Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow Ο BECKHAM ME ΤΗ VICTORIA ΣΤΟ... ΣΤΗΘΟΣ

Ο BECKHAM ME ΤΗ VICTORIA ΣΤΟ... ΣΤΗΘΟΣ

Είναι να μην αποφασίσει να κάνει δημόσια εμφάνιση. Απαξ και το κάνει, μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά, ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε το David Beckham στη Βραζιλία όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες, προκειμένου να είναι παρών στις προετοιμασίες της νέας Ακαδημίας ποδοσφαίρου, την οποία θα διευθύνει ο ίδιος. Αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά Ακαδημία ποδοσφαίρου ιδιοκτησίας David Beckham, μετά από αυτές του Λονδίνου και του Los Angeles, οι οποίες ήδη λειτουργούν υπό την εποπτεία του και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Ο σταρ των LA Galaxy εμφανίστηκε φορώντας ένα από τα νέα μπλουζάκια του πασίγνωστου σχεδιαστή Marc Jacobs, ο οποίος πρωτοστατεί στην παγκόσμια διαφημιστική εκστρατεία για την καταπολέμηση του καρκίνου του δέρματος. Στο συγκεκριμένο t-shirt, που επέλεξε να φορέσει ο Beckham, διακρίνεται η αγαπημένη του σύζυγός Victoria Beckham, γυμνή, ενώ πάνω από το κορμί της είναι τυπωμένο το σύνθημα 'Protect the skin when you're in'.

Η Victoria δέχθηκε με χαρά να φωτογραφηθεί για τον καλό της φίλο Marc Jacobs και να συμμετάσχει στην εν λόγω καμπάνια με τα μπλουζάκια, τα οποία πωλούνται στην τιμή των 20 δολαρίων.

'Από τότε που μετακομίσαμε στην California, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το δέρμα μας και εγώ με το σύζυγό μου, αλλά και τα τρία μου παιδιά. Ο καρκίνος του δέρματος αποτελεί τεράστιο πρόβλημα και επιθυμώ να βοηθήσω στην εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία του Marc', δήλωσε η Victoria.

Στην εκστρατεία του διάσημου σχεδιαστή για το μελάνωμα συμμετέχουν επίσης η Naomi Campbell, η Christy Turlington, η Julianne Moore, η Winona Ryder, η Hilary Swank, η Dita Von Teese και ο τραγουδιστής Rufus Wainwright.

Εν τω μεταξύ, η περιοδεία των Spice Girls, συνεχίζεται. Αυτό το διάστημα, το συγκρότημα που επανενώθηκε, έχει προγραμματίσει εμφανίσεις εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Έτσι, με αφορμή το γεγονός ότι η Victoria δεν έχει πολλά ταξίδια στο άμεσο πρόγραμμά της, η ίδια με τον σύζυγό της εθεάθησαν πριν από λίγες ημέρες σε γνωστό εστιατόριο του Los Angeles με τους στενούς τους φίλους Tom Cruise και Katie Holmes.

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE