Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

RED SNAPPER LIVE IN GREECE
red_snapper_031210.jpg

(2 & 3 Δεκεμβρίου 2010) Ένα από τα σημαντικότερα και πιο πρωτοπόρα συγκροτήματα των δύο τελευταίων δεκαετιών επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις: Στις 2 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 (Αθήνα) και στις 3 Δεκεμβρίου στο Μύλο (Θεσσαλονίκη) και με το αρχικό τους line-up, οι Red Snapper θα παρουσιάσουν τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας τους.

Η βρετανική μπάντα έκανε αίσθηση από τη στιγμή που εμφανίστηκε στα μουσικά πράγματα στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Η πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά, το καταπληκτικό 'Prince Blimey' παρουσιάστηκε το 1996 κερδίζοντας κοινό και κριτικούς. Οι Richard Thair, Ali Friend και David Ayers, με την προϋπηρεσία τους στο χώρο της jazz αλλά και τη διάθεσή τους να πειραματιστούν με νέα στοιχεία από τη funk μέχρι το trip-hop, έφτιαξαν ένα πολύ ιδιαίτερο ήχο που τους χαρακτηρίζει σε κάθε κυκλοφορία.

Η περιοδεία τους με τη Bjork, τους Fugees και τους Massive Attack επιβεβαιώνει την αξία τους και τους προβάλλει σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, ενώ δεν περνάνε απαρατήρητες οι συνεργασίες τους με τον David Holmes, τον Andrew Weatherall και την Beth Orton. Οι χορευτικότερες δομές του επόμενου δίσκου τους, τους εντάσσει και στα ευρύτερα όρια της dance-electronica κουλτούρας, κάτι που επιβεβαιώνει και η περιοδεία τους με τους Prodigy.

Έχοντας πλέον την απόλυτη αναγνώριση με το μέρος τους, το 2000 τους βρίσκει με νέο δίσκο, το κορυφαίο 'Our aim is to satisfy Red Snapper', με αφομοιωμένη πλέον την acid jazz εμπειρία του 'Prince Blimey' και το τριπαριστό dance του 'Making Bones', ενώ η σχέση τους με την τεχνολογία γίνεται πιο στενή αλλά κυρίως ουσιώδης, αποκτώντας έτσι ένα πιο ηλεκτρονικό χαρακτήρα.

Δεν είναι τυχαίο, το μεγάλο εύρος στο κοινό τους, από αμετανόητους ρόκερ ως hiίστες εναλλακτικούς, που ψάχνουν για κάτι περισσότερο από το απλό μπιτ. Χωρίς υπερβολή, οι Red Snapper είναι από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς «μύλους» των 90's και 00’s που καταφέρνουν να συγκινούν όλες τις ηλικίες.

Με την υποστήριξη του MySpace Greece !

https://www.dailymotion.com/video/xffw0l_red-snapper-the-sleepless_music

https://www.myspace.com/redsnapperofficial/videos

Πληροφορίες

Αθηνα, 2 Δεκεμβρίου Gagarin205,
ώρα έναρξης – 21.30
Εισιτήρια : 25 ευρώ ( προπώληση), 28 ευρώ ( ταμείο)


Θεσσαλονικη, 3 Δεκεμβρίου ΜΥΛΟΣ
ώρα έναρξης – 21.30
Εισιτήρια : 25 ευρώ

Προπώληση :

www.ticketarena.gr ,

www.ticketservices.gr

Σημεία προπώλησης : ΑΘηνα Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)- Τicket House --- Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς) Θεσσαλονικη Metropolis ,Μύλος
 
< Προηγούμενο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE