Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ «ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΚΙΣΣΑ»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ «ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΚΙΣΣΑ»
1268.jpgΟ Χρήστος Χολίδης μιλάει στο HELLO! που κυκλοφορεί για τον χωρισμό του με την Δούκισσα Νομικού, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ που πρώτο είχε δημοσιεύσει το Yupiii.gr λίγες μέρες πριν.

Σας ενοχλεί η δημοσιότητα;

Κάποια στιγμή με ενόχλησε, πλέον πέρασαν τα χρόνια και έχω συμβιβαστεί με αυτό. Με ενοχλεί όμως πάρα πολύ όταν διαβάζω να γράφονται για εμένα περίεργες ιστορίες. Με εκνευρίζει αφάνταστα αυτό. Μερικοί σκαρφίζονται κάτι σενάρια που ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες έχετε την τιμητική σας ξανά  και όλοι ασχολούνται με το χωρισμό σας με τη Δούκισσα Νομικού. Είναι αλήθεια αυτήν τη φορά ή πρόκειται για νέες φήμες;

Τελικά τα κατάφεραν και μας χώρισαν. Είναι αλήθεια, ναι. Ασφαλώς και το ρήμα «κατάφεραν» το χρησιμοποιώ χαριτολογώντας. Για πολύ καιρό ακούγαμε και εμείς διάφορα, χώρισαν δεν χώρισαν, κυρίως αυτό συνέβαινε επειδή δεν βγαίναμε έξω και καθόμασταν σπίτι μας. Να όμως που ήρθε η στιγμή. Χώρισα παιδιά! Βαράτε τώρα αλλά τουλάχιστον βαρέστε εμένα γιατί εγώ αντέχω.

Πολλές φορές ακούστηκε μέσα στη χρονιά ότι χωρίσατε. Μόνο οι τελευταίες φήμες είναι αληθινές;

Ναι!

Η είδηση του χωρισμού σας συνοδεύτηκε όμως με διάφορες εικασίες. Πολλοί μίλησαν και έγραψαν για τρίτα πρόσωπα. Θεωρείτε άδικα όσα ακούστηκαν για εσάς αλλά και την πρώην σύντροφό σας;

Όλο αυτό τον καιρό ακούω και βλέπω και εγώ ο ίδιος να γράφονται γελοιότητες. Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα απ’ όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν κάποιοι, που έχουν ανακατέψει μέσα σε αυτή την ιστορία κόσμο και κοσμάκη. Θα το χαρακτήριζα άνανδρο όλο αυτό γιατί κάποιος που με γνωρίζει καλά δεν θα έγραφε τέτοιου είδους πράγματα. Θα αρκεστώ να σας πω ότι ο μάγκας φαίνεται όταν φεύγει. Θα πάρω το βάρος πάνω μου και εάν θέλει να επιμένει κάποιος να ασχοληθεί με αυτή την ιστορία, επαναλαμβάνω βαρέστε εμένα και κανέναν άλλο.

Λένε ότι οι καρκίνοι, το ζώδιο που ανήκετε δηλαδή κι εσείς, φεύγουν από μια σχέση μετά από ώριμη σκέψη και απόλυτα σίγουροι για την επιλογή τους.

Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα πράγματα πάνω σε αυτό το θέμα. Ας αρκεστούμε στο γεγονός ότι είμαι εργένης ξανά. Ίσως τελικά να είμαι γεννημένος για εργένης.

Πηγή YUPIII

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE