Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFESTYLE arrow Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
1275.jpgH Κρυσταλλία, λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar», μιλάει στο «Down Town Κύπρου για την αποχώρησή της από τους Otherview, που πρώτο αποκάλυψε το Yupiii, για τις αλλαγές στη ζωή της, τον έρωτα που ζει, τις σχέσεις και τον εναλλακτικό γάμο που ονειρεύεται.

Τι έκανες το καλοκαίρι; Ξεκουράστηκες;
Μόλις τώρα γύρισα από ολιγοήμερες διακοπές και τρέχω. Ξεκουράστηκα όσο μπορούσα και τώρα ξεκινάω επαγγελματικά ραντεβού: Ψάχνω νέα κομμάτια καθώς και νέους χώρους για να εμφανιστώ από τον χειμώνα. Γενικά, είμαι σε μία πολύ ευχάριστη και δημιουργική φάση. Τα άλλαξα όλα στη ζωή μου! Έφυγα από το συγκρότημα των Otherview, αλλάζω ρεπερτόριο, εταιρία, τα αλλάζω όλα.

Γενικά, είσαι υπέρ των αλλαγών;
Όχι, αγαπάω πολύ την ασφάλεια, τη ρουτίνα της καθημερινότητας, την ευχάριστη επανάληψη και την όποια προστασία σού παρέχει αυτό. Όμως, όταν μία συνεργασία δεν πάει άλλο, δεν σε αντιπροσωπεύει πια και, σιγά-σιγά, σε κάνει άλλον άνθρωπο από αυτόν που πραγματικά είσαι και θέλεις να δώσεις, τότε πρέπει να φύγεις. Όταν το ευχάριστο κλίμα δίνει τη θέση του στους καυγάδες, στα νεύρα, τότε πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία και η λογική. Πρέπει και οι δύο πλευρές να επιλέξουν το καλύτερο για όλους.

Γι’ αυτό έφυγες από τους Otherview;
Ναι, ήθελα να κάνω άλλα πράγματα πια. Να δώσω κάτι άλλο στον κόσμο, δεν ήμουν 100% εγώ. Φυσικά, ό,τι κάναμε το κάναμε με αγάπη, με μεράκι, με όρεξη, αλλά από τη δική μου πλευρά τελείωσε πιο γρήγορα. Θέλω να πω άλλα τραγούδια.

Πιο έντεχνα; Θες να φύγεις από το pop ρεπερτόριο που σε μάθαμε;
Δεν ξέρω αν θα είναι πιο έντεχνα, ξέρω ότι θα είναι τραγούδια που θα αγαπώ από την αρχή, που θα τα πιστέψω αμέσως και θα είναι «η Κρυσταλλία» σ’ αυτά.

Με τα παιδιά του συγκροτήματος μιλάτε;
Κοίτα, δε θα πω ψέματα, δεν ωφελεί άλλωστε να στρογγυλεύουμε τα πράγματα και να κάνουμε ηλίθιες δηλώσεις. Στην αρχή, όταν αποχώρησα από το συγκρότημα, δεν μιλούσαμε καθόλου, δεν είχαμε καμία επαφή. Μετά, βρεθήκαμε κάπου τυχαία, όλοι μαζί και τα είπαμε λίγο. Σήμερα οι σχέσεις μας είναι σαφώς καλύτερες, αν και τυπικές. Είναι λίγο δύσκολο να ξαναγίνεις όπως ήσουν, όταν έχουν μεσολαβήσει τόσα πολλά. Σκέψου ότι εγώ με αυτά τα παιδιά ήμασταν φίλοι, κολλητοί, αγαπηθήκαμε πολύ και μετά κόψαμε κάθε επαφή. Υπήρξε ένα παγωμένο κλίμα στην αρχή, σήμερα όμως όλα είναι πολύ καλύτερα. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός!

Επειδή στο «Familiar» σε είδαμε να τραγουδάς Αλεξίου και Γαλάνη -και εντυπωσιαστήκαμε είναι η αλήθεια από το αποτέλεσμα- από εκεί προήλθε η αλλαγή του ρεπερτορίου σου;
Όχι, ήταν κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Φαντάσου ότι ενώ ως έφηβη ήμουν «ροκού» και «μεταλλού», παράλληλα τραγουδούσα Χατζηδάκι και Μαυρουδή. Μου αρέσει και το λαϊκό τραγούδι. Βασικά, μου αρέσει το καλό ελληνικό τραγούδι. Και το καλό, δεν έχει όρια.

Σήμερα, ως μονάδα, θεωρείς ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες ανέλιξης, αφού αποχώρησες από το συγκρότημα;
Όχι, δεν το νομίζω αυτό. Πολλά συγκροτήματα ξεχωρίζουν, δεν έχει να κάνει με το αν είσαι μόνος σου ή όχι. Άλλωστε, εμένα το όνειρό μου δεν είναι να γίνω η «Νούμερο ένα τραγουδίστρια», αλλά να πω ωραία τραγούδια. Τώρα, εύλογα θα με ρωτήσεις «γιατί, σε χαλάει αν γίνεις Νούμερο ένα;». «Όχι!», θα σου πω. Όμως ξέρεις τι βλέπω καθημερινά στους μεγάλους τραγουδιστές; Είναι ωραίο που τους αγαπάει ο κόσμος, που βγάζουν πολλά χρήματα, που τους ξέρουν όλοι, όμως δεν πνίγονται που δεν μπορούν να ζήσουν την προσωπική τους ζωή, όπως ακριβώς τη θέλουν; Που σε κάθε τους βήμα, καραδοκεί από πίσω τους κι ένας paparazzo; Αυτό είναι πνιγηρό!

Ναι, αλλά δεν είναι κι αυτό μέσα στο «παιχνίδι»;
Ναι, όντως. Ο χώρος μας έχει πολλά θετικά, αλλά και πολλά αρνητικά. Εγώ πάντως θα πνιγόμουν πολύ αν δεν μπορούσα να ζήσω την προσωπική μου ζωή, όπως θα την ήθελα.

Σήμερα τη ζεις όπως τη θες;
Ναι, είμαι με τον άνθρωπό μου, νιώθω άνετη, χαλαρή, περπατάω χωρίς να με τραβάνε εκατό φωτογραφίες, είμαι μία χαρά.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;
Τον πρωταγωνιστικό! (γελάει) Δεν μπορώ χωρίς τον έρωτα, αν δεν είμαι σε μία σχέση, νιώθω ανολοκλήρωτη. Μισή. Είμαι κορίτσι της σχέσης, της αγκαλιάς, της αγάπης, του μοιράζομαι. Αν είμαι μόνη μου, δεν μπορώ να γίνω δημιουργική μέσα από την καταθλιψάρα μου, όπως κάνουν άλλοι.

Οπότε νιώθεις τυχερή που έχεις τον σύντροφό σου;
Πολύ τυχερή που έχω έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι πολύ σωστός απέναντί μου και με κάνει χαρούμενη.

Δεν έχεις κάνει ποτέ λάθος επιλογές;
Πάρα πολλές! Αλλά επειδή εγώ είμαι παιδί της σχέσης, όπως σου είπα, το έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και σταματούσε εκεί.

Πάντως, από το λίγο που σε ξέρω, κι από τη ροκ εικόνα που μας βγάζεις, νομίζω ότι ο γάμος σου θα ήταν θέμα συζήτησης για πολύ καιρό.
Ε, όχι κι έτσι! Δεν θα πήγαινα στην εκκλησία με τζιν ή με smoky μακιγιάζ, να πω μια ροκιά. Θα είναι μάλλον πολύ εναλλακτικός. Σε ένα ήρεμο νησί, κάπου σ’ ένα μακρινό εκκλησάκι, ξυπόλητη…(γελάει). Κάπως έτσι! Αλλά ακόμη έχουμε πολύ χρόνο γι’ αυτό. Δεν με νοιάζει το να παντρευτώ, ούτε καίγομαι.

Παραμένεις αγοροκόριτσο και μαγκάκι, όπως ήσουν παιδί;
Ναι, αλλά όχι τόσο. Τώρα έχω συμφιλιωθεί περισσότερο με τη θηλυκή πλευρά μου (γελάει). Τότε, μπορεί να μην ήμουνα συνέχεια με μία Barbie στο χέρι, όμως δεν ήθελα τα άλλα παιδιά να με βλέπουν ως μία «γατούλα», ναζιάρα και χαδιάρα, ή ευαίσθητη, που μπορούν να με κάνουν ό,τι θέλουν. Γι’ αυτό κι εγώ έβγαζα έναν δυναμισμό που δεν ήταν για την ηλικία μου. Σήμερα όμως έχω ισορροπήσει αυτές τις πλευρές. Μπορεί να είναι δύο ακραίες πλευρές, όμως χρειάζονται.

Τι πρέπει να έχει ο ιδανικός για σένα σύντροφος;
Χιούμορ! Αυτό είναι βασικό. Κατανόηση, σεβασμό, καλούς τρόπους και να σου προκαλεί θαυμασμό.

Και τι είναι αυτό που μπορεί να σε ξενερώσει πολύ σε έναν άντρα;
Το ψέμα, το δήθεν, η ωραιοπάθειά του, να είναι νάρκισσος, και η τσιγκουνιά. Αν είναι ο άλλος τσιγκούνης, δεν το μπορώ καθόλου!

Δηλαδή, κάθε φορά, όταν βγαίνετε έξω, θέλεις να πληρώνει πάντα ο άντρας;
Όχι, όχι, δεν έχω τέτοια θέματα. Δεν είμαι τόσο παραδοσιακή. Ίσα-ίσα που θα ξενερώσω, αν κάνω την κίνηση να πληρώσω εγώ κι εκείνος αντιδράσει για να πληρώσει αυτός. Η κίνηση αυτή δείχνει εγωισμό και ότι δε δέχεται πως μπορεί μία φορά να τον κεράσει μία γυναίκα. Γιατί, τόσο κακό είναι; Πλέον οι γυναίκες έχουμε γίνει ανεξάρτητες, αυτοδύναμες και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία. Το να είναι δύο άνθρωποι ίσοι σε μία σχέση, νομίζω ότι είναι το καλύτερο για τους δύο. Τους εξασφαλίζει την απαραίτητη ισορροπία.

Πηγή YUPIII

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE