Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΝΟΤΟ 8 - FACE YOUR VISION 2011

Η μεγαλύτερη παρέα της Κρήτης επιστρέφει δυναμικά για 8η χρονιά με την πιο τρελή και δροσερή συνταγή για τα απογεύματά μας. Η Ραδιοφωνική εκπομπή -θεσμός- έρχεται ξανά με τις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες, συνεντεύξεις με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες και ζωντανές συνδέσεις με όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Καθημερινά απο 1η Ιουλίου μέχρι και 31 Αυγούστου στις 19:00 - 21:00 το βράδυ, ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου, έρχονται με ένα δυναμικό καθημερινό magazino για να δώσουν τον ρυθμό στην καθημερινότητά μας, ξεφεύγοντας απο τα προβλήματα των καιρών μας! Παρέα με την μεγαλύτερη ομάδα στο νησί, κάθε μέρα 4 ραδιοφωνικοί σταθμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να μεταδοθεί η ιδέα του 'Καλοκαίρι Στο Νότο' σε όλη την Κρήτη!

Μέσα απο τις συχνότητες του Ράδιο Λασίθι 92,3,  Λάμψη 92,3 (Ηράκλειο),  Ήχος 94,2 (Ρέθυμνο) και Original 94,4 (Χανιά), θα μπορούμε καθημερινά να ενημερωνόμαστε για την επικαιρότητα, τα μουσικά νέα και ότι σημαντικό συμβαίνει στην Κρήτη σε ζωντανή μετάδοση με ραδιοφωνικούς παραγωγούς που θα δίνουν τον παλμό απο κάθε γωνιά του νησιού ! Μεγάλο ραντεβού για το καλοκαιρινό κίνημα αναμένεται να αποτελέσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το 'B.I.G Party Ierapetra Xperience vol.3' που μετά την περσινή επιτυχία με 4500 επισκέπτες, φέτος αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης με την μεγαλύτερη παραγωγή σε παραλία που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη!

Με σύνθημα το ''Face Your Vision'' μας καλεί να έρθουμε αντιμέτωποι με το όνειρό μας, και να προσπαθήσουμε και αυτό το καλοκαίρι, να απελευθερωθούμε και να ζήσουμε πάνω απο κοινωνίες και πλαστούς παραδείσους... Μείνετε συντονισμένοι για νέα μέσα απο το www.kalokairistonoto.com και φυσικά την επίσημη σελίδα στο Facebook ''Καλοκαίρι Στο Νότο''!

kalokairi_noto_8.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE