Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

1ο ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Οι Νικήτριες Ομάδες του Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού σε συνεργασία με την Ομάδα “Άνω Κάτω Τελεία”, σας προσκαλούν στο 1ο Κυνήγι Παραλίας στο Ηράκλειο, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Αυγούστου στην Δημοτική Πλαζ ΑΚΤΗ στον Καρτερό, και αμέσως μετά θα ακολουθήσει Beach Party όλων των ομάδων του Κυνηγιού. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον δικτυακό τόπο www.anokato.info

Το περίπτερο του 1ου Κυνηγιού Παραλίας λειτουργεί ήδη στα Λιοντάρια (δίπλα στη Βασιλική Αγίου Μάρκου) και θα είναι καθημερινά ανοικτό για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής των Ομάδων τις ώρες 11:00 - 15:00 και 19:00 - 22:00.

Την Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Κυνηγιού Παραλίας αποτελούν οι Νικήτριες Ομάδες του Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού (Eurogeka, Αργοπόροι, Magaliver, Εμείς κι εμείς, Χοιροκίνητοι, Λούφα και Παραλλαγή), και τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Ομάδα “Άνω Κάτω Τελεία”.

Οι διοργανωτές προσκαλούν τους αρχηγούς όλων των Ομάδων του χειμερινού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού, των Ομάδων του Καστρινού Καρναβαλιού, αλλά και οποιασδήποτε νέας Ομάδας να παρευρεθούν στην ενημερωτική συνάντηση για το 1ο Κυνήγι Παραλίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, επί της οδού Ανδρόγεω 4.

Χρυσοί Χορηγοί του 1ου Κυνηγιού Παραλίας είναι τα κρητικά αναψυκτικά “ΦΗΜΗ” και το φυσικό επιτραπέζιο νερό “ZARO’S” και χορηγοί είναι η αλυσίδα τεχνολογίας “MULTIRAMA” και η μπύρα “FIX”.

kinigi_paralias_060811.jpg

 

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE