Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι σ ένα καλοκαιρινό ραντεβού με τους ηρακλειώτες γεμάτο μουσική.

Στον απόηχο των πολύ επιτυχημένων παραστάσεων του στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και μετά την χειμερινή του περιοδεία που τον ταξίδεψε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στο Κυπαρίσσι για μια βραδιά γεμάτη μουσικές εκπλήξεις.

Παρέα με τέσσερις κορυφαίους μουσικούς και έχοντας στη βαλίτσα του την πρόσφατη κυκλοφορία του διπλού live cd με τίτλο «Γυάλινος Κόσμος» και της συλλογής «Συγκομιδή», που περιέχει όλους τους προσωπικούς του δίσκους από το 1997 ως σήμερα, παρουσιάζει ένα καινούριο, χορταστικό και όπως πάντα προσεγμένο πρόγραμμα.

Η συναυλία θα περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και επιλογές από τραγούδια άλλων δημιουργών, αρκετά εκ των οποίων θα ακουστούν για πρώτη φορά, ενώ η «φρέσκια» απόδοση των τραγουδιών, παιγμένα από την ιδιαίτερη μπάντα που τον συνοδεύει, θα χαρίσει μία ξεχωριστή βραδιά σε όσους ανηφορίσουν μέχρι το Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι.

Μαζί του θα είναι οι μουσικοί: Γιώργος Κοντραφούρης, hammond organ, πιάνο, Γιώργος Καλούδης, τσέλο, κρητική λύρα, Άγγελος Πολυχρόνου, κρουστά, Νίκος Παραουλάκης, νέυ, κιθάρα.  Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Αλεξίου, Οργάνωση Παραγωγής: AΘΥΡ

Συγκέντρωση φαρμάκων

Όσοι  παρακολουθήσουν τη συναυλία, θα μπορούν να δωρίσουν φάρμακα, που δεν χρειάζονται πλέον, για την κάλυψη των αναγκών του Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου που λειτουργεί στο Ηράκλειο. Μέλη της ομάδας Minoistas θα βρίσκονται στο χώρο της συναυλίας για να βοηθήσουν στην συλλογή των φαρμάκων.

Μια μεγάλη συναυλία προσφοράς την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι  από ένα δημιουργό που αφήνει το δικό στίγμα στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

alkinoos_080812.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE