ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ, ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Προθερμάνετε το φούρνο σας σε 210oC.
Αναμίξτε τις ελιές, το σκόρδο και τα περισσότερα αποξηραμένα βότανα με το μαλακό Αλατοπιπερώστε ελαφρά το μείγμα τυριού και ανακατέψτε.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κάντε μία σχισμή κατά μήκος της πλευράς του κάθε στήθους κοτόπουλου Γεμίστε κάθε φιλετο με το ένα τέταρτο του μείγματος τυριού, και πιέστε την τσέπη για να κλείσει. Τοποθετήστε τα φιλέτα σας σε ένα λαδωμένο ταψί. Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα και σκεπάστε το κάθε ένα με τις φέτες ντομάτας. Μία ντομάτα ανά φιλέτο. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και αρτίζουμε με τα αρωματικά που κρατήσαμε. Ψήνουμε για 20 λεπτά το κοτοπουλο στο φουρνο μέχρι να ροδίσει γύρω από τα άκρα και να καραμελώσουν οι ντομάτες. Σερβίρετε τα φιλέτα σας με πράσινη σαλάτα και φρέσκο ψωμί.
πηγή TROMAKTIKO |
Επόμενο > |
---|