ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ Διαφήμιση


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ | Εκτύπωση |
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ο Δήμος Ηρακλείου παίρνει έκτακτα μέτρα λόγω των εξελίξεων στην χώρα - "Παγώνουν" οι οφειλές των πολιτών για δέκα ημέρες. Ο Δήμος Ηρακλείου, εκτιμώντας τη διαμορφωθείσα από χθες κατάσταση, ενημερώνει τους δημότες του ότι, μέσα στο επόμενο 10ήμερο και μέχρι την επαναλειτουργία των τραπεζών:

Αναστέλλει την επιβολή προστίμων για παραβάσεις που αφορούν τους κοινόχρηστους χώρους Αναστέλλει την διενέργεια αυτοψιών και τη βεβαίωση νέων προστίμων από το Τμήμα Ελέγχου Αυθαιρέτων Κατασκευών της Πολεοδομίας Ηρακλείου.

Σε συνεννόηση με τη ΔΕΥΑΗ αποφασίστηκε η μη αφαίρεση των υδρομέτρων λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών. Ζήτησε από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου τη μείωση της τιμής του εισιτηρίου στο επίπεδο του φοιτητικού όπως ισχύει σήμερα, για όλους.

Ταυτόχρονα με έγγραφο του ο Δήμος Ηρακλείου στο Υπουργείο Μεταφορών ζητά να καλυφθεί με ανάλογη επιδότηση το αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου έτσι ώστε να είναι εντελώς δωρεάν η μεταφορά του επιβατικού κοινού.

Πηγή CRETEPLUS

 
ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Εκτύπωση |
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ο Δήμος Ηρακλείου, εκτιμώντας τη διαμορφωθείσα από χθες κατάσταση, ενημερώνει τους δημότες του ότι, μέσα στο επόμενο 10ήμερο και μέχρι την επαναλειτουργία των τραπεζών:

Αναστέλλει την επιβολή προστίμων για παραβάσεις που αφορούν τους κοινόχρηστους χώρους

Αναστέλλει την διενέργεια αυτοψιών και τη βεβαίωση νέων προστίμων από το Τμήμα Ελέγχου Αυθαιρέτων Κατασκευών της Πολεοδομίας Ηρακλείου.

Σε συνεννόηση με τη ΔΕΥΑΗ αποφασίστηκε η μη αφαίρεση των υδρομέτρων λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Ζήτησε από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου τη μείωση της τιμής του εισιτηρίου στο επίπεδο του φοιτητικού όπως ισχύει σήμερα, για όλους. Ταυτόχρονα με έγγραφο του ο Δήμος Ηρακλείου στο Υπουργείο Μεταφορών ζητά να καλυφθεί με ανάλογη επιδότηση το αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου έτσι ώστε να είναι εντελώς δωρεάν η μεταφορά του επιβατικού κοινού.

 

Πηγή FLASHNEWS
 
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ | Εκτύπωση |
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γιάννης Μιχελογιαννάκης: «Τι σημαίνει ΝΑΙ και τι ΟΧΙ»

Ναι σημαίνει οι επιπτώσεις των 19 μέτρων που εξήγησα εχθές και κοινωνική καταστροφή.

Όχι σημαίνει δυνατή διαπραγμάτευση με εντολή λαού για α) σώσιμο Ελλάδας, β) σώσιμο ευρώ γ) σώσιμο ευρωπαϊκού οικοδομήματος και δ) νίκη δημοκρατίας, άμεσοδημοκρατίας και λαϊκής κυριαρχίας.

Θα βρεθούμε αντιμέτωποι : Γιατί το 2011 είπατε όχι ; Γιατί δεν κατατέθηκε πρόταση από Γεώργιος Παπανδρέου. Θα πάτε στη δραχμή;

Όχι Θα συνεχίσετε διαπραγμάτευση ; Ασφαλώς για αυτό χρησιμοποιούμε το υπέρ-όπλο του λαού Θα ταρακουνήσετε την Ευρώπη; Βέβαια, θυμηθείτε το όχι της Ιρλανδίας. Λέμε ακόμα ότι θέλουμε παράταση ως απόδειξη αλληλεγγύης από τους εταίρους.

Λέμε ότι μακάρι να αλλάξουν θέση την ύστατη στιγμή, από αυτή που εμφάνιζε ως τελεσίγραφο η εφημερίδα Καθημερινή μέσα από το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου.

Θα σεβαστούμε λαϊκή εντολή και θα εγγυηθούμε μισθούς, συντάξεις και καταθέσεις. Άρα ο κόσμος χωρίς φόβο να ψηφίσει για δημοκρατία για Ευρώπη και για ευρώ.

Γιάννης Μιχελογιαννάκης Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡ


Πηγή CRETANEWS

 
ΤΣΙΠΡΑΣ : ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ | Εκτύπωση |

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η παράταση του προγράμματος εξυπηρετεί τον κοινό στόχο της επίτευξης μίας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των δημόσιων οικονομικών και του χρέους, που θα επαναφέρει την Ελλάδα στην ανάπτυξη εντός της Ευρωζώνης, αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στην σχετική επιστολή του προς τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι το δημοψήφισμα δεν εγείρει άμεσα ή έμμεσα οποιοδήποτε θέμα σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, λέγοντας ότι οι διαπραγματεύσεις θα ξαναρχίσουν τις 6 Ιουλίου σε εναρμόνιση με την απόφαση των Ελλήνων.

Το κείμενο της επιστολής:
«Αγαπητέ Πρόεδρε, Αγαπητέ Πρωθυπουργέ, Όπως γνωρίζετε, τους τελευταίους πέντε μήνες διεξήχθησαν εντατικές διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών -στο πλαίσιο της απόφασης του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου- για το πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας της Ελλάδας.

Στις 27 Ιουνίου 2015, το ελληνικό κοινοβούλιο ενέκρινε με αυξημένη πλειοψηφία την πρόταση του υπουργικού συμβουλίου για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου 2015, το οποίο θα επιτρέψει στους Έλληνες να αποφασίσουν, αν θα δεχθούν ή όχι τις προτάσεις που υποβλήθηκαν από τους θεσμούς στην κυβέρνησή μας, στο πλαίσιο των παραπάνω διαπραγματεύσεων.

Για να διεξάγουμε το δημοψήφισμα σε ένα ήρεμο και θετικό κλίμα, που θα επιτρέψει στους Έλληνες να λάβουν αυτή την πολύ σημαντική απόφαση χωρίς εξωτερική πίεση, η Ελληνική Δημοκρατία υπέβαλε -στις 27 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Eurogroup- αίτημα για την παράταση της Κύριας Χρηματοδοτικής Οικονομικής Διευκόλυνσης (MFFA) για περίοδο ενός μήνα από την ημερομηνία της λήξης της.

Οι διαπραγματεύσεις θα επαναρχίσουν στις 6 Ιουλίου 2015, με προοπτική επίτευξη μίας συμφωνίας αμέσως μετά, σε εναρμόνιση με την απόφαση των Ελλήνων. Δυστυχώς, και για ασαφείς λόγους, το αίτημα αυτό δεν έγινε αποδεκτό. Η απόφαση αυτή - σε συνδυασμό με τη σχετική απόφαση της ΕΚΤ που ακολούθησε - οδήγησε σε σοβαρές επιπτώσεις στη χρηματοδότηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και τη ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας.

Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι η διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τις προτάσεις αυτές, αποτελεί ένα κυριαρχικό δημοκρατικό δικαίωμα των Ελλήνων, αναγκαίο για να διασφαλισθεί η ιδιοκτησία του προγράμματος οικονομικής βοήθειας που θα συμφωνηθεί τελικά με τους θεσμούς.

Επιπλέον, το δημοψήφισμα εστιάζει μόνο στις προτάσεις των θεσμών και δεν εγείρει άμεσα ή έμμεσα οποιοδήποτε θέμα σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση, στην οποία η ελληνική κυβέρνηση είναι πλήρως δεσμευμένη.

Στο πλαίσιο αυτό, θα ήθελα να ζητήσω από την κυβέρνησή σας να επανεξετάσει τη θέση της στο θέμα και να στηρίξει την επανεξέταση του αιτήματος της Ελληνικής Δημοκρατίας από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης με την προοπτική της έγκρισής του. Αυτή η απόφαση θα συμβάλει θα συμβάλλει στον κοινό στόχο της επίτευξης μίας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των δημόσιων οικονομικών και του χρέους, που θα επαναφέρει την Ελλάδα στην ανάπτυξη εντός της Ευρωζώνης»


Πηγή IN

 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

VIBRATOR - ΛΕΥΚΟΣ VS ΜΑΥΡΟΣ (ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ)

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο
26°C
Ηράκλειο 26°C | Χανιά 28°C | Αθήνα 28°C | Θεσ/νίκη 23°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Ανάργυρος, Αργύρης, Αργυρώ, Δαμιανός, Κοσμάς
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία