Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ
1241.jpgΜετά από 16 περίπου χρόνια συνεργασίας και δεκάδες κοινές επιτυχίες, οι δρόμοι της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου φαίνεται πως χωρίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, η Δέσποινα Βανδή αποχωρεί από τη δισκογραφική εταιρία Spicy, που ανήκει στον γνωστό συνθέτη. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι ο Φοίβος θα σταματήσει να υπογράφει τα τραγούδια της, κάτι που σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας για την 43χρονη τραγουδίστρια.

Παράλληλα, πηγή του Yupiii αναφέρει ότι η Δέσποινα Βανδή τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόταν σε συζητήσεις με άλλες δισκογραφικές εταιρείες, ενώ ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανό να ενταχθεί τελικά στο δυναμικό της EMI ουσιαστικά να επιστρέψει στη συγκεκριμένη εταιρία, αφού ανήκε στο δυναμικό της από το 1994 μέχρι και το 2001, όταν αποχώρησε, μαζί με τον Φοίβο, παίρνοντας μεταγραφή για τη νεοσύστατη τότε Heaven.

Η συνεργασία του Φοίβου και της Δέσποινας Βανδή ξεκίνησε το 1997, με την κυκλοφορία του δίσκου “10 Εντολές” και, όπως φαίνεται, ολοκληρώθηκε με το άλμπουμ “Άλλαξα”, που κυκλοφόρησε το 2012.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρόσφατα, αίσθηση προκάλεσε η κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους στο Μέγαρο Μουσικής, στην πρεμιέρα της μουσικής παράστασης του Γιάννη Πάριου. Αν και ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης είχε εκφράσει στο παρελθόν την πρόθεσή του να συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή, εκείνη είχε παραμείνει όλα αυτά τα χρόνια πιστή στη συνεργασία της με τον Φοίβο: "

Μπορεί να μην είναι 100% σίγουρο το ποια θα είναι η νέα δισκογραφική εταιρεία της Δέσποινας Βανδή, όμως η συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους θεωρείται σχεδόν σίγουρη. Το νέο της άλμπουμ, θα έχει, εκτός απροόπτου, την υπογραφή του, σε όποια δισκογραφική κι αν αποφασίσει τελικά να πάει εκείνη" αναφέρει δεύτερη πηγή του Yupiii.

Πηγή YUPIII

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE