Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

Ο MICHAEL PHELPS ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που δημοσιεύεται στην εφημερίδα News Of The World στην οποία απεικονίζεται ο χρυσός ολυμπιονίκης Michael Phelps να κάνει χρήση ινδικής κάνναβης.

Ο άνθρωπος που σάρωσε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου καθώς κέρδισε 8 χρυσά μετάλλια στην κολύμβηση φαίνεται πως έχει κακές συνήθειες οι οποίες είναι ικανές να βλάψουν εκτός από την υγεία και την καριέρα του.

Το συμβάν έγινε τον περασμένο Νοέμβριο (6 και 7) σε ένα διήμερο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Καρολίνα στο οποίο παρεβρισκόταν η Jordan Matthews, μια νεαρή κοπέλα φοιτήτρια στο τοπικό πανεπιστήμιο με την οποία ο Phelps έβγαινε εκείνη την περίοδο.

Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας News Of The World: « Ο Phelps ήρθε για να επισκεφτεί την Jordan και στον χώρο όπου γινόταν η γιορτή έφτασε μέσα στις αγκαλιές γυναικών οι οποίες είχαν ενθουσιαστεί που τον έβλεπαν.

Μην φανταστείτε πως επειδή δεν ήξερε κανέναν ήταν ντροπαλός. Το αντίθετο. Ήταν φασαριόζος, εκνευριστικός και χτυπούσε τις μπύρες για να τις ανοίξει. Κάθε κοπέλα ήθελε ένα κομμάτι από αυτόν και κάθε άνδρας να γίνει φίλος του. Όταν ένας νεαρός άνδρας του πρόσφερε να καπνίζει μια γυάλινη πίπα με κόκκινα γράμματα ο Michael δεν αρνήθηκε.

Μάλιστα η συμπεριφορά του στη χρήση της πίπας ήταν τόσο φυσιολογική όπως σα να κολυμπούσε στην πισίνα. Εάν τον βλέπατε θα πιστεύατε πως το είχε ξανακάνει στο παρελθόν. Το συμβάν έληξε κάπως παρανοϊκά καθώς πριν καπνίσει ήταν αρκετά νευρικός και έξω από τα νερά του»

και συνέχισε λέγοντας «Το επόμενο βράδυ ξαναήρθε και στο μπαρ όπου βρισκόταν κερνούσε ποτό όλες τις όμορφες γυναίκες. Μάλιστα όταν κάποιος τον ρώτησε για την καθημερινότητά του απάντησε πως η ζωή του είναι φαγητό, ύπνος και κολύμπι".

Η Αμερικανική Ολυμπιακή επιτροπή αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το σκάνδαλο του Phelps όπως και ο προπονητής του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Phelps είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο καταχρήσεων αφού το 2004 καταδικάστηκε σε 18 μήνες επιτήρηση από τις αρχές καθώς συνελήφθει να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τέλος, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα ο εκπρόσωπος Clifford Bloxham προσέγγισε τους ιθύνοντες της News Of The World με δέλεαρ ο ολυμπιονίκης να γράφει για τρία χρόνια άρθρα και να τους διαφημίζει ώστε να μην δημοσιεύσουν την συγκεκριμένη φωτογραφία.

 

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE