Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΟΥΤΟΠΙΑ - 6Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Γέμισε … σοκολάτα ο πεζόδρομος της οδού Χάνδακος – Κοσμοσυρροή στην 6η Γιορτή Σοκολάτας.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε για ακόμη μία χρονιά η σοκολάτα «Ουτοπία» , η οποία κατέκτησε μικρούς και μεγάλους, που κατέκλυσαν τον πεζόδρομο της οδού Χάνδακος, στο πλαίσιο της 6ης Γιορτής Σοκολάτας.

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Γιορτή που διοργάνωσε και φέτος το καφέ «Ουτοπία», συνεπές στο ετήσιο, πλέον, «ραντεβού» του με τον κόσμο του Ηρακλείου, που απέδειξε με την δυναμική παρουσία του ότι η σοκολάτα … είναι μαγεία!

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στον πεζόδρομο της οδού Χάνδακος προκειμένου να γευτεί τους σοκολατένιους πειρασμούς που η «Ουτοπία» προσέφερε δωρεάν. Η μοναδική σοκολάτα «Ουτοπία», η συνταγή της οποίας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό εδώ και 20 χρόνια εντυπωσίασε τους Ηρακλειώτες που δέχτηκαν το κέρασμα, σε μία γιορτή γεμάτη γλύκα και κέφι!

Το καφέ «Ουτοπία» διέθεσε, φέτος, για τον κόσμο του Ηρακλείου διπλάσιο χώρο και διπλάσια … σοκολάτα, διοργανώνοντας μία πολιτιστική εκδήλωση που γοήτευσε … τον ουρανίσκο όλων των «εραστών» της σοκολάτας.

Τα βλέμματα – και τα φλας – «τράβηξε» η Σοκολατένια Ιρένα που … βουτηγμένη στη σοκολάτα ήταν ένας … ζωντανός πειρασμός! Το «ρυθμό» έδωσε ο Αντώνης Κεφαλογιάννης που με τις μουσικές του επιλογές ανέβασε το κέφι στα ύψη, ενώ ένα μοναδικό χορευτικό θέαμα προσέφεραν η σχολή χορού Nena' s Academy, σε συνεργασία με τις χορευτικές ομάδες Caritmo και Tango Salsa Heraklio Club που έδειξαν … στην πράξη πως όταν ο χορός συνδυαστεί με τη σοκολάτα, το αποτέλεσμα είναι … Σο-κόλαση!
outopia_2011_01.jpg


 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE