4/2014 26&27/4 10&11/5

fonitikos_230414_index.jpg konstantina_index.jpg kravmaga_index.jpg fragakis_300314_index.jpg
16ος παγκρήτιος
φωνητικός
Η Κωνσταντίνα
Παπαδοπούλου
ΕΓΓΡΑΦΕΣ Δημόσια
Δήλωση
Η ώρα του
προκριματικού
στο πλευρό του πολεμικών τεχνών
Krav Maga
Τοποθέτηση
του γεωπόνου
23/4/2014
Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο
Μανώλη Φραγκάκη

zodia_index.jpg youtube_replay_index.jpg deliveryfood_index.jpg portfolio_index.jpg
Διαβάστε YOUTUBE-REPLAY
νέα εφαρμογή
Πεινάσατε?
Δείτε
το ζώδιό σας
για να ακούτε ξανά
και ξανά τα αγαπημένα
 αν ναι... τότε μπείτε
και παραγγείλετε
επιχειρήσεις
που μας έχουν
Entercity σας τραγούδια Deliveryfood εμπιστευτεί

lifestyle_01.jpg endiaferonta_index.jpg ergatika_index.jpg forologia.jpg
Δείτε Δείτε
Ηλεκτρονική
Υποβολή
Δείτε
Life & Style Ενδιαφέροντα
Θέματα
Πίνακας
Προσωπικού
Φορολογικά
Θέματα
Entercity Entercity
Ergatika.gr Lapidakis
 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ 80ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Video Player

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ GROUP ΤΟΥ ENTERCITY.GR ΣΤΟ FACEBOOK

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
15°C
Ηράκλειο 15°C | Χανιά 17°C | Αθήνα 18°C | Θεσ/νίκη 16°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Μάρκος, Μαρκέλα
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία