Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ- ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΡΙΚΑΣ - ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΌΝΕΙΡΑ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ- ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΡΙΚΑΣ - ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΌΝΕΙΡΑ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ
1227.jpgΊσως το γεγονός ότι και οι δύο μπήκαν από μικροί στο χώρο της υποκριτικής να είναι και το μυστικό που τους συνέδεσε και τους έκανε να γίνουν φίλοι μέσα από τις συνεργασίες τους στις τηλεοπτικές σειρές. Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Ορέστης Τρίκας ή αλλιώς η «Χρύσα» και ο «Ρώσος» από τα «Κλεμμένα όνειρα» μιλούν αποκλειστικά στο HELLO! για τους ρόλους τους στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, αλλά και τη σημασία που παίζει ο έρωτας στη ζωή τους.

Συνήθως όσο πιο μικρός είναι κάποιος πιστεύει ότι η επιτυχία στην καριέρα του οφείλεται στην τύχη. Το είχατε ποτέ σκεφτεί;
ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ: Πράγματι ήταν μια σκέψη που έκανα για αρκετό καιρό, όταν πρωτομπήκα στην τηλεόραση. Σαφώς και ήμουν τυχερή στο ξεκίνημά μου ή έπαιξε ρόλο η εξωτερική μου εμφάνιση αλλά όταν περνάει ο καιρός και βλέπεις ότι συνεχίζεις να συμμετέχεις σε δουλειές και να έχεις την εκτίμηση των συναδέλφων σου, τότε αρχίζεις να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου.

Έχετε γευτεί την αποτυχία;
Α. Ο.: Έχω λάβει μέρος σε σειρά που κόπηκε και αντίστοιχα σε παράσταση που κατέβηκε. Από αυτή την άποψη, ναι, έχω γευτεί την αποτυχία, όμως δεν είναι κάτι που πήρα επάνω μου, μια και δεν είχα προσωπικά εγώ την ευθύνη της παραγωγής ούτε είχα τότε πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα απογοητευτώ και θα στεναχωρηθώ με τον εαυτό μου εάν αισθανθώ ότι εκτίθεμαι περισσότερο απ’ ό,τι πρέπει και εάν κάνω λάθος επιλογή στη δουλειά μου.

Αλλάξατε την καθημερινότητά σας λόγω της δημοσιότητας;
Α. Ο.: Η καθημερινότητά μου δεν άλλαξε ολοκληρωτικά. Τα νέα επαγγελματικά δεδομένα όμως στη ζωή μου με έκαναν να ωριμάσω και να μεγαλώσω απότομα γιατί αναγκάστηκα να πάρω επάνω μου αρκετά μικρή περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Σίγουρα, λόγω της δημοσιότητας, έκανα κάποιες μικρές αλλαγές, οι οποίες δεν επηρέασαν άμεσα το χαρακτήρα μου. Για παράδειγμα, πλέον δεν μπορώ να διασκεδάζω ξέφρενα έξω σε μαγαζιά ή να μεθύσω όταν θα υπάρχουν γύρω μου κάμερες ή φωτογράφοι.

Πώς διαχειρίζεστε την ενασχόληση των media με την προσωπική σας ζωή;
Α. Ο.: Δεν είναι εύκολο, γιατί μπήκα στο χώρο σε μικρή ηλικία και ειδικά στην αρχή δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Ήμουν πραγματικά σε μεγάλο δίλημμα γιατί δεν ήξερα εάν πρέπει να αρχίσω να παραδέχομαι πράγματα ή απλώς να μην απαντώ. Δοκίμασα και τα δύο πιθανά σενάρια και πλέον έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όποιος θέλει να γράψει ή να πει κάτι για σένα θα το κάνει, ανεξάρτητα με το τι έχεις εσύ δηλώσει. Γι’ αυτό και πια αποφεύγω να απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις. Έτσι και δεν δίνω δικαιώματα και αισθάνομαι πιο ήρεμη και πιο καλά με τον εαυτό μου.

Είστε ερωτευμένη αυτό το διάστημα;
Α. Ο.: Είμαι πάρα πολύ καλά.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Δημήτρη Αρβανίτη, με τον οποίο εκτός από τα «Κλεμμένα όνειρα» συνεργαστήκατε και στην ταινία της Odeon «Μια νύχτα στην Αθήνα»;
ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΡΙΚΑΣ: Ο Δημήτρης για μένα είναι μεγάλος δάσκαλος και τον ευχαριστώ δημόσια για τις ευκαιρίες που μου έχει δώσει στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο. Είναι άψογος επαγγελματίας και έχει καταφέρει να συντονίσει 200 άτομα που είμαστε σε αυτήν τη δουλειά και να προχωράνε όλα ρολόι, χωρίς διενέξεις και τρικλοποδιές.

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ: Η συνεργασία με τον Δημήτρη Αρβανίτη είναι απόλαυση, γιατί είναι δίπλα μας σε όλα. Τον θαυμάζω γιατί είναι μοναδικός στη δουλειά του. Μάλιστα, είμαι πολύ χαρούμενη και για την κινηματογραφική μας συνεργασία, η οποία αφορά μια πολύ πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα ταινία.

Έχετε κοινά στοιχεία με το χαρακτήρα που υποδύεστε στα «Κλεμμένα όνειρα»;
Α. Ο.: Η «Χρύσα» τώρα που έχει ανατρέψει όλη της τη ζωή και ανήκει πλέον στους «καλούς» της ιστορίας μας, νομίζω ότι έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με εμένα. Όπως εκείνη, έτσι κι εγώ είμαι αρκετά σεμνή και ντροπαλή, θέλω το χρόνο μου με τους ανθρώπους για να ανοιχτώ και δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική ούτε με τους άντρες ούτε με τις γυναίκες.

Ο. Τ.: Ο «Παύλος Γιαννόπουλος» ή «Ρώσος» είναι ένα λαϊκό παιδί που έχει μεγαλώσει χωρίς την οικογένειά του, αλλά μαζί με τον καλύτερό του φίλο, τον «Σταύρο», τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Λάγκος. Νομίζω ότι έχουμε πολλά κοινά με τον «Ρώσο». Πρώτα απ’ όλα είμαι κι εγώ πολύ ευθύς άνθρωπος και βάζω πάνω απ’ όλα τους δικούς μου ανθρώπους και την οικογένειά μου. Πολλές φορές μάλιστα δεν υπολογίζω σχεδόν καθόλου τον εγωισμό μου.

Η υποκριτική ήταν παιδικό όνειρό σας;
ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΡΙΚΑΣ: Από μικρός ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός. Μάλιστα, από το δημοτικό είχα ξεκινήσει να γράφω και να ανεβάζω στη γειτονιά μου, στο Καματερό, αυτοσχέδιες παραστάσεις μαζί με τους φίλους μου. Ήμουν απόλυτα αποφασισμένος γι’ αυτό και στα 15-16 μου αποφάσισα να γραφτώ σε δραματική σχολή παράλληλα με το εσπερινό γυμνάσιο και λύκειο που παρακολουθούσα.

Ποιο θεωρείται ότι είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά σας;
Ο. Τ.: Είμαι πολύ ανασφαλής και ίσως έγινα ηθοποιός επειδή μόνο πάνω στη σκηνή βρίσκω τη δύναμη και απελευθερώνομαι.

Κυνηγάτε τον τίτλο του «σταρ»;
Ο. Τ.: Σε καμία περίπτωση. Σταρ δεν είμαι ούτε κι έχω αξίωση να γίνω ποτέ. Θα είναι τουλάχιστον χαζό να πιστεύω ότι θα είμαι μια ζωή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και στην τηλεόραση. Από την αναγνωρισιμότητα που έχω λόγω του σίριαλ κρατάω μόνο τις ευχές που μου δίνουν διάφοροι άνθρωποι όταν με συναντάνε στο δρόμο και τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνουν πολλά παιδιά στο Facebook.

Μέσα σε μια τόσο γρήγορη και κουραστική καθημερινότητα, υπάρχει χρόνος για να ερωτευτείτε;
Ο. Τ.: Για να είμαι ειλικρινής φέτος δεν έχω καθόλου προσωπική ζωή, είμαι μόνος μου. Εκ των πραγμάτων δηλαδή αυτή την περίοδο δεν έχω καθόλου χρόνο να αφιερώσω σε μια σχέση. Ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος των σχέσεων γι’ αυτό και είχα πάντοτε μακροχρόνιους δεσμούς με τις συντρόφους μου.



Πηγή YUPIII

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE