Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τη δική του καλοκαιρινή πρόταση, που περιλαμβάνει συναυλίες  και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και μεγάλους , καταθέτει και φέτος  το Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι.

Μια πρόταση που  συμπληρώνεται με την είσοδο του κοινού σε όλες τις  καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Θεάτρου με προαιρετικό αντίτιμο και που αλλάζει τα δεδομένα στα πολιτιστικά πράγματα του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Δεδομένα τα οποία συμβαδίζουν με την εποχή της κρίσης που ζούμε  και που αλλάζουν ριζοσπαστικά τον τρόπο αντιμετώπισης του κοινού που παρακολουθεί κάθε χρόνο τις εκδηλώσεις πολιτισμού και καταναλώνει χιλιόμετρα βενζίνης για να ανέβει.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν φέτος στις εκδηλώσεις του Θεάτρου των Αγρών, συμμερίστηκαν  από την πρώτη στιγμή το εγχείρημα του προαιρετικού αντιτίμου και έρχονται στο Κυπαρίσσι συμφωνώντας με την άποψη των διοργανωτών ότι η μουσική και η διασκέδαση είναι κοινωνικό αγαθό το οποίο δεν περιορίζεται στην τιμή ενός εισιτηρίου, τα χρήματα για το οποίο άλλοι έχουν και άλλοι δεν έχουν.

Φέτος όλοι είναι καλοδεχούμενοι στο Θέατρο των Αγρών και αυτοί που έχουν και αυτοί που δεν έχουν. ΟΛΟΙ έχουν θέση στην καλοκαιρινή γιορτή του Θεάτρου των Αγρών…

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 27 Ιουνίου-Μανώλης Λιδάκης
Η πρεμιέρα των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Θέατρο των Αγρών θα γίνει από τον  Μανώλη Λιδάκη.
Ο Μανώλης Λιδάκης, έρχεται, μετά από καιρό, στον τόπο καταγωγής του, το Ηράκλειο, έχοντας στις αποσκευές του τραγούδια που έχουμε τραγουδήσει, αλλά και τραγούδια από τη νέα του δισκογραφική δουλεία «Αύριο θα είναι αργά» όπου, μεταξύ των άλλων, ακούγονται και ανέκδοτοι στίχοι του Μανώλη Ρασούλη.

Τετάρτη 2 Ιουλίου-Χορωδείον
Τα παλιά χοροστάσια στη σκηνή του Θεάτρου των Αγρών από μια σχολή που κάθε χρόνο μας οδηγεί στα χνάρια της παράδοσης με έναν μοναδικό τρόπο.

Πέμπτη 3 Ιουλίου- Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Βαγγέλης Καζαντζής
Μια ερμηνεύτρια λιτή, δωρική, με φωνή που σε τραντάζει, η Φωτεινή Βελεσιώτου έρχεται στο Θέατρο των Αγρών  . Την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις ερμηνείες της στο τραγούδι “Μέλισσες” αλλά και το πρόσφατο “Διόδια”. Μια γνήσια ρεμπέτισσα, που φέρνει πάνω της κάτι από τη Μπέλλου, μια παρουσία πλήρως εκτός star system.
Ο Βαγγέλης Καζαντζής πριν από 3 χρόνια έκανε αισθητή τη παρουσία του στην Ελληνική δισκογραφία με την έκδοση του δίσκου "Της γης το μυστικό" σε στίχους Γιώργου Γκώνια και τις συμμετοχές του Ψαραντώνη, του Απόστολου Ρίζου και της Μαρίνας Δακανάλη.

Παρασκευή 4 Ιουλίου- Ιωνία Αηδών
Μια χορωδία που κάθε χρόνο γεμίζει με τις αρμονίες της το χώρο του Θεάτρου με μέλη που αγαπούν και σέβονται τη μουσική.

Κυριακή 6 Ιουλίου-Παιδική παράσταση «Ο Δακρυηλίας»
Μια φορά και έναν καιρό ο Δακρυηλίας θα γεννηθεί από τα δάκρυα  της μητέρας  του, για να ξεκινήσει το ταξίδι και τις περιπέτειές  του στο μαγικό περιβόλι του δράκου. Αηδόνια, τριαντάφυλλα, μαγικά μπουκαλάκια, ξόρκια και κλειδάκια  θα του συμπαρασταθούν. Σκηνοθεσία:-Θεατρική  Διασκευή  :  Αντώνης Διαμαντής.

Πέμπτη 17 Ιουλίου- Haig Yazdjian
Ο διεθνούς φήμης Αρμενοσύριος καλλιτέχνης, με την αισθαντική φωνή, τις ιδιαίτερες συνθέσεις και τον μοναδικό ήχο στο ούτι, θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της world jazz μουσικής.
Παραδοσιακές μουσικές της Ελλάδας, της Αρμενίας και του αραβικού κόσμου σμίγουν στο σήμερα, με τη σύγχρονη αρμονία και ρυθμό για να γεννήσουν νέα χρώματα και ήχους.

Δευτέρα 21 Ιουλίου- Βασίλης Σταυρακάκης και το Κουαρτέτο Κρητικής Μουσικής
Ο Βασίλης Σταυρακάκης , η φωνή του γλεντιού μας, έρχεται στο Θέατρο των Αγρών παρέα με δεξιοτέχνες της κρητικής μουσικής.
Έχουν ετοιμάσει μια συναυλία που δίνει άλλη διάσταση στην μουσική παράδοση του νησιού μας.

Πέμπτη 24 Ιουλίου-Γιώργος και Νίκος Στρατάκης
Τα αδέλφια που ξέρουν  τι θα πει κρητικό γλέντι έρχονται στο Θέατρο των Αγρών για να χορέψουμε μαζί τους και να τραγουδήσουμε δημιουργήματα τους που δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα στην κρητική μουσική.
Η απλότητα και η δεξιοτεχνία σε μια αδελφική σχέση κρητικής μουσικής.

Πέμπτη 31 Ιουλίου- Εδώ είναι του Ρασούλη

Μπορεί ο Μανώλης Ρασούλης να μην βρίσκεται κοντά μας εμείς όμως ποτέ δεν ξεχνάμε τον στιχουργό, τον άνθρωπο που άλλαξε πολλά στο ελληνικό τραγούδι.
Κρητικοί μουσικοί ενώνονται για να τραγουδήσουν αξέχαστες δημιουργίες του Μανώλη Ρασούλη. Την συναυλία έχει επιμεληθεί και ενορχηστρώσει ο Γιάννης Κιαγιαδάκης.

Παρασκευή 1 Αυγούστου-Σπύρος Γραμμένος
Ο Γραμμένος γυρνάει στη γη διαπομπεύοντας τα παλιά του τραγούδια και παρουσιάζοντας τα καινούρια, ανάμεσα σε ιστορίες που σίγουρα κάπου θα έχουν συμβεί και που σε ένα παράλληλο σύμπαν κάποιος θα τον τρέχει στα δικαστήρια!

Δευτέρα 4 Αυγούστου- Βάκχες-Θεατρική ομάδα Ιυττός
Στις Βάκχες του Ευριπίδη ο Διόνυσος είναι προγονικός Θεός. Είναι ο Θεός του παραληρήματος και της έκστασης. Στο Διονυσιακό σύστημα άνθρωποι, ζώα, και φυτά είναι ενωμένοι. Είναι όλοι παιδιά της γης που είναι και το μοναδικό γιγαντιαίο υποκείμενο που εξουσιάζει ολόκληρο τον κόσμο.
Σκηνοθεσία: Αντώνης Ντουράκης

Τρίτη 5 Αυγούστου-Παιδική παράσταση «Ο ΓΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΕ  ΕΝΑΝ  ΓΛΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑ»
Ένα έργο με οικολογικά μηνύματα που μιλά για την αγάπη, τον σεβασμό στην διαφορετικότητα και την αλληλεγγύη. Μια παράσταση, που συμμετέχουν ενεργά οι μικροί θεατές, με μουσική και τραγούδια.
Θεατρική Διασκευή-Σκηνοθεσία: Αντώνης Διαμαντής, Ειρήνη Κουτσάκη

Τετάρτη 13 Αυγούστου- Ένα και ένα
Ένα μουσικό σχήμα στο οποίο συμπορεύονται δυο μέλη των Χαίνηδων, ένας σύγχονος ρεμπέτης και εκπρόσωποι της κρητικής μουσικής. Τελικός προορισμός; Η καλή μουσική.
Η Μαρία Κώττη, ο Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, ο Χρήστος Λιάτης, ο Νικος Βλατάς και ο Βασίλης Ξυλούρης  σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μουσική σύμπραξη.

Παρασκευή 22 Αυγούστου - Ματούλα Ζαμάνη
Η Ματούλα Ζαμάνη και οι σωματοφύλακές της μετά από ένα δυνατό χειμώνα γεμάτο έρωτες, περιπέτειες, μαγεία, τούτσι, σκέψεις και όνειρα δίνουν αστρικό ραντεβού για να μοιραστούν μαζί μας πρωτόγνωρα συναισθήματα, αγνές επιθυμίες, ολοκαίνουριες μουσικές και πονηρά βλέμματα…
theatro_agron_01.jpg
theatro_agron_02.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE