Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια γύρω στα 50 γρ. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά. Κόβουμε τα κρεμμύδια και τα καρώτα σε κομμάτια των 5 εκ. περίπου και
τα κολοκύθια σε χοντρές ροδέλες. Βάζουμε σε κατσαρόλα το κρέας, τα κολοκύθια, τα καρώτα, το σκόρδο και τα κρεμμύδια. Περιβρέχουμε με το χυμό λεμονιού και το
νερό, πασπαλίζουμε με κύμινο και το αλατοπίπερο και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 30’. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φετούλες, τα ραντίζουμε με λεμόνι για να μην μαυρίσουν και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για λίγο σκεπασμένα. Στρώνουμε στον πάτο σε ένα πυρέξ τα καρώτα και από πάνω το κρέας. Το ψήνουμε σε δυνατό φούρνο 15’. Στο μεταξύ αλέθουμε τα κολοκύθια, τα κρεμμύδια, το
σκόρδο μαζί με το ζωμό στο μπλέντερ.
Σερβίρουμε το κρέας γαρνιρισμένο με τα καρώτα και τα μανιτάρια και περιχυμένο με τον πολτό των λαχανικών.