Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ arrow ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ arrow ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΡΦΕΣ

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΡΦΕΣ
Ο Μικρός Πρίγκιπας προσγειώνεται στο Θέατρο Μορφές

Το Θέατρο Μορφές έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει φέτος το αριστούργημα του γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ «Ο Μικρός Πρίγκιπας». Ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία στον κόσμο, αφού έχει μεταφραστεί σε 250 γλώσσες και έχει πουλήσει 140 εκατομμύρια αντίτυπα. Ένα έργο ύμνος στην αθωότητα του απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας.

Ο Μικρός Πρίγκιπας αφήνει πίσω τον μικροσκοπικό του πλανήτη και το αγαπημένο του λουλούδι και ξεκινάει ένα ταξίδι για να γνωρίσει τον κόσμο και να κάνει νέους φίλους. Στους πλανήτες που επισκέπτεται γνωρίζει διάφορους τύπους ανθρώπων: επιχειρηματίες, ματαιόδοξους, γεωγράφους, βασιλιάδες, μέχρι που φτάνει στο δικό μας πλανήτη, τη γη. Εδώ συναντά έναν πιλότο που προσπαθεί να επισκευάσει το αεροπλάνο του, ένα φίδι και μια αλεπού που την εξημερώνει, γίνονται φίλοι και του χαρίζει ένα μυστικό: «Την ουσία δεν την βλέπουνε τα μάτια. Μόνο με την καρδιά βλέπει κανείς σωστά».

Γεμάτος μηνύματα και συμβολισμούς «ο Μικρός Πρίγκιπας» θα ζεστάνει το χειμώνα μας με όμορφα συναισθήματα αφού όλοι μέσα μας κρύβουμε ένα μικρό πρίγκιπα. Τα παιδιά θα διαπιστώσουνε ότι όντως οι μεγάλοι είμαστε «περίεργα πλάσματα» και εμείς θα θυμηθούμε τα χρόνια της αθωότητας, τότε που ήμασταν παιδιά.   

Η διασκευή και η σκηνοθεσία έγινε από τη Γιάννα Κεφάλα, τα σκηνικά από το Σίμο Χριστοδούλου, οι φωτισμοί και ο ήχος από τον Νίκο Αρετάκη, τα κοστούμια από την Γιασμίν Τιμοτίγιεβιτς, οι χορογραφίες από τη Χαρά Καράλη, ενώ ζωντανά μουσική παίζει ο Γιάννης Παραουλάκης.  Παίζουν οι ηθοποιοί:  Μαρία Μανιδάκη, Σίμος Χριστοδούλου, Γιάννα Κεφάλα, Γιάννης Παραουλάκης, Γιάννης Πανταγιάς, Δομήνικος Ταβερναράκης

Από τις 10 Νοεμβρίου και καθημερινά θα δίδονται παραστάσεις για σχολεία. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για διαθέσιμες ημερομηνίες στο τηλέφωνο του Θεάτρου Μορφές 2810 321 622 ή στο 6947 179 257.

Οι παραστάσεις για το κοινό ξεκινούν την Κυριακή 16 Νοεμβρίου και για κάθε Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο χώρο του Θεάτρου Μορφές (Αρχ/που Ευγενίου 3, πάροδος Λ.Κνωσού πίσω από την Παγκρήτια τράπεζα).


Μικροί ή μεγάλοι, στο ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα είμαστε όλοι προσκεκλημένοι.

Θέατρο Μορφές

Αρχ/που Ευγενίου 3, πάροδος Λ.Κνωσσού, Ηράκλειο
Τηλ – Φαξ: 2810 321 622
e-mail: theatromorfes@windowslive.com
theatromorfes.blogspot.gr
morfes_161114.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE