Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow GUINNESS WORLD RECORDS arrow 90ΧΡΟΝΟΣ ΡΕΚΟΡΝΤΜΑΝ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ!

90ΧΡΟΝΟΣ ΡΕΚΟΡΝΤΜΑΝ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ!
985.jpgΤο όνομα αυτού, William Bell. Θα μπορούσε να αγωνίζεται με τα χρώματα της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Παρόλα αυτά, η προχωρημένη ηλικία του καθιστά κάτι τέτοιο απαγορευτικό. Ο William Bell είναι αισίως 90 χρονών. Το αγώνισμά του είναι το άλμα επί κοντώ, το οποίο αποτελεί ένα από τα 12 αγωνίσματα στίβου που βρίσκονται συνεχώς στο πρόγραμμα των αγώνων από την πρώτη Ολυμπιάδα του 1896 της Αθήνας. Ο 90χρονος, γιατρός στο επάγγελμα, σίγουρα δεν θα μπορούσε να κερδίσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του αθλήματος, Αυστραλό, Στιβ Χούκερ, θα μπορούσε όμως σίγουρα να τον κάνει να τον καταχειροκροτήσει.

Παρά την προχωρημένη ηλικία του, ο William Bell από το Arkansas, καταφέρνει να παραμένει σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Κατέχει μάλιστα το παγκόσμιο ρεκόρ για το άθλημα του, στις ηλικίες άνω των 75 ετών. Πριν λίγες μέρες, κατάφερε να σπάσει το δικό του ρεκόρ, πηδώντας στα 2 μέτρα και 18 εκατοστά. Ο ηλικιωμένος είναι πατέρας του Ολυμπιονίκη Earl Bell, που κέρδισε στο ίδιο άθλημα το ασημένιο μετάλλιο το 1984. Και οι τέσσερις γιοί του 90χρονου ήταν στα νιάτα τους αθλητές του ιδίου αθλήματος. Ο Earl, μάλιστα, προπονείται τρεις φορές την εβδομάδα μαζί με τον πατέρα του. Ο ίδιος, είναι άλλωστε προπονητής αθλητών που παίρνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπως του Jeremy Scott. Σίγουρα, οι επιδόσεις του William Bell αποτελούν ορόσημο και ο ίδιος είναι φωτεινό παράδειγμα για πολλούς αθλητές.



Πηγή PERIERGA
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE