Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow OTHERVIEW - ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ: ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΩΜΕΝΟΙ

OTHERVIEW - ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ: ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΩΜΕΝΟΙ
1279.jpgΗ αποχώρηση της Κρυσταλλίας από τους Otherview δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν υπάρχει αυτό που λένε "περάσαμε καλά, μιλάμε ακόμα, είμαστε φίλοι".

Την αρχή έκανε η Κρυσταλλία, την οποία σε κάθε συνέντευξη τη ρωτούσαν γιατί έφυγε από τους Otherview. Αρχικά, απέφευγε διακριτικά να μιλήσει ανοιχτά, αφήνοντας όμως την αίσθηση ότι το διαζύγιο "βγήκε" κάτω από άσχημες συνθήκες.

Οι δημοσιογράφοι και το κοινό, ωστόσο, ήθελαν να μάθουν το παρασκήνιο της αποχώρησής της. Και η Κρυσταλλία τους έκανε τη χάρη. Και στην τελική επιτέλους μια φορά άτομο που αποχωρεί από συγκρότημα μιλά ξεκάθαρα γιατί κάνει σόλο καριέρα και δε μένει σε ψεύτικές, δακρύβρεχτες δηλώσεις μόνο και μόνο για το δημόσιο προφίλ.

Έτσι λοιπόν, η τραγουδίστρια που έκανε μόδα το πορτοκαλο-κόκκινο (το λες και ginger), είπε τους λόγους που αποφάσισε να πει bye bye στους Otherview.

"Κάθε αλλαγή είναι δύσκολη, ειδικά όταν δένεσαι με ανθρώπους. Είχα όμως την ανάγκη να κάνω ένα βήμα παραπέρα. Ένιωθα στο τέλος της ημέρας ότι κάτι μου έλειπε. Για αυτό και προχώρησα. Πληγώθηκα γιατί δεν περίμενα κάποιες συμπεριφορές. Δε με ενδιαφέρει να προχωρώ βάσει του τι είναι στη μόδα αλλά με αυτό που πραγματικά θέλω.

Με ενδιαφέρει πολύ σοβαρά η καριέρα μου και τα τραγούδια που θα πω. Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισαν να μπερδεύονται οι ρόλοι μας και ειδικά με το ένα μέλος του συγκροτήματος που δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα. Έπαψε να λειτουργεί μέσα στο σύνολο και είχε θέματα με εμένα. Εγώ είμαι ξεκάθαρος άνθρωπος, ειλικρινής και δεν επιτρέπω σε κανέναν να με μειώνει. Αισθανόμουν άνευ λόγου καταπίεση.

Αντί να μας ενδιαφέρει η μουσική μας, το επίκεντρό μας ήταν το χρώμα των μαλλιών μου και τα ρούχα μας. Βαρέθηκα να καταπιέζομαι και να κάνω πράγματα για τους άλλους. Θα κάνω πλέον αυτό που θέλω εγώ, πετύχω δεν πετύχω. Θα είμαι τουλάχιστον καλά με τον εαυτό μου και με εκείνους που με πιστεύουν και με σέβονται πραγματικά.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο χρόνο όλα γύρισαν τούμπα. Και νωρίτερα είχα προτάσεις για να πορευτώ μόνη μου αλλά δεν το συζητούσα καν γιατί ήμουν μέσα σε μια ομάδα που αγαπούσα και θεωρούσα κυριολεκτικά οικογένειά μου", είπε η Κρυσταλλία.

Και καλή τύχη όπου και αν πας

Τα ίδια επανέλαβε και σε επόμενες συνεντεύξεις που έγιναν. Οι Otherview παρέμειναν μέχρι τώρα σιωπηλοί, άλλωστε είχαν να βρουν το άτομο που θα αντικαθιστούσε την Κρυσταλλία. Το βρήκαν, το παρουσίασαν, έβγαλαν τραγούδι και ήρθε η σειρά να απαντήσουν.

"To καλοκαίρι του 2012 πήραμε το πρώτο μας βραβείο στα MAD Awards για το καλύτερο video clip, είχαμε ένα sold out  tour σε όλη την Ελλάδα και το single μας "See you again" βρέθηκε στο Νο 6 του εθνικού ραδιοφώνου, οπότε με αυτά τα δεδομένα κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα υπήρχε αυτή η εξέλιξη.

Κάποια στιγμή θεωρητικά θα μπορούσε να αποχωρήσει η τραγουδίστρια μας, αλλά όχι εκείνη την στιγμή. Εδώ κολλάει αυτό που λέμε "συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια". Πάντως πιστεύουμε πως αυτό είναι θέμα ανθρώπου, δεν θα κρίνουμε τον καθένα για τις αποφάσεις που παίρνει.

Κάποια στιγμή η Κρυσταλλία ήθελε να ακολουθήσει μία διαφορετική καριέρα, δεν την εξέφραζε  απ' ότι είχε δηλώσει η ίδια, αυτό που κάναμε οπότε αποχώρησε", εξήγησαν τα δύο από τα τρια μέλη της μπάντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Next 96.1 στη Θεσσαλονίκη.

Οι Otherview κατηγόρησαν την εταιρία τους ότι ήταν λάθος αυτό που έγινε με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

"Όταν η Κρυσταλλία ανακοίνωσε την απόφαση της σε εμάς η απάντηση μας ήταν 'Στο καλό, Καλή Επιτυχία'. Πολλοί είπαν πως μετά από αυτό οι Otherview διαλύονται. Ήταν ένα μεγάλο λάθος της εταιρίας μας που έβγαλε δελτίο τύπου ανακοινώνοντας την διάλυση του συγκροτήματος. Εκείνη την χρονική στιγμή εμείς ακολουθήσαμε την σιωπή, σε αυτές τις περιπτώσεις πιστεύουμε πως 'Η σιωπή είναι χρυσός'.

Αν δεν έχεις κάτι σημαντικότερο απ' την σιωπή να πεις τότε καλύτερο είναι να μην λες τίποτα. Δεν πέρασε ποτέ απ' το μυαλό μας να σταματήσουμε αυτό που κάνουμε, γιατί το αγαπάμε δεν είναι ότι ακολουθούμε κάποια μόδα ή κάτι τέτοιο, αλλιώς θα μας βλέπατε τώρα αντί για κιθάρα να φέρναμε μαζί μας ένα μπουζούκι. Τα αγαπάμε τα λαϊκά προς Θεού, αλλά δεν είμαστε οι τύποι που θα ακολουθήσουν απλά την μόδα", κατέληξαν.


Πηγή COSMO

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE