ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ Διαφήμιση


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ arrow ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ arrow ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
thivaios_120310.jpg

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παρασκευή 12 Μαρτίου, ώρα 22.00

Κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ

«Συνήθης ύποπτος» των ανατροπών ο Χρήστος Θηβαίος μεταφέρει τα τραγούδια του στη θεατρική σκηνή του Αστόρια.

Με στόχο την ιδανική ακουστική και τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, στήνει τη συναυλία του σε ένα χώρο μακρία από τη λογική των νυχτεριών μαγαζιών, με την πρόθεση να αναδειχθούν τα τραγούδια που αγαπά και την άμεση επικοινωνία με το κοινό.

Σε ένα πρόγραμμα που ξεπερνάει τις δύο ώρες θα ακούσουμε τραγούδια από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, όπως «Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα», «Ημερολόγιο», «Αμλετ Της Σελήνης», «Μικρή Πατρίδα», «Γορίλας» και «Ας Χαθείς». Διανθισμένα πάντα από ιστορίες και ανέκδοτα με χιούμορ και ευαισθησία.

Γνωστός για την ιδιαιτερότητα της φωνής του και τη θεατρικότητα της ερμηνείας του, ο Χρήστος Θηβαίος αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση χαρισματικού τραγουδοποιού αλλά και σπάνιου ερμηνευτή, στον οποίο εμπιστεύτηκαν τραγούδια τους μεγάλοι συνθέτες όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Ανδρέου και ο Βασίλης Δημητρίου.

Για μία μόνο βραδιά, ο Χρήστος Θηβαίος θα συναντήσει το κοινό του στο Ηράκλειο, σε ένα διαφορετικό χώρο για μία πραγματικά διαφορετική συναυλία.

Τον συνοδεύει μια τετράδα εξαιρετικών μουσικών:

Δημήτρης Γιαννόπουλος – Πνευστά

Πέτρος Βαρθακούρης – Μπάσο, κιθάρα

Γιάννης Αγγελόπουλος – Τύμπανα

Βαγγέλης Στεφανόπουλος – Πιάνο, βιολί και ηλ. κιθάρα

Την ηχοληψία επιμελείται ο Χάρης Κρεμμύδας και τους φωτισμού ο Γιάννης Δίπλας.

Οργάνωση Παραγωγής Σταμάτης Στεβής.

Οι πόρτες του θεάτρου ανοίγουν στις 21.30 και η συναυλία ξεκινά στις 22.00.

Στη μέση της συναυλίας θα γίνει 15λεπτο διάλλειμα.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 20€ και προπώληση γίνεται στο ταμείο του Αστόρια και στο δισκοπωλείο METROPOLIS.

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
  • Ραδιόφωνα
    Υδρόγειος 106.9
    DRS 95.3 fm  
    όλα τα ραδιόφωνα...
  • Ενδιαφέροντα
    small.jpg Δεν μετανιώνω για τίποτα, τραγουδά με τη σπαρακτική φωνή της η Εντίθ Πιαφ, ωστόσο δεν είναι αλήθεια. Οι άνθρωποι μετανιώνουν και είναι για τα απλά πράγματα στη ζωή που άφησαν να τους ξεγλιστρήσουν, αυτά για τα οποία μετανιώνουν περισσότερο.
    5 πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε όταν είναι… αργά
    Διαβάστε περισσότερα...
  • Guinness World
    small.jpg Η Chanel Tapper είναι μια μαθήτρια από την Καλιφόρνια, η οποία εκ πρώτης όψεως μοιάζει με όλα τα κορίτσια της ηλικίας της. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή, είναι η τεράστια γλώσσα της, για την οποία κέρδισε και μια θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness ως η κοπέλα με τη μεγαλύτερη γλώσσα στον κόσμο.
    Το κορίτσι με την μεγαλύτερη γλωσσά στον κόσμο! Διαβάστε περισσότερα...
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
14°C
Ηράκλειο 14°C | Χανιά 7°C | Αθήνα 13°C | Θεσ/νίκη 5°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Αγαθή
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία