ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ


Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

"ΡΑΓΙΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ" ΤΟΥΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ | Εκτύπωση |
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μια λαμπάδα και ευχές για να βγουν νικητές από τη μεγαλύτερη μάχη της ζωή τους, ο πρόεδρος του ΕΚΗ επισκέφτηκε τα επτά παιδιά που νοσηλεύονται στη Μονάδα Παιδοαιματολογίας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου λίγο πριν ξεκινήσει το μοίρασμα κοτόπουλων και τροφίμων.

Ο κ. Σωκράτης Βαρδάκης, όπως κάθε χρόνο βρέθηκε κοντά στους μικρούς αγωνιστές, δίνοντας τους ως ένα μικρό συμβολικό δώρο, μια λαμπάδα. Το ευχάριστο είναι πως φέτος σε σχέση με πέρυσι, τα παιδιά είναι λιγότερα κατά πέντε.

Μοιράζουν και τρόφιμα Σήμερα και άυριο εξάλλου το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου θα μοιράσει κοτόπουλα και τρόφιμα. Τα 300 κοτόπουλα θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προσφορά του ΕΚΗ και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλληλων Ηρακλείου.

Παράλληλα θα μοιραστούν και τρόφιμα - σήμερα και αύριο - με τον κ. Βαρδάκη να αναφέρει μιλώντας στο CretePlus.gr πως: "Παρα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας θέλει τη στήριξη όσων μπορούν να προσφέρουν, έστω και από το υστέρημα τους. Με συγκεκριμενες ενέργειες είναι ανάγκη να βοηθάμε, τόσο τις άγιες μέρες του Πάσχα, όσο και όλο το χρόνο".


Πηγή CRETEPLUS
Τελευταία ανανέωση ( 16.04.14 )
 
Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ... ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΛΟΠΗ | Εκτύπωση |
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μια πρωτοφανής κλοπή σημειώθηκε τη νύχτα στο Ηράκλειο Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι μπήκαν σε αποθήκη μεγάλης αλυσίδας κρεοπωλείων, που βρίσκεται στην οδό Ειρήνης και Φιλίας, στην περιοχή των Μαλάδων και έκλεψαν περισσότερα από 300 αμνοερίφια, τα οποία ήταν έτοιμα να διατεθούν από τα καταστήματα της εταιρείας, από τα περίπου 600 που υπήρχαν εκεί.

Παράλληλα άρπαξαν και περίπου 1,5 τόνο μοσχαρίσιου κρέατος. Η κλοπή αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα, όταν πήγαν οι εργαζόμενοι στην αποθήκη και άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία που ερευνά με προσοχή την υπόθεση.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες, στην αποθήκη δεν υπήρχε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, γεγονός που δυσχεραίνει τις έρευνες.

Πηγή CRETALIVE
Τελευταία ανανέωση ( 16.04.14 )
 
ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΟ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ | Εκτύπωση |
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣύσκεψη για την καλύτερη οργάνωση και εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας από τα κλιμάκια που έχουν ήδη συσταθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 το πρωί, στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα μέλη των κλιμακίων σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας και συγκεκριμένα οι Επόπτες Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Λασιθίου, οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων (Αγίου Νικολάου, Νεάπολης, Ιεράπετρας & Σητείας) και εκπρόσωποι των Λιμεναρχείων (Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας & Σητείας).

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ανταλλαγή απόψεων για την αντιμετώπιση των θεμάτων που αφορούν στο συντονισμό, στην οργάνωση και την καλύτερη λειτουργία των κλιμακίων ώστε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι σε όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους για την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Τονίστηκε επίσης, ότι η νομοθεσία ισχύει ήδη, είναι γνωστή σε όλους και σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας επισημαίνεται η αυστηρή τήρηση της. Οι κυρώσεις και τα πρόστιμα που προβλέπεται να επιβάλλονται επί τόπου στους παραβάτες είναι πολύ αυστηρά και δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο συστάσεων.

Οι υπεύθυνοι διαχείρισης και λειτουργίας των χώρων, πρέπει να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζει η νομοθεσία για την απαγόρευση του καπνίσματος καθώς και να μην παρέχουν καμία διευκόλυνση στους πολίτες για τη μη τήρηση του νόμου.

Οι χώροι που απαγορεύεται το κάπνισμα αναφορικά (με σειρά προτεραιότητας) είναι:
- Νοσηλευτικά ιδρύματα όλων των ειδών και των βαθμίδων,
- Εκπαιδευτικά ιδρύματα κατά προτεραιότητα:
παιδικοί σταθμοί και νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, ειδικά σχολεία, δευτεροβάθμια εκπαίδευση όλων των τύπων, πανεπιστημιακά ιδρύματα, εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, χώροι παροχής κάθε είδους τεχνικής εκπαίδευσης, χώροι παροχής παντός τύπου ιδιωτικής εκπαίδευσης,
- Δημόσιες Υπηρεσίες,
- Χώροι αθλητικών εγκαταστάσεων,
- Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος,
- Κέντρα διασκέδασης, κτλ..

Οι συνήθεις παραβάσεις για τις οποίες θα επιβάλλονται πρόστιμα είναι:
- Ανοχή ή μη επέμβαση του υπευθύνου σε πολίτες που καπνίζουν.
- Μη πραγματοποίηση συστάσεων στους παραβάτες.
- Μη λήψη μέτρων για την αποτροπή των παραβάσεων.
- Μη ανάρτηση απαγορευτικού σήματος.
- Μη ανταπόκριση του υπευθύνου σε διαμαρτυρία για την πραγματοποίηση της παράβασης.
- Μη συνεργασία του υπευθύνου με τα αρμόδια όργανα κατά την διεξαγωγή του ελέγχου.


Πηγή CRETANEWS
Τελευταία ανανέωση ( 16.04.14 )
 
ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ | Εκτύπωση |
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Έτοιμη να υποδεχτεί κατά κύματα τους επισκέπτες είναι η Κρήτη, τις μέρες του Πάσχα, καθώς είναι προγραμματισμένές πάνω από 35 πτήσεις!

Από την Μεγάλη Παρασκευή ως και την Κυριακή του Πάσχα, στο νησί θα αφιχθούν πάρα πολλοί Γερμανοί, Γάλλοι, Άγγλοι, Ισραηλινοί και φυσικά Ρώσοι, με τις προβλέψεις και τα νούμερα να κάνουν λόγο για μια επισκεψιμότητα με αύξηση πάνω από 20% σε σχέση με πέρυσι.

Παρόμοια θα είναι και η κατάσταση με τις ακτοπλοϊκές γραμμές, καθώς οι περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες αυτό το διάστημα θα εκτελεσθούν και ημερήσια δρομολόγια για να καλυφθούν οι ανάγκες του κοινού.

Η Κρήτη άλλωστε, πάντοτε αποτελεί έναν από τους πρώτους προορισμού σε προτίμηση για Έλληνες και ξένους επισκέπτες, οι οποίοι επιλέγουν να "γευτούν" τον πλούτο και τις φυσικές ομορφιές του νησιού.


Πηγή CRETEPLUS
Τελευταία ανανέωση ( 16.04.14 )
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ 80ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Video Player

ΚΑΙΡΟΣ


Warning: fopen(/home/ids/domains/entercity.gr/public_html/modules/MambWeather/LGIR_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/ids/domains/entercity.gr/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210

Warning: fopen(/home/ids/domains/entercity.gr/public_html/modules/MambWeather/LGSA_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/ids/domains/entercity.gr/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210

Warning: fopen(/home/ids/domains/entercity.gr/public_html/modules/MambWeather/LGAV_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/ids/domains/entercity.gr/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210

Warning: fopen(/home/ids/domains/entercity.gr/public_html/modules/MambWeather/LGTS_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/ids/domains/entercity.gr/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210

Warning: fopen(/home/ids/domains/entercity.gr/public_html/modules/MambWeather/LGIR_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/ids/domains/entercity.gr/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Ηράκλειο
17°C
Ηράκλειο 17°C | Χανιά 14°C | Αθήνα 15°C | Θεσ/νίκη 11°C

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ENTERCITY.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Δεν υπάρχει γιορτή
Διαφήμιση

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία