Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 2010 - THE DISCO FEVER
karnavali_ierapetra.jpg

Βάζοντας τις βάσεις για ποιοτικότερη διασκέδαση και αναβάθμιση της διοργάνωσης για το Καρναβάλι Ιεράπετρας, αρχίζουμε φέτος δυναμικά με την διεξαγωγή των εκδηλώσεων της αποκριάς για το 2010. Η πρώτη εκδήλωση στην οποία καλείται να συμμετέχει το κοινό είναι μια ξεχωριστή βραδιά στην οποία όλη η παλιά πόλη της Ιεράπετρας μετατρέπεται σε ένα πανηγύρι! Οι Φουνάρες λοιπόν, ανήμερα Τσικνοπέμπτης και από τις 20:00 το βράδυ,  είναι ένα νέο έθιμο το οποίο δημιουργήσαμε με την σκέψη να το αγαπήσει ο κόσμος και να το εξελίσσει διαχρονικά ! Φωτιές, τσίκνα, παραδοσιακά συγκροτήματα και dj’s δίνουν το ρυθμό, την ώρα που το φαγητό και το ποτό θα είναι δωρεάν για όλους ! Η Ιεράπετρα σας καλεί να ξεφαντώσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, στον χώρο του Πολιτιστικού συλλόγου, στην Πλατεία Τζαμί αλλά και στην μικρή πλατεία Ναπολέοντα κοντά στο λιμάνι !

Το Καρναβάλι φέτος αλλάζει ! Την Κυριακή της Αποκριάς 14/01/10 μπαίνουμε στην μηχανή του χρόνου και ξαναγυρνάμε πίσω στην εποχή που σηματοδότησε την μόδα και την μουσική… Φυσικά τα 80’s ! Ξεκινώντας από τις 17:30 στην πλατεία Ελευθερίας, με κατάλληλο φωτισμό, μουσικές επιλογές και πολλές εκπλήξεις, μπαίνουμε σε ρυθμούς Disco και σας περιμένουμε να διασκεδάσετε στο πρώτο …βραδινό Καρναβάλι Ιεράπετρας ! Το Καρναβάλι θα παρουσιάσει ο <<Άγιος>> Κώστας Γαρεφαλάκης, γνωστός για τις επιδόσεις του στο χιούμορ και στην ψυχαγωγία ευρύτερα ! Αμέσως μετά δίνουμε ραντεβού στην αίθουσα του Παραλιακού συγκροτήματος για το μεγάλο Disco Party με Sexy Χορεύτριες και τον <<Dj Kons>> γνωστό από τις μουσικές επιλογές του στα 80’s σε επιλεγμένα clubs της Αθήνας !  Ποτά, Δυνατή μουσική αλλά και οι απονομές των χρηματικών επάθλων δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για μια αξέχαστη βραδιά !

Μην Χάσετε το Ραντεβού με την Διασκέδαση ! Φέτος η Ιεράπετρα σας υποδέχεται σε ένα ξεχωριστό καρναβάλι ! Μπείτε στο Παιχνίδι !

Χορηγός Επικοινωνίας των Εκδηλώσεων είναι το TvCreta.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα το βρείτε στο blog μας : https://politistier.blogspot.com

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE