Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow ΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

ΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ
1289.jpgΟ Μάνος Ιωάννου μίλησε στην εκπομπή «JOY» του ΣΚΑΪ για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού.

Σχετικά με το αν μια ώριμη γυναίκα είναι πιο ελκυστική σε σχέση με νεαρότερες κοπέλες, ο 25χρονος ηθοποιός είπε: «Νομίζω αυτό δεν είναι μύθος. Είναι πιο ελκυστική μια ώριμη γυναίκα γιατί έχει ζήσει περισσότερα, ξέρει τι θέλει από τη ζωή της. Είναι γυναίκα, δεν είναι κοριτσάκι. Οπότε θεωρείται σίγουρη για τις επιλογές της […] Μια γυναίκα που δεν έχει ζήσει πολλά πράγματα στη ζωή της, δεν ξέρει και πάνω κάτω τι θέλει. Ακόμα και να της αρέσει κάτι σήμερα, δεν ξέρει κι ακριβώς αν της αρέσει. Απλά επαναπαύεται και ζει αυτό που έχει», ενώ τόνισε: «Σαφέστατα μπορεί να υπάρξει χημεία ανάμεσα σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας».

Πώς αντιδρά ο ίδιος, όμως, όταν είναι ερωτευμένος; «Όταν είμαι σίγουρος, λέω ότι είμαι ερωτευμένος. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Περνάω καλά. Γιατί να το κρύψω; Γιατί να πω ψέματα; Δεν έχω να κρύψω κάτι» παραδέχτηκε ο ίδιος. Μάλιστα, στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Μάνος Ιωάννου παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, χωρίς, βέβαια, να αναφέρει το όνομα της Ναταλίας Γερμανού, ενώ σχετικά με το κοινό τους μέλλον τόνισε:«Σίγουρα σκέφτομαι το σήμερα, το πώς είμαι σήμερα. Περνάνε σκέψεις από το μυαλό σου για το μέλλον, αλλά ζω το σήμερα. Κάνεις όνειρα όταν είσαι ερωτευμένος. Αλλά ζεις το σήμερα, σκέφτεσαι το αύριο και κάνεις όνειρα για το μέλλον. Σίγουρα! Αν υπάρξει μέλλον από εκεί και πέρα δεν το ξέρει κανένας».

Τέλος, ο Μάνος Ιωάννου αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ερωτευτεί μια γυναίκα: «Σίγουρα θέλω να με προσελκύσει στην αρχή η ομορφιά, για να κοιτάξεις και να πεις “τι ωραία γυναίκα είναι αυτή!”. Μετά τι να το κάνεις, όμως, αν δεν υπάρχει μια προσωπικότητα, ένα χιούμορ; Κάτι να σε τραβήξει. Από την άλλη, αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να σε τραβήξουν από μόνα τους και να μην κοιτάξεις την ομορφιά κατ’ ευθείαν […] Μπορεί να σε προσελκύσει ότι είναι μια γυναίκα καλλιεργημένη, έξυπνη, με χιούμορ όλα αυτά!».



Πηγή YUPIII

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE