Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
Το  Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό ότι το Σάββατο 11 Μαϊου θα ξεκινήσει στα Χανιά Κρήτης το «Ταχύρρυθμο Σεμινάριο Συμβουλευτικής Γονέων για ειδικούς/φοιτητές ψυχικής υγείας & εκπαίδευσης».

Το παρόν σεμινάριο, διάρκειας σαράντα ωρών, απευθύνεται σε ειδικούς που σχετίζονται άμεσα με το χώρο της ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, συμβούλους, ψυχοθεραπευτές, παιδαγωγούς κ.α.). Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση με τη συμβουλευτική διαδικασία , η ενημέρωση για  ζητήματα που αφορούν τους σύγχρονους γονείς, η γνωριμία με τις μεθόδους συμβουλευτικής παρέμβασης στα αιτήματα των γονέων, καθώς και η πρακτική εφαρμογή τους από τους συμμετέχοντες.

Η χρησιμότητα του σεμιναρίου έγκειται στο γεγονός ότι, ανεξαρτήτως της προσέγγισης και της ψυχοθεραπευτικής εκπαίδευσης κάθε ειδικού, είναι απαραίτητη η γνώση και εφαρμογή των βασικών τεχνικών και δεξιοτήτων της συμβουλευτικής. Παράλληλα, ένα σεβαστό ποσοστό των πελατών που απευθύνονται σε ειδικούς ψυχικής υγείας αιτούνται συμβουλευτικής υποστήριξης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό παρατηρείται ολοένα και μεγαλύτερο ρεύμα γονέων που επιθυμούν να εμπλακούν σε μια συμβουλευτική σχέση προκειμένου να αντιμετωπίσουν έγκαιρα και αποτελεσματικά τις δυσκολίες που συναντούν κατά την ανατροφή των παιδιών τους, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που ταυτόχρονα συνυπάρχουν περαιτέρω προκλήσεις (διαζύγιο, απώλειες, ασθένειες). Το σεμινάριο επαναλαμβάνεται για 4η χρονιά, ανανεωμένο σε ύλη και διάρκεια, με ιδιαίτερη έμφαση στη βιωματική εκπαίδευση και την πρακτική εξάσκηση.

Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σε δυο Σαββατοκύριακα (11 – 12 Μαϊου & 15 – 16 Ιουνίου, ωράριο: 10.00πμ. με 8μμ.) και χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής σεβόμενο την οικονομική κρίση αλλά και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών προσφέρει στους συμμετέχοντες στο Σεμινάριο Συμβουλευτικής Γονέων στα Χανιά μειωμένο κόστος συμμετοχής και χαμηλότερη τιμή σε εγγραφές άνω των δυο ατόμων.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για το Πρόγραμμα και για το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής τηλεφωνικά στο 210 8219210 ή μέσω της ιστοσελίδας www.psychotherapia.gr

goneis_110513.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE