ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ |
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Ξεπλένουμε τα κομματάκια του κρέατος και τα στεγνώνουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι σ’ ένα τηγάνι και ρίχνουμε το κρέας και το τηγανίζουμε ελαφρά. Σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, την πιπεριά, το εστραγκόν, το νερό και το αλατοπίπερο και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί 20 – 25 λεπτά (αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό). Αφού βεβαιωθούμε ότι το κρέας
πηγή Users.sch.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|