Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow CRETAN ART PRODUCTIONS arrow MISS ΚΡΗΤΗ & MISS ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΝΓΚ 2016

MISS ΚΡΗΤΗ & MISS ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΝΓΚ 2016
Για 37η συνεχή χρονιά, ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ είναι εδώ και προσκαλεί κοπέλες από όλη την Κρήτη να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της λάμψης, της ομορφιάς και του θεάματος.  
Πέραν από την μεγάλη προβολή που προσφέρει ο διαγωνισμός, οι φιναλίστ που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν, θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις, αρχές και επαγγελματική συμπεριφορά, στοιχεία πολύ σημαντικά για την μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα.

Με πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις, τα Παγκρήτια Καλλιστεία μετρούν πολυάριθμες επιτυχίες, με πιο πρόσφατες την ανάδειξη της Miss Κρήτη Γιάνγκ 2011 Μικαέλας Φωτιάδη σε Star Ελλάς 2015 & Miss Europe World 2015 αλλά και της Miss Κρήτη 2015 Μαριάννας Δοξαστάκη σε Αναπλ. Miss World Next Top Model 2016.

Η πολύμηνη προετοιμασία των φιναλίστ θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με εντατικά μαθήματα κινησιοτεχνίας και θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο όπου θα πραγματοποιηθεί ο Μεγάλος Τελικός για την ανάδειξη της MISS ΚΡΗΤΗ & MISS ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΝΓΚ 2016. Η λαμπερή βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο και για πρώτη φορά θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV.

Πολλά και πλούσια δώρα περιμένουν τις νικήτριες, κάποιες από τις οποίες θα επιλεγούν να συμμετέχουν σε διεθνής διαγωνισμούς ομορφιάς.     

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσες κοπέλες είναι από 16 έως 26 ετών, ανύπαντρες και διαμένουν στην Κρήτη τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια.
Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκετε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση www.misskriti.com ή τηλεφωνήστε στο τηλ. 2810-334506.

Χορηγοί επικοινωνίας: Music Club 105.8, Kiss 9.61, Alpha News 106.2, Ράδιο 9.84, Style 100, Melody 88, Topmodels.gr, Neakriti.gr,  Flashnews.gr, Cretapost.gr, Entercity.gr, Aera.gr, και οι εφημερίδες Νέα Κρήτη και Αντίλαλος.

Επιμέλεια – Φροντίδα: Cristi Academy
Τηλεοπτική κάλυψη: ΚΡΗΤΗ TV
Παραγωγή: Cretanart Productions
miss-kriti-2016.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE