Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ
Λίγο πριν τελειώσουν οι καλοκαιρινές συναυλίες στην πλατεία Κοραή ο Βασίλης Σταυρακάκης έρχεται στο κέντρο του Ηρακλείου για να μας «κεράσει» τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου από τα μεγάλα αποθέματα του αστείρευτου ταλέντου του, πολύτιμα τραγούδια της κρητικής μουσικής.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης με την ανεπανάληπτη φωνή του κάθε χρόνο στην πλατεία Κοραή καταθέτει  με την ευκολία ενός μεγάλου δημιουργού και την εμπειρία ενός μεγάλου ερμηνευτή, την  πολυδιάστατη πρόταση του στην κρητική μουσική.

Μια πρόταση για την οποία οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψουν το μεγαλείο μιας αυθεντικής φωνής η οποία μπορεί να «ζωγραφίσει» όλο το μεγαλείο της κρητικής μουσικής.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης εδώ και πολλά χρόνια χτίζει με τη φωνή του κρητικά κομψοτεχνήματα. Το τραγούδι του συμπληρώνει με μεγαλειώδη τρόπο τον ήχο της λύρας και του λαούτου και μπορεί να σε ταξιδέψει στα πιο απάτητα σημεία της Κρήτης.

Η μεστή και δυνατή φωνή του έχουν κατατάξει τον κρητικό καλλιτέχνη ανάμεσα στους καλύτερους ερμηνευτές της κρητικής μουσικής ο οποίος ξέρει όσο κανείς άλλος να χαρίζει απλόχερα, εκτός από συναίσθημα σε κάθε νότα που τραγουδά, κέφι και διασκέδαση. Δικαίως πια ο Βασίλης Σταυρακάκης έχει γίνει η φωνή του γλεντιού μας, η φωνή του χορού μας.

Με την ωριμότητα μιας ολοκληρωμένης καλλιτεχνικής προσωπικότητας ο Βασίλης Σταυρακάκης έχει ετοιμάσει για τη συναυλία στην πλατεία Κοραή ένα ρεσιτάλ ερμηνείας σ ένα γλέντι που θα μείνει αξέχαστο σ αυτούς που θα χορέψουν και σ αυτούς που θα ενώσουν τις φωνές τους με την ανεπανάληπτη φωνή του.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης πρωτοεμφανίζεται στη δισκογραφία στις αρχές της δεκαετίας του `80 ως κύριος τραγουδιστής σε δύο δίσκους του Ross Daly (Ονείρου Τόποι, Λαβύρινθος), σταθμούς στην πορεία και ανανέωση της Κρητικής παραδοσιακής μουσικής.

Από τότε αρχίζει για τον ίδιο μια μουσική πορεία που περιλαμβάνει προσωπικές δισκογραφικές δουλειές, συμμετοχές σε έργα άλλων συνθετών καθώς και εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας σε συναυλίες και σε παραδοσιακά γλέντια. Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους: Ross Daly, Μιχάλη Σταυρακάκη, Γιώργη Ξυλούρη, Γιάννη Ξυλούρη, Ιάκωβο Πατεράκη,Γιάννη Μαρκόπουλο, Χαϊνηδες, Ζαχάρη Σπυριδάκη, Στέλιο Πετράκη, Αντώνη και Μιχάλη Φραγκιαδάκη κ.α.

Ο  Βασίλης Σταυρακάκης υπόσχεται τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία Κοραή.

stavrakakis_090913.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE