Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ PARK arrow ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ CINE STUDIO - ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ CINE STUDIO - ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

“Τσαλακωμένες μέρες”

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 21:30

Cine Studio live – Ηράκλειο

Tα Υπόγεια Ρεύματα επιστρέφουν στο Ηράκλειο το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου για μια δυναμική ελληνική ρόκ βραδιά live στο Cine Studio.

Μαζί τους το γκρουπ THE EXPOSED. 

Τα Υπόγεια Ρεύματα στις “Τσαλακωμένες Μέρες” που βιώνουμε, κοιτάζουν πίσω και δίνουν φωνή στα ξεχασμένα αλλά και επίκαιρα κομμάτια της δισκογραφίας τους. “Νέα μέρα” ανατέλλει από το παρελθόν, μαζί με νέο ήχο και νέο μέλος στη μπάντα, τον Νίκο Γιούσεφ στο ηλεκτρικό μπάσο και το μουσικό πριόνι.

Επιστρέφοντας στα παλιά τους κομμάτια, ξαναθυμούνται τις τότε επιρροές τους και τις ενώνουν με τις νεότερες. Λόγια που χάθηκαν στο χρόνο ξαναδιαβάζονται και παρουσιάζονται χωρίς φόβο, «τσαλακωμένα» ενάντια στους ατσαλάκωτους της εποχής μας.

Ηλεκτρικός στίχος και λυρικός ήχος, άγριο συναίσθημα και “Όνειρα Μικρά”, υπόγειες διαδρομές και “Εικόνες στα Σύννεφα”, “Μάγοι” και “Παράξενες κοπέλες”, σε μια παράσταση ταξίδι στο χρόνο, ακόμα κι αν αυτός δεν υπάρχει…

Οι “Τσαλακωμένες Μέρες”  δεν θα μπορούσαν να μην σταθούν στην συνάντηση με τον Θάνο Μικρούτσικο και το δίσκο «Τους έχω βαρεθεί». Πολιτικά  τραγούδια που αποδεικνύονται πιο διαχρονικά στις μέρες μας από ποτέ...

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), τον Κώστα Παρίσση (κιθάρα –τραγούδι), τον Νίκο Γιούσεφ (ηλεκτρικό μπάσο, μουσικό πριόνι) και τον Τάσο Πέππα (τύμπανα).

Open Act: THE EXPOSED

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Exposed, ένα συγκρότημα που σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2009 στο Ηράκλειο, έβαλε στόχο να ξεσηκώσει τον κόσμο της Κρήτης με δυνατές εμφανίσεις στα κεντρικότερα στέκια της. Με αγαπημένα κομμάτια της ελληνικής και ξένης εναλλακτικής ροκ σκηνής, απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όποιον γουστάρει να ροκάρει και να ανεβεί μαζί τους! Let's rock with THE EXPOSED!!

Ώρα έναρξης : 21:30

Προπώληση: 10 ευρώ / Φοιτητικό 8 ευρώ

Τηλ. Κρατήσεων 2810823813 - online : www.texnopolispark.gr

Σημεία προπώλησης από 08/12 : Τεχνόπολις – Ελευθερουδάκης – Jailhouse Bar
ipogeia_151212_01.jpg

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE