Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ PARK arrow DEE DEE BRIDGEWATER - Η DIVA ΤΗΣ JAZZ LIVE ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

DEE DEE BRIDGEWATER - Η DIVA ΤΗΣ JAZZ LIVE ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
H Diva της jazz DEE DEE BRIDGEWATER live στο Ηράκλειο Κρήτης!!
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ στο Θέατρο Τεχνόπολις

Το Θέατρο Τεχνόπολις υποδέχεται την θρυλική diva της Jazz, Dee Dee Bridgewater και το εξαίρετο κουαρτέτο που τη συνοδεύει στη σκηνή για πρώτη φορά στην πόλη μας τον Μάιο.
Σημειώστε την ημερομηνία Κυριακή 26 Μαΐου και κλείστε από τώρα θέσεις για μια μαγευτική βραδιά. Κάποιες φορές, η διάθεση και η μουσική ενώνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο που δημιουργείται ένα είδος μαγείας. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που η θρυλική Dee Dee ανεβαίνει στη σκηνή. Νιώθεις ότι η μαγεία σε διαπερνάει από την πρώτη στιγμή που ξεκινάει να τραγουδά!

Μέσα από μια πολύπλευρη καριέρα που μετρά ήδη σαράντα χρόνια, η νικήτρια των Grammy και Tony Awards, η λαμπερή ντίβα της jazz Dee Dee Bridgewater, συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες ερμηνεύτριες της εποχής μας. Οι επιλογές της, όλα αυτά τα χρόνια, γεφυρώνουν όλα τα μουσική είδη και αποδεικνύουν ότι η Dee Dee δεν επαναπαύεται, βάζει συνέχεια τον πήχυ πιο ψηλά!
Ξεκίνησε ως μέλος της θρυλικής μπάντας Thad Jones/ Mel Louis Big Band. Tη δεκαετία του ‘70 εμφανίστηκε δίπλα σε κορυφαίους καλλιτέχνες της jazz όπως οι: Max Roach, Sonny Rollins, Dexter Gordon και Dizzy Gillespie.
Tη δεκαετία του '80 στράφηκε στην ποπ αλλά πολύ σύντομα (1986) εγκαταστάθηκε στο Παρίσι και άρχισε να ασχολείται και πάλι με την τζαζ εγκαινιάζοντας και τη συνεργασία της με την Universal Music έχοντας τον ρόλο και του παραγωγού πλέον (η Bridgewater κάνει την παραγωγή η ίδια σε όλα τα CD της).
Αξιοσημείωτη είναι η καριέρα της στο μουσικό θέατρο, έχει κερδίσει μάλιστα και ένα βραβείο Tony για τον ρόλο της στο “Glinda, Τhe good witch of the South” το 1975.
Στις θεατρικές επιτυχίες της συγκαταλέγονται και τα: Sophisticated Ladies, Black Ballad, Carmenand Lady Day, καθώς και ένα αφιέρωμα στην Billie Holiday για το οποίο η Dee Dee κέρδισε ένα βραβείο British Laurence Olivier, ως καλύτερη ηθοποιός σε μιούζικαλ.
Ήταν επίσης η πρώτη Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που έπαιξε το ρόλο της Sally Bowles στο “Cabaret”, μια παράσταση που ανέβηκε στο Τhe Mogador Theatre στο Παρίσι.

Το τελευταίο και αναμενόμενο project της Dee Dee αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο (DDB Records) και έχει τίτλο “MidnightSun”. Πρόκειται για μια συλλογή από ερωτικά τραγούδια (βραβευμένα με Grammy και Tony Awards που έχει κερδίσει η ίδια στην μακρόχρονη καριέρα της). To άλμπουμ αυτό η ίδια το χαρακτηρίζει “μια συλλογή ερωτικών γραμμάτων” και το υπογράφει η κόρη της Tulani Bridgewater-Kowalski ως παραγωγός. Όπως σε μια ερωτική ταινία που παρουσιάζει μελωδικές μελαγχολικές ιστορίες αγάπης, έτσι η Dee Dee εδώ σιγοτραγουδά μπαλάντες για την υπόσχεση του ‘για πάντα’ και της ανέφελης ευτυχίας. “Για πολλά χρόνια το κοινό που με ακολουθεί και η οικογένεια μου, ζητούσαν να ετοιμάσω ένα cdμε τα αγαπημένα μου τραγούδια’’ λέει η Dee Dee“οπότε το Midnight Sun είναι αφιερωμένο σ'αυτούς. Η αγάπη παρουσιάζεται σε όλο της το μεγαλείο, όπως ακριβώς παρουσιάστηκε τόσα χρόνια από όλους αυτούς τους εξαιρετικούς συνθέτες των οποίων τα τραγούδια ερμηνεύω σε αυτό”.

Στις 26 Μαίου δίνουμε ραντεβού στο Θέατρο Τεχνόπολις με μία πολυβραβευμένη ερμηνεύτρια και χαρισματική performer, την Dee Dee Bridgewater. Mια αληθινή ντίβα της jazz που έχει την ικανότητα να ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα και να καθηλώνει το κοινό από την αρχή μέχρι το τέλος - είτε στέκεται στο κέντρο της σκηνής, είτε χορεύει τριγύρω από την μπάντα της - τραγουδώντας και μιλώντας με όλους όσους βρίσκονται εκεί για να την ακούσουν!

· H Dee Dee Bridgewater είναι πρέσβης των Ηνωμένων Εθνών για τα τρόφιμα και τη γεωργία αξιοποιώντας τον ρόλο της αυτό για να απευθύνει έκκληση για διεθνή αλληλεγγύη και για τη χρηματοδότηση έργων σε παγκόσμια βάση με σκοπό την καταπολέμηση της πείνας σε όλο τον κόσμο.
· Διατηρεί ένα εβδομαδιαίο show με τίτλο Jazz Set στο κανάλι NPR (για δεύτερη δεκαετία) το οποίο έχει κερδίσει αρκετά βραβεία.

Ωρα έναρξης : 21:30

Τιμές Εισιτηρίων : 18 (Φοιτητικό/Ανέργων) – 20(προπώληση) – 23(ταμείο)
Σημεία Προπώλησης Ηράκλειου:
Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης - Πολυχώρος Τεχνόπολις –Stone cocktail bar
Διαδικτυακά :  www.VIVA.GR

www.facebook.com/events/497202407001587/

Θέατρο Τεχνόπολις – Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα - Ηράκλειο

Πληροφορίες / Κρατήσεις : 2810823813 / www.texnopolis.net

 260513_01.jpg


 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE