Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ STAN

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ STAN
1226.JPGΠώς συνδέονται μεταξύ τους η Πάρος και η χορευτική pop με τον Χάρη Βαρθακούρη και την Πάολα, αλλά και οι Backstreet Boys με τον Dr. Dre; Ο Stan μίλησε για τις επιρροές του, την ξαφνική επιτυχία, τη ζωή στην Αθήνα και για τα μελλοντικά του πλάνα.

Τον λένε Stan και δικαίως θεωρείται ένα από τα πιο "hot" ονόματα του ελληνικού "pop" τραγουδιού. Αναγνωρίσιμος και πολυπράγμων, γράφει διαρκώς, ηχογραφεί για τα άλμπουμ του και χαρίζει τραγούδια σε φίλους και όχι μόνο.

Λίγο μετά την πρεμιέρα του νέου του τραγουδιού, "Σε θέλω εδώ" και λίγο πριν εμφανιστεί στο φετινό MadWalk, το Cosmo συνομίλησε μαζί του για τα όνειρα, τις φιλοδοξίες του, τις επιρροές του και όλα όσα έχει στο κεφάλι του τον τελευταίο καιρό. Και δεν είναι λίγα.

Οι στίχοι του "Σε θέλω εδώ" είναι του ίδιου του Stan και η μουσική των SnapYourFingaz, Revo και Ιωσήφ Κοτσυφάκη. Τα γυρίσματα του video clip του νέου single διήρκεσαν 3 μέρες και έγιναν στη Ραφήνα και στο Χαλάνδρι. Εμείς, τον συναντήσαμε στην "έδρα" του, στη γειτονιά του, το Παλαιό Φάληρο και μας άνοιξε την καρδιά του.

Έχεις ένα μεγάλο fan club (70.000 μέλη!), με το οποίο έχεις συχνή επικοινωνία μέσω Facebook και Twitter. Το ίντερνετ σε έχει βοηθήσει;
"Εννοείται πως με έχει βοηθήσει γιατί μπορώ να μιλάω απ' ευθείας με όσους επικοινωνούν μαζί μου. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα είχα τόσες εκδηλώσεις θαυμασμού και τόσα μηνύματα από τον κόσμο. Από τον κόσμο άλλωστε παίρνω δύναμη και έμπνευση".

Θα τραγουδούσες σε πάλκο;
"Ναι θα το έκανα", μας είπε ο ίδιος, "αλλά μόνο αν ταίριαζε σε εμένα, σε αυτό που κάνω. Δεν θα το έκανα μόνο για να "γεμίζω" το πρόγραμμα ή με κάποιον που δεν θα ταίριαζα. Στην αρχή της καριέρας μου πολλοί μου προσέφεραν τέτοια δουλειά. Και φέτος μου έχουν προσφέρει.

Είναι κάτι που το σκέφτομαι και μπορεί να γίνει υπό προϋποθέσεις αρκεί να απευθύνεται στο κοινό μου. Από τα φετινά σχήματα, αν και δεν έχω δει πάρα πολλά, ξεχωρίζω τον φίλο μου τον Κωνσταντίνο τον Αργυρό που ξέρω πως είναι και αυτός μαχητής".

Από την Πάρο στην Αθήνα
Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν , είναι ότι ο Στράτος (κατά κόσμον) ήρθε στην πρωτεύουσα για να μείνει μόνιμα, πριν από μόλις δύο χρόνια.
"Η αλήθεια είναι ότι όταν ήρθα στην Αθήνα, όντως δεν είχα πολλά λεφτά. Αυτό που έχω πει ισχύει, εξ ου και το "Αν μου φταναν τα λεφτά Δηλαδή μακάρι να μην είχε γίνει καν επιτυχία και να μην εξέφραζε κανένα αλλά έχει ρεαλιστική βάση για πολύ κόσμο. Προσωπικά, πιστεύω όμως ότι τα κατάφερα γιατί είμαι αληθινός και αυτό ο κόσμος το εκτιμά" μας λέει.
"Για να πω την αλήθεια, η επιτυχία που έκανα ήταν κάτι που δεν περίμενα να συμβεί. Το ήθελα πάρα πολύ και χάρηκα όταν είδα ότι η δουλειά μου αρέσει πραγματικά στον κόσμο. Ο,τι κάνω το κάνω για μένα αλλά και για όσους με ακούνε και με στηρίζουν, ειδικά σήμερα που τα πράγματα στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που έχει αγκαλιάσει τη δουλειά έχω κάνει μέχρι σήμερα, τόσο σαν στιχουργός όσο και σαν ερμηνευτής. Στην αρχή ξέρεις, κοίταξα την ελληνική παραγωγή και είδα μια τρύπα που υπήρχε στο καλό pop τραγούδι και εκεί εστίασα. Η επιτυχία είναι μια προσωπική νίκη γιατί ξεκίνησα τελείως μόνος μου εδώ".

Πως έγινε η αρχή στην Αθήνα;
"Όλα ξεκίνησαν όταν συνάντησα τον παραγωγό μου πλέον, τον SnapYourFingaz από κοινές παρέες, μιλούσαμε στο Facebook και γράψαμε κάποια κομμάτια. Δεν είχαμε την οικονομική άνεση να καλέσουμε κάποιον τραγουδιστή για να ερμηνεύσει και το έκανα εγώ. Βγάλαμε τα demo μας, τα στείλαμε σε δισκογραφικές εταιρείες, άρεσε και θέλανε να μάθουν ποιος είναι αυτός που τραγουδάει. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Τελείως αναπάντεχα. Δεν το κυνηγούσα να γίνω τραγουδιστής".

Θα επέστρεφες στην Πάρο να ζήσεις μόνιμα;
"Σίγουρα, θα ήθελα να το κάνω κάποια στιγμή. Το νησί με χαλαρώνει, με βγάζει από το τρέξιμο της Αθήνας. Η Αθήνα είναι στα χειρότερα της σαν πόλη. Παλαιότερα είχε ζήσει τεράστιες δόξες. Από το 2004 και πίσω που θυμάμαι να πηγαινοέρχομαι σαν φαντάρος και όχι μόνο, ήταν ωραία εδώ. Τώρα υπάρχει γκρίνια και μουντάδα".

Ο Stan και τα διαφορετικά επαγγέλματα
"Δε φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά. Έχω δουλέψει σαν σερβιτόρος, σε ξενοδοχείο, dj, μπάρμαν, σε καφετέρια. Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου πλάθεται μέσα από τη σκληρή δουλειά".

Όταν το στούντιο γίνεται δεύτερο σπίτι
"Μου αρέσει να δουλεύω και με άλλο κόσμο στο στούντιο. Κάνω φωνητικά σε κομμάτια που ο κόσμος δεν ξέρει καν ότι συμμετέχω, απλά επειδή μου αρέσει. Δουλεύω συνεχώς στο στούντιο νέα κομμάτια και ήδη έχω πολλά έτοιμα", λέει ο Στράτος.

Έχεις χάσει τον εαυτό σου μέσα στην επιτυχία;
"Έχω νοιώσει πολλές φορές ότι όλο αυτό είναι πολύ μεγάλο για να το υποστηρίξω. Η ζωή μου έχει αλλάξει τελείως, είμαι διαφορετικός άνθρωπος πλέον. Ευτυχώς υπάρχουν οι άνθρωποι μου και οι συνεργάτες μου που είναι οι σταθερές αναφορές μου στην ζωή μου. Οι θυσίες είναι πολλές".

Τι ξεχωρίζεις από την ελληνική σκηνή και ποια είναι η πιο χαρισματική γυναικεία φωνή;
"Από Ελλάδα σίγουρα με τις Μέλισσες. Δεν έχω κρύψει ποτέ τον θαυμασμό μου επίσης για τον Χάρη τον Βαρθακούρη που θεωρώ ότι είναι τεράστια φωνή. Για τον Νίνο που είναι και προσωπικός μου φίλος. Τώρα, σε ότι αφορά την πιο χαρισματική γυναικεία φωνή, θα έλεγα τη Μελίνα την Ασλανίδου. Έχει κάτι το διαχρονικό".

Με ποιον θα ονειρευόσουν να συνεργαστείς;
"Με τον Timbaland, θα ήθελα να προλάβω να γνωρίσω από κοντά τον Michael Jackson, που είναι βασική επιρροή μου, με τον Justin Timberlake που έβγαλε πάλι κομμάτι. Επιρροές μου είναι ο Drake, o Chris Brown, o Ne-Yo, ακούω γενικότερα μαύρη μουσική. Ωστόσο δεν σταματώ να ακούω και ελληνική μουσική. Ακόμα και λαϊκά. Ας πούμε μου αρέσει η Πάολα, ο Βέρτης, ο Οικονομόπουλος".

Θα έκανες λαϊκό τραγούδι;
"Στη ζωή ισχύει το ποτέ μη λες ποτέ. Είμαι τρελός άλλωστε με τη μουσική μου. Άλλωστε, στην Ελλάδα pop δεν υπάρχει με την έννοια της popular μουσικής. Όλα είναι ανοιχτά".

Προτιμάς ελληνικό ή αγγλικό στίχο;
"Μου αρέσει να είναι ψαγμένος ο στίχος. Με εκνευρίζουν τραγούδια του τύπου "σε θέλω με θέλεις, υποφέρω υποφέρεις" και πάει λέγοντας. Δεν υπάρχει μουσικότητα σε όλο αυτό το πράγμα".

Το πρώτο άλμπουμ που αγόρασες ποτέ στη ζωή σου;
"Αν δεν κάνω λάθος, ήταν το "Millenium" των Backstreet Boys. To δεύτερο ήταν το "2001" του Dr. Dre. Θυμάμαι που ήμουν μικρός τότε, και όπως άνοιγες το cd, είχε από κάτω μια φωτογραφία λιγάκι ακατάλληλη και ήθελα να την κρύψω για να μη τη βρει η μητέρα μου που έψαχνε τα πάντα. Έβγαλα λοιπόν το cd και τη θήκη και είχα βάλει από πάνω μια δικιά μου φωτογραφία και την είχα κολλήσει για να μην το δει".

Στο mp3 player του Stan
Και τέλος, του ζητήσαμε να μας προτείνει ποια κομμάτια μπορούμε να ακούσουμε από όσα έχει ξεχωρίσει τον τελευταίο καιρό. Ιδού το "playlist":

HouseTwins - Heaven

Κατερίνα Στικούδη - Ψηλά τακούνια

Drake - Started From The Bottom

Justin Timberlake - Mirrors

French Montana - Freaks ft. Nicki Minaj

Τα δύο νέα singles του SNIK

Μέλισσες - Έλεγες

Machine Gun Kelly - Ratchet

Cassie - Numb

Πηγή COSMO

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE