Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow CRETAN ART PRODUCTIONS arrow MISS ΚΡΗΤΗ 2013 - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ 34ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

MISS ΚΡΗΤΗ 2013 - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ 34ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
Τo Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο DESIRE café disco restaurant στο Ηράκλειο, ο μεγάλος Τελικός του 34ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς.

13 πανέμορφες κοπέλες απ’όλη την Κρήτη θα διαγωνιστούν για την ανάδειξη της MISS ΚΡΗΤΗ, των δύο Αναπληρωματικών και της MISS ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΝΓΚ 2013, σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη, θέαμα και ομορφιά.

Οι φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τους επίζηλους τίτλους είναι: Χρυσοβαλάντο Δρουβαλάκη, Νικολέτα Ψυλλάκη, Εμμανουέλα Τσιμιτάκη, Ειρήνη Τουγλή, Χρύσα Παπαδάκη, Ραχήλ Ζήση, Ιωάννα Μαλέσκου, Ευαγγελία Τσαγκατάκη, Ελισσάβετ Γεωργάκη, Αρχοντούλα Τσάκου, Νίκη Πετράκη, Σοφία Γαλανάκη και Ειρήνη Κούνδουρου. 

Τη παρουσίαση της βραδιάς θα αναλάβει η MISS ΚΡΗΤΗ 2009 & Β’ STAR ΕΛΛΑΣ 2010 Μαρία Τσαγκαράκη ενώ σε συνδυασμό με πολλούς ακόμα επώνυμους από τον καλλιτεχνικό χώρο αναμένεται μια μαγική βραδιά, η οποία θα πλαισιωθεί από εντυπωσιακά σκηνικά και εφέ.

Την κινησιοτεχνία των κοριτσιών έχει επιμεληθεί η Cristi Academy, τις χορογραφίες η Steps Dance Academy, τις φωτογραφίες ο Μάνος Χαλαμπαλάκης και την εικονοληψία ο Γιώργος Νιργιανάκης .

Τα κορίτσια θα εμφανιστούν με νυφικά από τον οίκο Λαμπράκης, με βραδινά φορέματα της εταιρείας Tatu Fashion από το κατάστημα Ανατολή και με μαγιό από τα καταστήματα Planet lingerie & FMS stores.

Τα χτενίσματα θα επιμεληθούν για μια ακόμη χρονιά τα Κομμωτήρια GP – Γιώργος Πάσσος με προϊόντα Kyanaαπό την Kristalwave, το μακιγιάζ θα αναλάβει το ινστιτούτο αισθητικής Belle Femme της κας Μάριαν Σφακιανάκη ενώ τα υποδήματα θα είναι από τα καταστήματα Avenue.

Τις υπηρεσίες τους προσφέρουν επίσης η GK we Design, το Round Travel και το Prince of lilies hotel.

Χορηγοί επικοινωνίας του διαγωνισμού είναι ο Υδρόγειος 106,9, τo Love Radio Κρήτης 102,8, ο Party 103.1, o Max fm 100.2, ο Ήχος fm 94.2, o Team fm 102, o Melody 98.7, o Ερωτόκριτος 87.9, ο Madness 95, o Melody 88, o Style 100 και οι διαδικτυακοί κόμβοι  Entercity.gr και Creteout.gr.

Τηλεοπτική Μετάδοση: ΚΡΗΤΗ TV

Παραγωγή: Cretanart Productions.

Είσοδος με ποτό 10 ευρώ.

Ώρα προσέλευσης κοινού 10 το βράδυ.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2810 229229

www.misskriti.gr

210913.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE