Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου
Άγιος Νικόλαος: ΡΕΞ, ώρα 10.00
Ιεράπετρα: ώρα 13.30

10.30-10.40: Καλωσόρισμα, σύντομη παρουσίαση από τον κ. Κουνενάκη Δημήτρη, Δήμαρχο Αγίου Νικολάου.
10.40-10.55: Παρουσίαση από τον κ. Κοζυράκη Βασίλη, Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου του Προγράμματος «Ολοκληρωμένη Αστική Ανάπτυξη της πόλης του Αγίου Νικολάου» που υλοποιεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου (Δράσεις ΕΤΠΑ)

10.55-11.10: Παρουσίαση από τον κ. Θραψανιώτη Μανόλη, Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης, του Προγράμματος «Ολοκληρωμένη Αστική Ανάπτυξη της πόλης του Αγίου Νικολάου» που υλοποιεί η ΔΗΠΕΔΑΝ (Δράσεις ΕΚΤ)
11.10-11.25: Παρεμβάσεις - Συζήτηση.
11.50-12.30: Περιήγηση στην περιοχή παρέμβασης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Αστικής Ανάπτυξης στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Η διάθεση των ογκωδών αντικειμένων   
Ανακοίνωση
Επειδή ο Δήμος μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα λόγω της έλλειψης χώρου εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων και οικοδομικών υλικών (παλέτες, στρώματα, μπάζα) και επειδή το νέο κύτταρο δεν έχει απεριόριστη διάρκεια ζωής, επειδή έχει παρατηρηθεί να μεταφέρουν δημότες ανεξέλεγκτα οργανικά απορριμμάτων μαζί με ογκώδη στον ήδη κορεσμένο χώρο, επειδή ο κίνδυνος από την μόλυνση του περιβάλλοντος είναι μεγάλος και τα πρόστιμα που επιβάλλονται τεράστια, παρακαλούμε τους δημότες που ενδιαφέρονται να απαλλαγούν από άχρηστα ογκώδη αντικείμενα να ακολουθούν τις παρακάτω οδηγίες...

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών συνεχίζει...   
Από την Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Αγ. Νικολάου (Δ.Ε.Τ.Α.Δ.Α.Ν.) ανακοινώνονται τα εξής: Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών "Καπετανάκη" (Λασθένους 22) το οποίο αδειοοδοτήθηκε και λειτούργησε με χρηματοδότηση από Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς Πόρους στο πλαίσιο Γ ου Γ' ΚΠΣ συνεχίζει την λειτουργία του. Όλοι οι πολίτες που είναι γονείς ή κηδεμόνες ή επιτροπεύοντες παιδιών, μπορούν να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής από 7/10/2008 μέχρι 24/10/2008
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE