Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ arrow ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ arrow ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ "ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Νο2"

ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ "ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Νο2"
Είμαι Ακόμα Παιδί !!!
site: www.eimaiakomapaidi.gr / e-mail: info@eimaiakomapaidi.gr
facebook: www.facebook.com/eimaiakomapaidi

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Μαρία Μακράκη: 6940181122 - Έλενα Νύκταρη: 6949964817
Κατερίνα Σπυριδάκη: 6983100794 -  Έρη Παυλάκη: 6947804864
Στέλλα Νύκταρη: 6942867355

Εάν εμπνέεσαι κι εσύ να συμμετέχεις, γίνε εθελοντής προσφέροντας !!!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Τα πίο Γλυκά Χριστούγεννα No 2

Στο Καφέ 'Ουτοπία', στο πεζόδρομο της Χάνδακος

Η Εθελοντική Ομάδα ‘Είμαι Ακόμα Παιδί’ προσφέρει δράσεις εξωστρέφειας και κοινωνικοποίησης σε παιδιά που ζούνε σε Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και Ορφανοτροφεία.

Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη Χριστουγεννιάτικη της Γιορτή προσφέροντας χαρά στα 42 παιδιά του Κέντρου Προστασίας Παιδιού στον Πόρο και τη Στέγη Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά.

Η εκδήλωση "Τα πιο Γλυκά Χριστούγεννα Νο 2" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00, στο καφέ ‘Ουτοπία’, στην οδό Χάνδακος.

Η γιορτή είναι ανοιχτή για όλους με ελεύθερη είσοδο! Για τα παιδιά από τις κοινωνικές δομές που θα παρευρίσκονται μαζί  μας στην εκδήλωση, τους εθελοντές της ομάδας , αλλά και όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας! Όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερο για τα παιδιά και τα Χριστούγεννα στην πόλη μας! Άλλωστε σκοπός είναι να γίνουμε όλοι ένα!

Πρόκειται για μια ξεχωριστή γιορτή που στόχο έχει να σκορπίσει τη γιορτινή διάθεση, το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα και να μετατραπεί η πόλη μας σε μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους, όπως σιντριβάνια σοκολάτας και το Δέντρο Ευχών όπου θα στολιστεί με μηνύματα αγάπης, ευχές, ζωγραφιές και γράμματα από τα ίδια τα παιδιά και τους μεγάλους μεταξύ 17.00-19.00. Προς τιμήν των Παιδιών, αυτό το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο θα παραμείνει στολισμένο στην οδό Χάνδακος , διαδίδοντας την ενέργεια αυτής της βραδιάς στην πόλη μας για όλες τις γιορτινές μέρες.

Πολλοί είναι εκείνοι που με τα ξεχωριστά τους ταλέντα θα συνεισφέρουν εθελοντικά για να μείνει αξέχαστη αυτή η γιορτή.

Η Εκδήλωση μας ξεκινάει με το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Ευχών στις 17.00.
Η επίσημη έναρξη στις 17.30, σημείο συνάντησης στην πλατεία Λιονταριών, με την Φιλαρμονική Ηρακλείου σε συνεργασία με αντιδημαρχία Παιδείας και μπροστάρη τον Ξυλοπόδαρό μας Mάρκο Καραμήτρο από το Circus Camino, ώστε να διασχίσουμε μετά μουσικής την Χάνδακος μαζί με τα παιδιά ως έξω από την Ουτοπία.

Στην εκδήλωση υπάρχει Άγιος Βασίλης που προσφέρει παιχνίδια στα παιδιά των κοινωνικών δομών μια ευγενική προσφορά από τα παιχνιδοπωλεία ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ καθώς και γλυκά από τα αρτοζαχαροπλαστεία ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, που για ακόμη μια φορά μας στηρίζει.

Συν τοις άλλοις, ένα πανέμορφο Πόνυ, ο Έλβις από τον ιππικό σύλλογο ΙΠΠΟΣΧΕΣΗ θα είναι στην γιορτή μας, για φωτογραφίες και γνωριμία με τους μικρούς μας φίλους.

Θα ακολουθήσει ο Μάρκος Καραμήτρος παίζοντας και προσφέροντάς μας ένα μοναδικό σόου από φωτιές.

Τα αδέρφια Μαριγιάννα και Μάνος Χριστοφακάκης θα συνδυάσουν τις εμπειρίες τους στο έντεχνο και κλασικό τραγούδι και θα μας προσφέρουν ένα όμορφο μουσικό ταξίδι με τη συνοδεία του Ορέστη Κουσαθανά στο πιάνο και του Γιώργου Κιαγιαδάκη στο βιολί.
Ακόμη, με υπέροχες μελωδίες θα ντύσουν την εκδήλωση το Μουσικό Σχήμα Antonis Irida Due με latin-swing & jazz ήχους

Στη συνέχεια, η επιτυχημένη σχολή Χορού 'Νους και Σώμα' θα μας μυήσει σε φιγούρες της Zumba & Latin. Παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το δυναμισμό και το πάθος του Αργεντίνικου Tango μέσα από το χορό του Μάνου Χριστοφακάκη και της Μαριάννα Ρούσσου, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν το γνωστό σε όλους 'Libertango' του Astor Piazzolla με ζωντανή μουσική. Θα ακολουθήσει ακόμα ένα ζευγάρι χορού Tango επιδεικνύοντας την αγάπη και τη σταθερότητα στην τέχνη με τον Μιχάλη Παυλάκη και τη παρτενέρ του Στέλλα Κοκολάκη

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης θα βρίσκεται η αγαπημένη μας Ιωάννα Μαλέσκου. Σε όλη τη διάρκεια της θα μας συντροφεύει μουσική με τον Dj από το Radio Family, Γιάννη Καγιαμπάκη, και η γιορτή θα κλείσει με μουσικά ακούσματα από το ωδείο 'LAB Music Education Heraklion'.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές που προσφέρθηκαν με όρεξη ώστε να γίνει πραγματικότητα μία μεγάλη γιορτή αγάπης για όλους μας, στο Γιώργο Γιακατό από τη 'Super Sounding'- μουσικά όργανα καθώς και την Ουτοπία που μας φιλοξενεί στον χώρο της παρέχοντας δωρεάν ροφήματα για τα 42 παιδιά. Να σημειωθεί ότι για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής μας ενέπνευσε κ μας στήριξε η Ουτοπία και ο κ Δημήτρης Τζανάκης!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Η ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!
*Θα υπάρξει χρέωση μόνο εάν κάποιος επιθυμεί να καταναλώσει κάποιο από τα ροφήματα του καταστήματος*
paidi-171216-01.jpg
paidi-171216-02.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE