Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ & ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ & ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ
1266.jpgΜετά τη μεγάλη ανατροπή που συνέβη χθες, με τα πρώτα ονόματα του ψυχαγωγικού τομέα του Mega, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, να έχουν αποχωρήσει απ το κανάλι παίρνοντας μεταγραφή για τον ΑΝΤ1, το Mega βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε απόλυτο αναβρασμό και το Yupiii καταγράφει όλα τα πιθανότερα σενάρια για την επόμενη μέρα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού, παρουσιάζοντας παράλληλα το ρεπορτάζ για τις νέες εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πρωί της Πέμπτης που έγινε γνωστή στο Mega η απόφαση των Λιάγκα- Σκορδά (πριν ακόμη από την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1), όλα τα στελέχη του σταθμού βρίσκονται σε συνεχείς συσκέψεις για το κενό που δημιουργήθηκε ξαφνικά αφού, όπως αφήνουν να εννοηθεί σε όσους επικοινωνούν μαζί τους, «το Mega δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια».  

 Μέχρι στιγμής, λοιπόν, τα πιθανότερα σενάρια για τη (νέα) πρωινή σεζόν του Mega, είναι τα εξής:

1) Το σενάριο της ένταξης της Μαρίας Μπεκατώρου στο πρωινό, με σκέψεις για συμπαρουσιαστή:  Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, η παρουσιάστρια του Αρτ δέχθηκε την Πέμπτη τηλεφώνημα από ανθρώπους του Mega, προκειμένου να ενημερωθεί για την επιθυμία τους να ενταχθεί στο δυναμικό τους. «Οι σκέψεις των ανθρώπων του καναλιού είναι να βάλουν δίπλα στη Μαρία Μπεκατώρου έναν εξίσου αγαπητό στο κοινό άνδρα παρουσιαστή. Το πρόσωπο που πρώτο έχουν στο μυαλό τους είναι αυτό του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου, μπορεί να αποτελέσει ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά δίδυμα που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση» αναφέρει πηγή του Yupiii. Ωστόσο, άτομο κοντά στην παρουσιάστρια τονίζει ότι η Μαρία Μπεκατώρου δεν σκέφτεται ιδιαίτερα θετικά το ενδεχόμενο μεταγραφής της στο Mega, μιας και αφενός, όπως έχει και η ίδια δηλώσει, είναι συναισθηματικά δεμένη με το Αρτ όπου παρουσιάζει εκπομπή επίσης στην πρωινή ζώνη, και αφετέρου δεν θέλει να γυρίσει την πλάτη στον ΑΝΤ1, η συνεργασία της με τον οποίο φέτος στο Your Face Sounds Familiar ήταν εξαιρετική.

2) Η επαναφορά του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη. Είναι γνωστές εξάλλου οι πολύ καλές σχέσεις του παρουσιαστή με στελέχη του Mega, αφού θεωρούν το Γρηγόρη «δικό τους παιδί». Παράλληλα, η συγκυρία μοιάζει ιδανική, καθώς ατού θεωρείται για τη νέα εκπομπή το γεγονός ότι ο Γρηγόρης θα γίνει σε λίγους μήνες για πρώτη φορά πατέρας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει πηγή του Yupiii, «το νέο αυτό δεδομένο στη ζωή του είναι κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό για το γυναικείο κοινό της πρωινής ζώνης». Ένα ακόμα σενάριο είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να βρεθεί στο πρωινό μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου – άλλωστε και οι δύο έχουν κατά καιρούς μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία τους να συνεργαστούν.

3)  Η παρουσίαση της πρωινής εκπομπής από τη Ναταλία Γερμανού. Δεδομένου ότι η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός θα είναι χωρίς συμβόλαιο από τον Alpha σε λίγες μέρες, αυτό το σενάριο μοιάζει ιδανικό. Αν και τη Ναταλία Γερμανού φαίνεται να επιθυμούν πολύ στο Star, αλλά και στον ΑΝΤ1, εντούτοις τα δεδομένα έχουν πια αλλάξει. Αν  συνυπολογίσει μάλιστα κανείς ότι ο Γιώργος Λιάγκας πάει στον ΑΝΤ1 θέλοντας παράλληλα να παρουσιάσει και ένα late night show με συνεντεύξεις (στη θέση του Πέτρου Κωστόπουλου;), κάτι ανάλογο μάλλον θα συμβεί και με τη Ναταλία Γερμανού, αφού επανειλημμένως η ίδια έχει εκφράσει σε συνεντεύξεις της το τελευταίο χρονικό διάστημα (όπως αυτή που έδωσε πρόσφατα στο «Down Town Κύπρου») την επιθυμία της να παρουσιάσει μία ανάλογη βραδινή εκπομπή -πιθανότατα ως «πακέτο» μαζί με κάποια άλλη.

4) Η επιστροφή της Σίσσυς Χρηστίδου στην πρωινή ζώνη είτε μόνη της είτε (το πιθανότερο σενάριο) με συμπαρουσιαστή. Και εδώ επανέρχεται το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αφού ο συνδυασμός τους (συνυπολογίζοντας και την προσωπική-οικογενειακή τους ζωή) θεωρείται από το Mega ως «η καλύτερη απάντηση στο δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά». Ωστόσο, ο Γιώργος Καπουτζίδης παραμένει από τους ανθρώπους του Mega ιδιαίτερα ψηλά στη λίστα με τους ανθρώπους που θεωρούνται ιδανικοί για το πρωινό.

5) Η εγκατάλειψη της πρωινής ζώνης από το Mega, λόγω των οικονομικών δυσχερειών της περιόδου. Αυτή τη σκέψη ενισχύουν, για ορισμένους, και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τον τελευταίο μήνα προβολής του «Πρωινού mou» με τους απλήρωτους τεχνικούς. Ωστόσο, κάτι τέτοιο, ειδικά μετά τις νέες εξελίξεις, θα θεωρηθεί «ήττα» του Mega απέναντι στον ανταγωνισμό, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν τα στελέχη του να συμβεί.

Παράλληλα, πληροφορίες του Yupiii αναφέρουν πως οι σκέψεις του ΑΝΤ1, που μόλις απέκτησε το δίδυμο Λιάγκα - Σκορφά, αφορούν σχεδόν το σύνολο των συντελεστών του - μέχρι πρότινος - Πρωινό Mou, συμπεριλαμβανομένου και του όνοματος του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος ωστόσο έχει προγραμματισμένο ραντεβού με τη διοίκηση του Mega, μόλις επιστρέψει από ταξίδι του στην Ιταλία. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως ο νεαρός παρουσιαστής έχει ήδη μια ενεργή συνεργασία με τον ΑΝΤ1, καθώς ανήκει στον δυναμικό ενός από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του ομίλου, στοιχείο που θα μπορούσε να δράσει θετικά και σε μια ενδεχόμενη τηλεοπτική συνέχεια της συνεργασίας του με τον σταθμό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, πηγή του Yupiii τονίζει: «Τα σενάρια αυτή τη στιγμή είναι πολλά και η αλήθεια είναι ότι κανείς από το Mega δεν ξέρει τι ακριβώς θα συμβεί. Η απόφαση του διδύμου Λιάγκα- Σκορδά ήταν σοκ για όλους, και το μόνο σίγουρο είναι ότι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου – άλλωστε η κατάσταση είναι ρευστή και σε δύο άλλα κανάλια, το Star και τον ΣΚΑΪ, τα οποία αναδιαμορφώνουν σχεδόν πλήρως το πρόγραμμά τους για τη νέα σεζόν».

Πηγή YUPIII

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE