Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ, ΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ" ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΛΑΚΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ, ΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ" ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΛΑΚΑ
1239.jpgΈτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης όπως είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό "ΟΚ!".

Ο ηθοποιός αν και παλιότερα δεν σκεφτόταν να κάνει τη δική του οικογένεια, πλέον νιώθει αρκετά οικεία με την ιδέα του γάμου.

"Αισθάνομαι τρομερά οικεία να ντυθώ γαμπρός και να κάνω κι εγώ τη δική μου οικογένεια", είπε και συνέχισε "υπήρχαν στιγμές που αισθάνθηκα ότι ο άνθρωπος που ήταν δίπλα μου εκείνη την περίοδο ήταν ο κατάλληλος για να συμπορευθώ μαζί του και να κάνω οικογένεια".

Πριν λίγες μέρες, ο ηθοποιός εθεάθη με την πρώην σύντροφό του, Πηνελόπη Πλάκα, σε θεατρική πρεμιέρα κάτι που έκανε πολλούς να πουν ότι επρόκειτο για επανασύνδεση κάτι όμως που δεν ίσχυε.

"Μπορεί να μην είμαστε μαζί με την Πηνελόπη, αλλά δεν υπάρχει λόγος να έχουμε εχθρότητα μεταξύ μας. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι υπήρχε στη ζωή μου κάτι πολύ όμορφο, και εξακολουθούν να υπάρχουν φιλικά αισθήματα", είπε προσθέτοντας ότι την περίοδο που είχαν σχέση είχε γνωρίσει τους γονείς της ηθοποιού.

Όσο για την πρώτη του σεξουαλική επαφή, ο ηθοποιός είπε: "Ήμουν 16 χρονών. Ήταν ένα καλοκαίρι με ένα κορίτσι που παραθερίζαμε στο ίδιο μέρος. Ένιωθα τρομερή αμηχανία και περνούσαν εκατοντάδες σκέψεις από το μυαλό μου. Φοβόμουν μην κάνω κάτι που δεν έπρεπε. Αλλά τελικά όλα κύλησαν ομαλά και δεν κουβαλάω καμία τραυματική εμπειρία".


Πηγή COSMO

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE