Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFESTYLE arrow Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
1287.jpgΑυθεντική, αυθόρμητη, άνετη, χαμογελαστή, ένα κορίτσι γεμάτο εκπλήξεις. Δεν το κρύβει, είναι ερωτευμένη και περνάει καλά.

Πιο σίγουρη από ποτέ, δηλώνει έτοιμη για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και μιλάει για τη δημοσιότητα, τις κακεντρεχείς κριτικές, την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και τι σημαίνουν τα αρχικά του τατουάζ που έκανε στο χέρι της.



Έχετε δεχτεί κριτική από την πρώτη κιόλας ημέρα που μπήκατε στο χώρο της τηλεόρασης. Ποιο σχόλιο σάς ενόχλησε;
Στην αρχή με την κριτική είχα πληγωθεί. Αλλά όσο περνάνε τα χρόνια βλέπω ότι σε κάποια πράγματα μπορεί εντέλει να είχαν δίκιο. Με την κριτική, πάντως, έχω διορθώσει πολλά λάθη. Πλέον χαίρομαι πολύ όταν βλέπω καλές κριτικές για μένα. Δυστυχώς οι κακές κριτικές επί το πλείστον αφορούσαν την προσωπική μου ζωή και μάλιστα όταν μπέρδευαν και τα επαγγελματικά μαζί, χωρίς λόγο. Αλλά νομίζω ότι πια δεν γίνεται έντονα αυτό. Με ενοχλούν οι κακεντρεχείς κριτικές.

Νιώσατε κάποια στιγμή ότι χάνετε τον εαυτό σας με όλη αυτήν τη δημοσιότητα;
Όχι δεν το έχω νιώσει. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι συνειδητοποιημένος άνθρωπος. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται. Μπορώ να ζήσω και χωρίς δημοσιότητα. Αν δίνω την εντύπωση ότι η δημοσιότητα είναι η ζωή μου, μάλλον το έχω χειριστεί λάθος. Η ζωή μου είναι έξω από όλο αυτό. Ζω από αυτήν τη δουλειά και δόξα το Θεό τα πράγματα μού πάνε πολύ καλά σε μια δύσκολη εποχή. Αλλά δεν είναι το τέλος και η αρχή. Μπορεί να έχω χάσει τον εαυτό μου από τα λάθη μου, αλλά όχι από τη δημοσιότητα.

Η ηρεμία που εκπέμπετε οφείλεται στον έρωτα;
Σε πολύ μεγάλο βαθμό, ναι! Υπήρχε περίοδος στη ζωή μου που δεν ήμουν καλά προσωπικά και αισθανόμουν ότι κάτι μου λείπει. Αυτή η αίσθηση καταβάλλει ψυχολογικά. Τον τελευταίο καιρό είμαι ευτυχισμένη και δεν ντρέπομαι να το πω. Αν και στην Ελλάδα όταν λες ότι είσαι ευτυχισμένος πέφτουν να σε φάνε. Αντιθέτως εγώ χαίρομαι να διαβάζω συνεντεύξεις και να ακούω από τον κόσμο ότι είναι χαρούμενος -έστω λίγο-, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.

Τι όνομα έχει ο δικός σας έρωτας;
Ο έρωτας είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα, που όταν το νιώσεις, το καταλαβαίνεις αμέσως. Αυτή τη φορά το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Ο έρωτας εμπεριέχει σεβασμό, αγάπη, θέλει συνεχή δουλειά και προσπάθεια. Όλα αυτά μαζί δημιουργούν μια ολοκληρωμένη, ευτυχισμένη εικόνα του έρωτα.

Ποιο είναι εκείνο το στοιχείο που σας γοήτευσε και σας γοητεύει στο σύντροφό σας (σ.σ. Βασίλης Σταθοκωστόπουλος);
Είναι πολύ καλός άνθρωπος και με σέβεται.

Παρόλο που είστε συντηρητική, αποφασίσατε να κάνετε ένα τατουάζ στο χέρι σας;
Πράγματι και δεν νομίζω να κάνω άλλο. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο στιλ για να υποστηρίζεις τα τατουάζ. Ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια αρχικά πολύ σημαντικά για μένα και δεν το μετανιώνω καθόλου. Το σκέφτηκα πολύ και νιώθω πολύ ωραία με αυτό.

Η εξωτερική σας εμφάνιση σας καθορίζει;
Ως γυναίκα είμαι κοκέτα, προσέχω και περιποιούμαι την εμφάνισή μου. Περιποίηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είσαι με ψηλοτάκουνα από το πρωί μέχρι το βράδυ, μπορεί να φοράς μια φόρμα και να είσαι εξίσου περιποιημένη. Πολλές φορές έχω αναφερθεί σε αυτό μέσα από το blog μου στο Yupiii.gr. Απλώς παλαιότερα το είχα σε υπερβολικό βαθμό. Όσο περνάνε όμως τα χρόνια απλουστεύω το στιλ μου και παρατηρώ ότι αρέσω περισσότερο πλέον.

Μήπως έχετε αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση;
Μπορεί να συμβαίνει κι αυτό. Για κάποιο λόγο παλαιότερα πρόβαλα λάθος εικόνα, ήμουν λίγο υπερβολική. Γι’ αυτό πρέπει να ακούμε τους ειδικούς και να βελτιωνόμαστε. Η εξωτερική μου εμφάνιση πάντως δεν είναι το παν.

Το τελευταίο διάστημα έχετε χάσει αρκετά κιλά. Ακολουθείτε συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής;
Είχε αυξηθεί το βάρος μου αλλά οφειλόταν σε γυναικολογικά αίτια. Ένιωσα την ανάγκη να περιποιηθώ τον εαυτό μου, να προσέξω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου και να εντάξω τη γυμναστική στην καθημερινότητά μου.

Πώς ονειρεύεστε τον εαυτό σας σε πέντε χρόνια;
Οπωσδήποτε με οικογένεια και με παιδιά. Θεωρώ ότι η ολοκλήρωση κάθε γυναίκας είναι η δημιουργία της οικογένειας. Σίγουρα να είμαι επιτυχημένη στη δουλειά μου, αλλά χωρίς να πατώ επί πτωμάτων. Αν δω ότι πρέπει να κάνω κάτι τέτοιο, θα αποχωρήσω. Εξάλλου αυτό είναι που σιχαίνομαι σε αυτόν το χώρο. Θέλω ανθρώπους γνήσιους που κάνουν τη δουλειά τους με αξιοπρέπεια και δεν θίγουν την προσωπικότητα του άλλου.

Είστε έτοιμη να αποκτήσετε ένα παιδί;
Αυτήν τη στιγμή δεν αισθάνομαι έτοιμη. Ίσως σε έξι μήνες να το νιώσω. Αλλά για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο πρέπει να γίνει συνειδητά.



Πηγή YUPIII

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE