Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 35ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Με την ευκαιρία της 35ης Επετείου για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, την «17η Νοεμβρίου 1973», παρακαλούμε να συμμετάσχετε στις εορταστικές εκδηλώσεις, την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008. Το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:
1) 08:00 - 10:00 π.μ.  Εκδήλωση - Μουσικό Αφιέρωμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιήσει το Α΄ Γυμνάσιο  Αγίου Νικολάου στο ΡΕΞ.
2) 10:15 π.μ.  Η κατάθεση στεφάνων και λουλουδιών στη μνήμη των πεσόντων στο Πολυτεχνείο, θα γίνει στο μνημείο της πλατείας Αγίου Νικολάου, από το Νομάρχη Λασιθίου, το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, εκπροσώπους μαθητών Λυκείου, Γυμνασίων, Επαγγελματικών Λυκείων, Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων καθώς και σπουδαστών του ΤΕΙ και της ΑΣΤΕΑΝ του Αγίου Νικολάου και πολιτικών νεολαίων. Τελετάρχης έχει οριστεί ο Δημοτικός Υπάλληλος κ. Νικόλαος Ατσαλής. Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι ή λουλούδια παρακαλούνται να το δηλώσουν στο Δήμο Αγίου Νικολάου στο τηλέφωνο: 28413 - 40110
3) 10:30 - 12:30  Εκδήλωση – Μουσικό Αφιέρωμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου  θα πραγματοποιήσει επίσης το Ενιαίο Λύκειο Αγίου Νικολάου στο ΡΕΞ.
4) Εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο θα πραγματοποιηθούν  σε όλα τα Σχολεία του Δήμου Αγίου Νικολάου στους χώρους τους.
5) Στην  Ελούντα, στην Κριτσά, στο Καλό Χωριό, στον Κρούστα και στις Λίμνες θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στα σχολεία και θα ακολουθήσει κατάθεση λουλουδιών στο Ηρώο του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος.
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Δημήτρης Κουνενάκης (12/11/2008)

«Μεγάλη Γιορτή Αγάπης και Αλληλεγγύης»    
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ &  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων,  ο Δήμος Αγίου Νικολάου διοργανώνει  «Μεγάλη  Γιορτή Αγάπης και  Αλληλεγγύης» , την Κυριακή   21 Δεκεμβρίου 2008, με στόχο να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη, την αγάπη  και το ενδιαφέρον στους συνανθρώπους μας. Προσκαλούμε όλους τους φορείς και τις ομάδες που επιθυμούν να συνεισφέρουν και να συμμετάσχουν  να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο 28413 40124 εντός δέκα ημερών. Σας ευχαριστούμε πολύ.
Από το Δήμο Αγίου Νικολάου
www.dimosagn.gr
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE