Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ZERO ART AND FASHION NIGHTS 2010 - 2011

Χανιά, 1 Δεκεμβρίου 2010. Το Zero art & fashion nights σας προσκαλεί σε  άλλες δυο βραδιές αφιερωμένες στην τέχνη και την μόδα. Αυτή την εβδομάδα το bar ZERO σας παρουσιάζει: την  Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 21:30 ένα μοναδικό Fashion show από το κομμωτήριο Aria Nikos και το κατάστημα ανδρικών & γυναικείων ρούχων Vardas, και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 22:00 ένα απολαυστικό Comedy show με τον μοναδικό Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο.

Το κομμωτήριο Aria Nikos δημιουργεί ομορφιά σε έναν ιδανικό χώρο χαλάρωσης και δημιουργίας. Τα έμπειρα χέρια των ιδανικών σας προτείνουν όλες τις νέες τάσεις της κομμωτικής και τις πιο ολοκληρωμένες  υπηρεσίες ομορφιάς.

Το κατάστημα ανδρικών και γυναικείων ρούχων Vardas, είναι ένα από τα πιο ιστορικά καταστήματα της Ελλάδας, με παρουσία 55 ετών στην αγορά του καλού ποιοτικού ενδύματος. Έχοντας επενδύσει στο καλό γούστο, στην κομψότητα και την ποιότητα, τα καταστήματα Vardas πάνω από όλα, έχουν μια σταθερή επιρροή και παρουσία στο χώρο της ελληνικής ένδυσης.

Ο κωμικός Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, απόφοιτος της δραματικής σχολής «ΠΑΡΑΓΚΑ» Θεσσαλονίκης στην επαγγελματική του σταδιοδρομία από το 1988 μέχρι σήμερα  έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, έχει εμφανιστεί ως guest star σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, έχει κάνει πολλά διαφημιστικά, υπήρξε από τους βασικούς πρωταγωνιστές του stand up comedy της Λουκίας Ρικάκη ενώ τα τελευταία χρόνια ανήκε στην ομάδα του Λάκη Λαζόπουλο στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Αυτή την περίοδο τον βρίσκουμε τηλεοπτικά στην στέγη του Alpha και την εκπομπή “Λες και το’ξερες” με παρουσιαστή το Ρένο Χαραλαμπίδη.

Και αυτή την εβδομάδα το Bar ZERO θα είναι μαζί σας με δυο ξεχωριστές βραδιές αφιερωμένες στην Τέχνη και την Μόδα. Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Αντρέα Γαρυφαλή, Real Advertising, τηλ. 28210 44127 ή  μέσω Email: info@real-advertising.gr

zero_091210.jpg
zero_101210.jpg

 

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE