Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ BRITNEY

Μπροστά σε μία ακόμη ''φουρτούνα'' βρίσκεται η Britney Spears και οι γονείς της, καθώς αυτή τη φορά, ένας πρώην μάνατζέρ της εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles, με μία μήνυση στα χέρια εναντίον της οικογένειας Spears.

Ο Sam Lutfi, ο οποίος εργάστηκε ως σύμβουλος της σταρ στα τέλη του 2007, την εποχή δηλαδή που εκείνη βρισκόταν σε μία από τις χειρότερες φάσεις της καριέρας της, υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπό του και πλήρη αμέλεια της Britney να καταβάλλει τους μισθούς που όφειλε σε εκείνον. Κάνει λόγο επίσης για χείριστη συμπεριφορά των γονιών της τραγουδίστριας προς εκείνον, τον οποίον φρόντιζαν να διαβάλλουν και να προσβάλουν δημοσίως με το χειρότερο τρόπο και χωρίς καμία απολύτως αιτία, όποτε έβρισκαν την ευκαιρία.

Ο μάνατζερ μηνύει την Britney Spears, τον πατέρα της Jamie και τη μητέρα της Lynne Spears, τους οποίους και κατηγορεί για ύψιστη συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του, εκούσια πρόκληση πόνου και συναισθηματικής φόρτισης και αποτυχία επικοινωνίας με την οικογένεια Spears. Μιλά, δε, αναλυτικά για τις απολαβές του, τις οποίες, όπως ισχυρίζεται, δεν είδε ποτέ.

Ο νυν εκπρόσωπος της Britney Spears αρνήθηκε να σχολιάσει τη μήνυση. Ωστόσο, παρά το ότι εκείνη έχει επανέλθει πλήρως στα μουσικά πράγματα, ο όγκος των μηνύσεων που έχει να αντιμετωπίσει εξαιτίας της συμπεριφοράς της τα προηγούμενα χρόνια, από συνεργάτες της, ακόμη και συγγενείς, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE