Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: ΤΟ "TALENT SHOW" ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: ΤΟ "TALENT SHOW" ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ
1228.jpgΓια τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι και τη σχέση του με τη σύζυγό του μίλησε ο δημοφιλής τραγουδιστής σε συνέντευξή του στη Real Life.

"Δεν ξέρω πώς το πήρα απόφαση. Κανείς δεν ξέρει. Εγώ έμαθα να τραγουδάω στον όργο - όταν δουλεύαμε στα χωράφια", είπε ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξή του στην Real Life, όταν ρωτήθηκε πώς αποφάσισε να γίνει τραγουδιστής.

"Μπαίναμε μια δεκαριά άτομα στη σειρά, ο ένας δίπλα στον άλλον, και ο καθένας στην αράδα του, να ξεχορταριάσουμε από τα ζιζάνια τις μπαμπακιές, για να είναι καθαρό το φυτό και να μπορέσει να αναπτυχθεί, όπως έπρεπε. Υπηρέτησα τη γη κανονικά, δεν ήμουν απλά περαστικός. Ώρες, ημέρες, εβδομάδες ολόκληρες κρατούσε η διαδικασία, όλο το καλοκαίρι κάτω από τον ήλιο, με τον κάμπο να βαράει 45 βαθμούς", πρόσθεσε.

Εγώ έμαθα να τραγουδάω στον όργο - όταν δουλεύαμε στα χωράφια

"Ξεκινούσαμε τη δουλειά στις 5 το πρωί, για να μη μας πιάσει αργά το μεσημέρι. Δουλεύαμε σκυμμένοι και σκαλίζαμε τα χώματα. Για να περάσει η ώρα και να ξεχάσουμε την κούραση και τον πόνο της μέσης, ένας ένας έλεγε από ένα τραγούδι. Έτσι έμαθα να τραγουδάω. Με συνοδεία τα τζιτζίκια και τον ήχο που έκαναν οι τσάπες καθαρίζοντας το χώμα. Ένας ένας σήκωνε φωνή κι έλεγε το δικό του τραγούδι", εξήγησε.

Το "talent show" του κάμπου

"Διδάχτηκα στο “talent show” του κάμπου", είπε με σκωπτική διάθεση. "Προσπαθούσα να μιμηθώ τον Καζαντζίδη, το Διονυσίου, τον Πάριο ή τους δημοτικούς τραγουδιστές που ακούγαμε στα πανηγύρια".

Για να περάσει η ώρα και να ξεχάσουμε την κούραση και τον πόνο της μέσης, ένας ένας έλεγε από ένα τραγούδι. Έτσι έμαθα να τραγουδάω

Και αν αναρωτιέσαι από πού πήρε το ταλέντο του, μάλλον από τους γονείς του: "Είχα να αντιμετωπίσω πολύ σκληρούς αντιπάλους- με πρώτους τους γονείς μου που είχαν υπέροχες φωνές, πολύ πιο καλοφτιαγμένες από τη δική μου, με δύσκολα γυρίσματα και έντονη εκφραστικότητα. Άκουγα τον πατέρα μου κι έλεγα: 'Δεν θέλω να τραγουδήσω ξανά άλλη φορά'. Και προσπαθούσα να τον αντιγράψω σε ό,τι έκανε με τη φωνή του στις σπάνιες φορές που τραγουδούσε, διότι ήταν άνθρωπος ντροπαλός. Όταν τραγουδούσε όμως η μάνα μου, όποιος την άκουγε, έβαζε τα κλάματα".

Η Μαρία και το γνήσιο ροκ ζωής

Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε και για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Μαρία: "Χρειάστηκα τρεις ματιές για να καταλάβω ότι η Μαρία ήταν για μένα: Μια που την είδα, μια που την ερωτεύτηκα και μια που πίστεψα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου και ο μεγαλύτερος μου έρωτας. Ζούμε μαζί, έχουμε πέντε παιδιά, τα μεγαλώνουμε και είμαστε ένα παραδοσιακό κι ευτυχισμένο αντρόγυνο".

Όσο για τους πειρασμούς, μπορεί να υπάρχουν, το θέμα όμως είναι τι κάνεις με αυτούς: "Το εύκολο είναι να ακολουθείς τις προσταγές του σώματος, να μπλεχτείς στα πάθη και στα περιστασιακά “θέλω” σου και να τα κάνεις όλα κουρέλι. Αναλογίσου όμως πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι όλη σου τη ζωή με τον ίδιο άνθρωπο, να δημιουργείς και να συμπορεύεσαι μαζί του. Αυτό για μένα είναι ροκ. Γνήσιο ροκ της ζωής". Πάντα έτσι ευχόμαστε.

Πηγή COSMO

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE