ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ Διαφήμιση
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
<< Αρχική < Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 89 - 99 από 169


ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
30.08.10
Τέλος στο σύστημα των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων- τουλάχιστον όπως το γνωρίζουμε ως σήμερα - σχεδιάζει να βάλει το υπουργείο Οικονομικών τους επόμενους μήνες, καθώς στόχος είναι οι τιμές της Εφορίας να διαμορφώνονται από την 1η Ιανουαρίου 2011 μέσω ενός ειδικού αλγόριθμου και να ανέρχονται στα επίπεδα των αγοραίων αξιών. Σύμφωνα με το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών , το σύστημα των αντικειμενικών αξιών καταργείται και αντικαθίσταται με το σύστημα «στατιστικών αγοραίων αξιών ακινήτων».
Διαβαστε περισσοτερα...
 
ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
26.08.10
Στον αστερισμό των ρυθμίσεων δεν αποκλείεται να εισέλθει για μία ακόμη φορά το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο το κλείσιμο των υποθέσεων που κινδυνεύουν με παραγραφή και την είσπραξη χρεών από μεγαλο-οφειλέτες με γενναία έκπτωση στις περιπτώσεις εφάπαξ εξόφλησης.

Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνονται στο σχέδιο τόνωσης των εσόδων, όπως εξετάστηκαν κατά τη χθεσινή ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, παρουσία του υπουργού κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, του υφυπουργού κ. Φ. Σαχινίδη, των γενικών γραμματέων και των υπηρεσιακών στελεχών.
Διαβαστε περισσοτερα...
 
ΔΙΚΕΣ-ΕΞΠΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
26.08.10
Θέμα χρόνου είναι πλέον η ρύθμιση για την επιτάχυνση των φορολογικών δικών, έτσι ώστε να «ξεμπλοκάρουν» αφενός τα δικαστήρια και να εισρεύσουν αφετέρου σημαντικά ποσά στα κρατικά ταμεία από οφειλέτες του Δημοσίου. Οπως ανακοίνωσε, χθες, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χάρης Καστανίδης τις επόμενες ημέρες, δηλαδή εντός του Σεπτεμβρίου, θα είναι έτοιμη η ρύθμιση και θα ενσωματωθεί στο νέο νομοσχέδιο για την επιτάχυνση της διοικητικής δίκης.
Διαβαστε περισσοτερα...
 
ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΠΑ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
26.08.10
Τέλος στα σενάρια περί επίσπευσης της αύξησης του ΦΠΑ για δεκάδες αγαθά και υπηρεσίες μέσω της μετάταξής τους από τον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ 11% στον κανονικό συντελεστή 23% επιχείρησε να βάλει χθες η κυβέρνηση.

Οι αλλαγές στους συντελεστές ΦΠΑ για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών θα ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2011 ξεκαθάρισε χθες ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης σε ραδιοφωνική συνέντευξη. Άφησε να εννοηθεί ότι η αξιολόγηση των αγαθών και υπηρεσιών που θα «μετακομίσουν» από τον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ στον υψηλό θα γίνει με προσοχή και με βάση συγκεκριμένα κριτήρια προκειμένου να περιοριστούν οι επιπτώσεις τόσο στο μέτωπο του πληθωρισμού όσο και στο κοινωνικό μέτωπο μέσω της επιβάρυνσης των οικογενειακών προϋπολογισμών.
Διαβαστε περισσοτερα...
 
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
20.08.10
Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, παρατείνεται η δυνατότητα υποβολής συγκεντρωτικών καταστάσεων του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (παρ. 1 του άρθρου 20 του Π.Δ. 186/1992) για τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν το ημερολογιακό έτος 2009.

Οι νέες ημερομηνίες ορίζονται ως εξής: Μέχρι την 20η Σεπτεμβρίου 2010 για τους υπόχρεους που ο ΑΦΜ τους λήγει στο 1, 2, 3. Μέχρι την 23η Σεπτεμβρίου 2010 για τους υπόχρεους που ο ΑΦΜ τους λήγει στο 4, 5, 6. Μέχρι την 27η Σεπτεμβρίου 2010 για τους υπόχρεους που ο ΑΦΜ τους λήγει στο 7, 8, 9.

Μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2010 για τους υπόχρεους που ο ΑΦΜ τους λήγει στο 0. Σε περίπτωση γενικής ή τοπικής αργίας ή τοπικά μη εργάσιμης ημέρας οι παραπάνω προθεσμίες μετακυλίονται ανάλογα.
Διαβαστε περισσοτερα...
 
ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ «ΠΕΡΑΙΩΣΗ» ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
11.08.10
Σε νέα ρύθμιση περαίωσης για ανέλεγκτες φορολογικές χρήσεις ετοιμάζεται κατά πληροφορίες να προβεί το υπουργείο Οικονομικών, σε μια προσπάθεια να καλυφθεί το έλλειμμα των 350 εκ. ευρώ που εμφανίζουν οι κρατικές εισπράξεις τον Ιούλιο, σε σχέση με τον ετήσιο στόχο που περιλαμβάνεται στο Μνημόνιο.

Η περαίωση θα αφορά πιθανότατα τα έτη 2007 έως και 2009, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν κάνει τη λεγόμενη «αυτοπεραίωση».
Διαβαστε περισσοτερα...
 
<< Αρχική < Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 89 - 99 από 169
Διαφήμιση
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
 
 
booked.net

Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία