Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Η εξαιρετική ερμηνεύτρια και λυράρισσα Γεωργία Νταγάκη, μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες παραστάσεις τόσο στην Αρχιτεκτονική στην Αθήνα, όσο και στο διάσημο Quasimodo Jazz Club στο Βερολίνο, όπου παρουσίασε το νέο της πρόγραμμα, ξεκινάει την καλοκαιρινή περιοδεία της, ταξιδεύοντας σε διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα. Ένας από τους σταθμούς της, η Βασιλική Ιεράπετρας, την Παρασκεύη 27 Ιουλίου στο Δημοτικό σχολείο Βασιλικής.

Με τη βαθιά, λυρική φωνή της και την λύρα, αναπόσπαστο κομμάτι της, ερμηνεύει κομμάτια από το προσώπικό της ρεπερτόριο, αλλά και πρωτότυπες διασκευές σε τραγούδια σπουδαίων συνθετών όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Ορφέας Περίδης, ο Βασίλης Λέκκας, ο Γιάννης Σπάθας, ο Γιάννης Κούτρας, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Γιώργος Ανδρέου, ο Νίκος Ζούδιαρης, αλλά και ο θρύλος της ροκ μουσικής Έρικ Μπάρτον, με τον οποίο έπαιξε και τραγούδησε σε συναυλίες της ευρωπαϊκής του περιοδείας. Με αυτό τον προσωπικό ήχο, σφράγιζει τις δισκογραφικές της δουλειές· από το, αμιγώς κρητικό, πρώτο της προσωπικό άλμπουμ «Στην άκρη αυτού του κόσμου», στο «Secret Love», μία παραγωγή που κυκλοφόρησε κυρίως στο εξωτερικό, ως το νέο προσωπικό της cd που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Νέο πρόγραμμα, νέες ενορχηστρώσεις και ήχος που ταξιδεύει εντός και εκτός συνόρων της κρητικής παράδοσης, αποτέλεσμα τόσο των προσωπικών της αναζητήσεων, όσο και των επιρροών της απο τις σπουδαίες συνεργασίες της.

Ενορχηστρωτής του προγράμματος ο Στέργιος Τσιρλιάγκος (πλήκτρα / wave drum), ένας μουσικός με ενδιαφέρουσες και εναλλακτικές μουσικές προτάσεις, όπως αυτές που μας παρουσιάζει ως συνεργάτης / ενορχηστρωτής της Λένας Πλάτωνος, τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά από το 2007 μέχρι σήμερα (Κ. Καβάφης 13 Τραγούδια- Ημερολόγια)

Επί σκηνής : Στέργιος Τσιρλιάγκος – πλήκτρα / wavedrum- ενορχήστρωση, Ιωάννης Βουτσινάς – ηλεκτρικό μπάσο, Κώστας Κιλάζογλου - λαούτο, ηλεκτρική κιθάρα

Καλεσμένος της ο Έκτορας Κυριάκου στο λαούτο και στην φωνή.

Στα φώτα: Νίκος Συρίγος
Στον ήχο: Γιώργος Φιλικόζης

Έναρξη : 21:30
Είσοδος :10 ευρω
Διοργάνωση ΝΕ.ΑΝΑ.Π.
ntagaki_01.jpg

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE