Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ arrow ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΤΙΣ 30/6 Η ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ TAXISNET

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΤΙΣ 30/6 Η ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ TAXISNET
Παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012 η ισχύς των κωδικών πρόσβασης στο TAXISNET, οι οποίοι είχαν αποδοθεί στους φορολογούμενους πριν την λειτουργία του νέου TAXISNET. Αυτό ορίζει η απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου. 

Η ισχύς των συγκεκριμένων κωδικών πρόσβασης έληγε στις 31/12 /2011 και με την παράταση οι χρήστες του TAXISNET θα μπορούν για τους επόμενους 6 μήνες να κάνουν χρήση όλων των υφιστάμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012 η ισχύς των κωδικών πρόσβασης στο TAXISNET, οι οποίοι είχαν αποδοθεί στους φορολογούμενους πριν την λειτουργία του νέου TAXISNET. Αυτό ορίζει η απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η ισχύς των συγκεκριμένων κωδικών πρόσβασης έληγε στις 31/12 /2011 και με την παράταση οι χρήστες του TAXISNET θα μπορούν για τους επόμενους 6 μήνες να κάνουν χρήση όλων των υφιστάμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Συστήνεται στους φορολογούμενους ωστόσο να προσέλθουν στις εφορίες μετά την υποβολή σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης στην διεύθυνση www.gsis.gr για την παραλαβή του ειδικού κλειδάριθμου που αιτείται για την χρήση του νέου taxisnet.


επιμελείται ο:
Ιωάννης Λαπιδάκης
Λογιστής Α' Τάξης
www.lapidakis.gr

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE