Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ arrow ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ arrow ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ - ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ - ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ

ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Αγγελική είναι ένα χαρισματικό κορίτσι, ένα ταλαντούχο πλάσμα, το οποίο, δυστυχώς, ζει σε ένα περιβάλλον που δεν τη βοηθάει να αναδείξει τα ταλέντα της. Κι ενώ είναι απόλυτα πεπεισμένη πως έχει βρει τον άντρα των ονείρων της στο πρόσωπο του Μιχάλη, μετά από δύο χρόνια σχέσης και ύστερα από κάμποσα όνειρα για ένα κοινό μέλλον μαζί του, ξαφνικά στη ζωή της μπαίνει ο Άγγελος, και τότε όλα αλλάζουν.

Συνειδητοποιεί πως η ζωή που έχει δεν είναι αυτή που θα ήθελε και πως ο έρωτας μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό, κάτι περισσότερο. Όμως, η γνώμη του κόσμου την επηρεάζει, οδηγώντας την σε μια σειρά από λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις.

Εγκλωβισμένη μέσα στην ίδια της την ανασφάλεια, παγιδευμένη μέσα στον κόσμο που οι άλλοι έχουν πλάσει για εκείνην, η Αγγελική αποφασίζει να ζήσει χωρίς τον Άγγελο και να χαράξει την πορεία της. Εκείνος, ωστόσο, όλο κι επιστρέφει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μείνει μακριά του για καιρό, κι έτσι τα λάθη να συνεχίζονται και να επαναλαμβάνονται. Ο κύκλος δεν ξανανοίγει, γιατί στην πραγματικότητα δεν κλείνει ποτέ, ενώ οι δυο τους κινούνται συνεχώς μέσα σε αυτόν.

Δυο άγγελοι ξεπεσμένοι, εξαιτίας ενός ασίγαστου πάθους από το οποίο προσπαθούν απεγνωσμένα να λυτρωθούν...

Πόσα μπορεί ν' αντέξει ο έρωτας όταν του έχεις κόψει τα φτερά;

Το μυθιστόρημα που λάτρεψαν οι διαδικτυακοί αναγνώστες του.

Κυκλοφορεί 20 Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις “ΜΑΤΙ”

Έπαινοι:

Το βιβλίο της Γιώτας Παπαδημακοπούλου “Ξεπεσμένοι Άγγελοι”, με έβαλε από τις πρώτες του κιόλας σελίδες σε ένα δίλλημα, εκείνο το δίλλημα μεταξύ λάθους και σωστού, δύο εννοιών τόσο όμοιων μα και τόσο αντίθετων συνάμα. Με απλό λόγο αλλά πηγαία δυναμική, η πένα της Γιώτας με παρέσυρε στην καρδιά της Αγγελικής και με κράτησε εκεί μαζί της μέχρι και την τελευταία λέξη!

Μαρία Στεφάνου (συγγραφέας)

Η πορεία προς την αυτογνωσία και την ανεξαρτησία ενός γοητευτικού πλάσματος, ενός έκπτωτου αγγέλου, του οποίου το περιβάλλον παλεύει θα έλεγε κανείς, να του «κόψει» τα φτερά προκειμένου να το κρατήσει στη γη. Το διάβασα μέσα σε ένα βράδυ!!!

Βίβιαν Φόρτη (συγγραφέας)

«Λάθη και πάθη θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτού του βιβλίου. Από την πρώτη στιγμή σε παρασύρει στην ιστορία του, που είναι γεμάτη αγάπη, έρωτα, πάθος, ταξίδια αλλά και συμβιβασμούς. Με τη ρεαλιστική και ειλικρινή γραφή του σε αναγκάζει να ταυτιστείς πολλές φορές με τις αποφάσεις και τα διλήμματα και τις αποφάσεις των ηρώων του. Ένα βιβλίο που δεν θέλεις να αφήσεις από τα χέρια σου...»

Κάκια Ξύδη (συγγραφέας)

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η Γιώτα Παπαδημακοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 όπου και μένει μέχρι σήμερα μαζί με τον σύζυγό της. Είναι η δημιουργός και η κριτικός του blog «Το μεγαλείο των τεχνών» το οποίο ψηφίστηκε ως το νούμερο ένα blog για το 2012. Το «Ξεπεσμένοι άγγελοι» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

Ζει και αναπνέει για την λογοτεχνία… και για τον γιο της.

ksepesmenoi_aggeloi.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE