Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

CORONET - ΜΑΥΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ - IMAGE THEATRE
«The Best of Image 2014»
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΑΣΤΟΡΙΑ –CYTA
26/11 - 28/11 – 29/11 – 30/11


Το θέατρο Coronet   υποδέχεται και παρουσιάζει από 26/11 έως 30/11 στο κιν/θέατρο Αστορια-Cyta το πολύ αγαπημένο θίασο Μαύρου Θεάτρου της Πράγας  IMAGE.  Φέτος θα απολαύσουμε το «The Best of Image 2014», τα καλύτερα στιγμιότυπα από το  ιδιαίτερο μείγμα θεατρικής μαγείας, μιμικής, χορού και εικαστικών που κλείνει μέσα του το Μαύρο Θέατρο της Πράγας.

Το IMAGE Black Light Theater of Prague, ένας από τους πιο επιτυχημένους θιάσους του Μαύρου Θεάτρου, ιδρύθηκε στην Τσεχία το 1989 από το μουσικό Alexander Cihar και τη χορογράφο και γνωστή χορεύτρια του Κρατικού Μπαλέτου της Τσεχίας Eva Asterova. Στόχος τους ήταν να ιδρύσουν το δικό τους θέατρο «σύμφωνα με τις δικές τους ιδέες και τα προσωπικά τους οράματα.

Ένα ανεξάρτητο θέατρο που να βασίζεται στις τεχνικές του μαύρου θεάτρου και να συνδυάζει στοιχεία μοντέρνου χορού, jazz και παντομίμας.» Το όνειρό τους ήταν ένα θέατρο που να προσφέρει στο θεατή υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία, καλή μουσική και χορό, αλλά «και μια γερή δόση γέλιου».

Η ιδιαιτερότητα του Image είναι ότι προσπαθούν να ακούσουν το κοινό, να καταλάβουν τα συναισθήματα του, έτσι ώστε να μπορούν να το εκπλήξουν, να το ικανοποιήσουν, να το κάνουν να γελάσει. Θεωρούν ότι υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ θεατών και καλλιτεχνών και πως αυτό που κρατά ζωντανό το θέατρο μέχρι σήμερα είναι κάτι κοινό στις ψυχές και των δυο παραγόντων.

Δεν είναι όλα τα θέατρα ίδια. Το μαύρο θέατρο είναι διαφορετικό. Το φως είναι διαφορετικό, το σκοτάδι επίσης. Το πυκνό αυτό σκοτάδι του μαύρου θεάτρου είναι σχεδόν ονειρικό. Ποιητικές εικόνες πλησιάζουν από το μυστηριώδες και απροσδιόριστο βάθος μιας μαύρης καμπίνας. Οι ηθοποιοί δεν φαίνονται, είναι αόρατοι. Ξαφνικά όμως παρουσιάζονται επικίνδυνα κοντά, κάνοντας του χώρο να εκφράζει από μόνος του κρυφά, ανήσυχα συναισθήματα, ενώ σταδιακά υπερνικά τους νόμους της φύσης.

Η μουσική δίνει στο άψυχο ζωή, κάνει το τραγικό αστείο και το απίστευτο αληθινό. Η φαντασία ξυπνά. Αν είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε την εξερεύνησή μας μέσα σας, μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που δε γνωρίζατε πως υπήρχε.  Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας IMAGE μας παροτρύνει  να αλλάξουμε τη ματιά μας με μια άλλη πιο …παιδική. Πιο αυθεντική!


Παραστάσεις:
Παρασκευή 28/11 ώρα 20.30
Σάββατο 29/11 ώρα 18.00 & 20.30
Κυριακή 30/11 ώρα 11.30* & 20.30

Τιμές εισιτηρίου:
20 ευρώ (ενήλικες)  
15 ευρώ (παιδιά έως 15 χρονών)
* Κυριακή 30/11 ώρα 11.30 (γενική είσοδος 15 ευρώ)

Προπώληση εισιτηρίων:
Ταμείο θεάτρου (2810-242272)
Κατάστημα PUBLIC, VIVA
theatro_pragas_2014.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE