Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow ΈΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

ΈΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ
1263.jpgΜόλις έγινε 43 και είναι πραγματικά πιο όμορφη και σίγουρη για τον εαυτό της από κάθε άλλη φορά. Τώρα πια είναι η Έλλη που θέλει.

Ανήκετε στις γυναίκες που δεν κρύβουν την ηλικία τους και μάλιστα δεν έχετε κανένα πρόβλημα να την αποκαλύπτετε και στο εξώφυλλό μας.

Όχι βέβαια! Δεν έχω κανένα πρόβλημα! Και θα θυμάστε ότι κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης σάς ζήτησα να βάλετε 43 κεράκια αλλά δεν υπήρχαν. Οπότε καταλήξαμε στα πέντε που είναι η ηλικία του γιου μου, Αλέξανδρου (γέλια).

 

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν κρύβετε τα χρόνια σας καθώς έχετε την ασφάλεια της ωραίας και σέξι γυναίκας.

Υπάρχει αρκετός κόσμος που μου λέει ότι μοιάζω μικρότερη από την ηλικία μου, όμως εγώ αυτό δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Ίσως επειδή δεν με νοιάζει κιόλας. Θεωρώ ότι είναι πιο σωστό να λέω την αληθινή μου ηλικία παρά να κρύβω χρόνια και να μοιάζω μεγαλύτερη.

 

Είστε συμβιβασμένη με το χρόνο που περνά;

Να σας πω την αλήθεια δεν τον καταλαβαίνω. Σίγουρα όμως όταν αντικρίζω κάποιες παλαιότερες φωτογραφίες μου βλέπω μια πιο φρέσκια Έλλη τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Όμως αυτό που μου λένε όσοι με ξέρουν καλά είναι ότι ευτυχώς κρύβω ένα παιδί μέσα μου και διατηρώ ακόμα μια παιδικότητα και μια τρέλα που με κάνουν να μην καταλαβαίνω ότι είμαι 43 χρονών. Αν και θεωρώ ότι τα 43 δεν είναι καμιά μεγάλη ηλικία καθώς από τα 40 και μετά είναι η πιο δημιουργική ηλικία της γυναίκας. Πλέον στη συγκεκριμένη ηλικία μια γυναίκα είναι ανεξάρτητη οικονομικά και συναισθηματικά, ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το ζητάει. Σίγουρα όμως υπάρχουν ανασφάλειες και δύσκολες στιγμές με αγωνία αλλά πλέον τις αντιμετωπίζεις με άλλη οπτική. Τα χρόνια περνούν γρήγορα, όμως δεν με νοιάζει καθόλου. Εγώ νιώθω 20 χρονών.

 

Ανήκετε σε εκείνες τις τραγουδίστριες που δεν έχουν τολμήσει να αλλάξουν την εμφάνισή τους με διάφορες μεθόδους αισθητικής παρέμβασης.

Όχι, δεν έχω πειράξει κάτι γιατί φοβάμαι. Επίσης νομίζω ότι ακόμα δεν χρειάζεται.

 

Εάν χρειαστεί θα το τολμήσετε;

Κάποια στιγμή σίγουρα θα χρειαστεί όμως δεν ξέρω ακόμα πώς θα αντιδράσω. Ειδικά στο πρόσωπό μου φοβάμαι πάρα πολύ. Πάντως μιας και μας δίνεται η ευκαιρία σήμερα θα ήθελα να πω ότι δεν μου αρέσει να με βλέπω με πολλά ρετούς στα περιοδικά. Να είμαι δηλαδή πολύ μακριά από τη φυσική μου εικόνα. Ο κόσμος άλλωστε κάποια στιγμή θα με δει στη δίπλα ξαπλώστρα, στο περίπτερο και στο σούπερ μάρκετ.

1263_1.jpg

Οι τελευταίες σας φωτογραφίες θυμίζουν πολύ το ξεκίνημά σας. Φαίνεστε πολύ λαμπερή, σέξι, γυμνασμένη και χαμογελαστή. Τι έχει συμβεί;

Έχω αρχίσει και είμαι πολύ χαρούμενη πλέον.

 

Αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι μόλις βγήκε το διαζύγιό σας με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη;

Όχι, απλώς αισθάνομαι κι εγώ πολύ καλά με τον εαυτό μου. Καλύτερα από όπως αισθανόμουν ακόμα και πριν από δύο μήνες. Χαίρομαι για κάποια πράγματα στη ζωή μου, που τα έχω καθημερινά. Νιώθω, για παράδειγμα, πολύ τυχερή που έχω κάνει μια δεύτερη δουλειά και ας μην έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο πλέον. Επίσης έχω χάσει κάποια κιλά που ήθελα να τα χάσω και με έχει ανανεώσει πολύ και η γυμναστική που κάνω δύο φορές την εβδομάδα με τη Νίκη Πετρουλάκη. Κακά τα ψέματα, σε όλες τις γυναίκες αρέσει να εκπέμπουν μια όμορφη εικόνα προς τα έξω.

 

Λένε ότι οι γυναίκες όταν φεύγουν από ένα γάμο είναι εκείνες που σκέφτονται περισσότερο εάν έπραξαν σωστά ή όχι. Σκεφτήκατε και εσείς κάποιες φορές μέσα σας εάν κάνατε σωστά η λάθος;

Η αλήθεια είναι ότι αυτό μέχρι κάποιο σημείο το αναρωτιέσαι.

 

Μέχρι ποιου σημείου όμως;

Μέχρι λίγο μετά την απόφαση να χωρίσεις. Είναι πολύ σοβαρή απόφαση ένας χωρισμός για να μην την έχεις σκεφτεί σωστά, απλώς μετά μπαίνουν στη μέση οι ανασφάλειες, αν έκανα καλά ή όχι. Όταν μια ώριμη γυναίκα με παιδί παίρνει μια τέτοια απόφαση λογικά πρέπει να είναι σίγουρη 100%. Ένα παιδί δεν είναι μια σακούλα που το μεταφέρεις από σπίτι σε σπίτι ούτε μια κούτα μετακόμισης. Δεν παίζεις με την ψυχή του. Εγώ το σκέφτηκα καλά και έτσι έκρινα ότι πρέπει να κάνω. Οποιεσδήποτε σκέψεις ακολούθησαν μετά ήταν από την ανασφάλεια που προέκυψε από τις νέες αλλαγές στη ζωή μου.

 

Επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας η σχέση σας με τον Γιώργο Μπόγρη. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια θα λέγατε ότι είναι μια σημαντική σχέση για εσάς;

Δεν μου αρέσει και δεν μου άρεσε ποτέ να λέω μεγάλες κουβέντες. Σίγουρα όμως ο Γιώργος είναι από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μου. Δεν μπορεί να μην είναι! Ο κάθε άνθρωπος σε κάθε στιγμή της ζωής του έχει κάποιες ανάγκες, οι οποίες αλλάζουν συνεχώς. Θέλει κάποια συγκεκριμένα πράγματα, του λείπουν κάποια άλλα και θέλει να τα ζήσει. Έχω συνειδητοποιήσει ότι με τα βιώματα, τις ανάγκες, τις ανασφάλειες και τα θέλω που έχει ο καθένας τη δεδομένη στιγμή επιλέγει και το σύντροφό του.

 

Τι αγαπάτε σε εκείνον;

Είναι ένας άνθρωπος πολύ ώριμος παρά το νεαρό της ηλικίας του και ξέρει να στηρίζει μια γυναίκα και μια σχέση που θέλει. Έχει απίστευτο χιούμορ και γελάω πάρα πολύ μαζί του. Επίσης είναι πολύ υπομονετικός. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.



Πηγή YUPIII

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE