Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ: ΠΟΖΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ: ΠΟΖΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ
1270.jpgΗ μουσική δεν ήρθε ούτε τυχαία ούτε τυχοδιωκτικά στη ζωή της Κρυσταλλίας, αλλά φυσικά και αβίαστα, όπως έρχονται όλα τα πράγματα για τα οποία είμαστε «προσχεδιασμένοι».

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σε ηλικία 5 χρονών, η αγαπημένη της γιαγιά, λάτρης και η ίδια της μουσικής, την πήρε από το χέρι και την πήγε να μάθει πιάνο. Το τραγούδι ήρθε λίγο αργότερα στη ζωή της, στα 13 της, όταν συμμετείχε σε σχολικά γκρουπάκια παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα και κάνοντας πειράματα με ένα ευρύ ρεπερτόριο, από heavy metal μέχρι Μάνο Χατζιδάκι.

Θυμάται τον εαυτό της στην εφηβεία ως ένα ατίθασο και γεμάτο ενέργεια αγοροκόριτσο που έπαιζε μπάσκετ και βόλεϊ, ενώ και μέχρι το τέλος του λυκείου ντρεπόταν υπερβολικά να προβάλλει οποιαδήποτε πτυχή της θηλυκότητάς της. Τελειώνοντας το σχολείο συμμετέχει σε ένα γυναικείο ροκ συγκρότημα, αρχικά παίζοντας μπάσο και στη συνέχεια ως τραγουδίστρια. Και τότε ήταν η στιγμή που αποφάσισε να δει τη μουσική, και κυρίως το τραγούδι, λίγο πιο σοβαρά. Ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με τη Σοφία Βόσσου, ενώ ακολούθησαν και κάποιες κοινές εμφανίσεις τους σε μικρές μουσικές σκηνές. Είναι η ίδια εποχή που ανακοινώνεται το ανορθόδοξο σχήμα Μαρινέλλα-Ρέμος στον Αθηνών Αρένα και η Κρυσταλλία αποφασίζει να λάβει μέρος στην οντισιόν μαζί με 500 ακόμα υποψηφίους (μεταξύ των οποίων και γνωστά ονόματα από talent shows της εποχής) και παρά τις αμφιβολίες της, τελικά την επιλέγουν.

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Με τον dj Βασίλη Κουμεντάκο και τον Δημήτρη Ίσσαρη δημιουργούν τους Otherview, ένα pop-dance συγκρότημα που μεταπηδούσε με άνεση από τον αγγλικό στον ελληνικό στίχο μπερδεύοντας συχνά το κοινό για το αν πρόκειται για ελληνικό ή ξένο γκρουπ. Η τότε κοκκινομάλλα Κρυσταλλία κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις με την εμφάνιση και τη φωνή της, ενώ τα τραγούδια των Otherview (LaLuna, Κάνε με, Runaway, Ι am the One) σκαρφαλώνουν με ευκολία στις πρώτες θέσεις των ελληνικών ραδιοφώνων. Και έτσι φτάνουμε στο πρόσφατο παρελθόν: η Κρυσταλλία αποχωρεί από τους Otherview με στόχο τη σόλο καριέρα και γίνεται γνωστή σε όλη την Ελλάδα μέσα από το τηλεοπτικό σόου του ANT1 Your Face Sounds Familiar.

1270_1.jpg

Τελικά, γιατί έφυγες από τους Otherview;
Είναι όλα τα παραπάνω, συν το ότι είχαν αρχίσει να φθείρονται οι σχέσεις μας. Έτσι πήραμε από κοινού την απόφαση να αποχωρήσω, ώστε να έχουμε ένα "καλό διαζύγιο" και να μην τελειώσουμε τσακωμένοι μια τόσο ωραία διαδρομή που είχαμε κάνει μαζί.  

Υπήρξαν όμως και άλλες αλλαγές
Ναι πολλές. Ήταν μάλλον η στιγμή να γίνουν, και σκάσανε όλες μαζί. Αλλάζω εταιρεία, θέλω να δοκιμαστώ σε άλλο ρεπερτόριο, δεν είμαι πλέον σε συγκρότημα.Ουφ τι άλλο; 

Είσαι ερωτευμένη;
Ναι, είμαι πολύ καλά.

Τι ρόλο έπαιξε ο σύντροφός σου σε όλες αυτές τις αποφάσεις σου;
Πολύ σημαντικό, αλλά όχι έτσι όπως νομίζεις. Γενικά, όπως σου είπα, ακούω πολύ τη γνώμη των ανθρώπων που αγαπώ και συνεργάζομαι και αυτό είναι άλλες φορές καλό, άλλες φορές κακό. Τώρα έχω την υποστήριξη να κάνω αυτό ακριβώς που επιθυμώ εγώ για τον εαυτό μου και αυτό με έχει απελευθερώσει από πολλούς περιορισμούς.

1270_2.jpg

Και η εικόνα σου όμως έχει αλλάξει.
Προσπαθώ να βρω την εικόνα μου σιγά σιγά. Αυτό μάλλον έχει γίνει ασυναίσθητα και όχι από επιλογή. Φοράω αυτά που μου αρέσουν, βάφομαι όπως θέλω και γενικά δεν έχω τόσο άγχος και ανασφάλεια με την εικόνα μου. Νιώθω πως δεν χρειάζεται ντε και καλά να εντυπωσιάσω με κάθε τρόπο. Επίσης, τώρα έχω χάσει και κάποια κιλά, οπότε έχω πολύ περισσότερες επιλογές στα ρούχα που μπορώ να φορέσω. 

Διάβασα σε μια συνέντευξή σου ότι σε ταλαιπωρεί η μάχη με το βάρος σου.
Δεν ήμουν ποτέ το λεπτό κορίτσι, ήμουν πάντα κανονική, αλλά έχω περάσει από διάφορες φάσεις... Στα 17 μου πρόσεχα πολύ τη διατροφή και το σώμα μου, με αποτέλεσμα να ζυγίζω 50 κιλά, ένα βάρος δηλαδή όχι και τόσο φυσιολογικό για το σωματότυπο μου. Επίσης, πριν από μερικά χρόνια ένα πρόβλημα υγείας με υποχρέωσε να πάρω κορτιζόνη, μια ουσία που δυστυχώς και σε παχαίνει και σε φουσκώνει. Υπάρχουν βέβαια άνθρωποι που κάνουν ανάλογες θεραπείες και δεν έχουν πάρει καθόλου βάρος, αλλά εγώ πήρα περίπου 10 κιλά. Αυτό εμένα μου στοίχισε πολύ και τότε ξεκίνησε ένας φαύλος κύκλος: έτρωγα γιατί δεν ήμουν καλά με το βάρος μου. Είχα φτάσει να μη θέλω να βγαίνω έξω, γιατί ένιωθα πολύ άσχημα με την εικόνα μου. Τώρα που το βλέπω από απόσταση το ότι έτρωγα ήταν σαν μια τιμωρία στον εαυτό μου, επειδή δεν ήμουν όσο λεπτή ήθελα. Σκεφτόμουν «Έτσι όπως είσαι, φάε. Έτσι κι αλλιώς είσαι χοντρή, τι έχεις να χάσεις;». 

Και πώς το ξεπέρασες;
Καταρχήν τελείωσε η θεραπεία με την κορτιζόνη και μετά αποφάσισα να δω λίγο πιο γενικά το θέμα βάρος, υγεία και διάθεση. Πήγα σε έναν ομοιοπαθητικό γιατρό και εκεί κατάλαβα πως το σώμα είναι ένα σύνολο, όπου όλα συνδέονται μεταξύ τους. Είδα πως η ανάγκη μου για γλυκά είχε να κάνει με κάποιους φυσιολογικούς μύκητες στο πεπτικό μου σύστημα, οι οποίοι υπάρχουν σε όλους μας, αλλά σε εμένα είχαν υπεραναπτυχθεί και ζητούσαν ζάχαρη. Ανακάλυψα και άλλα τέτοια μικρά «θεματάκια», που όμως όλα μαζί κλόνιζαν ολόκληρο τον οργανισμό μου.  

Η διατροφή και η γυμναστική δεν παίζουν ρόλο;
Φυσικά και παίζουν. Πλέον δεν κάνω δίαιτες, αλλά παραμένω πιστή σε μια συγκεκριμένη διατροφή. Τρώω σπάνια κρέας και καταναλώνω περισσότερα ωμά φρούτα και λαχανικά, που είναι ό,τι καλύτερο. Επίσης, κάνω γυμναστική και ελλειπτικό, ενώ όταν δεν προλαβαίνω, προσπαθώ να περπατάω και να κάνω στατικές ασκήσεις. Όλα αυτά μού έχουν φτιάξει όχι μόνο το σώμα και το δέρμα, αλλά τη διάθεσή μου. Το σημαντικότερο όμως είναι πως όλα αυτά δεν τα κάνω ψυχαναγκαστικά για να είμαι ωραία και λεπτή, αλλά για να είμαι υγιής και ευδιάθετη.  




Πηγή YUPIII

 

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE