Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow ΠΕΘΑΝΕ Ο ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ
1238.jpgΜετά από 8 περίπου εβδομάδες στην εντατική ο Τόμας Πρωτόπαπας άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης (21/05).

Ο Τόμας Πρωτόπαπας που νοσηλευόταν από τα τέλη του Μαρτίου σε νοσοκομείο της Αθήνας κατέληξε το βράδυ της Τρίτης (21/05) μετά από μια σοβαρή λοίμωξη, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του αλλά και όλο το περιβάλλον που τόσο καιρό στάθηκε κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Το διάστημα που προηγήθηκε, οι γιατροί είχαν χορηγήσει αρκετές διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές, ελπίζοντας σε μια αντίδραση του οργανισμού του ηθοποιού.

Ο 25χρονος ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σήριαλ "Βασιλιάδες", είχε ένα τροχαίο ατύχημα όπου και τραυματίστηκε σοβαρά, όταν έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα στην Αττική οδό. Από εκείνη τη μέρα και μέχρι τη στιγμή του θανάτου του, η οικογένειά του, η κοπέλα του, οι φίλοι του και οι συνεργάτες του, δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό του.

Τo χρονικό του ατυχήματος

Ήταν 17 Μαρτίου όταν ο Τόμας πηγαίνοντας στα γυρίσματα της εκπομπής "Dr Cook", σταμάτησε με το αυτοκίνητο του στην Αττική οδό, προκειμένου να τηλεφωνήσει στην παραγωγό, και να ζητήσει οδηγίες για το πώς θα πάει στο σημείο των γυρισμάτων.

Το μοιραίο συνέβη στις 07:30 το πρωί, όταν το βανάκι που οδηγούσε υπάλληλος της Αττικής Οδού, καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του νεαρού ηθοποιού, με αποτέλεσμα ο Τόμας να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Μετά την σύγκρουση, το αμάξι του ηθοποιού σύρθηκε σε παρακείμενο τοίχο και για τον λόγο αυτό υπέστη και ζημιές στο μπροστινό τμήμα του.

Για να απεγκλωβιστεί ο νεαρός ηθοποιός, ο οδηγός του βαν και ένας οδηγός – αυτόπτης μάρτυρας, χρειάστηκε να παραβιάσουν την πόρτα, ενώ δεν τον μετακίνησαν, μέχρι που κατέφτασαν οι άνδρες του ΕΚΑΒ που τον έβγαλαν από το αμάξι και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.


Πηγή COSMO

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE