Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

AMERICA'S NEXT TOP MODEL
next_top_model_091111.jpg
Την Τετάρτη το βράδυ 9/11/2011, στις 21.00 ώρα Αμερικής, ξεκίνησε η προβολή των επεισοδίων του παγκοσμίου φήμης αμερικανικού τηλεοπτικού σόου America' s Next Top Model που γυρίστηκαν το καλοκαίρι του 2011 στην Κρήτη στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για μία τηλεοπτική σειρά με υψηλή ακροαματικότητα τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και σε 138 ακόμη χώρες στις οποίες προβάλλεται.

Η παγκόσμια προβολή της Ελλάδας, της Κρήτης και του Αγίου Νικολάου, μέσα από την προβολή του America's Next Top Model είναι τεράστια και ελπίζουμε ότι θα δώσει μία σημαντική ανάσα στον τόπο μας.
Στο reality του America' s Next Top Model που βρίσκεται στον 17ο κύκλο του, συμμετείχε και η ελληνίδα καλλονή Βίκυ Καγιά την οποία επέλεξε η Tyra Banks να υποδεχθεί τα κορίτσια στην Ελλάδα με τον Miss J.

Στο πρώτο επεισόδιο του America's Next Top Model τα κορίτσια ταξιδεύουν στη Κρήτη. Στο Αεροδρόμιο του Ηρακλείου τα όμορφα μοντέλα που συνόδευε η Βίκυ Καγιά, υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο Αντιδήμαρχος Αγ. Νικολάου κ. Μιχάλης Σγουρός, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Αγ. Νικολάου κ. Μαρία Καφετζάκη και η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου στο Δήμο Αγίου Νικολάου κ. Πόπη Χαλκιαδάκη.

Τα μοντέλα στη διάρκεια των γυρισμάτων διέμειναν στην Ελούντα, στο Ξενοδοχείο Blue Palace με θέα το γραφικό νησί της Σπιναλόγκας.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου παρείχε σε όλη τη διάρκεια της παραμονής της τηλεοπτικής παραγωγής κάθε δυνατή διευκόλυνση στο σχεδιασμό και την ολοκλήρωση των γυρισμάτων που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου σε τουριστικά θέρετρα και παραδοσιακούς οικισμούς όπως στην Ελούντα, στην Πλάκα, στο Καλό Χωριό, στη Φουρνή, στο Σκινιά καθώς σε άλλα ενδιαφέροντα τουριστικά σημεία του Μιραμπέλου.

Ο κύκλος των γυρισμάτων του America's Next Top Model στον Άγιο Νικόλαο ολοκληρώθηκε με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα που παρουσιάστηκε στο Ξενοδοχείο BLUE PALACE στην Ελούντα. Τα σούπερ μοντέλα του America's Next Top Model παρουσίασαν τη νέα κολεξιόν μόδας, του διάσημου σχεδιαστή Michael Cinco πλαισιωμένα από ειδικά εφέ που κατέπληξαν όλους όσοι παρακολούθησαν αυτό το υπέροχο σόου.

Τη μοναδική αυτή εμπειρία στο χώρο της μόδας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τοπικοί παράγοντες και αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι πολλοί εξ αυτών συμμετείχαν στα γυρίσματα των επεισοδίων.

Επισυνάπτουμε το απόσπασμα του Βίντεο που ανέβασε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR CHANNEL στο διαδίκτυο.
Στο βίντεο θα παρακολουθήσετε την υποδοχή των Μοντέλων στο Ηράκλειο Κρήτης από το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη και την αντιπροσωπέια του Δήμου. Επίσης θα δείτε την Βίκυ Καγιά και τον MIss J.

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE