Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAEKWON-DO ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:00πμ, στο κλειστό δημοτικό στάδιο Χερσονήσου ¨ΦΙΛΩΝΙΔΕΙΟ¨ θα πραγματοποιηθεί το 3ο εθνικό σεμινάριο taekwon-do itf.

Διοργανωτής του σεμιναρίου είναι ο  Α.Σ. Παγκρήτια Ακαδημία taekwon-do Ηρακλείου σε συνεργασία με την Αθλητική Ομοσπονδία taekwon-do Ελλάδος.

Θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Οι αθλητές και οι φίλοι του συλλόγου μας καθώς και όποιος επιθυμεί ( Είσοδος Ελεύθερη), θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τεχνικές αυτοάμυνας, χρήσιμες ιδιαίτερα στα παιδιά μας, τα οποία εκτίθενται καθημερινά σε πράξεις σωματικής βίας (bulling), όσο και σε εμάς τους ίδιους.  Οι τεχνικές αυτές θα διδαχθούν από τον ομοσπονδιακό προπονητή του συλλόγου μας Γεροντή Ιωάννη, διεθνή εκπαιδευτή 6 dan.

Εν συνεχεία ο επίτιμος προσκεκλημένος από τον σύλλογο μας κ. Ντόβας Στέβανος Grand Master 8 dan και υπεύθυνος διαιτησίας της Αθλητικής Ομοσπονδίας taekwon-do Ελλάδος θα διδάξει τεχνικές του αθλήματος και θα μιλήσει γι αυτό μεταλαμπαδεύοντας ηθικά διδάγματα και αξίες διαχρονικές του αθλήματος, αξίες όπως το φίλαθλο πνεύμα, η ευγενής άμιλλα, το ευ ζην και το ευ αγωνίζεσθε.

Ο δεύτερος επίσημος προσκεκλημένος από τον σύλλογο μας θα είναι ο Ντόβας Παναγιώτης 4 dan, πολλές φορές πανευρωπαικός και παγκόσμιος πρωταθλητής ο οποίος θα υποδείξει τεχνικές ελεύθερης μάχης του αθλήματος.

Το γεγονός αυτό θα τιμήσει και θα εποπτεύσει με την παρουσία του ο ταμίας της Αθλητικής Ομοσπονδίας taekwon-do Ελλάδος και εκπαιδευτής 6 dan Ζωγράφος Μιχάλης.

Σκοπός του εν λόγω σεμιναρίου είναι να διαδοθεί η διαχρονική αξία αυτού του Ολυμπιακού αθλήματος στον τόπο μας καθως και στους αθλητές μας εκ των οποίων πολλοί φέρουν τίτλους Πανελληνιονικών και Πανευρωπαικών πρωταθλητών δίδοντας τους επιπλέον τεχνικά εφόδια ώστε ο πήχης να ανέβει ακόμα ψηλότερα.

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
270615_01.jpg

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE